אני לא יודע מה שלוגי ראה, אבל הלוגים לא משקרים.
אני לא יודע איך טיפלת בלוגים, אבל שלוגי לא משקר.
במקום לנבור סחור-סחור, לי יש הוכחה, לכם יש? איך אומרים Put your money where your mouth is
לתומי חשבתי שתמיד דגלתם בחובת ההוכחה כשהאשימו אתכם בדברים. כעת אתם מאשימים אותנו בעלילת שווא, יש לכם הוכחה להוכיח את צדקתכם? לבוא ולקרוא למישהו שקרן בפהרסיה ללא פיסת הוכחה וללא שום דבר התומך בגרסתכם זה מאוד קל. חובת ההוכחה היא כעת שלכם ולא שלנו. מי שביקש מאתנו הוכחות קיבל אותן. אתם אפילו לא מנסים לבדוק אם העניין הוא נכון או לא, ישר רצים להשמיץ ולהלבין פנים ברבים. אבל כאשר מעמידים אתכם על טעותכם פתאום זה פברוקים ושקרים.
אז רבותיי היקרים, בינתיים אנחנו היחידים שיש לנו הוכחות על מעשינו הכשרים [מפוברקים או לא, והם לא]. לכם אין אפילו פיקסל של הוכחה מפוברקת או לא.
אם וכאשר תרצו להתדיין בצורה תרבותית ולעמיד אותי על טעותי במקום לזרוק משפטים חסרי בסיס לאוויר, אשמח לעשות זאת.ד"ר סאב היקר, לא אני כתבתי את ההודעה הנ"ל.הלוגים לא משקרים?
אדוני, לא עשו אותנו באצבע.
לוגים אפשר לפברק בקלות יתרה.
שלוגי היקר,
לכל מטבע יש 2 צדדים, וכמו שאתה יכול לכנות אותי שקרן [דבר שאני לא, ויכולים להעיד על כך רבים כולל עמית], באותה מידה אני יכול לעליל עליך אותה עלילת שווא ולהגיד שאתה משקר, הרי אין לך הוכחה שאכן דבריך אמת הם, וגם אם תביא הוכחה, איך תרגיש אם אגיד שפברקת אותה?
לילה טוב.
צודק, סליחה! התגובה אמורה להיות לערן
איזו הוכחה בדיוק אתה רוצה?
סרטון מסך של האתר שלכם ולידו מצולמת טלויזיה עם השעון למטה בערוץ 10? (כי הרי גם את השעון במחשב שלי
אני יכול לזייף...אה, בעצם גם טלויזיה אני יכול להפעיל מטייפ)
אנשים שאמינים עלי אומרים לי שהסתכלו אצלכם היום בבוקר ולא היה זכר להודעה.
אתה אומר לי שיש לך קבצים מהאתר שלך (שלך...) שאומרים את ההפך.
אני בוחר למי להאמין.