הצלחתי לשמור שבת :)
אורח_omer323_*
נכתב ב- 27/09/2010, 20:31
נכתב ב- 27/09/2010, 20:33
אנשים לא יחזרו בתשובה מניסים, זה בדוק ומוכח .
אבל אם בנאדם רוצה לבקש נס גלוי, ואמרתי את זה כבר, הוא יכול לבקש משהו בסגנון הזה" הקדוש ברוך הוא אני לא מאמין בך אבל אני רוצה שתעשה לי נס(משהו שאתה לא רגיל לראות) כדי שאני יראה שאתה קיים" ממש ממש חזק ולכוון את זה אפילו סתם לאויר אבל באמת בכוונה ואתה תראה תוך שבוע שזה קורה .
יש דבר כזה ירידת הדורות בכל מקרה, אתה רוצה שהוא יתגלה לאנשים שתלהבים מאייפון או מאיזה אפקט בסרט ? או ממישהו שרוצה רק כסף ועוד קצת כסף ? הוא מתגלה לאנשים שעוסקים בתורה יום ולילה ומקפידים על הכל .
גם פעם אנשים לפעמים היו צריכים חודש של הכנה עד שהוא יתגלה אליהם. אז מה אנחנו צריכים כיום . אולי 70 שנה הכנה וזה עוד בנקל .
אורח_omer323_*
נכתב ב- 27/09/2010, 20:37
ומה יוצא לו מזה?! אני יודע שהוא לא בן אדם אבל זה נשמע כאילו הוא ממש אוהב את עצמו, הוא פשוט מתגמל מי שעושה סתם חוקים מפגרים שהוא המציא ומי שלא עושה מה שהוא אומר לו הוא שולח לגהנום?!
מה אכפת לו אם אכלתי חלב ואז בשר?
זה נשמע כאילו הוא סתם ישב, המציא חוקים בשביל לאתגר אותנו ואמר שמי שלא יעשה אותם יענש
לרובם, אין שום הגיון!(לדעתי)
נכתב ב- 27/09/2010, 20:45
יש סירה . יש בה אנשים . כל אחד קנה בכסף חדר שם ויוצאים להפלגה, אחד אומר לבנאדם שיושן בחדר לידו, "אתה יודע בא לי לעשות בריכה בחדר, אז אני קודח חור בסירה" השני אומר לו אבל כולם יטבעו .
בקיצור מה שאני בא לומר לך זה שאם אחד עושה משהו רע זה משפיע על הרבה יותר מאחד, תאר לעצמך מאות אלפים ומיליונים שכופרים בקדוש ברוך הוא ? מה קורה ? גם קהילות קדושות ביותר מתים . אתה ערב לי ואני ערב לך ככה .
החוקים האלו הם בשבילך .
כמו החוקים של המדינה לאלף אלפי מיליוני הבדלות .
נכתב ב- 27/09/2010, 20:47
ותפסיק כבר עם ההטפה של חזרה בתשובה זה פשוט דוחה.
נכתב ב- 27/09/2010, 20:48
אני לא מנסה להחזיר בתשובה.
נכון בעצמך אתה רואה שזה נכון וקשה לך להתמודד עם זה .
נכתב ב- 27/09/2010, 20:50
וכן, אתה כן מנסה (אולי אתה צריך שאברהם שוב יגיד לך שאתה מנסה) אתה פשוט לא שם לב.
נכתב ב- 27/09/2010, 21:17
הרי כל תושבי העיר צריכים להיות ערבים זה לזה, ואם 30 אחוז מהם עשו חור בסירה, ודאי שלפחות 70 אחוז מתושבי העיר צריכים לטבוע, והשאר יחיו עם נזק פסיכולוגי כבד.
זה האלוהים שלך? אל שרוצח באכזריות ובאקראיות בגלל שחלק ממנו חטא?
אתה יודע מה, גם אם תוכיח לי שאל כזה באמת קיים ושטעיתי כל החיים שלי, אני אתכחש לו.
אורח_omer323_*
נכתב ב- 27/09/2010, 21:21
דתיים לא חולים בסרטן? לא נרצחו חרדים בשואה? הא?
ומה יוצא לו מזה?! אני יודע שהוא לא בן אדם אבל זה נשמע כאילו הוא ממש אוהב את עצמו, הוא פשוט מתגמל מי שעושה סתם חוקים מפגרים שהוא המציא ומי שלא עושה מה שהוא אומר לו הוא שולח לגהנום?!
מה אכפת לו אם אכלתי חלב ואז בשר?
זה נשמע כאילו הוא סתם ישב, המציא חוקים בשביל לאתגר אותנו ואמר שמי שלא יעשה אותם יענש
לרובם, אין שום הגיון!(לדעתי)
תראה את זה ככה .
יש סירה . יש בה אנשים . כל אחד קנה בכסף חדר שם ויוצאים להפלגה, אחד אומר לבנאדם שיושן בחדר לידו, "אתה יודע בא לי לעשות בריכה בחדר, אז אני קודח חור בסירה" השני אומר לו אבל כולם יטבעו .
בקיצור מה שאני בא לומר לך זה שאם אחד עושה משהו רע זה משפיע על הרבה יותר מאחד, תאר לעצמך מאות אלפים ומיליונים שכופרים בקדוש ברוך הוא ? מה קורה ? גם קהילות קדושות ביותר מתים . אתה ערב לי ואני ערב לך ככה .
החוקים האלו הם בשבילך .
כמו החוקים של המדינה לאלף אלפי מיליוני הבדלות .
באמת שלא ענית לי אפילו על שאלה אחת ששאלתי
נכתב ב- 27/09/2010, 22:26
למה אף פעם, אבל אף פעם, הוא לא עשה לנו משהו טוב?
(לא לי ספציפית, לעם היהודי כולו)
נכתב ב- 27/09/2010, 22:43
נכתב ב- 27/09/2010, 23:04
כמה זמן צריך לשמור בין בשר לחלב? 3, 4, 8 שעות? למה כל אחד עובד אחרת? ה' לא חד משמעי?
נכתב ב- 28/09/2010, 00:16
אם אתם חושבים שה' הוא לא טוב או לא קיים, את זה כבר נברר שתמותו מן העולם. 50% סיכוי שאתם תגיעו לכף הקלע ולא תצאו ממנו .וזה במקרה הטוב שלכם.
אתם רואים דברים מול העניים שלכם אבל תולים את זה במשוואות ושטויות כאלו .
ורותם, אתה מתחיל לעלות על העצבים אתה . כל דבר חושב אני מנסה להחזיר בתשובה.
אנשים רושמים דברים אני עונה מה אתה רוצה אה ?!?! אני יכול לומר גם שאתה מנסה להסית נגד הקדוש ברוך הוא ולזרוע כפירה בכל מקום, אז סתום את הפה שלך .
רוצים שיתגלה אליכם ה'? הצחקתם לי את הזרת .יעשה לכם משהו טוב ? למה בכלל מגיע לכם ? מאיפה באתם? מהקוף . איך העולם נוצר ? מפיצוץ .באים כדי לעבוד פה 120 שנה ולמות ככה סתם, כן. מה בכלל המשמעות של החיים שלכם ? ככה רוצים משהו טוב אהה ?
מי יתן והקדוש ברוך הוא יפתח לכם את העניים בנקל .
נכתב ב- 28/09/2010, 00:22
נכתב ב- 28/09/2010, 00:23
נכתב ב- 28/09/2010, 00:28
לא האלוהים שלך מגן עלייך במדינה הזו אלא הצבא שלנו.
נכתב ב- 28/09/2010, 00:31
עריכה:
ברגע שאני יראה את כל החילונים השמאלניים האלו שהולכים להפגין מתגיסים לצבא אני ילך לחברים שלי ויאמר להם להתגייס.ומשחקים אותה מפגרים או משהו בסגנון ויוצאים על 21 או משהו כזה .
נכתב ב- 28/09/2010, 00:35
אכן פרדוקס מושלם.
ומה קרה גבריאל, למה אנחנו צריכים להגן עליכם אה?
זה נראה לך הגיוני שחרדים יקבלו פטור מצבא וחילונים יגנו על המדינה?
אם חרדי בברוקלין יכול לעבוד ולקיים את חוקי מדינת ארה"ב אז גם פה אפשר אבל פשוט רוב החרדים כאן הם פרזיטים שאוהבים שמאכילים אותם.
גועל נפש של מדינה.
אל תדאג, כל משתמט מהצבא בין אם הוא חילוני או חרדי הייתי מוקיע אותו ואם אפשר אפילו שולל לו את האזרחות.ברגע שאני יראה את כל החילונים השמאלניים האלו שהולכים להפגין מתגיסים לצבא אני ילך לחברים שלי ויאמר להם להתגייס.ומשחקים אותה מפגרים או משהו בסגנון ויוצאים על 21 או משהו כזה .
אתה יודע אבל מה ההבדל בינהם לבין החרדים?
שלחרדים יש חוק שפוטר אותם משירות בעוד החילוני צריך ללכת לשבת בכלא כמה חודשים בשביל להשתחרר.
נכתב ב- 28/09/2010, 00:38
יש איזה יופי, אני בן אדם שלא גנבתי ופשעתי ואגיע לגיהינום ואריה דרעי יגיע לגן עדן כשהוא מועל בכספי ציבור.
אכן פרדוקס מושלם.
ומה קרה גבריאל, למה אנחנו צריכים להגן עליכם אה?
זה נראה לך הגיוני שחרדים יקבלו פטור מצבא וחילונים יגנו על המדינה?
אם חרדי בברוקלין יכול לעבוד ולקיים את חוקי מדינת ארה"ב אז גם פה אפשר אבל פשוט רוב החרדים כאן הם פרזיטים שאוהבים שמאכילים אותם.
גועל נפש של מדינה.
ברגע שאני יראה את כל החילונים השמאלניים האלו שהולכים להפגין מתגיסים לצבא אני ילך לחברים שלי ויאמר להם להתגייס.ומשחקים אותה מפגרים או משהו בסגנון ויוצאים על 21 או משהו כזה
נ.ב
מי אמר שהוא יגיע לגן עדן ? ומי אמר שמי שלא גונב או פושע הוא לא יגיע לגיהנום ? על פי איזה אמות מידה ? של העותמנים ?חחחחחחחחחחחחחחחחח
נכתב ב- 28/09/2010, 00:41
כי אתה אמרת את זה בלי להניד עפעף!
כל ה"חטא" שלי הוא יצירת אנטגוניזם לדת.
ממש חטא נורא!
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים