להתעלם ממי?
מ- asailow
נכתב ב- 25/09/2012, 11:10
להתעלם ממי?
נכתב ב- 25/09/2012, 12:11
אהלן זאב. ההיפך הוא הנכון. בגלל אתר טחורק התרגום יוצא בפורמט IDX מלכתחילה, ואז "בזכות" שטורק קורעים את התרגום (כי הם אפסים מדי בשביל לתרגם בעצמם) משוחרר קובץ SRT תקין (יש להדגיש שוב שה-SRT הקרוע של טורק הוא תמיד פגום, כי אפילו להעתיק הם לא כ"כ יודעים לעשות כמו שצריך). אם טורק לא היה מתנהג כפי שהוא מתנהג או מנהלו היה פשוט עושה טובה לעולם ומתאבד, התרגום היה יוצא מלכתחילה ב-SRT ולא היית צריך לחכות.
יחד עם זאת, טורק הוא לעתים (רחוקות אמנם) זרז להוצאת תרגומים. כאשר יוצא תרגום בטורק (בלעדית), אני יודע שתוך ימים ספורים, ולפעמים תוך שעות, יצא תרגום מתוקן בסאבטייטל. אז אני ממתין בסבלנות לתרגום המתוקן. יתכן ואם טורק לא היה יוצא עם התרגום, ספק אם מישהו היה מתרגם אותו.
צוות IDXfree
נכתב ב- 25/09/2012, 12:37
מ- asailow
נכתב ב- 25/09/2012, 14:34
הרסת את הבדיחה.
נכתב ב- 06/10/2012, 02:16
נכתב ב- 11/10/2012, 02:22
נכתב ב- 11/10/2012, 03:34
"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק
נכתב ב- 19/10/2012, 15:40
נכתב ב- 20/10/2012, 04:03
טורק אף פעם לא היה "ליאונטוורק". אולי אתה מתכוון ש"פליטים" מלינטוורק הגיעו לטורק.בתור אחד שמכיר את טורק קצת... עוד מהימים שהוא היה ליאונטוורק מי שזוכר...
כן, יש שם אנשים ששם בשביל הכסף, הם כבר לא צעירים כמו פעם וגם לא טפשים.
ובטח שיגנבו תרגומים בשביל הכסף...
אני מבין ויודע שזה לא ערכי וזה רע והכל... ואני לא אתרום להם שקל בחיים, אבל עדיין כמו כולם, מוריד משם תרגומים ואומר תודה יפה.
אל תהיו צדיקים, תהיו חכמים ותדאגו לתחת שלכם כמו שהם דואגים לעצמם.
אם אתם רוצים להיות חכמים, תציעו תרגומים תמורת כסף.
אני בטוח אקנה.
נכתב ב- 20/10/2012, 11:49
נכתב ב- 20/10/2012, 13:11
נכתב ב- 22/10/2012, 21:50
נכתב ב- 23/10/2012, 12:52
א. לא הבנתי איך מהניתוח שלך אתה מסיק שאנחנו פוגעים בגולשים. אם כבר, אז מי שפוגע בהם אלו האתרים שדופקים לנו קרדיטים, משמיצים אותנו ומפריעים לנו לעשות את מלאכתנו בהנאה. האם לדעתך אנחנו צריכים לשבת בשקט ולספוג את ההתייחסות הזו?אני לא מבין מה הסיפור, אתם מתלוננים כמעט על כל אתר כתוביות, כמעט כל אתר כתוביות גונב לך את הקרדיטים.
טורק, סאבטייטל ועוד מגוון אשכולות שנפתחו כאן המכוונים כנגד אתר זה או אחר.
למה שלא תפתחו איזשהו אתר בשבילכם או שתמצאו דרך הפצה אחרת?
כולם מנהלים פה מלחמות ובסוף מי שנפגע זה המשתמש.
אז נכון, אתם עושים עבודה מעולה, מתרגמים ומעלים מהר וכמובן באיכות גבוהה.
אבל בסופו של דבר גם אתם פוגעים במשתמשים.
גם כל הזמן עם הסיפורי חסידות האלה, כל פעם שרק מנסים לשאול שאלה בקשר לתרגום או משהו ישר מקבלים תשובה בסגנון "לא חייבים לכם כלום".
אז שוב נכון, אתם עושים עבודה חשובה, וב100 % תרומה לקהילה.
אבל מצד שני אתם עושים את זה כי אתם אוהבים את זה.
אני רק מנסה להגיד שתשימו לב שאתם פוגעים במשתמשים בזמן שהאתרים מסביב פוגעים לכם בקרדיטים.
אז אולי הגיע הזמן שתקימו איזה אתר בחזקתכם?
או תפיצו את הכתוביות בדרך אחרת, אני בטוח שתוכלו למצוא הרבה רעיונות טובים.
נכתב ב- 26/10/2012, 04:57
אם הייתי יכול לעשות אהבתי פעמיים הייתי עושה.א. לא הבנתי איך מהניתוח שלך אתה מסיק שאנחנו פוגעים בגולשים. אם כבר, אז מי שפוגע בהם אלו האתרים שדופקים לנו קרדיטים, משמיצים אותנו ומפריעים לנו לעשות את מלאכתנו בהנאה. האם לדעתך אנחנו צריכים לשבת בשקט ולספוג את ההתייחסות הזו?
אני לא מבין מה הסיפור, אתם מתלוננים כמעט על כל אתר כתוביות, כמעט כל אתר כתוביות גונב לך את הקרדיטים.
טורק, סאבטייטל ועוד מגוון אשכולות שנפתחו כאן המכוונים כנגד אתר זה או אחר.
למה שלא תפתחו איזשהו אתר בשבילכם או שתמצאו דרך הפצה אחרת?
כולם מנהלים פה מלחמות ובסוף מי שנפגע זה המשתמש.
אז נכון, אתם עושים עבודה מעולה, מתרגמים ומעלים מהר וכמובן באיכות גבוהה.
אבל בסופו של דבר גם אתם פוגעים במשתמשים.
גם כל הזמן עם הסיפורי חסידות האלה, כל פעם שרק מנסים לשאול שאלה בקשר לתרגום או משהו ישר מקבלים תשובה בסגנון "לא חייבים לכם כלום".
אז שוב נכון, אתם עושים עבודה חשובה, וב100 % תרומה לקהילה.
אבל מצד שני אתם עושים את זה כי אתם אוהבים את זה.
אני רק מנסה להגיד שתשימו לב שאתם פוגעים במשתמשים בזמן שהאתרים מסביב פוגעים לכם בקרדיטים.
אז אולי הגיע הזמן שתקימו איזה אתר בחזקתכם?
או תפיצו את הכתוביות בדרך אחרת, אני בטוח שתוכלו למצוא הרבה רעיונות טובים.
ב. צוות קיוסאבס הוקם בין היתר על מנת להפריד בין המתרגמים לאתרי ההפצה, ולשחרר אותנו ממועקה (וסכנה משפטית) זו. אנחנו מתרגמים, לא מתפעלי ובוני אתרים. באותה מידה אתה יכול להקים אתר בעצמך. תאמין לי שנשתף איתך בשמחה פעולה אם תעשה כן.
ג. בפעם המאה: אנחנו לא פוגעים באף אחד, אלא רק מועילים. אתה יכול לטעון שאנחנו מועילים פחות אם אנחנו פועלים כך או אחרת, אבל בשורה התחתונה אנחנו מבצעים מאמץ ניכר לטובת הגולשים, ועושים אותו ללא תמורה (להבדיל מאתרי ההפצה). לטעון שאנחנו "פוגעים" זו השמצה גועלית, שאין לה אפילו שום אפשרות להיות נכונה. גם אם מחר בבוקר נפסיק את כל פועלנו, לא נהיה במשוואה של מינוס, אלא במצב של תרומה בכמות אפס, שזו בדיוק כמות התרומה של מישהו כמוך עם הטענות המעליבות שלך. שאלת למה אנחנו עונים באופן בוטה? בבקשה.
נכתב ב- 26/10/2012, 14:19
יהיה המשך? יצא פרק 4?
צוות IDXfree
נכתב ב- 28/10/2012, 14:33
נכתב ב- 28/10/2012, 15:18
נכתב ב- 28/10/2012, 15:25
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 29/10/2012, 12:41
החותם על פליטות המקלדת שלו בשמות "אבו-נזיר", "חזי","Hazy7868", "IDXFree".אני מניח שהוא מדבר על חזי מצוות טורק...
צוות IDXfree
0 משתמשים, 2 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים