אולימפיאדת בייג'ינג
נכתב ב- 13/08/2008, 07:59
וכן זה בגלל החליפות וכל הטכנולוגיה החדשה
נכתב ב- 13/08/2008, 08:03
יאללה שתנצח ותציל את הכבוד של הסייף
נכתב ב- 13/08/2008, 08:29
15-8 לצרפתיה הזאת.. אפילו לא נגמרו כל ה9 דקות
נכתב ב- 13/08/2008, 10:53
אומרים שזה עוזר אבל זה לא מוכח. אני מאמין שמייקל פלפס היה שובר את כל השיאים האלו גם בלי זה.גם אני ניצחתי פעם מישו עם מרקר כסף...
כל השיאי עולם זה נראה לי בגלל החליפות החדשות האלה.....
נכתב ב- 13/08/2008, 11:51
פלפס כן, אבל מה עם כל השאר?אומרים שזה עוזר אבל זה לא מוכח. אני מאמין שמייקל פלפס היה שובר את כל השיאים האלו גם בלי זה.גם אני ניצחתי פעם מישו עם מרקר כסף...
כל השיאי עולם זה נראה לי בגלל החליפות החדשות האלה.....
כולם שיפרו בשנייה-שתיים את השיאים שלהם
נכתב ב- 13/08/2008, 12:24
נכתב ב- 14/08/2008, 00:43
הישראלים:
גל נבו (שחייה): השיג תוצאה מעולה נוספת במשחקים האולימפיים בבייג'ין כשסיים ראשון במקצה שלו ל-200 מטרים מעורב והעפיל לחצי הגמר מהמקום ה-12. על הדרך הוא ניפץ את השיא הישראלי עם ה-1:59.66 דקות שרשם במקצה. זהו ההישג הגדול השני של נבו בתחרויות אחרי שסיים במקום ה-11 הכללי במרחק הכפול, 400 מ.א.
"אני לא מופתע מהתוצאה, ציפיתי לזה", אמר נבו לאתר ספורט 5. "הבונוס היה ב-400 מ' מעורב. אני מקווה ביום חמישי לעשות תוצאה אפילו טובה ביותר, מדגדג לי להגיע לגמר".
"זה רגע היסטורי: בפעם הראשונה יש לנו שחיין ברמה כזו בשני משחים שונים", אמר גילי לוסטיג, מנהל היחידה לספורט הישגי, "אני חושב שאם הוא ישחזר את התוצאה הוא יכול להגיע גם לגמר". חצאי הגמר ב-200 מעורב אישי ייערכו מחר ב-06:10 בבוקר.
אניה גוסטומלסקי (שחייה): הייתה רחוקה 2 מאיות בלבד משיא ישראלי במקצה המוקדמות ל-100 מטרים חופשי. היא זינקה מהמסלול השלישי והייתה הראשונה להגיע לקו 50 המטרים. עד לסיום היא נחלשה מעט וסיימה את המשחה במקום השני עם זמן של 55.18 שנ'. הזמן הזה הספיק לה כדי לסיים במקום ה-22, שישה מקומות מחצי הגמר.
איתי צ'מה (שחייה): עלה למשחה ל-200 מטרים גב והשיג שיא אישי עם זמן של 2:00.39 דקות. זה הספיק כדי לסיים במקום הראשון במשחה, אבל גם כאן, רק למקום ה-27 הכללי.
תומר אור (סייף): הקרב בין אור לג'ושוע מגווייר הקנדי הסתיים בדרמה גדולה ובהארכה. אור המאוכזב הוליך 6:10 בשליש השלישי לפני שאיבד גובה ואסרטיביות, איפשר למגוויר לחזור לתמונה, והפסיד בטוש הזהב.
"זה נגמר לי קצת מהר מדי מכפי שציפיתי", אמר אור בסיום הקרב, "כבר ציפיתי והתכוננתי לקרב שהיה אמור לחכות לי מול סייף איטלקי מצוין בסיבוב הבא. דמיינתי איך אני מסייף מולו ומנצח. לצערי זה לא קרה. הובלתי ואיבדתי ריכוז ואת היתרון. זה משהו שמאפיין אותי לצערי".
אור פתח מצוין ורשם טוש ראשון שהעלה אותו ל-0:1 אחרי 40 שניות. אור המשיך לתקוף באגרסיביות ועלה ל-0:3 עוד לפני סיום השליש הראשון.
מגוויר החל בשלב זה לחכות להתקדמות של אור ואז להגיב, ובעזרת טוש זהב הישווה ועלה ליתרון 4:3. מהלך נאה של אור סייע לו להשוות ל-4:4, ובפתיחת השלישי השני המשיך אור במגמה ועלה ל-4:7 כשהשיג שלושה טושים רצופים.
מגווייר הגביר הילוך אך אור, במספר מהלכים חכמים, ידע להגיב בזמן ועלה ליתרון 6:10. מגווייר הצליח לצמק ל-9:10 כחצי דקה לסיום הקרב, ואף להשוות ל-10:10, 20 שניות לסיום. בהארכה היה זה מגוויר שדקר ראשון וניצח.
נועם מילס (סייף): פתחה את הקרב מול לורה פלוסל קולוביץ' הצרפתיה עם 0:1, אבל איבדה מהר מאוד את היתרון בדרך להפסד מהיר 15:8. הישראלית לא הצליחה להתמודד עם החדות של יריבתה והודחה כבר בסיבוב המוקדמות הראשון.
"אני כל כך מאוכזבת כי הרגשתי שזו יריבה שאני יכולה לנצח", אמרה מילס כשהיא לא מצליחה לעצור את הדמעות. "למרות ההפסד הצורב אני מרגישה שזה המקום שלי ואני יכולה להגיע יותר רחוק. זו תחרות כמו כל תחרות, הרגשתי שזה בהישג יד. אני יוצאת מפה עם רעב ולא עם אכזבה".
אודי גל וגידי קליגר (שייט, 470, גברים): עלו למקום ה-16 בדירוג הכללי, אך איבדו סיכוי ריאלי למדליה. הצמד פסל בשיוט החמישי, אבל סיים במקום ה-11 בשישי.
ניקה קורניצקי וורד בוסקילה (שייט, 470, נשים): מדורגות במקום הרביעי הכללי גם לאחר יום השיוטים השלישי בצ'ינדאו, סין. הישראליות סיימו את השיוט החמישי במקום ה-8, ואת השישי במקום ה-19, והן רחוקות 2 נקודות בלבד מהצמד הספרדי שבמקום השני הכללי.
"צריך להיכנס לפרופורציות, בסך הכל צימצמנו את הפער מהמקום השלישי וצימצמו לנו את הפער מהמקום החמישי", אמרה קורניצקי לאתר ספורט 5. "המצב רוח כמובן פחות טוב מאתמול, אבל אנחנו מספיק מנוסות. הדרך עוד ארוכה, לא בנו מגדלים גבוהים מדי ואנחנו לא מאוכזבות".
נופר אדלמן (שייט, לייזר רדיאל): עלתה למקום ה-13, לאחר שסיימה במקום ה-3 את השיוט השלישי בלייזר רדיאל. הקטע הרביעי נדחה.
לסיכום:
יום מאכזב.
חוץ מהתוצאה של גל נבו וההעפלה לחצי הגמר אין תוצאה מעודדת מאוד.
אפילו גוסטומלסקי וצ'מה לא שברו את שיאי ישראל כמו בשאר הימים.. אבל בסה"כ תוצאות סבירות.
הסייף איכזב ברמות. שלושה נציגים ואפס ניצחונות. מחר הם כבר חוזרים לארץ..
גל וקליגר גם איכזבו מאוד וכבר לא נראה מהם מדליה.. אולי קורניצקי ובוסקילה יצליחו לממש את הפוטנציאל שלהן ולהביא לנו את המדליה.
נופר אדלמן מתקדמת ואולי אחרי הקטע הרביעי תכנס לעשירייה הראשונה.
הישראלים שיופיעו מחר:
אריק זאבי (ג'ודו): התקווה הגדולה של ישראל למדליה האולימפית ייכנס הבוקר ב-7:00 למעגל התחרויות בג'ודו במשקל עד 100 ק"ג.
ההגרלה לא הסבירה פנים לזאבי וכבר בקרב הראשון הוא יפגוש יריב צרפתי איכותי, פרדריק דמונטפקון. הישג השיא של הצרפתי הוותיק (34) היה ב-2001 אז זכה באליפות העולם (במשקל עד 90 ק"ג). בנוסף מחזיק הצרפתי במדלית ארד מאולימפיאדת סידני. ב-2007 זכה במקום השלישי באליפות אירופה ובשתי מדליות זהב בסבב גביע העולם.
אך בכך לא מסתיימת העבודה הקשה של זאבי, בקרב הבא הוא צפוי לפגוש את הנק חרול ההולנדי, שנחשב לאחד הפייבוריטים למדלית הזהב. חרול בן ה-23, הוא מהכוחות העולים בענף וזכה באליפות אירופה השנה ובשתי תחרויות בסבב גביע העולם.
הקרבות המוקדמים יחלו כאמור בשעה 7:00, וקרבות המדליה בשעה 13:00 - כולנו תקווה שאריק זאבי ייקח בהם חלק.
גל נבו (שחייה): השחיין הישראלי, גל נבו יתחרה בחצי הגמר ב-200 מ' מעורב אישי בשעה 6:10 לאחר שהעפיל אליו מהמקום ה-12 במוקדמות עם ישראלי של, 1:59.66 דק'. נבו רושם עד כה אולימפיאדה מצויינת וגם במרחק הכפול שנחשב חלש יותר עבורו סיים במקום ה-11.
נבו שובץ למקצה הראשון וישחה ביחד עם שיאן העולם והפייבוריט הכמעט ודאי לזהב, מייקל פלפס וגם יחד עם השחיינים המצויינים לאסלו צה ההונגרי וליאם טנקוק הבריטי.
אלון מנדל (שחייה): ב-14:50 יפתחו מקצי המוקדמות ב-100 פרפר ובאחד מהם יתחרה אלון מנדל. זה יהיה המקצה השני בו משתתף השחיין שאביו נהרג ב תאונה טרגית כיממה לפני פתיחת המשחקים.
שחר צוברי (שייט, ניל פרייד): שייט הניל פרייד הישראלי ותקווה נוספת למדליה יערוך החל מ-8:00 את שיוטים מספר 5 ו-6 לאחר שנהנה מיום מנוחה. צוברי רשם ארבעה שיוטים מצוינים עד כה והוא נמצא נכון לעכשיו במקום הראשון. סך הכול מחכים לצוברי עשרה שיוטים רגילים, ושיוט מדליות בו ישתתפו רק העשרה הראשונים והניקוד בו יהיה כפול.
מעיין דוידוביץ' (שייט, ניל פרייד): ב-08:00 יפתחו השיוטים ה-5 וה-6 של מעיין דוידביץ' שמדורגת 13 עד כה, בדגם הניל פרייד.
נופר אדלמן (שייט, לייזר רדיאל): ב-8:00 תגלוש בשיוטים ה-4 וה-5 שלה בדגם הלייזר רדיאל.
ציפיות:
מדליה מאריק זאבי, לא פחות. למרות שהוא יתמודד נגד יריבים מעולים הוא עדיין יכול להביא מדליה ולהצליח.
מקום טוב של גל נבו ואולי גמר אולימפי שני בהיסטוריה לישראלי בשחייה. אלון מנדל יכול לשבור עוד שיא ישראלי וחצי גמר יהיה בונוס נהדר.
אם שחר צוברי ימשיך לשמור על המקום הראשון הוא כמעט יבטיח לעצמו מדליה ושמעיין דוידוביץ' ונופר אדלמן יכנסו סוף סוף לעשירייה הראשונה.
אירועים נוספים:
היסטוריה: מייקל פלפס אסף עוד שתי מדליות זהב והפך לספורטאי הראשון אי פעם שזוכה ב-11 שכאלו במשחקים האולימפיים.
מייקל פלפס ממשיך בשלו. השחיין האמריקאי המופלא הפך הבוקר (רביעי) לספורטאי היחיד בהיסטוריה עם 11 מדליות זהב אולימפיות אחרי שאסף את הזהב הרביעי שלו ב-200 מטרים פרפר וניצח עם נבחרת ארה"ב ב-200X4 חופשי.
פלפס קבע, כמובן, שיא עולם חדש בגמר ה-200 פרפר בזמן של 1:52.03 דקות. בניגוד ליתר המשחים בהם השתתף, הפעם פלפס לא הפגין עליונות מוחלטת כהרגלו (מאוחר יותר הוא הסביר שהסיבה היתה מים שחדרו לו למשקפת) אך זה עדיין הספיק לשיא חדש.
כשעה לאחר מכן היה פלפס שותף למשחה המהיר בהיסטוריה ב-200X4, כשנבחרת ארה"ב ניצחה וזכתה בזהב עם זמן של 6:58.56 דקות - ההראשונה אי פעם לרדת מ-7 הדקות.
האמריקאים, שהקדימו את יתר הנבחרות ביותר מחמש שניות, סייעו לפלפס לזכות בזהב האישי החמישי שלו. פלפס, ראיין לוכטה, ריקי ברנס ופיטר ואן דר קיי סיימו לפני רוסיה שהסתפקה במדליית הכסף.
הגמר הבא: 200 מעורב אישי – יום שישי 05:45
סין חבטה בארה"ב במקום הכי כואב: התעמלות נשים
נבחרת הנשים של המארחת זכתה בזהב ראשון בתולדותיה בתחרות הקבוצתית כשהקדימה את האמריקאיות, והשלימה דאבל לאחר ניצחון הגברים. רומניה גברה על רוסיה בקרב על הארד.
סין וארה"ב, שסיימו ראשונות במוקדמות, הופיעו בצוותא על ארבעת המכשירים (שלוש מתעמלות מכל נבחרת), כך שהמאבק על הבכורה היה ישיר מהרגע הראשון. במכשיר הראשון, סוס הקפיצות, עלו האמריקאיות ליתרון קטן של 0.525 נקודות, שמיד אבד מול הופעת המופת של הסיניות על המקבילים המדורגים. אמנם נסטיה ליוקין הציגה את התרגיל הטוב ביותר (16.900 נקודות), אבל חברותיה לא יכלו ליאנג יילין (16.800 נקודות) והא קקשין (16.850), והסיניות פתחו פער שהאמריקאיות כבר לא יכלו לסגור.
התקווה של ארה"ב להתקרב לסין התנפצה על הקורה, כאשר אלישיה סקרומנה נפלה כבר בתרגיל העלייה, והביאה לניקוד נמוך בציון הכולל של נבחרתה במכשיר הזה. לקראת המכשיר האחרון – תרגיל הקרקע – היה הפער של סין נקודה אחת שלמה. סקרמונה לא התאוששה מתרגיל הקורה, נפלה אחרי סדרת תמרונים ויצאה פעם נוספת מחוץ לתחומי המשטח. עם סיום התרגיל שלה, כשהיא עומדת לבכות, החל האות לשמחה הסינית.
דנג לינלין, ז'יאנג יויואן ושנג פיי, שכיפרה על נפילה שלה מהקורה בתרגיל וירטואוזי על הקרקע, הביאו את אולם ההתעמלות לעמוד על הרגליים ולהריע להן. סין צברה 188.900 נקודות, והקדימה את ארה"ב שצברה רק 186.525 נקודות. רומניה, עם נבחרת צעירה, הגיעה למקום השלישי עם 181.525 נקודות והקדימה במעט את רוסיה.
והסיכום הכללי:
שחייה:
אלן ברנרד הצרפתי קבע שיא עולם בחצי גמר 100 מטרים חופשי כשעצר את השעון 47:20 שניות, שיא שהחזיק מעמד כשתי דקות עד לסיום המקצה השני.
במשחה זה שיפר אימון סאליבן האוסטרלי את התוצאה והעמידה על 47:05 ש'. ג'ייסון לזאק האמריקאי, שניצח את ברנרד בסיום הדרמטי של משחה השליחים, סיים שלישי ועלה לחצי הגמר, כמו גם פיטר ואן הוגנבנד ההולנדי.
בגמר ה-200 מטר מעורב אישי לנשים השלימה האוסטרלית סטפני רייס, שזכתה גם ב-400 מעורב אישי, דאבל נהדר עם שיא עולם חדש (2:08.45 דק'). רייס נגעה בקיר 14 מאיות בלבד לפני קירסטי קובנטרי מזימבבואה; נטלי קופלין האמריקאית סיימה שלישית, לפני קייטי הוף המאכזבת.
שיא עולם נוסף נקבע בגמר 200 מטרים חופשי לנשים אותו ניצחה פרדריקה פלגריני בפוטו פיניש מדהים מול סארה איסאקוביץ'. האיטלקיה קבעה זמן של 1:54.82 דקות, 15 מאיות השנייה מהר יותר מאיסאקוביץ'.
כדורגל, מחזור 3:
בית א':
ארגנטינה - סרביה 0:2
למרות שכבר הבטיחו את המקום בשלב הבא והעובדה שמסי, ריקלמה ואגוארו לא פתחו, חניכיו של סרחיו באטיסטה התחילו חזק. איסיקיאל לאבסי העלה את האלביסלסטה ליתרון בדקה ה-13 מהנקודה הלבנה, לאחר הכשלה על אנחל די מריה. החלוץ הצעיר הוכשל פעם נוספת ברחבה אבל לא הצליח להכניע את השוער הסרבי מהנקודה, דייגו בואוננוטה בכדור חופשי נפלא (84) סגר את הסיפור.
חוף השנהב - אוסטרליה 0:1
סולומון קאלו, חלוצה של צ'לסי, כבש לזכות הפילים 9 דקות לפני הסיום והבטיח מפגש כל-אפריקאי מול ניגריה ברבע הגמר.
בית ב':
ניגריה - ארה"ב 1:2
כבר בדקה הרביעית נשארו האמריקנים בעשרה שחקנים, לאחר שפיסקל הורחק בכרטיס אדום. אייזק פרומיס העלה את הנשרים ליתרון בדקה ה-39, ויקטור אובינה הכפיל (79) וסייע להולנדים במשחק המקביל. שער מצמק של סאשה קלייסטאן בפנדל לקראת הסיום לא שינה הרבה.
הולנד - יפן 0:1
בדקה ה-71 ריאן באבל, חלוצהה של ליברפול, הוכשל ברחבת היפנים אחרי שנתפס בחולצתו. ג'ראלד סיבון בן ה-34, כובש שער השיוויון היקר מול ארה"ב, בעט פנימה את הפנדל.
בית ג':
סין - ברזיל 3:0
אנדרסון ואלכס סילבה קיבלו מנוחה ולא נכללו בהרכב, רונאלדיניו דווקא פתח ובדקה ה-18 העביר כדור מדויק לדייגו, שזרק את השוער הסיני במיומנות והמשיך לרשת. בדקה ה-67 הכשיל האן את רפאל סוביס על סף הרחבה וטיאגו נבס כבש בבעיטה חופשית נפלאה. עוד שש דקות חלפו ושחקן פלומיננזה השלים צמד אישי בבעיטה שטוחה מחוץ לרחבה, הסינים מחוץ לטורניר.
בלגיה - ניו זילנד 0:1
החבורה של מישל פרודום עלתה ליתרון בדקה ה-35 משער של הארון וחיזקה את מעמדה במקום השני בבית. אלנסוהן הניו זילנדי הורחק בשלהי המחצית הראשונה.
בית ד':
איטליה - קמרון 0:0
בדקה ה-14 פסק השופט פנדל לזכות הקמרונים בגין נגיעת יד, שלא היתה, של בוקטי ברחבה. אמיליאנו ויויאנו עצר את הבעיטה של צ'דג'ו. ג'יובינקו ספק הוכשל ברחבה בדקה ה-30, אבל המשרוקית נדמה. מאנדייק הורחק בדקה ה-31 והשאיר את האריות בעשרה שחקנים. במחצית השניה נוהל המשחק בעיקר במרכז המגרש ואלפי הצופים ביציעים בטיינג'ין הביעו את מחאתם בבוז צורם. ככל שהזמן עבר, כך הביזיון הפך לבוטה ומבחיל יותר, כשבדקות הסיום שתי הקבוצות כבר לא עשו מאמצים אפילו למראית עין ושחקני ההגנה החליפו מסירות בינם לבין עצמם, מבלי לעבור את קו מחצית המגרש.
דרום קוריאה - הונדורס 0:1
קים העלה את הקוריאנים ליתרון בדקה ה-23, מה שלא ממש עזר לו ולחבריו בעקבות חלוקת הנקודות בין האיטלקים לקמרונים.
טניס:
רפאל נדאל דילג בקלילות היום (רביעי) לרבע גמר טורניר הטניס במשחקים האולימפיים אחרי 4:6, 2:6 על איגור אנדרייב הרוסי. מוליך הדירוג העולמי בקרוב נזקק לנקודת שבירה אחת בלבד על מנת לקחת את המערכה הראשונה בתום 55 דקות. במערכה השניה זה הלך אפילו יותר קל והסתיים תוך 35 דקות. יורגן מלצר האוסטרי יהיה הבא שינסה להפריע למלך אחרי שגבר 2:6, 4:6 על יין סון לו מטייוואן.
גם המדורג 3 בעולם, נובאק דיוקוביץ', יהיה בין שמונה הגדולים אחרי שגבר 6:7, 3:6 על מיכאל יוז'ני הרוסי. בסיבוב הבא הוא יפגוש את הצרפתי גאל מונפיס, שהדיח את דויד נלבנדיאן 4:6, 4:6.
מעט מאוחר יותר רוג'ר פדרר הצטרף לשני הפייבוריטים האחרים ברבע אחרי שנקם במי שהדיח אותו באתונה, תומאס ברדיץ' הצ'כי, 3:6, 6:7. בשלב הבא מחכה לו ג'יימס בלייק האמריקאי, שגבר 4:6, 2:6 על ז'יל סימון הצרפתי.
פרננדו גונזאלס הצ'יליאני עשה צחוק מאוליבר רוחוס הבלגי עם 0:6, 3:6 והוא יפגוש את פול הנרי מת'יו (צרפת), שגבר על ניקולאס קיפר (גרמניה) 3:6, 5:7.
האחים אנדי וג'יימי מארי, התקווה הגדולה של הטניס הבריטי, סיימו את דרכם מוקדם מהצפוי בטורניר הזוגות. מי שהדיחו את האחים היו מיכאל לודרה וארנו קלמנט, הצרפתים שגברו על אנדי רם ויוני ארליך, שהשלימו את המלאכה תוך 66 דקות עם 1:6, 3:6.
אצל הנשים, הגיבורה המקומית נה לי חזרה מפיגור מערכה לניצחון 6:4, 2:6, 0:6 על קאיה קנפי האסטונית. אבל אם הסינית תרצה להגיע לחצי הגמר היא תצטרך לעבור את ונוס וויליאמס, שניצחה בקלות את ויקטוריה אזרנקה (בלארוס) 3:6, 2:6.
סרינה, האחות השניה לבית וויליאמס, עבדה הרבה יותר קשה מול אליזה קורנה בת ה-18 (צרפת), אותה הכריעה לאחר שעה וחמישים דקות 6:3, 3:6, 4:6. בשלב הבא מחכה לה אלנה דמנטייבה החזקה (רוסיה), שעברה את קרולין ווצ'ניאקי הדנית עם 6:7, 2:6.
ילנה ינקוביץ' הסרבית, המדורגת 2 בעולם, גברה 5:7, 1:6 על דומיניקה צ'יבולקובה הסלובקית. ברבע היא תפגוש את דינרה סאפינה הרוסיה, שהדיחה את ז'י ז'יאנג המקומית 4:6, 3:6.
סיבל באמר האוסטרית גברה 5:7, 4:6 על לוסי ספארובה (צ'כיה) בדרך לשלב הבא, שם תפגוש את ורה זבונרבה, שהדיחה את שחר פאר והתגברה גם על פרנצ'סקה סקיאבונה האיטלקיה 6:7, 4:6.
כדורסל נשים, מחזור 3:
נבחרת הנשים של ארצות הברית בכדורסל ממשיכה לדרוס את יריבותיה בבית ב' של הטורניר האולימפי והיום רמסה 41:97 את מאלי האומללה, לה היה זה הפסד שלישי בשלושה משחקים, מאזן הפוך מזה של האמריקאיות.
לא שיש לזה משמעות גדולה במשחק שכזה, אבל בכל זאת היו אלה כוכבות הלוס אנג'לס ספארקס ליסה לזלי (16 נק', 3 חס') וקנדיס פארקר (10, 2 חט') שעמדו בראש טבלת הסטטיסטיקה. סימון אוגוסטוס (12), קאפי פונדקסטר (10) וטינה תומפסון הוותיקה (10) קלעו גם הן בדו ספרתי.
מוקדם יותר היום הביסה ספרד, גם היא בבית ב', את צ'כיה 55:74. המשחק השלישי באותו הבית ראה את הסיניות המקומיות גוברות 63:80 על ניו זילנד, שתאבק מול הצ'כיות על המקום הרביעי בבית.
גם בבית א' התמונה די ברורה כשאוסטרליה ורוסיה מעל כולן. הרוסיות ניצחו 65:71 את בלארוס החזקה, האוזיס קרעו 62:90 את הקוריאניות. לטביה, הנאבקת על מיקום מול בלארוס וקוריאה, השיגה את הניצחון המתבקש על ברזיל, 78:79.
טבלת המדליות:
מדינה זהב כסף ארד סה"כ
סין 17 5 5 27
ארה"ב 10 8 11 29
דרום קוריאה 6 6 1 13
גרמניה 6 1 2 9
איטליה 4 4 2 10
אוסטרליה 4 2 7 13
יפן 4 2 3 9
רוסיה 2 7 3 12
בריטניה 2 2 3 7
גאורגיה 2 0 1 3
צכיה 2 0 0 2
צרפת 1 7 3 11
צפון קוריאה 1 2 4 7
אזרבייגאן 1 2 0 3
הולנד 1 1 3 5
רומניה 1 1 2 4
סלובקיה 1 1 0 2
שווייץ 1 0 3 4
פינלנד 1 0 1 2
ספרד 1 0 1 2
תאילנד 1 0 0 1
הודו 1 0 0 1
זימבבואה 0 3 0 3
קובה 0 2 1 3
הונגריה 0 2 1 3
שבדיה 0 2 0 2
אוסטריה 0 1 1 2
קזחסטאן 0 1 1 2
אלגיריה 0 1 1 2
קיריגיסטאן 0 1 1 2
טורקיה 0 1 0 1
נורבגיה 0 1 0 1
ויאטנם 0 1 0 1
קולומביה 0 1 0 1
סלובניה 0 1 0 1
מונגוליה 0 1 0 1
אוקראינה 0 0 4 4
ארמניה 0 0 3 3
ברזיל 0 0 3 3
אינדונזיה 0 0 2 2
טייפה 0 0 2 2
בלארוס 0 0 2 2
קרואטיה 0 0 1 1
ארגנטינה 0 0 1 1
אוזבקיסטאן 0 0 1 1
מכסיקו 0 0 1 1
טגיקיסטאן 0 0 1 1
טוגו 0 0 1 1
בולגריה 0 0 1 1
מצרים 0 0 1 1
נכתב ב- 14/08/2008, 03:35
אללה סין!
תודה חן=]
נכתב ב- 14/08/2008, 05:34
ההישג הכי טוב של הישראלים בשחייה עד עכשיו בביג'יינג
עוד חצי שעה אריק זאבי!
נכתב ב- 14/08/2008, 06:29

ג'ון וויין מלך המערבונים של כל הזמנים!!!

נכתב ב- 14/08/2008, 07:42

ג'ון וויין מלך המערבונים של כל הזמנים!!!

נכתב ב- 14/08/2008, 07:44
עכשיו צריך שגרול ינצח את הפולני ברבע הגמר כדי שלאריק יהיה סיכוי לזכות בארד
נכתב ב- 14/08/2008, 08:15
אריק נכנס לבית התנחומים ולקרב על הארד!
נכתב ב- 14/08/2008, 09:13
אין מדליה:/
נכתב ב- 14/08/2008, 10:27
נכתב ב- 14/08/2008, 10:30
חן, כמה ימים נשארו לאולימפיאדה?
נכתב ב- 14/08/2008, 11:10
איזה באסה...רק ששחר צוברי לא יתחיל להתדרדר לנו עכשיו.
אם אני לא טועה היא נגמרת ב24/8, אז כנראה שעוד 10 ימים...
נכתב ב- 14/08/2008, 11:22
בדיוק.איזה באסה...רק ששחר צוברי לא יתחיל להתדרדר לנו עכשיו.
אם אני לא טועה היא נגמרת ב24/8, אז כנראה שעוד 10 ימים...
נכתב ב- 14/08/2008, 11:40
נכתב ב- 14/08/2008, 11:51
למעשה בכל יום יש ישראלים או לפחות יכולים להיות אם יעפילו לגמרים וזה..
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים