עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

יש לי 32 סרטי בלו-ריי מקוריים!

• אנא התחבר בכדי להגיב
154 תגובות לנושא זה

#61 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎24/10/2010‏, ‎22:28

אינספשן!

יוצא רק בדצמבר.

#62 יוספי

יוספי

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 32 הודעות

נכתב ב- ‎24/10/2010‏, ‎22:32

אינספשן!

יוצא רק בדצמבר.

פאק, יצא לפני 3 חודשים והאיכות הכי טובה שיש זה TS? זה שיא, לא?
ולפי מה שאתה אומר, יקח עוד חודשיים שיצא ב-DVD ובבלו-ריי (זה יוצא ביחד, לא?)

#63 katanov

katanov

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• ותיקים
  • 5,019 הודעות

נכתב ב- ‎24/10/2010‏, ‎22:34

עוד חודש גג זה יוצא לאינטרנט

#64 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎24/10/2010‏, ‎23:29

תאריך היציאה של הסרט נוטה יותר לכיוון סוף דצמבר. אני משער שהסרט ישוחרר לרשת במקרה הטוב בסוף נוב', ובמקרה הרע בתחילת דצמבר. תאריכי היציאה של סרטים בפורמט בלו-ריי ודיוידי הם זהים.

#65 יוספי

יוספי

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 32 הודעות

נכתב ב- ‎25/10/2010‏, ‎14:49

תאריך היציאה של הסרט נוטה יותר לכיוון סוף דצמבר. אני משער שהסרט ישוחרר לרשת במקרה הטוב בסוף נוב', ובמקרה הרע בתחילת דצמבר. תאריכי היציאה של סרטים בפורמט בלו-ריי ודיוידי הם זהים.

זה דווקא ממש טוב לסרט, אני חושב שהמוני אנשים שבטח התכוונו לראות אותו במחשב ב-R5 או במשהו כזה, ראו שזה לא יוצא ופשוט הלכו לקולנוע.

#66 matanhh

matanhh

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,188 הודעות

נכתב ב- ‎25/10/2010‏, ‎16:27

Murdock
לדעתי אזרח שומר חוק סרט מעולה מאוד.
לא כדי לך לקנות שודדי הקריבים לא משהו!

#67 ZIPC

ZIPC

ירוק לנצח.

• Q-Subber
  • 13,692 הודעות

נכתב ב- ‎25/10/2010‏, ‎17:40

Murdock
לדעתי אזרח שומר חוק סרט מעולה מאוד.
לא כדי לך לקנות שודדי הקריבים לא משהו!

ובגלל שאתה אוהב את "אזרח שומר חוק" מורדוק צריך לקנות אותו?

#68 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎25/10/2010‏, ‎18:24

אבל כבר כתבתי שהוא לא נמכר בבלו-ריי עם כתוביות בעברית, ולכן הקניה שלו היא לא על הפרק. לא בשלב זה, בכל אופן.

עריכה: אה, וגם מה ש-ZIPC אמר.

#69 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎25/10/2010‏, ‎23:57

אוקיי. יש לי 34 סרטי בלו-ריי באוסף, אף על פי שהיו יכולים להיות לי 42 סרטים! (כן, אני עדיין תקוע בפספוס של המבצע הנ"ל!)
הסרט שקיבלתי היום הוא "אשת החלומות", רכשתי אותו מ"BASE.com" לפני זמן מה. הוא הגיע בדואר רשום לפני כשבוע, ורק היום טרחתי לאסוף אותו. כך האוסף שלי גדל למעשה בסרט אחד נוסף.

יש מצב שמחר אני מגדיל את האוסף בעוד שלושה סרטים ב-210 ש"ח, הווה אומר ב-70 ש"ח פר סרט. הסרטים הם: "הארי פוטר והאסיר מאזקבאן", "הארי פוטר ומסדר עוף החול" ו"אני האגדה". אני רוכש אותם מאספן פרטי.

אני די מתלבט בין "אני האגדה" ל"הארי פוטר והנסיך חצוי-הדם". מה דעתכם? זה יהיה בתוספת של 20 ש"ח במחיר, אם אבחר בהארי פוטר. אשמח לעזרה!

רכשתי היום את הסרטים. את "אשת החלומות" אספתי אתמול מהדואר, ובכך כאמור הגדלתי את האוסף שלי ל-34 סרטי בלו-ריי. היום התחדשתי בארבעה סרטים נוספים. קניתי את "הארי פוטר 3" ו"הארי פוטר 5". וכיוון שהתלבטתי בין "הארי פוטר 6" ל"אני האגדה", החלטתי בסופו של דבר לרכוש את שניהם. אז למעשה הגדלתי היום את האוסף שלי בעוד ארבעה כותרים, והוא מסתכם ב-38 סרטים.

את הניילון של "אשת החלומות" הסרתי משום מה, אף על פי שאני לא מתכוון לצפות בו בחודשים הקרובים. אף אגדיל ואומר שראיתי אותו פעמיים וחצי בחודש שעבר. ולגבי הכותרים שרכשתי יד שניה מאספן אחר, רק "הארי פוטר 6" הגיע חדש בניילון. הצלחתי להחזיק מעמד ולא לפתוח אותו, ובכך הוא נהיה לסרט השני באוסף שלי שעדיין סגור בניילון. כפי שציינתי מס' הודעות אחורה, הסרט הראשון שעדיין בניילון הוא "הדרך לפרדישן".

תמונה של הכותרים החדשים:
תמונה שפורסמה

אגב(!) רוב הכותרים שלי היו יכולים להיות עדיין בניילון, מהסיבה הפשוטה שברובם לא צפיתי. קצת חורה לי שהסרתי להם את הניילון סתם בלי סיבה. לא נורא, זה יעבור.

#70 matanhh

matanhh

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,188 הודעות

נכתב ב- ‎26/10/2010‏, ‎00:17

אני ממליץ לך לקנות את salt!

#71 יוספי

יוספי

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 32 הודעות

נכתב ב- ‎26/10/2010‏, ‎07:15

חחחחחחחחח, אתה משוגע!
אבל סחתיין עליך, שמח שזה עושה אותך מאושר :]

חשבתי על זה, ובתכל'ס, בטח אף פעם לא משעמם לך, אה?
כל פעם שמשעמם אתה שם איזה סרט, ונהנה.

#72 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎26/10/2010‏, ‎17:38

יש לי מס' טעויות בעמודים הקודמים, ציינתי אותם למטה כולל תיקונים:

המחיר הרגיל של "הארי פוטר וגביע האש" הוא 109 ש"ח "בלבד", ונרכש דרך האינטרנט מהחנות "DVD ישיר".

"הארי פוטר וגביע האש" לא נרכש מ"DVD ישיר" אלא מ"טאוור רקורדס", כחלק מהמבצע של "וואלה!" שהזכרתי בהודעה הבאה (סעיף 2 פסקה 3). אני לא זוכר מה היה מחירו בחנות לפני ההנחה, אבל אני זוכר בוודאות ששילמתי עליו פחות מ-120 ש"ח. נתפשר על המחיר שנקבתי, 109 ש"ח.

רובם נרכשו פיזית בסניפים שונים בארץ, במבצעים כאלו ואחרים. אגב, הסרט היחיד שרכשתי במחיר מלא הוא "השומרים" ב-150 ש"ח (אתמול למעשה) שנרכש בסניף של "בלוקבסטר". יכולתי לרכוש אותו מהשכרה במחיר מוזל של 120 ש"ח, אך העדפתי את העותק המקורי בלי סיבה הגיונית. סרטי בלו-ריי מהשכרה תמיד מגיעים במצב מצוין, כמו חדש לחלוטין רק בלי ניילון (shrink wrap). חבל, יכולתי לחסוך עוד 30 שקל.

טעות. גיליתי בדיעבד שכל סרטי הבלו-ריי מהשכרה בסניף "בלוקבסטר רמת גן" משתתפים במבצע "2 ב-200", מה שאומר שיכולתי להוסיף עוד 50 ש"ח ולקבל סרט נוסף. אני לא יודע מה הייתי בוחר באותו רגע, אבל בוודאות משהו מהרשימה הזאת (החל מ"מועדון קרב" ואילך). זה חלק ממבצע חיסול מלאי, כיוון שהם נסגרים ב-15 בנובמבר. כמו כן, למי שמעוניין, גם כל הסרטים והסדרות ב-DVD משתתפים במבצע חיסול המלאי, 10 ב-100. כדאי למהר, נשארו רק עוד שבועיים וחצי לסגירת הסניף. מלבד זאת, כל יום שעובר המלאי מצטמצם עוד ועוד.

אגב2, תמיד כדאי שתשווה מחירים עם אתר BASE.com הבריטי, לעומת "אמזון בריטניה". לפעמים הראשון זול יותר, לפעמים האחר. שים לב! כדי לדעת את המחיר הסופי של כל מוצר/הזמנה ב"אמזון בריטניה", אתה חייב להגיע לשלב הסופי של ההזמנה. זאת אומרת, קליק אחד לפני רכישה בפועל. וזאת משום שלחלק מהמוצרים יורד המע"מ הבריטי במעמד הרכישה, ומחיר המשלוח משתנה בהתאם למס' המוצרים (פירוט יש ב-FAQ שלהם, מחירים שונים למוצרים שונים). לעומת זאת, ב"בייס" אין הנחת מע"מ במעמד הרכישה לאף מוצר, ומחיר משלוח של מארז בלו-ריי "פשוט" עולה 1.29 פאונד בריטי פר מוצר. אלא אם כן מדובר במארז boxset כגון טרילוגיות שמגיעות במארז יחיד מאוגד, ואז במקרה הזה המחיר הוא כ-5 פאונד למשלוח פר מוצר "גדול" שכזה.

מחיר המשלוח של מארזים גדולים ו/או כבדים יחסית הוא פאונד, ולא 5 "בלבד" כפי שנכתב.

ג. לרכוש מ"בלוקבסטר" סרטים מהשכרה אשר תמיד מגיעים במצב מצוין (כמו חדש לגמרי). מחיר של סרט מהשכרה יהיה בד"כ 120 ש"ח "בלבד". עדיין יקר לסרט בלו-ריי, שכן אפשר לרכוש אותם באינטרנט במחיר של 129 ש"ח במצב חדש לגמרי. אבל הנה הפואנטה: חלקם ולפעמים אף רובם משתתפים במבצע "סרטים המשכרה 2 ב-200", שזה יוצא כאמור 100 ש"ח פר סרט. וכאן המבצע נהיה למשתלם! קח לדוגמה את סניף "בלוקבסטר רמת גן" (שהולך להסגר אגב ב-15 בנובמבר, אז כדאי למהר). כל סרטי ההשכרה שלהם משתתפים במבצע הנ"ל. יש להם מלאי גדול יחסית, ואפשר למצוא שם אחלה מציאות.

המבצע הנ"ל (2 ב-200) ספציפי לסניפי "בלוקבסטר" שעתידים להסגר. מדובר במכירת חיסול מלאי. הוא איננו תקף/קיים בסניפי "בלוקבסטר" שעובדים בפעילות רגילה. מה שכן, מחיר של סרט מהשכרה יהיה 120 ש"ח "בלבד" כפי שצוין.

ולגבי תמונות האוספים שפרסמתי כאן. האוסף בתמונה הראשונה שייך לאספן בריטי. אין לי מידע לגבי האוסף בתמונה השניה.

#73 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎26/10/2010‏, ‎20:55

אגב2, תמיד כדאי שתשווה מחירים עם אתר BASE.com הבריטי, לעומת "אמזון בריטניה". לפעמים הראשון זול יותר, לפעמים האחר. שים לב! כדי לדעת את המחיר הסופי של כל מוצר/הזמנה ב"אמזון בריטניה", אתה חייב להגיע לשלב הסופי של ההזמנה. זאת אומרת, קליק אחד לפני רכישה בפועל. וזאת משום שלחלק מהמוצרים יורד המע"מ הבריטי במעמד הרכישה, ומחיר המשלוח משתנה בהתאם למס' המוצרים (פירוט יש ב-FAQ שלהם, מחירים שונים למוצרים שונים). לעומת זאת, ב"בייס" אין הנחת מע"מ במעמד הרכישה לאף מוצר, ומחיר משלוח של מארז בלו-ריי "פשוט" עולה 1.29 פאונד בריטי פר מוצר. אלא אם כן מדובר במארז boxset כגון טרילוגיות שמגיעות במארז יחיד מאוגד, ואז במקרה הזה המחיר הוא כ-5 פאונד למשלוח פר מוצר "גדול" שכזה.

מחיר המשלוח של מארזים גדולים ו/או כבדים יחסית הוא פאונד, ולא 5 "בלבד" כפי שנכתב.

חחח, שוב התפלק לי. המחיר הוא 5.99 פאונד, במקום 5 כפי שנכתב קודם לכן.

#74 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎28/10/2010‏, ‎01:20

רכשתי היום את הסרטים. את "אשת החלומות" אספתי אתמול מהדואר, ובכך כאמור הגדלתי את האוסף שלי ל-34 סרטי בלו-ריי. היום התחדשתי בארבעה סרטים נוספים. קניתי את "הארי פוטר 3" ו"הארי פוטר 5". וכיוון שהתלבטתי בין "הארי פוטר 6" ל"אני האגדה", החלטתי בסופו של דבר לרכוש את שניהם. אז למעשה הגדלתי היום את האוסף שלי בעוד ארבעה כותרים, והוא מסתכם ב-38 סרטים.

תמונה של הכותרים החדשים כאן.

שכחתי לכתוב מחירים. "אשת החלומות" עלה לי 55 ש"ח. "הארי פוטר 3", "הארי פוטר 5" ו"אני האגדה" עלו 70 ש"ח כל אחד. ואחרון חביב הוא "הארי פוטר 6" שעלה לי 90 ש"ח.

אגב, כתבתי בעמוד הראשון ש"דו"ח מיוחד" עלה לי 110 ש"ח, אבל מסתבר שהוא עלה לי רק 105 ש"ח.
אגב2, המבצע של "DVD ישיר" נגמר אתמול. צר לי אם תכננתם עליו, ופספסתם אותו. יוזר ניים, הספקת לנצל את המבצע?

המכירה המוקדמת של קוואדרילוגיית "הנוסע השמיני" יצאה לדרך. שימו לב! יש הנחה לחברי פורום "סרטי DVD ובלו ריי" בתפוז. על מנת לנצל את המבצע האמור, אתם מוזמנים לקרוא את ההודעה הבאה. חשוב לציין שמדובר במארזי האספנים של הקוואדרילוגיה, שהגיעו בכמות מוגבלת של עותקים לארץ. סדרת הסרטים אכן מתורגמת לעברית, ומדובר במחירים טובים לכל כיס. מארז ה-facehugger יעלה בחנויות 350 ש"ח, לאחר הנחה: 300 ש"ח (זול מאוד לקוואדרילוגיה). מארז הביצה יעלה בחנויות 600 ש"ח, לאחר הנחה: 540 ש"ח. לפרטים נוספים, כנסו להודעה שקישרתי אליה בפורום "סרטי DVD ובלו ריי" בתפוז.

#75 quicki

quicki

I'll laugh until my head comes off

• חבר של כבוד
  • 4,912 הודעות

נכתב ב- ‎28/10/2010‏, ‎11:47

אחלה אוסף מרדוק!

#76 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎08/11/2010‏, ‎22:13

עדכון אוסף, ה-08/11/2010: קיבלתי היום חבילה של שלושה סרטים :P.

"הפנתר הורוד", החידוש עם סטיב מרטין, שרכשתי מ-BASE ועלה 48.8 ₪. סרט קומדיה מעולה לכל המשפחה, מומלץ ביותר! ההמשך שלו מ-2009 יותר מצחיק לטעמי, ולכן יש למה לצפות :).

"האות" שעלה 48.89 ₪, ו"משולש" שעלה 51.54 ₪. שניהם נרכשו בהזמנה אחת מ-Amazon בריטניה. "משולש" הגיע עם שרוול תלת-ממד (lenticular), וזו הייתה הפתעה נעימה מאוד (לא צוין בעמוד המוצר). בתור חובב סרטי אימה, אני חייב להמליץ לכם על שני הסרטים הנ"ל. אהבתי את שניהם עד מאוד! אם אתם מתכוונים לתת להם צ'אנס, אזהיר אתכם שלא לצפות בטריילר שלהם, בעקבות ספוילרים רצחניים שיהרסו לכם ופשוט חבל.

ולענייננו! כל המחירים כוללים משלוח. רק "הפנתר הורוד" כולל כתוביות בעברית, מה שאומר ש"האות" ו"משולש" הם הסרט הרביעי והחמישי שיש לי באוסף ללא תרגום עברי. שלושת הסרטים הראשונים הם טרילוגיית "מטריקס", כזכור לכם (או שלא).

אגב, החבילה הגיעה מעוכה קצת בצידה. לכן חששתי שאולי אחד הקייסים הגיע פגום, כמו שקרה לי עם "אשת החלומות" ו"סטאר טרק" שקיבלתי לאחרונה (בחבילות שונות). אמנם כשפתחתי את החבילה, הכול היה מושלם :D.

קצת תמונות:

החבילה המעוכה במקצת:
תמונה שפורסמה

"הפנתר הורוד":
תמונה שפורסמה

"האות" ו"משולש":
תמונה שפורסמה
מצטער על הפלאש, לא ראו טוב בלעדיו.

שרוול התלת-ממד בפעולה:
תמונה שפורסמה
יום בהיר של שמש...

תמונה שפורסמה