עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

בתור צופה מהצד...דעה אישית על אתרי הוורז שאינם חיים בשלום...

• אנא התחבר בכדי להגיב
83 תגובות לנושא זה

#61 DBA

DBA

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• טרולים
  • 1,708 הודעות

נכתב ב- ‎04/10/2008‏, ‎19:15

כה...רק צריכים להעיף את קלינרX מהצוות שלהם, ולהפסיק להעלות לUNLIMIT

#62 salem

salem

• רשומים
  • 1,011 הודעות

נכתב ב- ‎04/10/2008‏, ‎21:32

אני לא מבין.
אולי האנשים בארץ צריכים איכות אז קונים דברים ביוקר ונפגעים בחשבון.
זתומרת, במקומם שנניח בנאדם ישתמש במה שנוח לו אז אנשים אחרי צריכים להגיד לו מה לעשות כאילו שהוא עובד אצלהם או משהו.
אני מקודד בשביל עצמי בתוכנה אווי ריקומפ אחלה תוכנה נוחה ביותר, ואמרו לי לעבור לתוכנה הזאת עם השתי מעבדים משהו כזה ובחייאת התיאשתי אפילו בהתקנה של התוכנה ולא בקידוד, כמה סיבוכים יארודי.
וחוץ מזה אני לא רואה פה פגיעה באיכות של הסרט, אולי אם אני אפעיל את אותו הסרט אחד במדיה בגרסא המקורית שהורדתי והסרט שקודדתי בתוכנה אחרת ואז אולי אני יראה משהו שפוגע אבל כעקרון אני אישית לא רואה בעיה בצבע ולא בסאונד[או שאני חיקש ועיוור אתם תחליטו כבר]
עוד דבר, התרגום על הפס השחור, מה רע?אני עושה את זה גם, שאני מביא את אותו סרט לחבר שלי שאצלנו זה LCD[מה שהיום נמכר 16:9] ואני לא רואה בעיה בתרגום עם הפונט או משהו.
זה הטענות שלי על הקידוד וכל מה שקשור לזה.
לגבי האתרים בחו"ל, ראיתי כאן בנאדם או שתיים שציין אתרים בחו"ל מוכרים גם כן, אבל המטרה באשכול הזה לפי מה שאני רואה לשבח/לתקן[אם יש אפשרות] את האתרים בארץ שמביאים לגולש שלא משתמש הרבה ביוטרנט ושיתוף קבצים וכ"ו את הפרי שהוא צריך, סרט/סדרה בתרגום מובנה בלי סיבוכים.
עוד דבר, אני זוכר שקראתי איפהשהוא שגם ההורדה או משהו כזה, היא גם טיפה פוגעת בקובץ, אז אם אתם חושבים שמה שאתם מורידים איכותי מאוד תחשבו שוב[אולי אני טועה ואולי לא אבל גם אם טיפה יורד האיכות אתם לא תרגישו כנראה]

#63 amitbu

amitbu

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 312 הודעות

נכתב ב- ‎04/10/2008‏, ‎22:25

:/
תאמינו לי נמאס לי כבר לראות את זה, אני מנהל ראשי בהורדות.נט וכל פעם אני מתעצבן שאני שומע או רואה אחד מהריבים המפגרים האלה.
אפשר לחשוב מה זה, כולה 2 אתרי הורדות מצליחים ברשת, אני לא מבין למה אי אפשר לחיות בשלום,
אני אף פעם לא נכנס לשטויות האלה, איתי לפעמים שואל אותי דברים ואני אומר לו שאני מעדיף לא להתערב בזה.
תעשו טובה ותפסיקו עם השטויות האלה, כי פעם כולנו היינו חברים טובים, אייל ואיתי שהיום מנהלים ראשיים בidown היו בצוות של הורדות ואהבו אותו,
אז למה זה נהיה ככה?
בקיצור סליחה על החפירה ואני מקווה שמה שרשמתי פה באמת יקרה.

#64 T-mac

T-mac

EyaL

• רשומים
  • 496 הודעות

נכתב ב- ‎04/10/2008‏, ‎22:32

תאמינו לי נמאס לי כבר לראות את זה, אני מנהל ראשי בהורדות.נט וכל פעם אני מתעצבן שאני שומע או רואה אחד מהריבים המפגרים האלה.
אפשר לחשוב מה זה, כולה 2 אתרי הורדות מצליחים ברשת, אני לא מבין למה אי אפשר לחיות בשלום,
אני אף פעם לא נכנס לשטויות האלה, איתי לפעמים שואל אותי דברים ואני אומר לו שאני מעדיף לא להתערב בזה.
תעשו טובה ותפסיקו עם השטויות האלה, כי פעם כולנו היינו חברים טובים, אייל ואיתי שהיום מנהלים ראשיים בidown היו בצוות של הורדות ואהבו אותו,
אז למה זה נהיה ככה?

להזכירך כולנו באנו ממקומות שונים אני התחלתי בכלל ב ANTI חח
ואז כולנו היננו ב ILPD עד שעשו לי ולאיתי טריק מסריח הורדנו אותם עברנו להורודת >< ומשם לאידאון :rolleyes:
לא יודע לפי פה יש לי רקורד שבכל אתר שהייתי ועזבתי הוא נפל :P אולי אני טועה אולי אני לא חח לבנתים הסטטיסטיקה לא משקרת :clap:
שכולם חשבו שהכל נגמר :)
תנחשו מי חזר :)

#65 zarzevski-גנבסקי

zarzevski-גנבסקי

אני גנב מזדיין!

• ותיקים
  • 3,584 הודעות

נכתב ב- ‎04/10/2008‏, ‎22:50

לפי דעתי כל הנושא של הקידודים (התרגום המובנה) בכלל דבילי לחלוטין ...
היום כל אחד כבר מוריד לבד ,מאתרי חו"ל (הפורומיים למינהם) משרתי "ראפידשייר" או טורנטים ...
למה צריך לחכות למובנה הזה :rolleyes: ..
ומה עוד האיכות יורדת כפי שאמר פה : zipc

בעיקר מהסיבה הפשוטה שקידוד פוגע באיכות!

Posted Image
משתמש זה הינו גנב. הנהלת האתר אינה אחראית לחפצים אישיים של שאר המשתמשים.
משתמש זה הינו עילג. הנהלת האתר אינה מתחייבת לפצות את קהל הגולשים על הזמן שייאבד בניסיונות להבין הודעות מאת משתמש זה, וכן אינה מתחייבת כי ניסיונות אלו יישאו כל פרי.

#66 DBA

DBA

• טרולים
  • 1,708 הודעות

נכתב ב- ‎04/10/2008‏, ‎23:42

כי יש אנשים שלא מבינים מהחיים שלהם...
רוב החברים שלי מכירים את האתר איידאון, רואים תרגום מובנה מורידים וצורבים, מה הם מבינים CAM DVDRIP מה להם ולזה...
ככה רוב האנשים.

#67 Idanhauser

Idanhauser

החיים הם כמו גלגל פעם אתה למעלה פעם אתה למטה

• ותיקים
  • 3,077 הודעות

נכתב ב- ‎05/10/2008‏, ‎16:52

וואיי
כל יום יש לכם ריב חדש
אולי כבר תפסיקו לריב בנוגע לההורדות שלכם
ולפחות לא פה ...qsubs לא נועד לריבים המיותרים
שלכם...
qsubs - זה אתר של מתרגמים שמתרגמים לנו תסרטים,סדרות וכו..
ומעדכנים אותנו מה יוצא או מה הולך לצאת (למי שלא יודע) :clap:
ולא נירא לי שזה אתר לרבים שלכם
כל אתרי ההורדות הם אותה הרמה העיקר שאתם מספקים תסחורה למי שמוריד ממכם
אתם ממש קבוצות של טרור
אין על מה לריב זה כולה מחשב
זה כולה אתר
אין על מה לריב
ואם אתם נהנהים מהריבים
בבקשה תעשו את זה במקום אחר ולא פה

תודה רבה :P

עידן :rolleyes:

#68 עופר

עופר

גם בגן-עדן יש נחשים

• חבר של כבוד
  • 3,925 הודעות

נכתב ב- ‎05/10/2008‏, ‎17:42

טוב, כרגיל זה מה שקורה כשמישהו פותח אשכול על הורדות ישירות בקהילה הישראלית.

אין ספור אשכולות נפתחו על האתרים האלה וכל פעם זה נגמר ברע כי אף אחד מכם לא יודע לפרגן.

הפעם אני אתן לכם קצת בראש. בקטנה:

הורדות.נט מתחלק לשניים. הורדות.נט שלפני המעבר למערכת החדשה והורדות.נט שאחרי המעבר.
לפני המעבר הוא היה משפחה חמה ומפרגנת. היום הוא עסוק בריבים ומחלוקות אפילו בתוך הצוות של עצמו.
ההורדות מבולגנות, כותרות שונות בלי אחידות, ועושים תחרות מי מעלה הכי הרבה. ילד בן 12 מציף את מחלקת התוכנות עם 20 אשכולות שבכל אשכול יש תוכנה ששוקלת פחות ממגה.
ובעל האתר פותח פורום שמפנה לאתר סקס רק כי הוא עושה טובה למישהו. מה זה פה? צחוק מהעבודה?

איידאון.טיוי גם כן מתחלק לשניים. איידאון הוותיק שלפני הבגידה ואיידאון שאחרי הבגידה. נראה לי שיש להם בצוות חבר'ה שבכלל לא יודעים על מה אני מדבר.
איידאון שלפני הבגידה היה אתר גדול. לאחר הבגידה הפורומים שלו ננטשו והפכו לאזור דמדומים בלי דין ובלי דיין. לפני חצי שנה הוא היה במצב על הפנים והם הציעו לחבר'ה עם ניסיון לעזור. אני הצעתי את עצמי והתמניתי לפקח.
עשיתי שינוי רציני שבגללו נאלצתי לעזוב לאחר שהסתכסכתי עם הצוות שלא אהב את השיטה שלי. אבל מה? לאחר שעזבתי, השיטה שלי הוכיחה את עצמה והקימה את הפורום חזרה על הרגליים. באחד הפורומים אשכול החוקים עדיין שלי.
אותי זה משמח שתרמתי את חלקי ושהאתר חוזר לגדולותו, בלי קשר לזה שאף אחד לא אמר,"סליחה, טעינו".

DDL. לא מכיר. נכנסתי פעם אחת וראיתי ילדים בני 10 כותבים כל היום,"מע נשמה?" "הכל תוב, מא הצלך?","האיטי בחוג תניס ושברטי ציפורן".

לסיכום, למרות שלא אמרתי עשירית ממה שיש לי להגיד עליכם:
כולכם חייבים להשתפר. הבעלים צריכים להיות קשובים ופתוחים.
אני כבר לא מוריד מכם כי יש לי אתרים שמתנהלים בצורה יותר בוגרת, אחראית ומסודרת שאני יודע שכשאני אבוא להוריד מהם את הפרק היומי,
אני אדע שהוא יהיה אצלם ולא אתחיל לעבור מאחד לאחר בשביל למצוא את מבוקשי.

אז למה שלא תניחו את הנשק, ותתחילו לתקן את עצמכם?

#69 Green Apes

Green Apes

www.iDoWn.Tv

• רשומים
  • 334 הודעות

נכתב ב- ‎05/10/2008‏, ‎18:28

אז למה זה נהיה ככה?

ההבדל הוא שאנחנו
לא פורצים
לא מזייפים כניסות
לא תוקפים אתרים
לא בוגדים בחברים שלנו

המלחמה הזאת תיגמר בקרוב אני מבטיח לכם, רוצים לדעת איך?חכו עוד שבוע-שבועיים, מילה של איתי.

לגביך עופר,
לא יודע מי אתה ומה אתה, אני הייתי בILPD ומשם עברתי להורדות.מת, אחרי שראיתי תיחס וכל מה שקיבלתי שם עברתי תוך שבוע(ממתי שמוניתי לפקח) ישר לאידאון...ששם קיבלו אותי כברכה והגעתי עד לאן שהגעתי.

יש המון דברים שאני רוצה לספר אבל שוב:שבוע-שבועיים מהיום והכל נחשף !

#70 GuYoZ

GuYoZ

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 550 הודעות

נכתב ב- ‎05/10/2008‏, ‎18:32

קוף נשאר קוף!

#71 FrEEzE

FrEEzE

- צוות iDown.tv -

• רשומים
  • *
  • 12 הודעות

נכתב ב- ‎05/10/2008‏, ‎18:39

לא נכנס לאף-אחד מהם, בעיקר מהסיבה הפשוטה שקידוד פוגע באיכות!
עוד כמה סיבות:
1) אין HD.
2) לא מעלים לאתרים הגדולים כמעט.
3) בדר"כ התרגום על הפס השחור ואז אי אפשר לראות במסכים רחבים מבלי "להשמין" את התמונה.
4) הפונט הכי טוב לפי דעתי הוא "נרקיס טאם-ליט" בלי צל, עובי קו 2, עבה, 30. לא מצאתי אף קידוד עם הפונט הזה. זה לא הרבה יותר נוח כשאתה רואה את הסרט לראות בפונט שהכי טוב לך?
5) באתרים כמו Warez-BB, tehPARADOX, ForumW ועוד רבים אחרים יש הרבה יותר דברים על שרתים גדולים וטובים.

אז למה להוריד משם?

1. ב iDown.tv יש :clap:
2.לשרתים? איזה בדיוק? ראפיד מעלים, מגה אפלואד... אנלימיט מעלים וכנ"ל לעוד הרבה (בעיקר מחפשים שרתים שלא יסגרו יומיים אחרי שנעלה עליהם לדוגמא: dul.co.il שפשוט... הרגנו אותו :P)
3.ההפך, זה די נדיר שהתרגום על הפס השחור... אבל כל אחד אוהב משהו אחר, אי אפשר לרצות את כולם...
4.האמת שחלק מהאנשים באמת מחפשים את הפונט הזה (זה ו NarkisDVD), אבל מאז הטרמינל הראשון ביותר של הצוות של האתר, אין לאף אחד את הפונט.
5.זה לא אתרים, זה פורומים שהדגש הוא שיתוף, לא איכות, לא מהירות, לא קידודים ולא כלום... אז יש הבדל ענק.

KANE112:
הצחקת אותי. מתי עולה המופע שלך? :rolleyes:

תמונה שפורסמה
גלריית הצילומים שלי | הדרך שלכם להרוויח כסף ברשת | תיקיית הקבצים של בראפידשייר

FrEEzE - Just The Guy Your Mommy Warns You About
טיפש ילמד מטעות. חכם ילמד מטעות של טיפש!

#72 עופר

עופר

גם בגן-עדן יש נחשים

• חבר של כבוד
  • 3,925 הודעות

נכתב ב- ‎05/10/2008‏, ‎18:39

לגביך עופר,
לא יודע מי אתה ומה אתה

אני עופר, אחד שעושה דברים בלי לרוץ לספר לחבר'ה. אבל אחרי כל מה שכתבתם פה, הייתי חייב להגיב.

#73 FrEEzE

FrEEzE

- צוות iDown.tv -

• רשומים
  • *
  • 12 הודעות

נכתב ב- ‎05/10/2008‏, ‎18:49

לגביך עופר,
לא יודע מי אתה ומה אתה

אני עופר, אחד שעושה דברים בלי לרוץ לספר לחבר'ה. אבל אחרי כל מה שכתבתם פה, הייתי חייב להגיב.

עופר... = TERMINATOR?
אם כן, רק שתדע: תגיד לי איפה יש חוקים שלך ואני אמחק בשנייה. החוקים שלך היו מטורפים וממש לא תרמו לקהילה.

אם אתה מישהו אחר, ואני טועה, אני מבקש סליחה כבר עכשיו (אשמח לדעת מי אתה).

אגב, אני הייתי גם לפני הבגידה, ואני עדיין בקשר עם שתי הצדדים (אבירם), ונכון, שכשזה קרה פרשתי (עד שאבירם אמר שהוא מוותר), וכשחזרתי לקח לי קצת זמן שהבנתי שמותר לשמוח על דניאל, ורק אז שמעתי את הצד שלו והחלטתי לא לקחת צד בכלל וזהו.

רק הבהרה, אבירם הציע לי ניהול במספר מקרים, סירבתי בכולם.

תמונה שפורסמה

#74 עופר

עופר

גם בגן-עדן יש נחשים

• חבר של כבוד
  • 3,925 הודעות

נכתב ב- ‎05/10/2008‏, ‎18:56

כן, אני טרמי' ואני לא נכנס לויכוח עכשיו האם זה היה מטורף או לא. מה שהצעתי הולך עכשיו אצלכם, נקודה.

אני לא צד בויכוח הזה עכשיו.

#75 FrEEzE

FrEEzE

- צוות iDown.tv -

• רשומים
  • *
  • 12 הודעות

נכתב ב- ‎05/10/2008‏, ‎19:05

כן, אני טרמי' ואני לא נכנס לויכוח עכשיו האם זה היה מטורף או לא. מה שהצעתי הולך עכשיו אצלכם, נקודה.

תביא דוגמא.
אתה יודע כמה נדירות אזהרות אצלנו עכשיו?

אנחנו נותנים באנים באופן כמעט יומיומי לאנשים שמגיבים בהורדות:
"כנסו לה ו ר ד ו ת . נ ט"... ואחרי שנוסיף פילטר, הם מוצאים דרכים לעקוף את זה.

תמונה שפורסמה

#76 עופר

עופר

גם בגן-עדן יש נחשים

• חבר של כבוד
  • 3,925 הודעות

נכתב ב- ‎05/10/2008‏, ‎19:22

לא הבנתי מה הקשר עכשיו עם "כנסו להורדות..."....

#77 אורח_YuvaL-AsuliN_*

אורח_YuvaL-AsuliN_*
  • אורחים

נכתב ב- ‎05/10/2008‏, ‎19:27

תביא דוגמא.

ובצדק ..תאמין לי שזה לא אנשים מהצוות שלנו כפי שאתה חושב זה אנשים שמכירים את 2 האתרים ופשוט יודעים איפה האיכות

#78 Spirit

Spirit

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,248 הודעות

נכתב ב- ‎05/10/2008‏, ‎19:28

תביא דוגמא.

ובצדק ..תאמין לי שזה לא אנשים מהצוות שלנו כפי שאתה חושב זה אנשים שמכירים את 2 האתרים ופשוט יודעים איפה האיכות

באיידאון =]

#79 Idanhauser

Idanhauser

החיים הם כמו גלגל פעם אתה למעלה פעם אתה למטה

• ותיקים
  • 3,077 הודעות

נכתב ב- ‎05/10/2008‏, ‎19:29

מנהל אתר אני הייתי ממליץ לשלוח תשיחה הזו למזבלה...
ולשלוח את כל שיחות שנפתחות על האתרי הורדות כי qsubs
לא נועד לריבים שלהם

תודה רבה
עידן

#80 אורח_YuvaL-AsuliN_*

אורח_YuvaL-AsuliN_*
  • אורחים

נכתב ב- ‎05/10/2008‏, ‎19:30

תביא דוגמא.

באיידאון =]

נכון רואים את זה בתגובות של המשתמשים שלכם :rolleyes:

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים