מה קורה עם Faq-man?
נכתב ב- 03/04/2008, 09:38
הסיבה היא לא כלכלית אלא טכנית, מאחר ולא נמצא תומך טכני שאמון עליו ובעל הכישורים המתאימים, ומאחר והוא לא יכול לתת הרשאה לכל דיכפין לשרת, נאלץ בעל האתר לסגור את האתר.
בעל האתר עשה מעל ומעבר להצלחת האתר והשתדל לפעול לתיקון תקלות טכניות שצצו מעת לעת, מאחר והתומך טכני שהיה לו כבר לא זמין כבעבר, נעמד הוא בפני שוקת שבורה.
אני רוצה לציין שהאתר לא פעל מעולם למטרות רווח ולא התכוון להיות כזה, לא מדובר בא.ל.י.ס או בכל גורם אחר שמתעסק בתחום. מעולם לא קיבל בעל האתר פניה לסגור את האתר ולכן לא נדרש לכך.
במקרה זה יתרונו הגדול של האתר הפך לנקודת התורפה שלו. החשאיות והעמימות בהפעלתו לא אפשרה לגורמים דורשי רעתו לפעול לסגרתו, אך מנגד גם לא אפשרה להכניס בעלי סוד חדשים. לצורך פתרון תקלות טכניות נדרשת גישה/הרשאה לשרת, דבר שלא ניתן לספק לכל אחד.
אני כמו שאר הגולשים באתר מצטער על כך שזו הסיבה אבל זו האמת לאמיתה. אני מקווה שבמקום בו נכשלו הנוגעים בדבר יצליחו אחרים. הכיוון ברור, רק צריך את האיש המתאים...
לגבי כל הצוהלים ודורשי רעתו מקרב הגולשים, אתם לא שווים את ההקלקה של תגובה ראויה.
בברכת שיתוף אמיתי ומוצלח לכולם.

נכתב ב- 03/04/2008, 10:40
כמו רבים מהאנשים באתר גם אני קיוויתי שהוא יחזור לפעילות
תודה על המידע laki

נכתב ב- 03/04/2008, 11:07
נכתב ב- 03/04/2008, 12:50
הבעיה היא באמת מציאת אדם מתאים?
אני מכיר אחד או שניים שיוכלו לעזור וניתן לסמוך עליהם...
חבל שזה יקרה - במיוחד אם זה בגלל הסיבה שהזכרת.
Brittany@Glee

בלוג אנימה אנימה למבוגרים סיקורי אנימה אנימה
כללי התנהגות עם טרולים
כל האנימה שראיתי אי פעם
נכתב ב- 03/04/2008, 13:05
גם אני מכיר אדם או שניים שאפשר לסמוך עליהם בעיניים עצומות(כולל אותי)
שיכולים אולי לתקן את הבעיה.
אם ישנו גיבוי של החומר, אי אפשר להתקין אותו מחדש? עד כדי כך הבעיה חמורה?
חבל, היה מקום חביב ובעיקר עם אנשים מקצוענים ואיכותיים ממדרגה ראשונה.
נכתב ב- 03/04/2008, 13:10

באסה ענקיתתתתתתתתתתתתתתתתתת!

נכתב ב- 03/04/2008, 17:43
נכתב ב- 03/04/2008, 18:34
נכתב ב- 03/04/2008, 19:23
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בדיחת השבוע אתם למעלה כמו שאני נשיא ארה"ב.פאק מן נפל ובצדק, עקב התנכלות אכזרית לאתרנו זה חזר אליהם בבומרנג כנראה שלא ציפו לא מסיבות לא צפויות!!!! כמו שאומרים פאק מן : תקשיבו טוב טוב: פעם למעלה , פעם למטה ובמקרה שלכם אתם למטה , אנחנו למעלה.!
נכון מאוד חוצפן..סבבה, אם זכרוני אינו מטעני. האתר שלכם גנב ל-faqman קישורים שהם העלו בלעדית לאתרם. כך שאיני מבין על מה אתה מדבר. הם לא התנכלו לכם ולא בטיח...
האתר הכי טוב שלא גנב מאף מקור הכול היה בבלעדיות.
נכתב ב- 03/04/2008, 19:37
עזוב אחי, לא שווה בכלל להתאמץ בשביל בן אדם כזה! עם כל העצבים שלי (!!!!!!!!!!!!!!!) על התגובה שלו, אני פשוט לא ארד לרמה של אנשים כאלה. זה פשוט לא שווה את זה!חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בדיחת השבוע אתם למעלה כמו שאני נשיא ארה"ב.פאק מן נפל ובצדק, עקב התנכלות אכזרית לאתרנו זה חזר אליהם בבומרנג כנראה שלא ציפו לא מסיבות לא צפויות!!!! כמו שאומרים פאק מן : תקשיבו טוב טוב: פעם למעלה , פעם למטה ובמקרה שלכם אתם למטה , אנחנו למעלה.!
נכון מאוד חוצפן..סבבה, אם זכרוני אינו מטעני. האתר שלכם גנב ל-faqman קישורים שהם העלו בלעדית לאתרם. כך שאיני מבין על מה אתה מדבר. הם לא התנכלו לכם ולא בטיח...
האתר הכי טוב שלא גנב מאף מקור הכול היה בבלעדיות.
נכתב ב- 03/04/2008, 19:48
sababa אני חושב שהחיים שלך הלכו לאיבוד, לך חפש אותם!
נכתב ב- 03/04/2008, 20:12
אבל אני מכבד את המקום.
לגבי האתר, כולנו בעצב רב.
אל תשכחו שהשרת נמצא בחו"ל, ולכן תמיכה מהארץ זה לא משהו שהוא הכי אפשרי.
אני אישית לא סיפרתי להרבה עד הרגע האחרון, כי הייתי תמיד אופטימי וציפתי אולי שיקרה משהו מיוחד והאתר לא ייסגר, אבל זה לא קרה.
כמו שאתם יכולים לראות, עכשיו כבר אין את ההודעה שהמערכת בתחזוקה, אלא שלא ניתן למצוא את הכתובת....
נכתב ב- 03/04/2008, 20:17
פאק מן נפל ובצדק, עקב התנכלות אכזרית לאתרנו זה חזר אליהם בבומרנג כנראה שלא ציפו לא מסיבות לא צפויות!!!! כמו שאומרים פאק מן : תקשיבו טוב טוב: פעם למעלה , פעם למטה ובמקרה שלכם אתם למטה , אנחנו למעלה.!
שלא בצדק האתר שלך ושלכם עדיין חי, קיים ובועט לצערי.
אכן, אין צדק בעולם.
רק תראה את כמות ה"עלאות" שלכם מאז שהוא למטה.אתם חבורה של ילדים חובבנים
ובעיקר גנבים.רובכם דור המשך ללח-לח(להלה) ויאקוזה -או בקיצור, פרצופו האמיתי של הישראלי המכוער.
וחבל שבכלל פתחת את תיבת הפנדורה הזאת.
להשוות את האתר שלכם לאתר פאק-מן, בעיצוב מקצועיות ואיכויות, זה כמו להשוות את ליגת העל שלנו בכדורגל
לליגה הספרדית או האנגלית.
ירדת עליהם? נהנת? סבבה....אל תעליב אחרים.
אני מציע את השירותים המקצועיים שלי לחברי הצוות, חינם אין כסף.
בזמן קצר בניתם קהילה אמיתית ואיכותית, וחבל שהיא תיזרק כך סתם לפח.
נכתב ב- 03/04/2008, 20:37
הספיק לי להיות 2 דקות באתר שלו כדי להבין מה הוא שווה או יותר נכון מה הוא לא שווה

נכתב ב- 03/04/2008, 21:25
WTF?!
נכתב ב- 03/04/2008, 21:42
פאק מן נפל ובצדק, עקב התנכלות אכזרית לאתרנו זה חזר אליהם בבומרנג כנראה שלא ציפו לא מסיבות לא צפויות!!!! כמו שאומרים פאק מן : תקשיבו טוב טוב: פעם למעלה , פעם למטה ובמקרה שלכם אתם למטה , אנחנו למעלה.!
התגובה שלך כל כך ילדותית.
דניאל אמר כבר הכל, לא צריך להוסיף.
חבל לכל קהילת השיתוף שאתר כמו faq נסגר.

נכתב ב- 04/04/2008, 06:02
אחי אני בטוח שהם יעלו,זה עניין של זמן הם יעלו ויפתיעו את כולם
פאק-מן יחזור
אתה מבין שיש בדבריך סתירה פנימית, נכון? אם אתה בטוח שהם יחזרו, אז לא תהיה מופתע
כשזה יקרה, ולכן הם לא יפתיעו את כולם.
אני מקווה שיימצא תומך טכני והאתר עוד יחזור, הוא באמת היה אחד הטובים שיש.
צוות IDXfree
נכתב ב- 04/04/2008, 08:32
עצוב מאוד, זו מכה קשה לעולם השיתוף הישראלי!
אין עוד אתרים כמו פאק-מן, ואני מקווה מאוד שיהיו!
שמחתי להיות חלק מהחברים באתר הבלתי רגיל הזה.
אני מקווה שאולי בהמשך הדרך יקום אתר חדש הפועל בסגנון ואולי ע"י האנשים מהאתר פאק-מן.
אני רוצה להודות לכול צוות האתר לכול המנהלים ולכול הגולשים הנאמנים של האתר, על כול התרומות סיקורים והעזרה המקצועית!
ושוב, זהו אתר בלתי רגיל שפעל בעזרת אנשים בלתי רגילים שנתנו את כול הנשמה למען האתר וגולשיו!
אז פאק-מן (ז"ל) יהיה תמיד בליבינו וכך גם צוות האתר!

נכתב ב- 04/04/2008, 10:36
כמוני כמוך, אחשלי, כמוני כמוך!* לאקי הוא אחד המנהלים הבחירים באתר פאק-מן.
עצוב מאוד, זו מכה קשה לעולם השיתוף הישראלי!
אין עוד אתרים כמו פאק-מן, ואני מקווה מאוד שיהיו!
שמחתי להיות חלק מהחברים באתר הבלתי רגיל הזה.
אני מקווה שאולי בהמשך הדרך יקום אתר חדש הפועל בסגנון ואולי ע"י האנשים מהאתר פאק-מן.
אני רוצה להודות לכול צוות האתר לכול המנהלים ולכול הגולשים הנאמנים של האתר, על כול התרומות סיקורים והעזרה המקצועית!
ושוב, זהו אתר בלתי רגיל שפעל בעזרת אנשים בלתי רגילים שנתנו את כול הנשמה למען האתר וגולשיו!
אז פאק-מן (ז"ל) יהיה תמיד בליבינו וכך גם צוות האתר!
![]()
0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים