עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

תרגום סרטים איכותיים

• אנא התחבר בכדי להגיב
92 תגובות לנושא זה

#61 zzrxox

zzrxox

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 181 הודעות

נכתב ב- ‎13/03/2008‏, ‎23:21

סליחה מתנצל מבקש את סליחתך ,GreenScorpion גם אתה מתרגם סרטים לא? אוהב את התרגומים שלך אחרי עמית יקיר אתה מספר 1,לכל אלה שחושבים שאני שחצן,לא התכוונתי להשתחצן פשוט אמרתי לכם מה יש לי ומה אני חושב,לא אמרתי שאתם לא מתרגמים סרטים יפים אמרתי שאתם לא מתרגמים סרטים יפים מספיק,לזה שאמר שאני צריך להיות בגלגול השני הוא השלישי שלי אתה לא מצחיק אז תפרוש בשיא,אם היית קורא את כל ההודעה שלי הייתי רואה שרשמתי שראיתי את כל הכמות הזאת במשך 20 שנה פלוס,לפעמים אני לא רואה את כל הסרט אני מריץ איזה חצי מהסרט עד לאקשן של הסרט,אני רואה בסביבות 5-10 סרטים ביום אז תעשה אתה חשבון ותגיד לי אם זה אפשרי או לא חוץ מזה שרשמתי בסביבות מיליון סרטים לא מיליון.
אני יושן אולי שעה ביום זה מספיק לי בשאר הזמן אני מתרגם סרטים או משפץ אותם,רשמתי פה שאני מוכר סרטים וסדרות, בשביל יותר מ50,000 ש"ח בחודש לא מפריע לי שאני לא ישן,אם מישהו לא מאמין שיגיד לי איך סורקים ואני יסרוק את הפרנקלינים שלי בתקווה שכולם היכנסו בסורק.

יאללה, עוד תרגיל בחשבון
בעשרים שנה יש 7300 יום כפול 10 סרטים שאתה רואה כל יום
יוצא שראית בערך 73,000 סרטים

עכשיו נשאלת השאלה עד כמה רחוק המספר 73,000
מהמספר 1,000,000
כשתסיים לחשב, תודיע לי.

דבר נוסף, מכיוון שמההודעות שלך הבנתי שאתה מפיץ פירטי שמוכר קלטות בשוק
נראה לי שיהיה ראוי שתפריש חלק מרווחיך למתרגמים,
כי עושה רושם שאתה מרוויח כסף מהתירגומים שלהם
ותקן אותי אם אני טועה.

#62 gizmo23

gizmo23

אני קצת ביישן

• טרולים
  • **
  • 54 הודעות

נכתב ב- ‎13/03/2008‏, ‎23:29

למה שמוכרים בתחנה מרכזית סרט אחד ב50 ש"ח באיכות מזוויע ואנשים קונים זה בסדר,חוץ מזה מה שרשמת בקשר לסרטים זה שטויות מי אמר שסרט ב2 חלקים יותר איכותי מסרט בחלק 1,יש מלא סרטים בחלק 1 עם איכות גבוהה מאוד,אתה בא להגיד לי שהסרט הזה לא באיכות טובה The.Water.Horse.Legend.of.the.Deep.(2007).DVDRip.x264-JvL.mkv
699.64 MB

בגלל שהוא בחלק אחד הורדתי גם את גירסת ה2 חלקים האיכות אותו דבר אפילו גירסת הMKV קצת יותר איכותית מגירסת ה2 חלקים שהורדתי (לא בהרבה)

בבקשה גודל 349 מגה איכות פצצה he-man.&.she-ra.-.a.christmas.special.(1985).fs.dvdrip.xvid.tvu-allstars.avi
הורדתי גם כמה סרטים של וולט דיסני כמו היפה והחיה בגודל 600 מ"ב,ועוד סרטים של דיסני עליסה בארץ הפלאות,השועל והכלבלב,ספר הגונגל בקיצור את כל סרטי וולט דיסני ורוב הסרטים היו בגודל 600 מ"ב והאיכות היתה בדיוק כמו איכות של סרט ב2 חלקים או חלק 1 בגודל 1.46 גיגה (אין הבדל גדול בין האיכויות אם יש בכלל) למה להוריד קובץ בגודל 1.46 או 2 גיגה ומעלה זה סתם לוקח יותר זמן ,לוקח יותר מקום ויותר קשה להשיג להם תרגומים.

הדברים שאני מוכר זה לא דברים שתמצא ברשת גבר ,יש לי דברים נדירים מאוד את חלקם קניתי בהרבה כסף כמו: מוש השור שקניתי מהחינוכית 104 פרקים כפול 200 ש"ח לכל פרק תעשה לבד את החשבון,שבוע הבא אני אקנה מערוץ 1 את המלך ארתור ואבירי השולחן העגול סה"כ 52 פרקים 700 ש"ח לכל פרק נראה אותך משיג דברים כאלה,תשיג לי את המלך ארתור אני ייתן לך 1000 ש"ח לדיסק לא 100 ש"ח כמו שאני מוכר דיסק מעוניין?

#63 gizmo23

gizmo23

אני קצת ביישן

• טרולים
  • **
  • 54 הודעות

נכתב ב- ‎13/03/2008‏, ‎23:38

ל zzrxox אם שמת לב הייתי רואה שחלק מהסרטים שאני רואה אני מריץ קדימה ככה שסרט של שעתיים אני רואה ב20 דקות.

דבר שני מה זה עניינך בכלל אם אני צריך לתת כסף למתרגמים או לא,כל הדברים שמכרתי עד עכשיו היו סדרות מצוירות בלבד והם היו ללא תרגום,וכל הסרטים שיש לי ,ויש בהם תרגומים אני תירגמתי לא אף אחד אחר,אם המתרגמים פה מוכנים לתרגם את הסדרות : צוות לעניין,מקגיוור,זאב מעופף,אביר על גלגלים,הברק,אשת חיל,סטרטקי והאץ,הדיוקס קורעים את האזרד,זינה,הרקולס,אלף,בנסון,אני חולם על גיני,סמנתה המכשפה,משמר המפרץ.

זה רק חלק קטן מהסדרות שברשותי ,אם הם יהיו מוכנים לתרגם את הדברים האלה אז אני מוכן לשלם.

#64 Shloogy

Shloogy

מתרגם משכמו ומטה

• Q-Fame
  • 6,105 הודעות

נכתב ב- ‎14/03/2008‏, ‎00:24

לאבא שלי יש סולם...

#65 ranger

ranger

תם עידן הנעורים

• רשומים
  • 278 הודעות

נכתב ב- ‎14/03/2008‏, ‎00:29

אמרת שאתה מוריד באימיול 5000 סרטים בבת אחת?
אם כך צלם, אני מעוניין לראות אם זאת אמת בודדה בין כל השקרים שאתה מפיץ.
ככה מצלמים:
בחלק האמצעי של המקלדת שלך ומול מקש ה- F12
ישנו כפתור שנקרא Print Screen או Prt Sc בקיצור.
לוחצים על המקש והוא עושה פעולת העתק מסך בלי שום הודעה או משהו.
אח"כ פותחים את תוכנת צייר הולכים לעריכה ועושים הדבק או Crtl + V.
שומרים את התמונה ומעלים אותה לאתר העאלת תמונות, כמו: http://www.2send.us/

#66 zzrxox

zzrxox

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 181 הודעות

נכתב ב- ‎14/03/2008‏, ‎00:34

אמרת שאתה מוריד באימיול 5000 סרטים בבת אחת?
אם כך צלם, אני מעוניין לראות אם זאת אמת בודדה בין כל השקרים שאתה מפיץ.
ככה מצלמים:
בחלק האמצאי של המקלדת שלך ומול מקש ה- F12
ישנו כפתור שנקרא Print Screen או Prt Sc בקיצור.
לוחצים על המקש והוא עושה פעולת העתק מסך בלי שום הודעה או משהו.
אח"כ פותחים את תוכנת צייר הולכים לעריכה ועושים הדבק או Crtl + V.
שומרים את התמונה ומעלים אותה לאתר העאלת תמונות, כמו: http://www.2send.us/

עזוב, יש לו מקלדת פירטית, אין לה את המקשים האילו.

#67 gizmo23

gizmo23

אני קצת ביישן

• טרולים
  • **
  • 54 הודעות

נכתב ב- ‎14/03/2008‏, ‎00:41

מה יהיה אתם עוד פעם רושמים דברים שלא רשמתי או אמרתי רשמתי שיש לי 5000 הורדות באימיול לא שאני מוריד 5000 הורדות בבת אחת זה לא אפשרי,רוב ההורדות במצב מושהה ,אני לא מוריד יותר מ50 60 הורדות גג בבת אחת הלכו לי מספיק הרדיסקים אין לי כוח להחליף עוד פעם.

#68 ranger

ranger

תם עידן הנעורים

• רשומים
  • 278 הודעות

נכתב ב- ‎14/03/2008‏, ‎00:44

הנה שוב אתה מתחמק.
בקיצור צעצוע, אמרת שאתה מרוויח כסף טוב, נכון?
אז יש לך מספיק כסף לעצור מונית ולהתחפף מכאן.

#69 gizmo23

gizmo23

אני קצת ביישן

• טרולים
  • **
  • 54 הודעות

נכתב ב- ‎14/03/2008‏, ‎00:48

מי מתחמק ,מה אתה ממציא דברים,זה מה שרשמתי , רק באימיול שלי יש 5000 הורדות תגיד לי איך עושים צילום של המסך ואני יוכיח לך, איפה אתה רואה שרשום שאני מוריד 5000 הורדות בבת אחת?

ילדים מפגרים שכמותכם רק יודעים להעיר הערות ולקשקש במוח ,חחח איך בכלל אתם מעיזים להעיר הערות ולהגיד ילד כפות,חצי ממכם בני 16 לכו תפוצצו חצקונים ותנגבו את התחתונים מהקרי לילה אפסים.

#70 ranger

ranger

תם עידן הנעורים

• רשומים
  • 278 הודעות

נכתב ב- ‎14/03/2008‏, ‎00:57

אני בן 18, עובד כטבח בארומה ובניגוד אליך אני לא שקרן.
אני אמנם מרוויח "רק" 3200 שקלים בחודש, אבל אני שלם עם עצמי לגמרי.
אתה לעומת זאת מפזר שקרים, רשמת שאתה מרוויח בחודש 50 אלף. ותכף תתרץ גם את זה.
לא יודע מה גילך, אבל אתה בהחלט לא התבגרת. ואתה נוטה להיסחף בלי להבין את החומרה שבהגזמת דבריך- "ראיתי מיליון סרטים, יש לי 5000 הורדות באימיול, אני מרוויח בכל חודש 50 אלף שקל", מוזר שלא סיפרת לנו על יכולתך המרשימה לעוף.

#71 gizmo23

gizmo23

אני קצת ביישן

• טרולים
  • **
  • 54 הודעות

נכתב ב- ‎14/03/2008‏, ‎01:06

לא התכוונתי אליך התכוונתי ל Sleepless ולעוד כמה יצורים פה,איך אתה יכול להגיד על מישהו שהוא שקרן אם אתה לא מכיר אותו בכלל אתה לא רוצה להאמין אל תאמין אבל אל תוסיף הערות ,אני מרוויח 50,000 בחודש אבל זה לא רווח נקי,אני מפעיל את המחשב כמעט חודש רצוף בכל פעם,אתה יודע כמה הרדיסקים החלפתי,כמה ספקי כוח נשרפו לי, עוד מלא חלקים נשרפו לי ,אתה יודע כמה חשבון חשמל מגיע לי כל חודש,כמה כסף אני משקיע על דיסקים אני קונה דיסקים יקרים של VERBATIM,ודיסקים של 25 גיגה של TDK שכל דיסק כזה עולה 200 ש"ח אני קונה אותם מאתר לירה.

הסכום זה לא סכום נקי לכיס זה מה שאני מרוויח,אחרי הוצאות נשאר לי בקושי חצי מזה.

#72 gizmo23

gizmo23

אני קצת ביישן

• טרולים
  • **
  • 54 הודעות

נכתב ב- ‎14/03/2008‏, ‎01:27

העלתי לאתר תמונה של אימיול אחד מתוך 2 שיש לי עם 1400 הורדות (אימיול TNL) מחר אני יעלה את האימיול אקסטרים (3600 הורדות) הכול (5000 ההורדות) היו באימיול TLN אבל החלטתי לשים חלק בTLN וחלק באימיול אקסטרים.

איך בודקים עם התמונה אושרה?

#73 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎14/03/2008‏, ‎02:09

מעלים את הקובץ תמונה לאתר http://www.tinypic.com ורושמים כאן את הקישור לכתובת שזה נותן לך.

וגיזמו, עזוב אותך שטויות... במקום לעשות דברים לא-חוקיים. תמצא לעצמך בחורה. תשקיע בה.

#74 gizmo23

gizmo23

אני קצת ביישן

• טרולים
  • **
  • 54 הודעות

נכתב ב- ‎14/03/2008‏, ‎03:11

בבקשה שיקרתי אה? http://ds6.fileflyer...UV/untitled.bmp ,זה רק חלק קטן מההורדות ,באימיול השני יש כמות כפולה רוב ההורדות שם זה סדרות ישנות.

אל תדאג לי גבר יש לי מספיק בנות,אתם רוצים שאני אעשה גם להן צילום מסך ואעלה את זה חחח ,בקרוב אני אקנה מצלמה ואז אני אראה לכם את כל הסרטים (25000 דיסקים) ואת כל "החברים" שלי ,בנגמן,בן צבי ,וזלמן רק כדי שתסתמו כבר את הפה ותאכלו את הלב (ואתם תאכלו)

גבר מה לא חוקי ,חוקי בריבוע אם זה לא חוקי צריך לעצור יותר מחצי מהמדינה, אני לא מוכר סרטים עם עטיפה או הדפסה על גבי הדיסק דברים כאלה אני עושה רק בשבילי,יש על העטיפה זכויות יוצרים אם הייתי מוכר אם העטיפה היו מזמברים אותי אבל אני מוכר בלי והם לא יכולים לעשות כלום,לא חוקי זה מה שהאנשים בתחנה מרכזית עושים הולכים לקולנוע יושבים עם מצלמה ומצלמים את הסרט ואז משכפלים אותו ומוכרים אותו,או האנשים שלוקחים סרטים מספריות וידאו ופורצים את הדיסקים ומשכפלים אותם,חוץ מזה הסדרות שאני מוכר ישנות מאוד הם לא משודרות בטלוויזיה כיום,רק אם אני מוכר סדרה נגיד כולם אוהבים את ריימונד אז יכולים לתבוע אותי ערוץ 2 שרכשו את הזכויות על הסדרה הבנת גבר, אני לא בנאדם שעובר על החוק לפני שהתחלתי עם זה התייעצתי עם כמה חברים שלי שהם עורכי דין,ועם חבר של אבא שלי שיש לו את משרד עורכי הדין הגדול והכי טוב בארץ ובין הטובים בעולם יש להם סניפים בכל העולם (בלטר גוט אלוני ,יעקב לירז הוא גם קונסול כבוד בסיירה לאונה) אז ככה שאני מכוסה מהבחינה המשפטית גבר.

תודה על דאגתך יום טוב גבר חבל שכל הגולשים לא נחמדים כמוך ושכולם ילדים קטנים ומפגרים עם חלב על השפתיים שתופסים תחת.

#75 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎14/03/2008‏, ‎03:44

הנה ה-Screenshot בפורמט PNG ב-10% מהגודל:
תמונה שפורסמה
:D

#76 Eran-s

Eran-s

Pimp My Subtitle

• Q-Fame
  • 9,950 הודעות

נכתב ב- ‎14/03/2008‏, ‎04:46

התחלתי לקרוא את האשכול כמה דקות לפני התגובה הזו, ראיתי תגובות מצחיקות, ככל שהתקדמתי ראיתי עלבון ושטויות בלי סוף.
אני משתדל שלא להגיב בחריפות, אבל היו פה הרבה הודעות ששברו את גב הגמל,
ובמרכזן ההעלבות שהשלכת לעברו של White Fang. וכן כן, הוא איינשטיין על אמת.

ההודעה שלי הולכת להיות תקיפה כלפיך, גיזמו.
אני כנראה מתרגם שלא יודע ובעל שגיאות כתיב רבות של "את במקום אתה וההיפך", כמו גם שאר המתרגמים בסצנה.
אתה מתקן כל תרגום שלנו, בהספק של מכונה.
רק חבל שאתה הוא בעל השגיאות כתיב. ד"א, אחרי פסיק מגיע רווח (המקש הארוך שנמצא בין מקשי ה-Ctrl וה-Alt) :D

לפי ההודעות שלך נראה שאתה זה עם החלב על השפתיים, מדבר כמו תינוק שלא התחיל ללכת.
תגיד, אם אתה רואה כל-כך הרבה סרטים ביום, אפילו אם אתה רואה רק 20 דקות מהם, איך יש לך זמן לישון שעה ולהיות עם החברים והחברות שלך?

"חביבי קופסא מתחת למיטה הכוונה לא לקרטון הכוונה לקופסא (ארגז של המיטה) יש לי מיטת עץ גדולה הדיסקים נמצאים בתוך תיקים",
נניח יש לך מיטת עץ גדולה, איך בדיוק ייכנסו כמה עשרות אלפי דיסקים מתחתיה?
גם לי יש כמה "מזוודות מיוחדות" ( ראה ערך במילון "נרתיק", ולא מה שאתה לא ראית בחיים :D ), אבל אולי 50 דיסקים נכנסים בכל אחד.

נניח שכל מה שאתה אומר נכון, בסדר?
תראה איך אתה סותר את עצמך.
"אני מוכר דיסק עם 6 סרטים ב100 ש"ח עם עטיפה 200 ש"ח" - "אני לא מוכר סרטים עם עטיפה או הדפסה על גבי הדיסק".
ואיפה בדיוק הרווח שלך אם אתה קונה "דיסקים של 25 גיגה של TDK שכל דיסק כזה עולה 200 ש"ח".
לחץ כאן, כמדומני רשום שדיסק עולה 109.05 ש"ח.
נניח ואתה מזמין כל פעם אחד, אז משלוח עולה 29.90 ש"ח, לא הגיע ל-200 ש"ח כמו שציינת.
הא, כנראה נתנו לך הנחה כי אתה מזמין מהם הרבה.

"יש על העטיפה זכויות יוצרים אם הייתי מוכר אם העטיפה היו מזמברים אותי",
הא נכון, על העטיפה יש זכויות יוצרים ועל הסרט לא... בדיוק, או שלא.
על הסרט יש זכויות יוצרים וכמה חברות שאוכפות את זה שמתפרסות ברוב מדינות העולם.
שום דבר שלא תעשה, לא תוכל להיות חוקי אם אתה צורב ומוכר לאנשים,
אולי אם תשלם ליוצרי הסרט או ליורשיהם תמלוגים.

בקשר לסקרינשוט, אמרת שיש לך 50-60 סרטים בהורדה בכל רגע,
ספרתי מעל 30 סרטים בהורדה ויש עוד הרבה מעבר לפס גלילה,
אבל מה? גם אני יכול לעשות חיפושים באימיול ולהוסיף אינספור סרטים ולשים אותם במצב מושהה.
אמרת שאתה מוריד עשרות סרטים ביום, לא?
עם מהירות הורדה כזו (6.5) ייקח לך שנים...
כמו-כן, אמרת שאתה מוריד סרטים כבר שנים.
אז ככה, האינטרנט קיים במהירות גבוהה בערך מתחילת שנות האלפיים,
דיסקי ה-25GB קיימים מעט זמן. אז כנראה שבאמת יש לך מיליוני דיסקים בכל הדירה.

יש לי עוד כל-כך הרבה להגיד על כל מה שרשמת, אבל אני עצלן מספיק.

#77 Sleepless

Sleepless

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,752 הודעות

נכתב ב- ‎14/03/2008‏, ‎08:24

לאבא שלי יש סולם...

:D :clap: :D :clap: :) :clap: :angry: :clap: :clap:

ארן אהבתי את התגובה שלך וצריך להבין שלנו, אלה שעלו עליו אך לא מתרגמים, הוא קורה "יצורים" וכן אנחנו יצורים-בני אדם הם סוג של יצורים!
אני חושב שזה פשוט מצחיק ומשאירים את הנושא פתוח בגלל שהאדמינין קוראים פה ונקרעים מצחוק, אך זה מובן שזה פשוט ספאמר ללא חיים, אולי מישהו כבר יוסיף אותו לטרולים בכגלל כל הדאבל וטריפל פוסט שהוא עושה.

#78 zarzevski-גנבסקי

zarzevski-גנבסקי

אני גנב מזדיין!

• ותיקים
  • 3,584 הודעות

נכתב ב- ‎14/03/2008‏, ‎10:16

וגיזמו, עזוב אותך שטויות... במקום לעשות דברים לא-חוקיים. תמצא לעצמך בחורה. תשקיע בה.

אבי אהבתי את מה שאתה רשמת " תמצא לעצמך בחורה. תשקיע בה."
:D :D ...בתאכלס גיזמו רוצה צומי לפי מה שאני קולט באשכול שלו ...!
Posted Image
משתמש זה הינו גנב. הנהלת האתר אינה אחראית לחפצים אישיים של שאר המשתמשים.
משתמש זה הינו עילג. הנהלת האתר אינה מתחייבת לפצות את קהל הגולשים על הזמן שייאבד בניסיונות להבין הודעות מאת משתמש זה, וכן אינה מתחייבת כי ניסיונות אלו יישאו כל פרי.

#79 gizmo23

gizmo23

אני קצת ביישן

• טרולים
  • **
  • 54 הודעות

נכתב ב- ‎14/03/2008‏, ‎14:07

מה אתה אומר 50 דיסקים נכנסים בנרתיק איפה אתה קונה אותם בעיר העתיקה תבדוק באופיס דיפו כמה נרתיק מכיל יא דביל לפני שאתה רושם שטויות,בקשר לאימיול מה קשור יא חתיכת יצור ,סגרתי אותו בשביל לצרוב כמה דיסקים ואחרי זה פתחתי אותו ועשיתי את הצילום שהוא בקושי התחיל לעבוד,חוץ מזה מה אתה רוצה שאני יהיה אחראי גם על המהירות של האינטרנט יש לו ימים שהוא זוחל הוא שם כיסוי עיניים והולך לישון,ויש ימים שהוא משתגע מוריד 100 הורדות ביום,מה אני אשם שבזק המזויינת הזאת חוסמת פורטים,אני מתנתק מהם עוד כמה ימים ומעלה את המהירות ל10 מגה,מה קשור לדיסקים שהם קיימיים כמה שנים ,היו מלא סרטים שהיו על גבי קסטות והעברתי אותם לדיסקים,בקשר לדיסקים של ה25 גיגה קניתי אותם לא מזמן רוב החומר היה על דיסקים של VERBATIM 4.7 גיגה ,והעברתי את הסרטים והסדרות הכי טובים לדיסקים של ה25 גיגה,יא גאון ,כמדומני נוסף לטימטום אתה סובל גם מעיוורון רשום 188.5 ללא משלוח http://www.lira.co.i...ry.php?cat=6749 ,"יש על העטיפה זכויות יוצרים אם הייתי מוכר אם העטיפה היו מזמברים אותי", שים לב למשפט על העטיפה לא על הדפסה על גבי הדיסק ,יש דיסקים שאין עליהם חסויות של חברות את אלה אני מוכר אתה מוזמן לקנות ,מה שיש חסויות של חברת סוני ושאר החברות אני לא מוכר אני עושה את העטיפות האלה רק לעצמי הבנת "גאון", עטיפה זה מה שעוטף את הקופסא,זה מה שאני מוכר http://www.cdcovers....irwolf-season-1 (לא את העטיפה הספציפית הזאת עליה יש חסויות),בקשר לשגיאות כתיב אם היית מוציא את הראש מהתחת שלך היית רואה שרשמתי שבהודעות אני לא משקיע ולא איכפת לי שיהיו מיליון שגיאות כתיב בתרגומים שלי אני משקיע : קח חלק מהתרגומים ששיפצתי http://www.sratim.co....aspx?display=1 ,עמוד 2, מכוניות משומשות (עם קורט ראסל) עמוד 3 ,הגשר על נהר קוואי,קצין וג'נטלמן,12 הנועזים,הכינוי שלי שם הוא gizmo100 ,לסיכום דביל שכמוך איך זה לצאת מפגר ולאכול את הכובע ,אל תדאג עכשיו אני יצלם לך את החמור ותראה 200 הורדות עובדות בו זמנית ומהירות הורדה 300 פלוס (נראה מה יהיה לך לרשום על זה) ומי שמחפש צומי זה אתם אתם רואים שמישהו תוקף אותי אז אתם מצטרפים ורושמים שטויות כדי שיתייחסו אליכם ,אם שמת לב רשמתי שבימי שישי ושבת אני לא עובד ,יום שישי ישן,ושבת מבלה ומבזבז את הכסף שעשיתי מהדיסקים,אם אני שקרן אז למה אני מציע לכם לבוא ולראות את האוסף של הדיסקים שלי, אם אין לי אותו חשבת על זה אתה ושאר הגידמים שפה?

איזה אפסים תודה רבה מזמן לא צחקתי ככה בחיים שלי כמה שאתם תוקפים אותי יותר ככה אני יותר צוחק אל תפסיקו תמשיכו תעשו לי את היום.

#80 White Fang

White Fang

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• חבר של כבוד
  • 1,151 הודעות

נכתב ב- ‎14/03/2008‏, ‎14:17

גיזמו, אתה פשוט מעייף אותי.
עברתי קצת על "התיקונים שלך". מצחיק לקרוא לזה תיקונים.
ובנוגע לכמות הדיסקים, אני מבקש שתספור כמה נרתיקים
יש לך וכמה דיסקים בכל נרתיק. נסגור את זה אחת ולתמיד.

עריכה: עזוב, לא צריך. אתה משעמם אותי.

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים