עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

הליגה האנגלית 2013/14

• אנא התחבר בכדי להגיב
377 תגובות לנושא זה

#61 y2k27

y2k27

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 244 הודעות

נכתב ב- ‎28/09/2013‏, ‎20:34

אין לכם מושג אם כך.

קצת יומרני מצידך לקבוע עובדות 

במיוחד שאנחנו רק בתחילת הדרך וארסנל עדיין לא התמודדה מול הבכירות כמו שכבר אמרתי

ואני בכלל לא אוהד שלהם אבל יש לי פינה קטנה לקבוצה הזו ואני לא יספיד אותם מבלי לתת להם סיכוי

#62 Dolevv

Dolevv

Shut up and sit down, you big, bald fuck

• ותיקים
  • 10,320 הודעות

נכתב ב- ‎28/09/2013‏, ‎20:37

אין לכם מושג אם כך.

ואני בכלל לא אוהד שלהם אבל יש לי פינה קטנה לקבוצה הזו ואני לא יספיד אותם מבלי לתת להם סיכוי

אתה עוד תספיק להכיר אותו, הבנאדם לא עם דעה צלולה והגיונית בכל הקשור לספורט. 

#63 avihai23

avihai23

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎28/09/2013‏, ‎20:52

דולב אתה לא אובייקטיבי בכל מה שקשור לארסנל.
לקרוא ל"ליברפול טובה מארסנל" דעה לא צלולה רק מוכיחה כמה אתה לא מבין.
Y2k27
לא קבעתי שום דבר... זו רק דעתי.

#64 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,055 הודעות

נכתב ב- ‎28/09/2013‏, ‎21:05

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

• avihai23 אוהב את זה

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#65 Nikita

Nikita

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 846 הודעות

נכתב ב- ‎29/09/2013‏, ‎02:20

ככה ליגה אמורה להראות, כל קבוצה יכולה לנצח כל קבוצה ביום נתון, כיף לראות ליגה כזו, חבל שהשעות לא ממש נוחות בשבילי ): 

• Cokegod אוהב את זה

#66 Cokegod

Cokegod

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎29/09/2013‏, ‎14:17

אביחי אתה צודק, ווסט ברומיץ בבית זה פיייייי. אותה ווסט ברומיץ שעם אותו הרכב עשתה מול הרכב גיל ה-16 שלנו תיקו בבית השבוע.

אתה בנאדם עיוור, ואחד שלא מצליח לקבל שום דבר אחר. בלתי אפשרי לנהל איתך דיון

דולב אל תזלזל ככה בווסט ברום. אולי אתם שיחקתם עם ההרכב המחליף שלכם, אבל גם הם ממש לא שיחקו עם ההרכב הראשון שלהם, אז זה שההרכב המחליף שלהם עשה עם ההרכב המחליף שלכם תיקו לא אומר כלום...

שנה שעברה הם סיימו מקום שמיני, שזה ממש לא רע בליגה חזקה כמו הליגה האנגלית. חוץ מזה, היו להם משחקים ממש טובים והם הצליחו כבר לחזור מהפסד של 3-0 ו-5-2 לתיקו של 5-5 מול יונייטד (עם פרגוסון). סטיב קלארק לפי דעתי מאמן מעולה שעושה עבודה ממש טובה עם ווסט ברום, גם בהעברות וגם בשיטת המשחק, וכמו שהוא אמר אחרי המשחק, שימו לב לא לכמה יונייטד שיחקו גרוע, אלא לכמה ווסט ברום שיחקו טוב.

פטריוטיזם היא דרכו של האוויל לומר שארצו נעלה על האחרות רק מכיוון שנולד בה.

#67 Cokegod

Cokegod

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎29/09/2013‏, ‎19:01

איזה חוסר מזל יש לסאנדרלנד... מקום אחרון בליגה, המאמן שלהם פוטר, הפסידו הפסד שלא ממש הגיע להם מול ארסנל כשהשופט לא נתן יתרון שהיה מוביל לגול, ועכשיו הפסידו לליברפול גם הפסד שלא ממש הגיע להם כשסטארידג' מבקיע עם היד שלו...

#68 Dolevv

Dolevv

• ותיקים
  • 10,320 הודעות

נכתב ב- ‎29/09/2013‏, ‎19:10

אין לי בעיה עם ווסט ברום, הם קבוצה חביבה ואני בטוח שמרפי ידפוק אותי חזק ביום ראשון הקרוב כשהם יארחו אותנו בליגה. אבל ליונייטד בבית עם כל הכבוד לא אמורה להיות שום בעיה. 

ואגב אם יצא לך לראות את המשחק, 7 מתוך ה-11 הראשונים שלהם שיחקו בהפסד פנדלים איתנו השבוע..אבל שוב, מרפי שונא אותי, והם בטוח ינצחו איכשהו יום ראשון

#69 Cokegod

Cokegod

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎29/09/2013‏, ‎21:02

גם 6-7 מהשחקנים שלכם הם בעצם שחקנים שבקלות יכולים לפתוח בפרמייר ליג. הקטע הוא שלא הייתי אומר שליונייטד בבית לא אמורה להיות שום בעיה איתם, אולי זה משחק שמצפים מהם לנצח, אבל בכל זאת משחק שאמור להיות יחסית קשה.

#70 Cokegod

Cokegod

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎30/09/2013‏, ‎20:17

סוף סוף יש לנו (שוב) מאמן שיודע לענות לעיתונאים כמו שצריך.

#71 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎30/09/2013‏, ‎21:05

עיתונאים מפגרים...

#72 Cokegod

Cokegod

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎06/10/2013‏, ‎16:38

איך אני אוהב את מוריניו!

תיקו 1-1 בנוריץ', בעשר דקות האחרונות, ומוריניו מחליט להכניס את וויליאן והזארד ולשנות את המערך לסוג של 3-4-3. ובסוף, לא רק שניצחנו, מי מבקיע? וויליאן והזארד.

ועוד איזה גול לוויליאן בשביל הגול הראשון שלו...

inFufaIxI97bN.gif

#73 Dolevv

Dolevv

• ותיקים
  • 10,320 הודעות

נכתב ב- ‎06/10/2013‏, ‎18:58

חחחחחחחחחחח וואו איזו תבוסה של טוטנהאם בבית.

ובנוגע אלינו, ג'נקינסון - תפרוש מכדורגל, תלך לשחק ביליארד או משהו מגן אתה פשוט לא.

לפחות אחרי הפגרת נבחרות אמורים לחזור סנטי, סאניה ואולי וולקוט

אה, ושום מילה על השיפוט הנורא נורא נורא נורא שווה במשחק.

#74 Coquelin

Coquelin

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 250 הודעות

נכתב ב- ‎08/10/2013‏, ‎19:25

ממש לא... אבל ליונייטד ולצלסי היו משחקים קשים יותר.
וגם השנה אני לא רואה את ארסנל מתקרבת לשלוש הראשונות ויהיה להם מזל אם הם יכנסו לטופ פור.

אם אתה רוצה שייתייחסו אליך ברצינות, תנמק את דברייך, בטח כשאתה אומר דברים כל כך מגוכחים.

ארסנל אשתקד סיימה במרחק 5 נק' בלבד מסיטי במקום השני, וזו הייתה בעונה הגרועה ביותר שלה בעידן ונגר, ולכך יש כמה סיבות:

1) קאסורלה, ג'ירו ופודולסקי - שלושת שחקני ההתקפה הבכירים, הגיעו כל אחד מליגה אחרת. לכן בתחילת העונה ארסנל התקשתה לייצר מצבים ולעיתים לסיים אותם, ועל זה השפיעה עוד סיבה חשובה:

2) ווילשייר חזר רק בנובמבר, מעבר לכך הוא היה צריך להתקאלם ולחזור לשחק ברמה הגבוהה ביותר אחרי השבתה של יותר משנה מכדורגל.

3) בעיית החוזה של וולקוט, ראמזי מוסת לאגף ימין. 

אחרי שכל הבעיות האלה נפתרו פחות או יותר; השלישייה ההתקפית התאקלמה (וכל אחד מהם סיים את העונה עם מספרים דו-ספרתיים של שערים ובישולים), ווילשייר חזר לעצמו, וראמזי חזר לאמצע - ארסנל רצה. מסתובבת טבלה ברשת שמראה כי ב-2013, ארסנל צברה את ההכי הרבה נקודות מבין קבוצות הליגה. 

לכן כשאתה אומר לי, שאחרי שארסנל הוסיפה לסגל שלה שחקן כמו אוזיל, קשר אחורי אגריסיבי כמו פלאמיני (שמאזן את הקישור בצורה נפלאה); מעבר לכך, ראמזי נראה כמו שחקן חדש - לא מדובר רק בסטטיסטיקה ולא מדובר בהבלחה של משחק-שתיים, הוא רק ממשיך את הכושר של סוף העונה שעברה ולמעשה עושה כל דבר על המגרש. לכן כשאתה אומר שזה יהיה מזל לארסנל רק, רק אם תשווה את 'ההישג' שלה מהעונה האחרונה אין לי מושג על מה לעזעזל אתה מדבר.

אין לכם מושג אם כך.

1) ארסנל התמודדה כנגד טוטנאהם, סוונזי, ווסט ברום ופולאהם (שלושתם בחוץ) - כנראה שאתה לא מבין בפריימרליג, אבל כל אלה הם קבוצות טובות וקשות. 

2) ארסנל סיימה את החודש וחצי האחרונים במקום הראשון בפריימרליג ובבית המוות בליגת האלופות כשהשחקנים הבאים היו פצועים למשך רוב התקופה עד כולה: קאסורלה, ארטטה, צ'מברליין, פודולסקי, רוזיצקי, וורמאלן. כולם פה הם שחקנים טובים עד מצויינים ואם אתה מכניס את הנתון הזה לשקלול הריצה הזאת של ארסנל היא לא פחות ממדהימה. 

• avihai23 אוהב את זה

#75 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎08/10/2013‏, ‎20:34

אין ספק שארסנל היא קבוצה יותר טובה משנה שעברה.

למה אני חושב שארסנל לא תהיה בטופ פור? מסיבה אחת פשוטה: היא הכי פחות טובה מהמתמודדות שלה (לדעתי).

#76 Coquelin

Coquelin

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 250 הודעות

נכתב ב- ‎08/10/2013‏, ‎21:30

מאיזו בחינה?

ראיתי את רוב המשחקים של צ'לסי, יונייטד וסיטי - הם נראו פחות טוב מארסנל וכל אוהד אובייקטיבי יגיד את זה. עכשיו אתה יכול להגיד, אבל המשחקים שלהם היו קשים יותר - לא, גם נגד קבוצות תחתית ואמצע טבלה הם נראו זוועה, במיוחד סיטי.

ליברפול לא קשורה, שיטת המשחק שלה הולכת כך: ליצור כמה שיותר אנרכיה עבור סטארדג' וסוארז, כרגע זה עובד, אך סטארידג' לא יכבוש 30 שערים בעונה, אפילו לא 20. קשרים כמו לוקאס והנדרסון שהם באנקרים בהרכב ליברפול הם בושה וכלימה ליריבותיה בצמרת. 

זה פעם רביעית בשני עמודים שאתה טוען שארסנל היא אפילו לא הקבוצה החמישית בטיבה באנגליה - תוסיף משהו מעבר לזה, נימוק.

• avihai23 אוהב את זה

#77 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎09/10/2013‏, ‎00:06

צ'לסי, יונייטד, סיטי - כולם נראות כרגע פחות טוב מארסנל, למעשה בהרבה פחות טוב, אבל עדיין הם במרחק נגיעה מארסנל גם כשהם משחקים גרוע, ארסנל לעומת זאת חייבת לשחק טוב כדי לנצח.

יש להם דבר אחד שאין לארסנל - סגל רחב ואיכותי. (ליונייטד פחות)

לארסנל גם בהרכב הפותח אין שחקנים שיכולים להביא לה אליפות ומשחקים מכריעים חוץ מאוזיל שהוא שחקן דרג א' בכיר, אבל מסביבו אין מישהו נוצץ ואוזיל הוא לא הטיפוס

שיכול להביא אליפות (כשאני אומר אליפות זה להתמודד בטופ 3) בשערים סטייל ואן פרסי, כריסטיאנו וכו' - לקבוצות האחרות יש.

עם כל הכבוד לפלאמיני, ראמסי, פודולסקי, הם עדיין לא הוכיחו את עצמם נגד הגדולות באמת, וכל אלה הם לא שחקנים שיהיו בהרכב הראשון בכל שלושת הקבוצות שהזכרתי למעלה. (אפילו לא בטוטנהאם)

החיבור כרגע של ארסנל מעולה כי הקבוצה רצה המון זמן ביחד, אבל אם זה ייפסק נגד הגדולות, הם יהיו בבעיה. ואם הגדולות יתחברו לקראת ינואר אז הם עוד יותר בבעיה.

הקרב של ארסנל בינואר, פברואר יהיה על המקום הרביעי ככל הנראה נגד טוטנהאם וליברפול, ולדעתי השתיים הללו טובות יותר.

ליברפול לא קשורה? מה השטות הזאת? ליברפול נראית קבוצה מאומנת שיודעת מה היא עושה. ברור שהתפקיד שלהם זה ליצור מצבים ל-2 החלוצים שלהם, ועוד איזה 2 חלוצים...

אם סטארידג' או סוארז לא יבקיעו את המספרים האלה אז ג'רו של ארסנל יכול? היית מחליף את ג'רו בכל אחד מהם.

לוקאס הוא קשר אחורי והנדרסון זה שחקן קבוצתי שעובד בשביל הקבוצה - זה לא פיפא, חייב איזון. מוזס הביא להם עוד מימד וכמובן יש להם את ג'רארד האדיר.

ההגנה? יש להם הגנה מצויינת, וסגל איכותי מבחינה הגנתית.

לגבי טוטנהאם לא צריך להרחיב אני חושב. 

#78 Coquelin

Coquelin

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 250 הודעות

נכתב ב- ‎09/10/2013‏, ‎10:01

צ'לסי, יונייטד, סיטי - כולם נראות כרגע פחות טוב מארסנל, למעשה בהרבה פחות טוב, אבל עדיין הם במרחק נגיעה מארסנל גם כשהם משחקים גרוע, ארסנל לעומת זאת חייבת לשחק טוב כדי לנצח.

יש להם דבר אחד שאין לארסנל - סגל רחב ואיכותי. (ליונייטד פחות)

לארסנל גם בהרכב הפותח אין שחקנים שיכולים להביא לה אליפות ומשחקים מכריעים חוץ מאוזיל שהוא שחקן דרג א' בכיר, אבל מסביבו אין מישהו נוצץ ואוזיל הוא לא הטיפוס

שיכול להביא אליפות (כשאני אומר אליפות זה להתמודד בטופ 3) בשערים סטייל ואן פרסי, כריסטיאנו וכו' - לקבוצות האחרות יש.

עם כל הכבוד לפלאמיני, ראמסי, פודולסקי, הם עדיין לא הוכיחו את עצמם נגד הגדולות באמת, וכל אלה הם לא שחקנים שיהיו בהרכב הראשון בכל שלושת הקבוצות שהזכרתי למעלה. (אפילו לא בטוטנהאם)

החיבור כרגע של ארסנל מעולה כי הקבוצה רצה המון זמן ביחד, אבל אם זה ייפסק נגד הגדולות, הם יהיו בבעיה. ואם הגדולות יתחברו לקראת ינואר אז הם עוד יותר בבעיה.

הקרב של ארסנל בינואר, פברואר יהיה על המקום הרביעי ככל הנראה נגד טוטנהאם וליברפול, ולדעתי השתיים הללו טובות יותר.

ליברפול לא קשורה? מה השטות הזאת? ליברפול נראית קבוצה מאומנת שיודעת מה היא עושה. ברור שהתפקיד שלהם זה ליצור מצבים ל-2 החלוצים שלהם, ועוד איזה 2 חלוצים...

אם סטארידג' או סוארז לא יבקיעו את המספרים האלה אז ג'רו של ארסנל יכול? היית מחליף את ג'רו בכל אחד מהם.

לוקאס הוא קשר אחורי והנדרסון זה שחקן קבוצתי שעובד בשביל הקבוצה - זה לא פיפא, חייב איזון. מוזס הביא להם עוד מימד וכמובן יש להם את ג'רארד האדיר.

ההגנה? יש להם הגנה מצויינת, וסגל איכותי מבחינה הגנתית.

לגבי טוטנהאם לא צריך להרחיב אני חושב. 

1) שטויות. אתה רק מוכיח כמה אתה לא מבין בכדורגל, ואני בספק אם ראית משחק וחצי של ארסנל העונה. 

משחקיה נגד סנדרלנד, סוונזי וסטוק היו בינוניים לחלוטין, ורק הברקות של הקישור ההתקפי (במקרה של סטוק מצבים נייחים) נדרשו כדי לנצח את היריבה. 

2) בהתקפה לארסנל יש את פודולסקי, ג'ירו וולקוט - כל אחד מהם כבר כמה שנים באירופה מספק מספר דו ספרתי של שערים, כאשר אשתקד סיפקו מספר דו ספרתי של בישולים (גם קאסורלה אגב). בקישור, אני חושב שמעטות הקבוצות בעולם עם אותו עומק איכותי כשל ארסנל. 

להגיד שלראמזי אין מקום בשישה קבוצות פריימרליג זה נורא מגוחך, כי הבחור נבחר אתמול לשחקן החודש בליגה. כבש 8 שערים ובישל עוד 3 בעשרה משחקים בחודש וחצי. וזה לא עניין של סטטיסטיקה, הוא עושה הכל על המגרש. השערים זו רק תוספת.

פודולסקי כרגע הוא שחקן ספסל. פלאמיני או ראמזי ייקלעו לתוך כושר מאכזב? (כי עכשיו הם פשוט מעולים) אין בעיה, יש שחקנים כמו ווילשייר, רוזיצקי וארטטה. שחקנים אלה היו באנקרים מוחלטים בליברפול, יונייטד ואולי גם צ'לסי (תשאל כל אוהד צ'לסי על דעתו לגבי מיקל). 

3) אליפות לוקחים נגד הקטנות. 

4) "אם סטארידג' או סוארז לא יבקיעו את המספרים האלה אז ג'רו של ארסנל יכול? היית מחליף את ג'רו בכל אחד מהם."

זה הקטע. ארסנל בשיטת משחקה הנוכחי לא זקוקה לחלוץ דריבלר ומהיר שמסוגל לייצר מצבים בעצמו. היא זקוקה לחלוץ בעל נוכחות פיזית עם תנועה חכמה ויעילה, וזה בדיוק ג'ירו. 

ארסנל מבוססת על קשרים יצירתיים וטכניים, שתלויים בגורם חיצוני כדי לבטא לחלוטין את איכותם. היא מבוססת על מהלכים קבוצתיים, לא אישיים - ההיפך המוחלט מליברפול. לכן השוואה אינדיוידואלית בין שחקנים הינה טעות (בלי קשר) עם זאת, כן הייתי מעדיף את ג'ירו על פני סטארידג'. השחקן היחיד בליברפול בסגנון הזה הוא קוטיניו, והוא פצוע לתקופה ארוכה. 

5) זה מצחיק איך אתה משבח את לוקאס והנדרסון, ועוד מגנה את ראמזי ופלאמיני.

ג'רארד האדיר? ואוו אתה בדיחה. כל אוהד ליברפול שראיתי באינטרנט אמר שהוא מיותר על המגרש, כמה אמרו שחוץ מכמה מסירות ארוכות הוא לא עושה כלום. ושכרגע אפילו אלן עדיף על פניו. 

• avihai23 אוהב את זה

#79 Coquelin

Coquelin

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 250 הודעות

נכתב ב- ‎09/10/2013‏, ‎10:12

ועל טוטנאהם לא צריך להרחיב? על מה ולמה?

רק שלשום הם הפסידו 3-0 לווסטאהם בבית בסגל כמעט מלא. 

ארסנל ניצחה אותם בהתמודדות בינהם לפני שלושה שבועות, ללא אוזיל. 

עמדת החלוץ מעורערת, מצד אחד דפו מותאם יותר, בכושר טוב יותר ומצד שני סולדאדו פוטנציאל טוב יותר - כבש רק בפנדלים. 

אריקסן, הולטבי ולמאלה טובים, אבל יותר מידי צעירים מכדי להוביל התקפה. בינתיים למאלה אפילו לא פותח בגלל שהוא מתקשה באנגלית או משהו כזה. טאוסנד למעשה הוא השחקן שאני הכי מתלהב ממנו בינתיים. סיגרדוסון נגר. כך, אי אפשר באמת להשוות את זה לאוזיל את קאוסרלה את ווילשייר את ראמזי את רוזיצקי את וולקוט את ג'ירו. לא רק שמדובר בהתקפה יותר טכנית ויצירתית, אלא הרבה יותר מנוסה ומותאמת. 

ההגנה טובה יותר? ממש לא מסכים, הבלם שלצד ורטונחן משאיר חורים על ימין ועל שמאל, וורטונחן עצמו עשה 2 פנדלים ברורים בשבוע האחרון כאשר הוריד לשחקן את המכנס. 

מה שכן, הקישור האחורי אכן נהדר. 

#80 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎09/10/2013‏, ‎12:03

1) שטויות. אתה רק מוכיח כמה אתה לא מבין בכדורגל, ואני בספק אם ראית משחק וחצי של ארסנל העונה. 

משחקיה נגד סנדרלנד, סוונזי וסטוק היו בינוניים לחלוטין, ורק הברקות של הקישור ההתקפי (במקרה של סטוק מצבים נייחים) נדרשו כדי לנצח את היריבה.

אתה יכול לדבר בלי רגשי נחיתות ולתקוף "אתה לא מבין בכדורגל" כי זה לא רציני ואמיתי - אני בטוח שההבנה שלי הרבה יותר גדולה משלך.

למעשה הייתי באמירויות נגד סטוק וארסנל היא זו ששלטה במשחק.

2) בהתקפה לארסנל יש את פודולסקי, ג'ירו וולקוט - כל אחד מהם כבר כמה שנים באירופה מספק מספר דו ספרתי של שערים, כאשר אשתקד סיפקו מספר דו ספרתי של בישולים (גם קאסורלה אגב). בקישור, אני חושב שמעטות הקבוצות בעולם עם אותו עומק איכותי כשל ארסנל.

להגיד שלראמזי אין מקום בשישה קבוצות פריימרליג זה נורא מגוחך, כי הבחור נבחר אתמול לשחקן החודש בליגה. כבש 8 שערים ובישל עוד 3 בעשרה משחקים בחודש וחצי. וזה לא עניין של סטטיסטיקה, הוא עושה הכל על המגרש. השערים זו רק תוספת.

פודולסקי כרגע הוא שחקן ספסל. פלאמיני או ראמזי ייקלעו לתוך כושר מאכזב? (כי עכשיו הם פשוט מעולים) אין בעיה, יש שחקנים כמו ווילשייר, רוזיצקי וארטטה. שחקנים אלה היו באנקרים מוחלטים בליברפול, יונייטד ואולי גם צ'לסי (תשאל כל אוהד צ'לסי על דעתו לגבי מיקל).

עומק איכותי? כנראה שהתרגלת לבינונויות של ארסנל בשנים האחרונות. על זה איזה עומק איכותי אתה מדבר?

כן, לראמזי אין מקום בהרכב של הסיטי וצ'לסי. חוץ מווילשר ואוזיל אני לא רואה שחקן שיכול להיכנס להרכב של צ'לסי וסיטי. ובכלל, לא יכול להיכנס לשום קבוצה גדולה באירופה.

פודלוסקי, רוזיצקי ארטטה  - אתה רציני? ונגר מאכיל אתכם בשחקנים קקה ואתם עיוורים מאוד לזה.

אני צופה בליברפול כל שבוע ונהנה מהקבוצה, נהנה מהחיבור, מהמחויבות, מההתקפות המהירות, ובמיוחד מהמשחק הקבוצתי שיש שם.

אם אני לא טועה עוד שבועיים יש משחק בינהם, יהיה מעניין.

5) זה מצחיק איך אתה משבח את לוקאס והנדרסון, ועוד מגנה את ראמזי ופלאמיני.

ג'רארד האדיר? ואוו אתה בדיחה. כל אוהד ליברפול שראיתי באינטרנט אמר שהוא מיותר על המגרש, כמה אמרו שחוץ מכמה מסירות ארוכות הוא לא עושה כלום. ושכרגע אפילו אלן עדיף על פניו.

לא גיניתי את ראמזי ופלאמיני, רק אמרתי שהם לא שחקנים גדולים. כנ''ל לגבי לוקאס והנדרסון.

אתה אתה קורא תגובות באינטרנט ועל סמך זה נותן דעה? ג'רארד מניע את החלק ההתקפי של ליברפול, זו העבודה שלו - פחות להצטרף כמו פעם.

טוטנהאם היא קבוצה בהתפתחות אדירה, ארסנל לא טובה ממנה. ארסנל ניצחו במשחק חלש מאוד של 2 הקבוצות בתחילת עונה.

יהיה מאבק צמוד זה בטוח.

שלא תחשוב שיש לי משהו נגד ארסנל, פשוט לדעתי היא קבוצה לא מספיק טובה.

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים