עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

מנהל "סאבסנטר" ממשיך לגעת בתרגומים?

• אנא התחבר בכדי להגיב
133 תגובות לנושא זה

#61 IlanVic

IlanVic

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎15/05/2011‏, ‎23:29

מצטער חבר, הקלף של "הוא בעל האתר" לא משחק, אם אתה משתמש בזה, בילד יכול להגיד "אני בעל האתר, אני משנה את הקרדיטים איך שבא לי" לגיטימי מאוד.

לא, הוא ממש לא יכול. אתן דוגמא - בעל חנות ספרים (או בעל קולנוע, חנות דיסקים וכו') לגמרי יכול להחליט איזה ספרים בא לו למכור. אם הוא החליט שספר מסוים של רם אורן הוא זוועה ולא בא לו למכור אותו, זה אומר שאסור לו למכור את כל השאר? הרי אנשים עדיין נוסעים ברכבת ולפעמים לא מחלקים "ישראל היום".
בניגוד לזכות שלו לברור איזה ספרים למכור, אין לו זכות לצלם ספר מסוים ולמכור אותו כשלו (גם אם הוא בעל החנות, כמו שבילד הוא בעל האתר).

אני איתך ומסכים עם המטאפורה הזאת והבחירה של חי, אבל אם סופר לא רוצה שיצירותיו יוצגו בחנות ספרים מסוימת, אין לו את הזכות הזאת?
הבנתי שמתרגמי אקסטרים לא רוצים שתרגומיהם יוצגו בסאבסנטר מתוך עיקרון, לדעתי הדבר הכי הוגן לעשות זה לאפשר להם.

#62 אלמוני_פלמוני

אלמוני_פלמוני

אני בחבר'ה

• מתרגמי רשת
  • 862 הודעות

נכתב ב- ‎15/05/2011‏, ‎23:30

אלמוני, EX הבינו סוף סוף שכדאי להגיע לעמק השווה והוחלט בינם לבין KINGS סיכום שבו לא ימחקו הכתובות לEX והם בתמורה יביאו משהו (מעדיף לא לפרט)
ככה כל הצדדים יוצאים שווים וטובים, וזהו הסכם שמתאים לכולם.
ואני בספק אם EX עדיין לא מעוניינים שהכתוביות שלהם לא יהיו בסאבס.

שיהיה במזל טוב.
מכיוןן שהנהלת הפורום מסרבת למחוק את המשתמש שלי, אני נאלץ לנקוט בטריק
שיימנע ממני להיכנס לפורום עם שם המשתמש שלי. נא לא לשלוח לי פה הודעות
פרטיות! תודה.

#63 אורח_HaiZone_*

אורח_HaiZone_*
  • אורחים

נכתב ב- ‎15/05/2011‏, ‎23:37

לגבי מהירות הסינכרונים - טוב שאתה מודה בזה קודם כל, בנוסף, היום עלה ב"סרטים" סנכרונים לסדרה ההיא של דיסני "המכשפים מוויברלי פלייס", זמן קצר לאחר מכן קינג ג'יימס העלה אותם ל"סאבסנטר", והפלא ופלא, 5 הפרקים הראשונים - נכתבו כאילו הם הועלו לפני 3 ימים באתר שלך. מחשיד? או עוד פעם "באג"?

ולגבי ההסכמה עם EX, אני חייב להבין, אתה דורש מהם תמורה על כך שאתה לא מוחק להם כתובות? אתה סוחט אותם? אתה מבקש מהם תמורה על הזכות הבסיסית ביותר שיש להם על דבר שהם יצרו?! ואחרי זה אתה מעז לומר שאתה בכלל לא עושה כלום כמו בילד?!

בחיי שאני מזדעזע מכל תגובה שלך מחדש, פשוט גועל נפש.

נ.ב.
הסנדק, לכל אחד יש דעותיו ואני מכבד את זה. אבל אני מבקש ממך, תנסה להסתכל על זה בצורה חיצונית לרגע, כאילו שאתה לא המנהל של Q. אתה באמת באמת לא רואה שמשהו כאן ממש מסריח?

חחחחח, אני שמח שאתה בודק כל פיפס באתר
רואים שאתה מכור, והאמת אני מבין אותך

בכל אופן תאריך העלאה הוא נכון ואיננו באג, אתה מוזמן לשאול את KINGS אם הוא העלה את הפרקים אתמול או בתאריך שכתוב
רק אני יכול לשנות את האריכים, וברור שלא אעשה זאת ובמיוחד לא בסדרה שכזו
צא מהסרט שאת החי פה

וכן אני סוחט את כולם, וכולם יקשיבו לי

אני לא חייב להציג את הכתובת פורום של EX כמו שאני לא חייב להציג את של Q

בכל אופן מעכשיו כל כתובות שלא של Q EX או HD תמחק מתוכן הכתובית לאלתר ובאופן אוטומטי. (ככה שאל תבכו)

#64 JokerSubs

JokerSubs

כבר זוכרים את השם שלי

• מתרגמי רשת
  • 477 הודעות

נכתב ב- ‎15/05/2011‏, ‎23:41

לגבי מהירות הסינכרונים - טוב שאתה מודה בזה קודם כל, בנוסף, היום עלה ב"סרטים" סנכרונים לסדרה ההיא של דיסני "המכשפים מוויברלי פלייס", זמן קצר לאחר מכן קינג ג'יימס העלה אותם ל"סאבסנטר", והפלא ופלא, 5 הפרקים הראשונים - נכתבו כאילו הם הועלו לפני 3 ימים באתר שלך. מחשיד? או עוד פעם "באג"?

ולגבי ההסכמה עם EX, אני חייב להבין, אתה דורש מהם תמורה על כך שאתה לא מוחק להם כתובות? אתה סוחט אותם? אתה מבקש מהם תמורה על הזכות הבסיסית ביותר שיש להם על דבר שהם יצרו?! ואחרי זה אתה מעז לומר שאתה בכלל לא עושה כלום כמו בילד?!

נ.ב.
הסנדק, לכל אחד יש דעותיו ואני מכבד את זה. אבל אני מבקש ממך, תנסה להסתכל על זה בצורה חיצונית לרגע, כאילו שאתה לא המנהל של Q. אתה באמת באמת לא רואה שמשהו כאן ממש מסריח?

בכל אופן תאריך העלאה הוא נכון ואיננו באג, אתה מוזמן לשאול את KINGS אם הוא העלה את הפרקים אתמול או בתאריך שכתוב
צא מהסרט שאת החי פה

בכל אופן מעכשיו כל כתובות שלא של Q EX או HD תמחק מתוכן הכתובית לאלתר ובאופן אוטומטי. (ככה שאל תבכו)

נכון? באמת? אולי תשאל את ווסטרן מ"סרטים" שסינכרן את הגרסאות האלו היום?

ואתה סוחט את כולם וכולם יקשיבו לך? אין לי מה להוסיף, הוכחת את הנקודה שלי.

והסנדק, תנסה להסתכל על זה לרגע בצורה אובייקטיבית, רק לרגע. אני מבטיח שלא תתאכזב.

נערך על-ידי amitamita, ‎15/05/2011‏, ‎23:46.

#65 אורח_HaiZone_*

אורח_HaiZone_*
  • אורחים

נכתב ב- ‎15/05/2011‏, ‎23:46

נ.ב.

צא מהסרט שאת החי פה

נכון? באמת? אולי תשאל את ווסטרן מ"סרטים" שסינכרן את הגרסאות האלו היום?

ואתה סוחט את כולם וכולם יקשיבו לך? אין לי מה להוסיף, הוכחת את הנקודה שלי.

כי המערכת שלנו עובדת בצורה חכמה
זה לא סנכרון חדש או משהו
כל הגרסאות תואמות, אם תוריד את כל הגרסאות ותבדוק את כולם תראה שבכולם התוכן זהה
ווסטרן לא סינכרן שום דבר אז תפסיק לבלבל ת'שכל!!!
ובגלל שהמערכת של סאבסנטר מתוכמת אנחנו לא צריכים לעלות עוד 4 סנכרונים מחדש כמו כלבלבונים, זה בונה את הכל אוטומטית.

פעם הבאה אתה יכול להפנות את זה כשאלה ואולי לקבל תשובה כמו שצריך
במקום ישר לתקוף.. בסדר ילדון

#66 אלמוני_פלמוני

אלמוני_פלמוני

אני בחבר'ה

• מתרגמי רשת
  • 862 הודעות

נכתב ב- ‎16/05/2011‏, ‎00:23

אני מבין למה תרצה למחוק כתובות של אתרים מתחרים (טורק, סרטים) אבל מה מפריע לך בזה שמתרגם ישים
את אתר הבית שלו בתרגום שלו? זאת לא זכותו? אתה לא שואל אותו אם הוא מסכים לעסקה הזאת (אתה
מעלה מה שאתה מוצא ברשת), אז לפחות תכבד את המתרגם, אם הוא רוצה לפרסם את האתר שלו באמצעות תרגומים
שהם פרי עבודתו הקשה! מה זה מפריע לך בדיוק?
פרטיות! תודה.

#67 אורח_HaiZone_*

אורח_HaiZone_*
  • אורחים

נכתב ב- ‎16/05/2011‏, ‎00:26

אני מבין למה תרצה למחוק כתובות של אתרים מתחרים (טורק, סרטים) אבל מה מפריע לך בזה שמתרגם ישים
את אתר הבית שלו בתרגום שלו? זאת לא זכותו? אתה לא שואל אותו אם הוא מסכים לעסקה הזאת (אתה
מעלה מה שאתה מוצא ברשת), אז לפחות תכבד את המתרגם, אם הוא רוצה לפרסם את האתר שלו באמצעות תרגומים

אני מוכן לעשות לו הנחה בפרסום האתר
באתר שלי לא מפרסמים אף אתר
לא כתוב לי בלוגו "לוח מודעות".. אני לא מפרסם חינם ואף אחד גם אם הוא תירגם ועבד על זה הרבה זמן.

#68 אלמוני_פלמוני

אלמוני_פלמוני

אני בחבר'ה

• מתרגמי רשת
  • 862 הודעות

נכתב ב- ‎16/05/2011‏, ‎00:33

לא כתוב לי בלוגו "לוח מודעות".. אני לא מפרסם חינם ואף אחד גם אם הוא תירגם ועבד על זה הרבה זמן.

באותו אופן המתרגם יכול להכריז שהוא לא מוכן שהתרגום שלו יופע באתר שמוחק את כתובת אתר הבית של המתרגם.
אתה תכבד את הדרישה הזאת?
פרטיות! תודה.

#69 אורח_HaiZone_*

אורח_HaiZone_*
  • אורחים

נכתב ב- ‎16/05/2011‏, ‎00:35

באותו אופן המתרגם יכול להכריז שהוא לא מוכן שהתרגום שלו יופע באתר שמוחק את כתובת אתר הבית של המתרגם.
אתה תכבד את הדרישה הזאת?

לא, מאחר ואין דבר כזה לא רוצה
מה זה לא רוצה?? תירגמת? באופן חופשי באינטרנט
נגמר הסיפור, אני יכול לעלות את זה לאיזה אתר שאני רוצה ואיך שאני רוצה.

#70 אלמוני_פלמוני

אלמוני_פלמוני

אני בחבר'ה

• מתרגמי רשת
  • 862 הודעות

נכתב ב- ‎16/05/2011‏, ‎00:40

אתה תכבד את הדרישה הזאת?

לא, מאחר ואין דבר כזה לא רוצה
מה זה לא רוצה?? תירגמת? באופן חופשי באינטרנט
נגמר הסיפור, אני יכול לעלות את זה לאיזה אתר שאני רוצה ואיך שאני רוצה.

למה לירוק בפנים של האנשים שמספקים את התוכן לאתר שלך?
הגעת להסכם עם אקסטרים. למה שלא תצא גדול ותכריז שאתה
לא נוגע בקובץ התרגום, אלא רק במקרה אחד: מחיקת כתובות של
אתרים מתחרים? בחיי שאני לא מצליח להבין אותך.
פרטיות! תודה.

#71 אורח_HaiZone_*

אורח_HaiZone_*
  • אורחים

נכתב ב- ‎16/05/2011‏, ‎00:47

בחיי שאני לא מצליח להבין אותך אלמוני!!

אתה מתרגם??ממתעסק בעניינים שלך!!

אני ניהלתי אתר, אני מתעסק בעניינים שלו!!

אני לא חייב דין וחשבון לאף אחד
וכמו שאמרתי בעבר בשניה אני הופך לאתר כמו OPENSUB ובעצם מאפשר לכולם לעלות כתוביות כמו שהם רוצים בלי פיקוח ובלי כלום
ואז אין מה לעשות מה שיקרה יקרה.
אני עוד כאן, ועל זה צריך לומר תודה.

אין לי ראש לויכוחים הלא מועילים האלה, זה מה שהחלטתי וזה מה שיתבצע.

#72 אלמוני_פלמוני

אלמוני_פלמוני

אני בחבר'ה

• מתרגמי רשת
  • 862 הודעות

נכתב ב- ‎16/05/2011‏, ‎00:58

בחיי שאני לא מצליח להבין אותך אלמוני!!

אתה מתרגם??ממתעסק בעניינים שלך!!

אני ניהלתי אתר, אני מתעסק בעניינים שלו!!

אני לא חייב דין וחשבון לאף אחד
וכמו שאמרתי בעבר בשניה אני הופך לאתר כמו OPENSUB ובעצם מאפשר לכולם לעלות כתוביות כמו שהם רוצים בלי פיקוח ובלי כלום
ואז אין מה לעשות מה שיקרה יקרה.
אני עוד כאן, ועל זה צריך לומר תודה.

אין לי ראש לויכוחים הלא מועילים האלה, זה מה שהחלטתי וזה מה שיתבצע.

תהיה לי בריא...

רק שתדע שב-opensubtitles ובשאר האתרים הבינלאומיים המוכרים ההנהלות לא נוגעות בקובץ התרגום. הם לא גורעים ולא מוסיפים
שום דבר לקובץ ה-srt.
פרטיות! תודה.

#73 HomerSimpson

HomerSimpson

!Simpsons did it

• מתרגמי רשת
  • 2,149 הודעות

נכתב ב- ‎16/05/2011‏, ‎05:48

קצת סטיתי מהנושא, אבל:
1. הסרט שחי הביא באמת מומלץ, מכיר אותו וממש אהבתי אותו.
2. http://www.bsubs.com? :)

תמונה שפורסמה

#74 Muli

Muli

kthxbye

• רשומים
  • 1,820 הודעות

נכתב ב- ‎16/05/2011‏, ‎11:09

קצת סטיתי מהנושא, אבל:

<off-topic>

אם כבר סטית.. פעם ראשונה שאני שומע על הסרט הזה :bow:
אז תודה :)

</off-topic>

#75 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎16/05/2011‏, ‎11:46

סנדק, מצטער, אבל הגישה שלך גורמת לי להשוות אותך לחזי/קיקמסטר וכל השאר.

וחבל שאין לאף אחד חוץ ממני אומץ להגיד לך את זה....

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#76 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,055 הודעות

נכתב ב- ‎16/05/2011‏, ‎12:07

אוי שניר, אין כאן בכלל מקום להשוואה.

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#77 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎16/05/2011‏, ‎13:13

סנדק, מצטער, אבל הגישה שלך גורמת לי להשוות אותך לחזי/קיקמסטר וכל השאר.

וחבל שאין לאף אחד חוץ ממני אומץ להגיד לך את זה....

פשש זה חדש. איך בדיוק אני דומה להם? אני מוחק קרדיטים? אני גונב תרגומים? אני מנכס לעצמי תרגומים של אחרים? (עזוב את זה שאפילו אין לי אתר ובניגוד למה שאתה אולי חושב, אני לא שולט בסאבסנטר, אז אין לי מושג איך הגעת בכלל להשוואה הזאת).

ולא צריך אומץ בשביל להגיד שלא מסכימים איתי. כאן זה לא טחורק. לא מקבלים באן, והוכחנו את זה מלא פעמים. הרבה מאוד הודעות נכתבו כאן שהכילו דברים נגדי או נגד חברי הצוות האחרים, רובן ככולן לא נמחקו והכותבים לא נחסמו.

"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#78 HomerSimpson

HomerSimpson

!Simpsons did it

• מתרגמי רשת
  • 2,149 הודעות

נכתב ב- ‎16/05/2011‏, ‎13:30

קצת סטיתי מהנושא, אבל:

<off-topic>

אם כבר סטית.. פעם ראשונה שאני שומע על הסרט הזה :hbd:
אז תודה :bow:

</off-topic>

<off-topic>
זה על החברות "מייקרוסופט" ו"אפל", ההתחלה. על המקימים שלהם, מה שהם עברו בדרך, הגניבות אחד מהשני, המפגשים ביניהם, וכל מה שגרם להם להפוך ל..מה שהם היום. בתור אחד (אתה) שמת על מוצרי אפל ממליץ לך בחום לצפות, סרט מצויין :)
</off-topic>

תמונה שפורסמה

#79 King James

King James

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• מתרגמי רשת
  • 5,579 הודעות

נכתב ב- ‎16/05/2011‏, ‎14:00

גם בסרטים הייתה תקופה שבה צוות אקסטרים היה משום מה נגדם (ונגדנו), ולא הועלו כפולים שלהם, אבל כן הועלו תרגומים שלהם אם לא היו אחרים.
אם מחר אתר סרטים יחליט להקים צוות, אני לגמרי אקבל בהבנה אם במצב מסוים לא יעלו כפול שלנו. אז בד"כ עושים את זה משיקולי בלעדיות, חי עושה את זה כי לדעתו אנחנו איכותיים יותר, ובגלל שיקולים אחרים (כמו זה שאיתנו יש לו שת"פ). ניצול בשום אופן אין כאן.

אם זה מה שאתה אומר,
חבל לי שאתה חושב ככה, אתה מתרגם, וככל הנראה, אני מעריך מתרגמים יותר ממך.

אגיד יותר מזה
לא פעם ולא פעמיים הצעתי להם לעלות רק אותם באופן בלעדי!!! בכל האתר!!
אבל הם אמרו שהם בעד תחרות ומעודדים זאת
ולכן אני מבצע כפולים אך ורק לקבוצות שבשיתוף פעולה עם האתר, אם EX רוצים להופיע הם מוזמנים לשתף פעולה אני לא נגד

ותשים לב ברוב המקרים סאבסנטר מאחור מבחינת מהירות הסנכרונים או התרגומים, אבל תמיד תמיד מוביל בכמות התגובות וההורדות זה אומר משהו לא??? (על איכות לא מתפשרים, אחמ אחמ)\

עריכה:

אלמוני, EX הבינו סוף סוף שכדאי להגיע לעמק השווה והוחלט בינם לבין KINGS סיכום שבו לא ימחקו הכתובות לEX והם בתמורה יביאו משהו (מעדיף לא לפרט)
ככה כל הצדדים יוצאים שווים וטובים, וזהו הסכם שמתאים לכולם.
ואני בספק אם EX עדיין לא מעוניינים שהכתוביות שלהם לא יהיו בסאבס.

נ.ב.

אתה פשוט מטומטם, אני חייב להגיד לך את זה, אתה זורק שטויות באוויר בלי לבדוק לעומק.
וזה עוד לפני שקראתי את כל התגובות, פשוט הייתי חייב להגיב לך
נתחיל מהראשון:
הפרקים לסידרה הזאת הועלו על ידי לפני 5 ימים בערך לסינכרון היחיד שלהם!!!!
אתמול או שלשום יצא להם סינכרונים לכמה גירסאות ואני הוספתי אותם!!
אם תשים לב בסידרה הזאת תעבור על הפרקים באתר סרטים ותראה שהפרקים נמצאים שם הרבה זמן..

חלק שני:
סוחט אותם? אתה פשוט זורק מילים מפוצצות ועושה השוואות שהם עוול לצוות קיו.

אנחנו לא מחוייבים בשום אופן לפרסם קישורים של אף אחד בשום מקום באתר ואם קישורים למקומות אחרים מופיעים, זה רק כי אנחנו בוחרים!!
אנחנו מחוייבים אך ורק לקרדיט תקין ולא לשנות את התרגום המקורי (התרגום ולא הקישור).
תמונה שפורסמה

#80 King James

King James

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• מתרגמי רשת
  • 5,579 הודעות

נכתב ב- ‎16/05/2011‏, ‎14:00

אלמוני, מה לא הבנת???
הכתובות של אקסטרים נשארות, יאללה מספיק נמאסת כבר..

עריכה:

שניר, השוואה ממש לא במקום..
תמונה שפורסמה

2 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 2 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים