מלפפונים 2011
נכתב ב- 16/06/2011, 09:34
ארסן ונגר מביא לי עצבים, כאילו הוא שכח מה קרה לו ב-6 שנים האחרונות.
הוא מתקמצן בכסף ורוצה להביא שחקנים לא מוכרים ובינוניים - הוא מעוניין עכשיו בוילייאן משחטר.
אין פלא שכל השחקנים שם רוצים לעזוב.
נכתב ב- 16/06/2011, 09:51
אתה יודע מה עובר לו בראש ?
נראה לך באמת, שהוא לא מתסכל על התמונה הגדולה ?
אנשים כמוך משגעים אותי, גם לא אוהד, וגם לא יודע על מה הוא מדבר.
אה ועוד שטות שאמרת, אף שחקן שם לא מעוניין לעזוב. אפילו ססק לבארסה עם כל הרצון שלו לא יכול לזרוק 8 שנים סתם ככה.
נכתב ב- 16/06/2011, 10:16
תגיד לי מה אתה ילד בן שתיים ? נגמר הקיץ ?
אתה יודע מה עובר לו בראש ?
נראה לך באמת, שהוא לא מתסכל על התמונה הגדולה ?
אנשים כמוך משגעים אותי, גם לא אוהד, וגם לא יודע על מה הוא מדבר.
אה ועוד שטות שאמרת, אף שחקן שם לא מעוניין לעזוב. אפילו ססק לבארסה עם כל הרצון שלו לא יכול לזרוק 8 שנים סתם ככה.
מה הקשר אם נגמר הקיץ או לא?
כל הקבוצות התחילו לעבוד ועדיף לסגור עם שחקנים עכשיו מאשר לחכות לרגע האחרון...
וכן, נראה לי שהוא לא מסתכל על התמונה הגדולה ובטוח בדרך שלו שהניבה לו שלל של תארים ב-6 השנים האחרונות.
ססק מתתתתת לעבור, עכשיו הוא פתח דלת לריאל מדריד להציע לו הצעה.
סמיר נאסרי רוצה לעבור לאינטר, וגם דיאבי ודנילסון על הכוונת של קבוצות גדולות.
חוץ מזה - ונגר לא מוכן לשלם הרבה כסף. על ג'רביניו רוצים 20, הוא הציע 14 ולא מוכן לעלות - אז פחות או יותר רואים לאן פניו מועדות.
אוהדים כמוך משגעים אותי, לא יודע לבקר את הקבוצה שלו, וזו הבעיה הכי גדולה שיש.
אתה כל שנה מתאכזב ומתאכזב ואומר שבשנה הבאה יהיה טוב יותר, אז לצערי, גם בשנה הבאה אתה תתאכזב.
נכתב ב- 16/06/2011, 15:15
ככה זה, הכדורגל מגלגל סכומים מטורפים, וכשאין תקרת שכר, השחקנים רוצים יותר ויותר.
אבל אל תשכח שיש להם קריירה של 16-17 שנה, לא יותר מזה.
זה אורך החיים של כל ספורטאי אחי, אבל בכל זאת..הם מסיימים את הקריירה עם המון כסף והמון נכסים.
יש כאלה שיודעים לשמור את הכסף ולהשקיע אותו בחוכמה, ויש את הטיפשים שמבזבזים בלי לעשות חשבון ואז כשהם פורשים הם דיי אבודים.
אני מניח שלא פשוט אחרי קריירה של ספורטאי לבחור תעסוקה אחרת בחיים, אבל הלוואי עליי להיות במצב הזה שלהם עם הכסף הזה בבנק חח
ויודע מה? אפילו שזה יהיה בקנה מידה ישראלי אני לוקח את זה ב2 ידיים

נכתב ב- 16/06/2011, 15:57
נכתב ב- 16/06/2011, 18:13
ככה זה, הכדורגל מגלגל סכומים מטורפים, וכשאין תקרת שכר, השחקנים רוצים יותר ויותר.
אבל אל תשכח שיש להם קריירה של 16-17 שנה, לא יותר מזה.
זה אורך החיים של כל ספורטאי אחי, אבל בכל זאת..הם מסיימים את הקריירה עם המון כסף והמון נכסים.
יש כאלה שיודעים לשמור את הכסף ולהשקיע אותו בחוכמה, ויש את הטיפשים שמבזבזים בלי לעשות חשבון ואז כשהם פורשים הם דיי אבודים.
אני מניח שלא פשוט אחרי קריירה של ספורטאי לבחור תעסוקה אחרת בחיים, אבל הלוואי עליי להיות במצב הזה שלהם עם הכסף הזה בבנק חח
ויודע מה? אפילו שזה יהיה בקנה מידה ישראלי אני לוקח את זה ב2 ידיים
שחקן כדורגל ישראלי בינוני לא מרוויח יותר מדי.
השחקנים הטובים בארץ, כן מרוויחים, אבל הבינוניים מרוויחים 8-10 בחודש (זו משכורת מאוד יפה, אבל כמו שאמרו, כדורגל משחקים 20 שנה גג).
נכתב ב- 16/06/2011, 18:21
רובם מתעסקים בקריירת אימון שזה גם כסף לא קטן, אפילו אם אתה מאמן נוער...
רק במדינות הגדולות, וגם זה רק בליגות הבכירות. רק מעטים מגיעים לשם.
בישראל מאמן של קבוצת נוער מרוויח 6 אלף ואפילו פחות. לא משהו רציני כל כך.
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 16/06/2011, 19:08
יש ויש.
מאמן נוער במכבי מקבל 10 אלף בשקט...
נכתב ב- 16/06/2011, 20:26
יש ויש.
מאמן נוער במכבי מקבל 10 אלף בשקט...
כמה מאמני נוער בארץ מרוויחים מעל 7-8 אלף? לא יותר מ-20.
נכתב ב- 16/06/2011, 20:45
אני יודע שבאנגליה מאמן ילדים אפילו מקבל יותר מאמן נוער בארץ...
אבל רוב המאמנים עובדים בעוד עבודה.
נכתב ב- 17/06/2011, 18:12
נכתב ב- 18/06/2011, 17:49
זה רק מוכיח שיש כישרון בכדורגל הישראלי, פשוט לא יודעים לנצל את הפוטנציאל שטמון בהם.
אם היו מתקנים כמו שצריך ושיטות אימון מודרניות כמו באירופה, הכדורגל היה מתקדם אבל הוא רק הולך אחורה.
באירופה זה ללכת לעבודה, כאן זה לבוא לאימון של שעה וקצת ב12 בצהריים, וכל השאר היום פנוי.
נכתב ב- 18/06/2011, 17:53
שחקן מצויין, אבל למיורקה או לריינג'רס? לא נראה לי.
בכל מקרה, אני מאחל לו בהצלחה ושיביא כבוד לישראל.
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 18/06/2011, 18:06
באמת מה ההתלהבות סביב תומר חמד?
הוא שחקן חופשי, בין היתר...
איזו טעות הייתה לא להחתים אותו בתחילת העונה :X
נכתב ב- 18/06/2011, 18:10
מי אלה מיורקה וריינג'רס בכלל? שתי קבוצות בינוניות במונחים אירופים, גם שחקן כמו חמד יכול לשחק אצליהן.באמת מה ההתלהבות סביב תומר חמד?
בכלל אני אף לא הבנתי מה מחזיקים מריינג'רס וסלטיק, קבוצות כאלה מעפניות, מציגים אותם כ"מועדוני פאר". הם נמצאים בליגה כ"כ חלשה, והם בכלל לא מגיעים להישגים באירופה.
נכתב ב- 18/06/2011, 18:17
אלו ליגות טובות יותר, מקצוענים, מתקנים מהשורה הראשונה, כסף גדול, והכי חשוב..שכל משחק בית היציעים מלאים, 30-40 אלף צופים כל משחק.
להבדיל מחיפה שבקושי ממלא את קרית אליעזר ומשחקת כל שבוע נגד קבוצות כמו הפועל עכו ואשקלון.
שלא נדבר על לשחק מול מסי או רונאלדו ולשחק בקאמפ נואו או בסנטיאגו ברנבאו.
אז היית אומר לו להשאר בחיפה? חח
נכתב ב- 18/06/2011, 18:31
אני לא מדבר על זה, באופן כללי יש התלהבות יותר מדי גדולה סביב סלטיק וריינג'רס, והרבה רואים בהן קבוצות פאר, מה שבפועל ממש לא נכון, הקבוצות בליגה הזאת פרט לשתיים הנ"ל יותר חלשות מהקבוצות בליגה הישראלית, ובאירופה כמו שציינתי אף אחת מהקבוצות הללו לא מהוות פאקטור אמיתי, בניגוד לקבוצות כמו ליון ופורטו למשל, גם לא נמצאות בליגות הבכירות.זאת הבעיה של הישראלים, הזילזול הזה...כאילו שכאן טוב יותר.
אלו ליגות טובות יותר, מקצוענים, מתקנים מהשורה הראשונה, כסף גדול, והכי חשוב..שכל משחק בית היציעים מלאים, 30-40 אלף צופים כל משחק.
להבדיל מחיפה שבקושי ממלא את קרית אליעזר ומשחקת כל שבוע נגד קבוצות כמו הפועל עכו ואשקלון.
שלא נדבר על לשחק מול מסי או רונאלדו ולשחק בקאמפ נואו או בסנטיאגו ברנבאו.
אז היית אומר לו להשאר בחיפה? חח
וזה לא שאני מזלזל, אבל להגיד שזה תלוש מהמציאות שהוא ישחק בריינג'רס ה"גדולה" או מיורקה ה"ענקית" כאילו מדובר בקבוצות על כמו ברסה או מנצ'סטר זאת הגזמה.
נכתב ב- 18/06/2011, 18:44
למה להם לעזוב לליגות חלשות ולא תחרותיות כמו הליגה הספרדית והסקוטית, כשיש סיכוי אמיתי וטוב להגיע לליגת האלופות, לקבל פרסום אמיתי וטוב אחרי משחק טוב מול אריות היבשת ולהיות שחקנים ברמה בינלאומית?
נכתב ב- 18/06/2011, 18:56
זה שאין ממש תחרות על האליפות זה משהו אחר, אבל הליגה שם היא אחת מ-2 הליגות החזקות שיש.
תומר חמד החליט נכון - בליגה הספרדית הוא ייקבל יותר תשומת לב (ריינג'רס לא תגיע לשלבים גבוהים בליגת האלופות, וגם לא בטוח שהוא היה פותח בהרכב),
הוא יישחק מול ולנסיה, אתלטיקו מדריד, סביליה, ובטוח שהוא חשב על להיות בברנבאו ובקאמפ ונאו.
לגבי רפאלוב, אני מבין אותך.
0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים