הוא הזכיר אי שם בין הודעה מטורפת לאחרת, שהמתרגמים של Q אשמים בכך שלסדרות-לשעבר של טורק אין היום מתרגמים.
אם כל מתרגם של Q היה פורש מסדרה שמתרגמים אחרים (למשל FXP) גונבים להם, לכמעט אף סדרה לא היה תרגום היום.
פרישה של מתרגם בשנייה הראשונה שיש לו תחרות, היא החלטתו בלבד, ובעיה שלו, ואף גולש לא אמור להאשים אחרים בזה,
כנראה שהם יודעים מול מה הם עומדים אם הם ישר פורשים מתרגום הסדרה ומשאירים ל-Q את העבודה.
ובילד, אני חושבת שבאמת כדאי להשיג איזה פסיכיאטר,
יודע מה באמת עצוב? כמה שאתה מנסה להגיד "לא מזיז לי, הכל מצחיק אותי, והחיים יפים" כשההודעות שלך בעצם זועקות "רחמו עליי",
והאמת אפילו קצת גורמות לי לרחם עליך.
העלבונות שלך לצוות ולאנשים שמגיבים פה לטובתם נשמעות כמו מפי צוציק בן 15.
אני לא יודעת בן כמה אתה, אבל כתבת שמתרגמים כאן מרגישים נעלים ממך בגלל הגיל,
אז אמנם הגיל לא קשור לרמת אינטילגנציה, אבל במקרה הזה, בחיי שהם יכולים להיות הורים שלך,
ואולי היה אפילו רצוי שיהיו, שמעתי שפסיכופתים הם כאלה שבד"כ התעללו בהם בילדותם.
מערבב מלחמות וירטואליות עם החיים, מאיים על הילדים של עמית, ועוד שלל הדברים ששמענו כאן,
לחפש לך את המספר של אבארבנל?

ודבר אחרון, צוות Q, אין לכם בכלל מה לדאוג, תאמינו לי, מי שכבר מכיר את הנפשות הפועלות, תומך בכם,
ושום דבר שבילד הנכבד יפליץ לא ישנה את דעתו (ואני מקווה שאני לא מדברת רק בשם עצמי).
הדבר היחיד שה"מלחמה" הזו יכולה לעשות היא לפרסם אתכם בפני אותם גולשים שמכירים את טורק ולא את סרטים,
ולא מכירים את הצוות הנפלא הזה, שכל אזכור שלו בטורק מצונזר.
ולהראות לאותם גולשים (ואולי גם לצוות שלו, שבתוכם נכללים גם אנשים טובים, אני מאמינה)
את פניו האמיתיים של פסיכופת-מנהל-טורק (משה-מלצר-חולון, מישהו?).
עריכה:
אגב, הקטע עם Google ו"סרטים" לא ממש קשור לטיפש הזה. 
מה קרה לך?!
הוא איים על הילדים של לארי פייג' בשביל זה.
מה קרה
לך?
לא ידעת שבילד הוא סגנו של אלוהים?