העלית כאן נק' מאד מעניינת בקשר ליחס התורה לנשים..
יש דברים שאי אפשר להסביר על רגל אחת (מה גם שאני אישית לא מבין גדול)..
אך האמיני לי, התורה לא מתאכזרת לנשים. יתר על כן, התורה לא מתאכזרת לאף אחד.
התנצלותך (על אף שאין באמת על מה, כי הזכרת שאת לא מדברת לכל החרדים) מתקבלת בברכה.
אגב : אם תראי איזה חתיך על ה -31 שתמיד עומד בפני זקנות ונשים בהריון יש מצב שזה אני..
יאללה, לילה טוב לזכה כשלג חח

דרישת שקיפות ממנהל הפורום הזה
נפתח על-ידי
עדי-בלי-בצל
, 01/06/2010, 01:29
63 תגובות לנושא זה
נכתב ב- 04/06/2010, 03:26
התורה לא מתייחסת באופן שווה לגברים ונשים, אל תבלבל את המוח.
"דת היא עלבון לכבוד האנושות.
איתה ובלעדיה, אנשים טובים עושים מעשים טובים ואנשים רעים עושים מעשים רעים,
אבל כדי שאנשים טובים יעשו מעשים רעים, צריך את הדת."
- סטיבן ויינברג..
ע
נכתב ב- 04/06/2010, 07:51
הוא אף פעם לא אמר שכן.התורה לא מתייחסת באופן שווה לגברים ונשים, אל תבלבל את המוח.

נכתב ב- 04/06/2010, 08:07
נורא חבל שעלה צורך לפתוח את האשכול הזה, למרות שמחיקת האשכולות הייתה ללא ספק בחירה שגויה.
הלפי פרש מהניהול ואני גם מבין אותו. פורום יהדות אינו פורום המיועד להתנגחויות בין מאמינים ללא מאמינים,
אלא כזה שנועד לחברי הקהילה שכן מאמינים ורוצים לשוחח על עניינים שקרובים ללבם ולקרב את מי שמעוניין.
כנראה הקו המנחה לא היה ברור כאן מלכתחילה וגם ככה הקהילה שלנו לא ידועה ביכולות הריסון העצמי שלה.
אנחנו נחליט בהמשך אם יש צורך בקיומו של תת הפורום ואם נחליט לסגור אותו, יועברו האשכולות ל"דיבורים".
שבת שלום.
הלפי פרש מהניהול ואני גם מבין אותו. פורום יהדות אינו פורום המיועד להתנגחויות בין מאמינים ללא מאמינים,
אלא כזה שנועד לחברי הקהילה שכן מאמינים ורוצים לשוחח על עניינים שקרובים ללבם ולקרב את מי שמעוניין.
כנראה הקו המנחה לא היה ברור כאן מלכתחילה וגם ככה הקהילה שלנו לא ידועה ביכולות הריסון העצמי שלה.
אנחנו נחליט בהמשך אם יש צורך בקיומו של תת הפורום ואם נחליט לסגור אותו, יועברו האשכולות ל"דיבורים".
שבת שלום.
?Did you know Dolphins are just Gay Sharks
Brittany@Glee

בלוג אנימה אנימה למבוגרים סיקורי אנימה אנימה
כללי התנהגות עם טרולים
כל האנימה שראיתי אי פעם
Brittany@Glee

בלוג אנימה אנימה למבוגרים סיקורי אנימה אנימה
כללי התנהגות עם טרולים
כל האנימה שראיתי אי פעם
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים