עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

הצלחתי לשמור שבת :)

• אנא התחבר בכדי להגיב
106 תגובות לנושא זה

#61 אורח_omer323_*

אורח_omer323_*
  • אורחים

נכתב ב- ‎27/09/2010‏, ‎20:31

חחחחחח בטח הוא התגלה למלא! אבל מי מאמין לאחד שאומר "אלוהים התגלה אליי"

#62 גבריאל

גבריאל

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,210 הודעות

נכתב ב- ‎27/09/2010‏, ‎20:33

ממה אתה חושב שבאים אלינו מקרי הסרטן וכל דבר רע אחר שתחשוב עליו ? ממה באה לנו השואה ? אלו לא עונשים ?
אנשים לא יחזרו בתשובה מניסים, זה בדוק ומוכח .
אבל אם בנאדם רוצה לבקש נס גלוי, ואמרתי את זה כבר, הוא יכול לבקש משהו בסגנון הזה" הקדוש ברוך הוא אני לא מאמין בך אבל אני רוצה שתעשה לי נס(משהו שאתה לא רגיל לראות) כדי שאני יראה שאתה קיים" ממש ממש חזק ולכוון את זה אפילו סתם לאויר אבל באמת בכוונה ואתה תראה תוך שבוע שזה קורה .
יש דבר כזה ירידת הדורות בכל מקרה, אתה רוצה שהוא יתגלה לאנשים שתלהבים מאייפון או מאיזה אפקט בסרט ? או ממישהו שרוצה רק כסף ועוד קצת כסף ? הוא מתגלה לאנשים שעוסקים בתורה יום ולילה ומקפידים על הכל .
גם פעם אנשים לפעמים היו צריכים חודש של הכנה עד שהוא יתגלה אליהם. אז מה אנחנו צריכים כיום . אולי 70 שנה הכנה וזה עוד בנקל .

#63 אורח_omer323_*

אורח_omer323_*
  • אורחים

נכתב ב- ‎27/09/2010‏, ‎20:37

דתיים לא חולים בסרטן? לא נרצחו חרדים בשואה? הא?

ומה יוצא לו מזה?! אני יודע שהוא לא בן אדם אבל זה נשמע כאילו הוא ממש אוהב את עצמו, הוא פשוט מתגמל מי שעושה סתם חוקים מפגרים שהוא המציא ומי שלא עושה מה שהוא אומר לו הוא שולח לגהנום?!
מה אכפת לו אם אכלתי חלב ואז בשר?
זה נשמע כאילו הוא סתם ישב, המציא חוקים בשביל לאתגר אותנו ואמר שמי שלא יעשה אותם יענש
לרובם, אין שום הגיון!(לדעתי)

#64 גבריאל

גבריאל

• ותיקים
  • 3,210 הודעות

נכתב ב- ‎27/09/2010‏, ‎20:45

תראה את זה ככה .
יש סירה . יש בה אנשים . כל אחד קנה בכסף חדר שם ויוצאים להפלגה, אחד אומר לבנאדם שיושן בחדר לידו, "אתה יודע בא לי לעשות בריכה בחדר, אז אני קודח חור בסירה" השני אומר לו אבל כולם יטבעו .
בקיצור מה שאני בא לומר לך זה שאם אחד עושה משהו רע זה משפיע על הרבה יותר מאחד, תאר לעצמך מאות אלפים ומיליונים שכופרים בקדוש ברוך הוא ? מה קורה ? גם קהילות קדושות ביותר מתים . אתה ערב לי ואני ערב לך ככה .
החוקים האלו הם בשבילך .
כמו החוקים של המדינה לאלף אלפי מיליוני הבדלות .

#65 rotembal

rotembal

Oh by the way which one's pink

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎27/09/2010‏, ‎20:47

יופי גבריאל, תמשיך להביא סיסמאות מפגרות מפי אמנון יצחק.
ותפסיק כבר עם ההטפה של חזרה בתשובה זה פשוט דוחה.

#66 גבריאל

גבריאל

• ותיקים
  • 3,210 הודעות

נכתב ב- ‎27/09/2010‏, ‎20:48

תפסיק אתה רותם.
אני לא מנסה להחזיר בתשובה.
נכון בעצמך אתה רואה שזה נכון וקשה לך להתמודד עם זה .

#67 rotembal

rotembal

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎27/09/2010‏, ‎20:50

מה בדיוק נכון?
וכן, אתה כן מנסה (אולי אתה צריך שאברהם שוב יגיד לך שאתה מנסה) אתה פשוט לא שם לב.

#68 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎27/09/2010‏, ‎21:17

אז גבריאל, שליט שרוצח 70 אחוז מתושבי עיר מסוימת באקראיות כיוון ש30 אחוז מהם חטאו, נחשב טוב בעיניך?
הרי כל תושבי העיר צריכים להיות ערבים זה לזה, ואם 30 אחוז מהם עשו חור בסירה, ודאי שלפחות 70 אחוז מתושבי העיר צריכים לטבוע, והשאר יחיו עם נזק פסיכולוגי כבד.
זה האלוהים שלך? אל שרוצח באכזריות ובאקראיות בגלל שחלק ממנו חטא?
אתה יודע מה, גם אם תוכיח לי שאל כזה באמת קיים ושטעיתי כל החיים שלי, אני אתכחש לו.

#69 אורח_omer323_*

אורח_omer323_*
  • אורחים

נכתב ב- ‎27/09/2010‏, ‎21:21

דתיים לא חולים בסרטן? לא נרצחו חרדים בשואה? הא?

ומה יוצא לו מזה?! אני יודע שהוא לא בן אדם אבל זה נשמע כאילו הוא ממש אוהב את עצמו, הוא פשוט מתגמל מי שעושה סתם חוקים מפגרים שהוא המציא ומי שלא עושה מה שהוא אומר לו הוא שולח לגהנום?!
מה אכפת לו אם אכלתי חלב ואז בשר?
זה נשמע כאילו הוא סתם ישב, המציא חוקים בשביל לאתגר אותנו ואמר שמי שלא יעשה אותם יענש
לרובם, אין שום הגיון!(לדעתי)

תראה את זה ככה .
יש סירה . יש בה אנשים . כל אחד קנה בכסף חדר שם ויוצאים להפלגה, אחד אומר לבנאדם שיושן בחדר לידו, "אתה יודע בא לי לעשות בריכה בחדר, אז אני קודח חור בסירה" השני אומר לו אבל כולם יטבעו .
בקיצור מה שאני בא לומר לך זה שאם אחד עושה משהו רע זה משפיע על הרבה יותר מאחד, תאר לעצמך מאות אלפים ומיליונים שכופרים בקדוש ברוך הוא ? מה קורה ? גם קהילות קדושות ביותר מתים . אתה ערב לי ואני ערב לך ככה .
החוקים האלו הם בשבילך .
כמו החוקים של המדינה לאלף אלפי מיליוני הבדלות .

באמת שלא ענית לי אפילו על שאלה אחת ששאלתי

#70 Outwit

Outwit

!Take It

• חבר של כבוד
  • 4,465 הודעות

נכתב ב- ‎27/09/2010‏, ‎22:26

גבריאל, אם יש באמת אלוהים,
למה אף פעם, אבל אף פעם, הוא לא עשה לנו משהו טוב?
(לא לי ספציפית, לעם היהודי כולו)

תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה

#71 rotembal

rotembal

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎27/09/2010‏, ‎22:43

הוא יגיד שבגלל שאנחנו חוטאים ולא שומרים שבת.

#72 Eran-s

Eran-s

Pimp My Subtitle

• Q-Fame
  • 9,950 הודעות

נכתב ב- ‎27/09/2010‏, ‎23:04

עזבו את זה שאת רוב הדברים שדתיים עובדים לפיהם, אלו פירושים של כל מיני דברים.
כמה זמן צריך לשמור בין בשר לחלב? 3, 4, 8 שעות? למה כל אחד עובד אחרת? ה' לא חד משמעי?

#73 גבריאל

גבריאל

• ותיקים
  • 3,210 הודעות

נכתב ב- ‎28/09/2010‏, ‎00:16

מה זה משנה מה אני יאמר גם ככה אתם לא שומעים .
אם אתם חושבים שה' הוא לא טוב או לא קיים, את זה כבר נברר שתמותו מן העולם. 50% סיכוי שאתם תגיעו לכף הקלע ולא תצאו ממנו .וזה במקרה הטוב שלכם.
אתם רואים דברים מול העניים שלכם אבל תולים את זה במשוואות ושטויות כאלו .
ורותם, אתה מתחיל לעלות על העצבים אתה . כל דבר חושב אני מנסה להחזיר בתשובה.
אנשים רושמים דברים אני עונה מה אתה רוצה אה ?!?! אני יכול לומר גם שאתה מנסה להסית נגד הקדוש ברוך הוא ולזרוע כפירה בכל מקום, אז סתום את הפה שלך .
רוצים שיתגלה אליכם ה'? הצחקתם לי את הזרת .יעשה לכם משהו טוב ? למה בכלל מגיע לכם ? מאיפה באתם? מהקוף . איך העולם נוצר ? מפיצוץ .באים כדי לעבוד פה 120 שנה ולמות ככה סתם, כן. מה בכלל המשמעות של החיים שלכם ? ככה רוצים משהו טוב אהה ?
מי יתן והקדוש ברוך הוא יפתח לכם את העניים בנקל .

#74 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎28/09/2010‏, ‎00:22

אני חושב שה' לא קיים, ואם הוא כבר קיים אז הוא רשע (גרם לשואה ולרצח מילארדי חפים מפשע ועושי דברו מתחילת היהדות), ואני מעדיף למות מאשר להיות עבד של שליט רוצח ורשע, אז כל האיומים שלך שלא נצא בכף הקלע לא יעזרו.

#75 גבריאל

גבריאל

• ותיקים
  • 3,210 הודעות

נכתב ב- ‎28/09/2010‏, ‎00:23

דווקא בשבילך כאן זה יותר טוב כי שם אתה תסבול מאוד . תעדיף לחיות תמיד כראות עינך מאשר להיות באבדון לנצח(אם יש לך בכלל מושג מה זה נצח, תתקשר אלי).

#76 rotembal

rotembal

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎28/09/2010‏, ‎00:28

במקום לבוא אלינו בטענות לך לחברים החרדים שלך שמקבלים מאיתנו כסף ומשתמטים מהצבא.
לא האלוהים שלך מגן עלייך במדינה הזו אלא הצבא שלנו.

#77 גבריאל

גבריאל

• ותיקים
  • 3,210 הודעות

נכתב ב- ‎28/09/2010‏, ‎00:31

איזה טענות ? אני לא טוען כלום, אתה ואילן תגיעו לגיהנום גם ככה, שיהיה לכם בהצלחה שם . ומי יתן ולא תיצאו משם בכלל. רק על הדיברוים האלו שלא לדבר על מה אתם עושים בחיים האמיתיים שלכם.
עריכה:
ברגע שאני יראה את כל החילונים השמאלניים האלו שהולכים להפגין מתגיסים לצבא אני ילך לחברים שלי ויאמר להם להתגייס.ומשחקים אותה מפגרים או משהו בסגנון ויוצאים על 21 או משהו כזה .

#78 rotembal

rotembal

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎28/09/2010‏, ‎00:35

יש איזה יופי, אני בן אדם שלא גנבתי ופשעתי ואגיע לגיהינום ואריה דרעי יגיע לגן עדן כשהוא מועל בכספי ציבור.
אכן פרדוקס מושלם.

ומה קרה גבריאל, למה אנחנו צריכים להגן עליכם אה?
זה נראה לך הגיוני שחרדים יקבלו פטור מצבא וחילונים יגנו על המדינה?

אם חרדי בברוקלין יכול לעבוד ולקיים את חוקי מדינת ארה"ב אז גם פה אפשר אבל פשוט רוב החרדים כאן הם פרזיטים שאוהבים שמאכילים אותם.
גועל נפש של מדינה.

ברגע שאני יראה את כל החילונים השמאלניים האלו שהולכים להפגין מתגיסים לצבא אני ילך לחברים שלי ויאמר להם להתגייס.ומשחקים אותה מפגרים או משהו בסגנון ויוצאים על 21 או משהו כזה .

אל תדאג, כל משתמט מהצבא בין אם הוא חילוני או חרדי הייתי מוקיע אותו ואם אפשר אפילו שולל לו את האזרחות.
אתה יודע אבל מה ההבדל בינהם לבין החרדים?
שלחרדים יש חוק שפוטר אותם משירות בעוד החילוני צריך ללכת לשבת בכלא כמה חודשים בשביל להשתחרר.

#79 גבריאל

גבריאל

• ותיקים
  • 3,210 הודעות

נכתב ב- ‎28/09/2010‏, ‎00:38

יש איזה יופי, אני בן אדם שלא גנבתי ופשעתי ואגיע לגיהינום ואריה דרעי יגיע לגן עדן כשהוא מועל בכספי ציבור.
אכן פרדוקס מושלם.

ומה קרה גבריאל, למה אנחנו צריכים להגן עליכם אה?
זה נראה לך הגיוני שחרדים יקבלו פטור מצבא וחילונים יגנו על המדינה?

אם חרדי בברוקלין יכול לעבוד ולקיים את חוקי מדינת ארה"ב אז גם פה אפשר אבל פשוט רוב החרדים כאן הם פרזיטים שאוהבים שמאכילים אותם.
גועל נפש של מדינה.

ברגע שאני יראה את כל החילונים השמאלניים האלו שהולכים להפגין מתגיסים לצבא אני ילך לחברים שלי ויאמר להם להתגייס.ומשחקים אותה מפגרים או משהו בסגנון ויוצאים על 21 או משהו כזה
נ.ב
מי אמר שהוא יגיע לגן עדן ? ומי אמר שמי שלא גונב או פושע הוא לא יגיע לגיהנום ? על פי איזה אמות מידה ? של העותמנים ?חחחחחחחחחחחחחחחחח

#80 rotembal

rotembal

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎28/09/2010‏, ‎00:41

אהה ומי אמר שאני אגיע לגיהינום?
כי אתה אמרת את זה בלי להניד עפעף!
כל ה"חטא" שלי הוא יצירת אנטגוניזם לדת.
ממש חטא נורא!

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים