עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

כדאי להיות חרדים

• אנא התחבר בכדי להגיב
144 תגובות לנושא זה

#61 אור

אור

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 488 הודעות

נכתב ב- ‎05/01/2011‏, ‎17:01

דוגמא לא משהו...אבל בכ"ז : אם היית מגייס את ניל אמסטרונג וחבריו לויאטנם , לא היה אפולו 11 ב69', ויתכן שאפילו לא היו לך היום לפטופים וכו' וכו'
זה עניין של ערכים ואין להשוות בין משתמטים חילונים מעצלנות לבין חרדי שלא מתגייס. ההשוואה לא במקום בכלל.

תן לי להבין, אתה משווה את התרומה של הקהילה החרדית לניל ארמסטרונג וחבריו? להמצאת הלפטופים?
איך הקהילה החרדית מסוגלת לתרום לי, או לעולם בכלל בכך שהיא לא מתגייסת?

כל המלחמה הזאת היא בגלל היהדות, והיהודים הכי "אדוקים" כביכול לא נלחמים בה בגלל הערכים שלהם? מאוד נוח..
האבסורד הוא שאני כאתאיסט צריך להילחם בגלל היהדות, בעוד ש"היהודים האמיתיים" יושבים בבית ולומדים תורה. ככה שאני בעצם שומר שהגורם למלחמה ימשיך להתקיים, זה פשוט מצב הזוי.
ותתפלא אבל לא רק לחרדים יש ערכים, אתה חושב שאני רוצה להרוג בני אדם? ועוד בשם אלוהים?
הבעיה היא שאם אני יגיד את זה לצבא יעשו לי את המוות, ובסוף אני יגמור כמשק ממטרות, כי אני לפי הפרופיל שלי חייב להיות קרבי, בעוד שחרדים עם הפרופיל הזה לא חייבים.
הדבר היחידי שאני יכול לעשות הוא לנסות להוריד פרופיל ולקוות לטוב, זה נראה לך הוגן?

-אני לקראת גיוס כרגע אם מישהו לא הבין.

#62 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,055 הודעות

נכתב ב- ‎05/01/2011‏, ‎17:20

ידפוק לך לקרבי, תתרום למדינה. מה גם שזאת חוויה מטורפת.
מה לא הייתי נותן בשביל ללכת לקרבי.

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#63 אור

אור

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 488 הודעות

נכתב ב- ‎05/01/2011‏, ‎17:39

אני לא מבין אני היחידי שיש לו ערך לחיים?
זה פשוט נוראי שנערים בגילי היום רוצים ללכת לקרבי, במיוחד מהסיבה הנפוצה הראשונה - "כדי להרוג ערבים" (תשובה נפוצה שתקבלו אם תשאלו מישהו בגילי למה הוא רוצה ללכת לקרבי)
התשובה הנפוצה השניה היא כמו שאמרת, "בשביל החוויה" - איזה חוויה? אני לא יודע איך להיות תקוע עם מישהו בחור כלשהו יכול לתרום לי בחיים, אני בטוח שזה מקרב בין אנשים, אבל בשביל זה ללכת לקרבי? לא מספיק מבחינתי, מה גם שאני בטוח שרוב האנרגיה שלי תתבזבז על משחקי כוח של מפקדים ופוליטקאים, משהו משמעותי לא יצא מזה.

#64 Skinny

Skinny

כבר זוכרים את השם שלי

• חבר של כבוד
  • 291 הודעות

נכתב ב- ‎05/01/2011‏, ‎17:58

אויש, עוד יפה נפש.

When You Do Something You've Never Done Before,
No matter how poorly it turns out,
You're on your way to doing it better next time

#65 אור

אור

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 488 הודעות

נכתב ב- ‎05/01/2011‏, ‎18:04

אתה בטח חושב שאני שמאלני אוהב ערבים...אז אתה טועה.
מצידי שילחמו פה עד המוות ביחד עם היהודים בקרב על ישראל, אני פשוט לא רוצה להילחם מלחמות שלא שלי..

#66 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,055 הודעות

נכתב ב- ‎05/01/2011‏, ‎18:08

אור, זה לא כדי "להרוג ערבים" סתם. זה כדי להלחם למען המדינה, למנוע מהאוייבים (שהם ערבים) לפגוע בה.
וכן, החוויה זה משהו שבחיים לא תשכח. עד היום דוד שלי מהלל את התקופה שהוא היה בהנדסה קרבית.
ובטח שזה יכול לעזור לך בחיים. מה שאתה לומד בקרבי יכול לעזור לך במלא דברים. למשל, אותו דוד בהנדסה הקרבית הפך להיות מהנדס לוגיסטיקה (המשך של התפקיד שלו בצבא)

- סטיבן רייט.

#67 אור

אור

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 488 הודעות

נכתב ב- ‎05/01/2011‏, ‎18:11

תחשוב רגע למה אתה נלחם.
הערבים תוקפים אותנו כי אנחנו יהודים, לא בגלל ישראל. אם ישראל לא היתה יהודית לא היתה בעיה.
משמע - אם אתה נלחם בהם אתה נלחם בשביל להגן על היהדות.

#68 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,055 הודעות

נכתב ב- ‎05/01/2011‏, ‎18:15

תחשוב רגע למה אתה נלחם.
הערבים תוקפים אותנו כי אנחנו יהודים, לא בגלל ישראל. אם ישראל לא היתה יהודית לא היתה בעיה.
משמע - אם אתה נלחם בהם אתה נלחם בשביל להגן על היהדות.

דווקא לא נכון. הם נלחמים בנו כי אנחנו ציונים. לך תראה את ההצהרות של אחמדינג'ד, הוא חופר כל היום על הציונים.
סביר להניח שהוא גם אנטישמי, אבל הסיבה העיקרית היא הציונות.

- סטיבן רייט.

#69 אור

אור

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 488 הודעות

נכתב ב- ‎05/01/2011‏, ‎18:17

תגדיר ציונים..
אם היינו מדינה מוסלמית לא היו תוקפים אותנו, זה כזה פשוט.

#70 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,055 הודעות

נכתב ב- ‎05/01/2011‏, ‎18:18

חחח נו, אז לך תגור בארה"ב.
אני לא דתי, אבל אני שייך ללאום היהודי, אני קשור לתרבות של העם היהודי.

- סטיבן רייט.

#71 IlanVic

IlanVic

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎05/01/2011‏, ‎18:19

זה פשוט נוראי שנערים בגילי היום רוצים ללכת לקרבי, במיוחד מהסיבה הנפוצה הראשונה - "כדי להרוג ערבים" (תשובה נפוצה שתקבלו אם תשאלו מישהו בגילי למה הוא רוצה ללכת לקרבי)
התשובה הנפוצה השניה היא כמו שאמרת, "בשביל החוויה" - איזה חוויה? אני לא יודע איך להיות תקוע עם מישהו בחור כלשהו יכול לתרום לי בחיים, אני בטוח שזה מקרב בין אנשים, אבל בשביל זה ללכת לקרבי? לא מספיק מבחינתי, מה גם שאני בטוח שרוב האנרגיה שלי תתבזבז על משחקי כוח של מפקדים ופוליטקאים, משהו משמעותי לא יצא מזה.

ללא צבא לא הייתה גם מדינה.
מה לעשות שאנחנו נמצאים במדינה מוקפת אויבים שרוצים להשמידנו, הגיוס הוא חובה וככל אחד תורם כמה שהוא יכול.
זה ממש לא נורא שלאנשים יש מוטיבציה גדולה, זה רק אומר כמה הנוער שלנו מוכן לתרום למדינה, גם כשזה על חשבון 3 שנים חשובות מהחיים.
אם אתה חושב שיש לך ערך לחיים בגלל שאתה לא רוצה להתגייס - אתה טועה.
מבחינתי ערך החיים זה גם הגנה על תושבים שחוטפים טילים, ואם לא תהיה עליהם הגנה, המדינה מתה. זה ערך החיים בשבילך?

אז אולי כל העולם יהיה מוסלמי ולא תהיה בכלל בעיה!!!!!!!!! רעיון גדול לא?
אני מקווה שאתה מוכן ללבוש כפייה, אחותך תלבש בורקה והומוסקסואליות תהיה אסורה. איזה כיף.
יש ערכים שצריך להלחם עליהם, וכן, גם למות.
אני מעדיף למות מאשר שיכפו עליי להיות מוסלמי.

#72 אור

אור

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 488 הודעות

נכתב ב- ‎05/01/2011‏, ‎18:22

זה מה שאני מנסה להסביר, אני אוהב את התרבות פה והכל, אבל מבחינתי זאתי מדינת היהודים, ואני לא מחשיב את עצמי ליהודי.
לכן אני לא רואה כל סיבה להילחם למען המדינה, שהיהודים יעשו את זה, הרי זאת המדינה שלהם.
אני לא אומר שאני ישתמט, אני פשוט לא רוצה להילחם ולהרוג אנשים בגלל הדת שלהם.

ואני מקווה לעבור מפה אם יתאפשר לי, אבל לא לארצות הברית זה מה שבטוח..

#73 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎05/01/2011‏, ‎18:28

זה מה שאני מנסה להסביר, אני אוהב את התרבות פה והכל, אבל מבחינתי זאתי מדינת היהודים, ואני לא מחשיב את עצמי ליהודי.
לכן אני לא רואה כל סיבה להילחם למען המדינה, שהיהודים יעשו את זה, הרי זאת המדינה שלהם.

יהדות היא לא רק דת, היא גם לאום. אפשר להיות יהודי לשרת בצבא מבלי להאמין בחבר דמיוני.
אתה חושב שצה"ל הורג מחבלים כי הם מוסלמים? צה"ל הורג מחבלים כי הם מחבלים ומסכנים את קיומה של מדינת ישראל!
לי זה נשמע שאתה מחפש תירוצים למה לא לתרום חזרה למדינה.

#74 אור

אור

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 488 הודעות

נכתב ב- ‎05/01/2011‏, ‎18:28

ללא צבא לא הייתה גם מדינה.
מה לעשות שאנחנו נמצאים במדינה מוקפת אויבים שרוצים להשמידנו, הגיוס הוא חובה וככל אחד תורם כמה שהוא יכול.
זה ממש לא נורא שלאנשים יש מוטיבציה גדולה, זה רק אומר כמה הנוער שלנו מוכן לתרום למדינה, גם כשזה על חשבון 3 שנים חשובות מהחיים.
אם אתה חושב שיש לך ערך לחיים בגלל שאתה לא רוצה להתגייס - אתה טועה.
מבחינתי ערך החיים זה גם הגנה על תושבים שחוטפים טילים, ואם לא תהיה עליהם הגנה, המדינה מתה. זה ערך החיים בשבילך?

אז אולי כל העולם יהיה מוסלמי ולא תהיה בכלל בעיה!!!!!!!!! רעיון גדול לא?
אני מקווה שאתה מוכן ללבוש כפייה, אחותך תלבש בורקה והומוסקסואליות תהיה אסורה. איזה כיף.
יש ערכים שצריך להלחם עליהם, וכן, גם למות.
אני מעדיף למות מאשר שיכפו עליי להיות מוסלמי.

אני רוצה לחיות בשקט כאתאיסט, אני לא מבין מה הבעיה בזה..
בערך לחיים אני מתכוון שאני לא רוצה להרוג בן אדם, אני לא יכול להכריח אנשים לא להילחם על אמונות מטופשות, רק שישאירו אותי מחוץ לזה.

ומשום מה החלטת שאני משתמט, אני יכול לתרום למדינה גם דרך ג'וב אתה יודע.

#75 אור

אור

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 488 הודעות

נכתב ב- ‎05/01/2011‏, ‎18:39

יהדות היא לא רק דת, היא גם לאום. אפשר להיות יהודי לשרת בצבא מבלי להאמין בחבר דמיוני.
אתה חושב שצה"ל הורג מחבלים כי הם מוסלמים? צה"ל הורג מחבלים כי הם מחבלים ומסכנים את קיומה של מדינת ישראל!
לי זה נשמע שאתה מחפש תירוצים למה לא לתרום חזרה למדינה.

נו באמת.. לא. אני לא חושב שצהל הורג מחבלים בגלל שהם מוסלמים, ואני יודע שישראל לא אשמה במלחמה.
אבל כל המלחמה הזאת היא בגלל דת, המלחמה לא תיגמר לעולם, תמיד יהיו אנשים שימינו באיסלאם ואנשים שיאמינו ביהדות.
אי אפשר להפריח את זה שיש אלוהים בשום דרך\ ואין דרך להפריח את צדקת האיסלאם או היהדות בעקבות כך.
אז נמשיך להילחם, והבנים שלנו, והבנים של הבנים שלנו? אני מעדיף ללכת מפה ולתת ליהודים והמוסלמים לריב.

#76 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎05/01/2011‏, ‎18:48

אור, אתה פשוט מדבר שטויות מוחלטות. עזוב יהדות, אתה ישראלי, לא? כישראלי, מחובתך לשרת את המדינה בצבא. המצב לא נובע מהבדלי דת אלא מהבדלי לאום, וזה מה שגורם למלחמה, לא דת. גם הנאצים האמינו באותו ישו של האמריקאים והבריטים.

"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#77 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎05/01/2011‏, ‎18:49

זאת לא מלחמה על אמונה, אנחנו לא נלחמים בערבים כדי לייהד אותם ושיאמינו באלוהים, לא מבין מאיפה המצאת את השטות הזאת.
אם לא נלחם, הם (המחבלים) ישלטו בעולם והעולם לא יהיה חופשי יותר.
אנחנו צריכים להלחם כי אני לא רוצה לדמיין מצב שהם יהרגו לנו אנשים ואנחנו נעמוד ונשתוק.
מה אתה מציע?

ד"א, צה"ל נותן פטור לאנשים פציפיסטים.

#78 אור

אור

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 488 הודעות

נכתב ב- ‎05/01/2011‏, ‎18:50

שוב אתם מחליטים שאני משתמט..

#79 אור

אור

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 488 הודעות

נכתב ב- ‎05/01/2011‏, ‎18:53

זאת לא מלחמה על אמונה, אנחנו לא נלחמים בערבים כדי לייהד אותם ושיאמינו באלוהים, לא מבין מאיפה המצאת את השטות הזאת.
אם לא נלחם, הם (המחבלים) ישלטו בעולם והעולם לא יהיה חופשי יותר.
אנחנו צריכים להלחם כי אני לא רוצה לדמיין מצב שהם יהרגו לנו אנשים ואנחנו נעמוד ונשתוק.
מה אתה מציע?

אנחנו לא נלחמים בגלל אמונה, אבל הם כן, וזה לא יגמר..
ואני לא מוצא שום פתרון לבעיה, אבל להמשיך להילחם בהם בטוח לא יעזור.

#80 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎05/01/2011‏, ‎18:55

כפרופיל 21 נפשי, אני מקווה.

העקרונות של הפצפיזם הם נחמדים מאוד והכל, אבל זאת השקפת עולם אידיאלית והיפותטית שאין לה מקום בעולם האמיתי. אם הצד השני לא פצפיסט, גם אנחנו לא יכולים להיות.

"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים