עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

תעשיית הבשר, החלב והביצים - לא מה שחשבתם.

• אנא התחבר בכדי להגיב
831 תגובות לנושא זה

#761 הנסיך המדליק

הנסיך המדליק

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 795 הודעות

נכתב ב- ‎27/05/2013‏, ‎21:24

איך אתה מרשה לעצמך להתנשא על אחרים. אם לכל אחד אתה אומר "ילד" "בן 14", כנראה שאתה כזה. בכל מקרה כולם יכולים להסכים שהשפריצו אותך על הרצפה.
כמה אתה יכול להתחמק מהעובדות ולהמשיך להתחכם? פשוט תשתוק אתה סתם הורס את האווירה.
  • yosefddd אוהב את זה

#762 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎27/05/2013‏, ‎21:59

באמא שלי, או שהוא טיפש או שהוא טרול.. אומר רק לילדים מסריחים כמוך שלא מבינים מהחיים שלהם ולא יודעים כלום וההשכלה הכי גדולה שלהם זה אתר טבעוני ומבחן במדעים של כיתה ח', תגדל קצת, תלמד
חחח להתחמק מעובדות, אשמח שתגלה לי איזה עובדות אני מתחמק מהם כי בינתיים העובדות מדברות בעדן עצמן כולל ביסוס של מחקרים ולא אתרי דמה של טבעונים:
בשר זה בריא. שומן רווי זה בריא. טבעונות כשלעצמה לא בריאה, אולי יכולה להיות אם שומרים ממש על תזונה בריאה רק בלי בשר וחלב, אבל עצם המחסור בבשר גורם לה להיות לא בריאה.
אממ, וכל שאר ה"עובדות" של טבעונים הם מיתוס.

שאתה אוכל בשר, אתה מרגיש משהו? יש לך כאב בטן, משהו? שלשול אחר כך? לעומת זאת, שאתה אוכל שועית וקטניות, מה אתה מרגיש אחר כך? אני מרגיש בחילה ושלשול חריף.
שאתה מסתכל על הצואה שלך, מה אתה רואה שלא התעכל? אתה רואה זרעים, קליפות של ירקות, כל מיני דגנים... זה מה שלא בריא לקיבה שלנו, וזו האמת ילדון שלי.

הא ולכל הטבעונים המוסריים למינהם:

תנו לי לשאול אתכם משהו..
שאתם רואים ג'וק בבית שלכם... אתם הורגים אותו או שאתם נותנים לו להשאר ולהמשיך לחפש אוכל ולהתרבות?
כשאתם רואים עכבר בבית אתם הורגים אותו ומזמינים מדביר או שמשחררים אותו ולא עושים כלום?

כשאתם רואים נמלים על השיש מה אתם עושים?
אולי מספיק עם הצביעות המגעילה הזאת?

אתה לא שווה יותר מפרה? כן, כמו שאתה לא שווה יותר מהג'וק שאתה הורג עם הנעל שלך. מסקנה= טבעונים הם צבועים ומסריחים מגבינה. ראיתם? כל כך הרבה דברים מגעילים אפשר למצוא בטבעונות, ואני לא מאחל לאף אחד פה ליפול בבחירה האיומה הזו של היפסטרים אדיוטים.

בנוסף, אני מבקש שתצפו בסרטון הזה.

תצפו. כן.

#763 הנסיך המדליק

הנסיך המדליק

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 795 הודעות

נכתב ב- ‎27/05/2013‏, ‎23:14

בסדר, אתה יכול להגיד שמבחינה מוסרית זה לא מפריע לך, אין בזה בעיה ואתה לא שונה מרוב האנשים בעולם כולל אני. אבל אתה ממשיך להתווכח על זה שאכילת בשר היא בריאה וכל מיני שטיות כאלה ואחרות.

#764 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎27/05/2013‏, ‎23:26

בסדר, אתה יכול להגיד שמבחינה מוסרית זה לא מפריע לך, אין בזה בעיה ואתה לא שונה מרוב האנשים בעולם כולל אני. אבל אתה ממשיך להתווכח על זה שאכילת בשר היא בריאה וכל מיני שטיות כאלה ואחרות.

זה הקטע - היא בריאה. פאק, אתה כזה ילד מטומטם. אני סיימתי את הדיון פה.
  • הנסיך המדליק אוהב את זה

#765 הנסיך המדליק

הנסיך המדליק

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 795 הודעות

נכתב ב- ‎27/05/2013‏, ‎23:37

זהו שלועמת טבעונות היא לא בריאה.יופי שסיימת את הדיון אני שמח שגרמתי לך לעשות את זה.

#766 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎27/05/2013‏, ‎23:48

מודה לך בשם כל פורום Q
  • SnirJa, אורפז., PqX ו-1 אחר אוהבים את זה

#767 PqX

PqX

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,604 הודעות

נכתב ב- ‎28/05/2013‏, ‎01:57

שומן רווי זה בריא, בטח מה סתכל על אמריקאי ממוצע שאוכל כל היום בשר. "בריא" כמו פיל.
הורמוני IGF-1 מסרטנים זה בריא, חומצות שתן שגורמות דלקות זה בריא, רעל ארסן שמוסיפים לחיות במזון זה בריא, אנטיביוטיקות של חיות זה פשוט בריא בטירוף, מיתוס של טבעונים!!
הכל זה מיתוסים!!!!!! קבלו בלוג של פליאו- כותבים שם על המיתוס החדש "סרטן"- המחלה השקרית.

#768 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎28/05/2013‏, ‎05:12

, 30% מהאוכ' שדיווחו שחלב עושה להם בעיות בבטן שיקרו - קונספרציה של טבעונים הכל!

#769 Muli

Muli

kthxbye

• רשומים
  • 1,820 הודעות

נכתב ב- ‎28/05/2013‏, ‎08:21

לגבי חלב ומוצריו - תגידו מה שתגידו, כל עוד אוכלים אותם במינון נורמלי, אין שום סיבה ל"בעיות קיבה" וכו'.
מה זה מינון נורמלי? אני יכול להגיד לכם שאני שותה 2 כוסות קפה (עם כמות חלב מזערית; משהו כמו פחות מ-1/4 כוס) ואולי איזה חצי גביע קוטג' ביום, ואני מרגיש טוב מאוד.
אולי מי שסובל מזה אוכל המון מוצרי חלב, והגיוני שזה יגרום לתופעות כאלו ואחרות.

#770 PqX

PqX

• רשומים
  • 1,604 הודעות

נכתב ב- ‎28/05/2013‏, ‎13:06

לגבי חלב ומוצריו - תגידו מה שתגידו, כל עוד אוכלים אותם במינון נורמלי, אין שום סיבה ל"בעיות קיבה" וכו'.
מה זה מינון נורמלי? אני יכול להגיד לכם שאני שותה 2 כוסות קפה (עם כמות חלב מזערית; משהו כמו פחות מ-1/4 כוס) ואולי איזה חצי גביע קוטג' ביום, ואני מרגיש טוב מאוד.
אולי מי שסובל מזה אוכל המון מוצרי חלב, והגיוני שזה יגרום לתופעות כאלו ואחרות.

זה הגיון בסיסי, כמה שפחות רעל ככה יותר טוב.

#771 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎28/05/2013‏, ‎13:14

שומן רווי זה בריא, בטח מה סתכל על אמריקאי ממוצע שאוכל כל היום בשר. "בריא" כמו פיל.
הורמוני IGF-1 מסרטנים זה בריא, חומצות שתן שגורמות דלקות זה בריא, רעל ארסן שמוסיפים לחיות במזון זה בריא, אנטיביוטיקות של חיות זה פשוט בריא בטירוף, מיתוס של טבעונים!!
הכל זה מיתוסים!!!!!! קבלו בלוג של פליאו- כותבים שם על המיתוס החדש "סרטן"- המחלה השקרית.

סעמק תראה את הסרטון לפחות חתיכת מזדיין!
http://www.youtube.com/watch?v=9ZnlW_w1HF8
אתה עולה לי על העצבים.
האיש עשה דיאטת שומן רווי ובשר עם 0 פחמימות למשך חודשיים והכולסטרול שלו ירד בעשרות אחוזים ובריאותו השתפרה, ומה שמוכח בסרט הזה (Fathead) זה שכל משרד הבריאות האמריקאי זה חרטא, אפשר להתחטב עם מקדונלס, בשר זה בריא, ומה שעושה אנשים שמנים ולא בריאים זה כל הפחמימות שהם אוכלים, החטיפים עם הסוכר בין הארוחות, הליטר סודה עם סוכר ועוד.

ובנוסף פירסמתי פה מחקר של pubmed, על זה ששומן רווי זה בריא. מחקר ממש לאחרונה חדש. אתה יודע מה זה pubmed ילד אדיוט?
כולשראבק אתם כבר מעצבנים אותי פה, אני טוחן לכם עובדות על ימין ועל שמאל ומה שאני מקבל זה ילד מזדיין שלא מבין דבר מהחיים שלו ומסתמך על פרופסור שמוק טבעוני אחד שכל עולם הרפואה והמדע צוחקים עליו.

ולגבי העיכול של בשר:

בלינק פה שפירסמתי וצחקתי עליך אחר כך, זה פשוט לא יאמן. בתוך המאמר שלו מצוינים בסוף רפרנסים עם כל המחקרים וההוכחות, ככה שזה לא "דעה" שלו כמון כל הפלוצים שמפליצים באתרים הטבעונים המסריחים שלך.

רבאק, אני פונה פה למנהל שיעשה עם זה כבר משהו, זה מעצבן אותי כמו לא יודע מה.

אני טוחן פה מחקרים ועובדות וילד מזדיין ממשיך לפקפק בהם ולהוציא אותי אדיוט.
"אל תתווכח עם טיפש, הוא יוריד אותך לרמה שלו וינצח, כי יש לו נסיון". אחחח כמה שאינשטיין צדק.
זה כמו שמדען מתווכח עם ילד בן 16, שזה מה שקורה ביני לבינך, אמנם אני לא מדען ואין לי תואר, אבל בהחלט יש לי המון ידע ואני מתבסס רק על מחקרים ועובדות ולא על זיוני שכל כמוך.
סליחה על השפה, עיצבנת אותי, חתיכת שמוק.

, 30% מהאוכ' שדיווחו שחלב עושה להם בעיות בבטן שיקרו - קונספרציה של טבעונים הכל!

תקרא את מה שכתבי, מעולם לא פסלתי את זה שחלב לא מתעכל טוב מהסיבה הפשוטה שאין מחקר מבוסס על כך, ובנוסף מנסיוני האישי היו תקופות שהייתי אוכל גלון חלב ביום (4 ליטר) וזה כמות גדולה מאוד כפי שאתה מבין, ובהתחלה זה כן עשה לי המון שלשולים וכאבי בטן, אבל אחר כך (שבועיים בערך, זה פשוט עבר) ואז הפסקתי, ומאז בערך כל החיים שלי אני מתבסס על ליטר חלב ביום בערך והעיכול שלי מצוין.
בנוסף, לפי הנסיון שלי ושל כולם - שועית וקטניות עושות גזים ושלשולים. נכון? נכון. שמח שהסכמנו, אחר כך תסתכל על הצואה שלך ותראה שם את הדברים הבאים שלא התעכלו: תירס, שומשום, גרעינים למינהם, קליפות של עגבניה וכו'.

עשית זינג בראש?

#772 PqX

PqX

• רשומים
  • 1,604 הודעות

נכתב ב- ‎28/05/2013‏, ‎13:28

סעמק תראה את הסרטון לפחות חתיכת מזדיין!
http://www.youtube.com/watch?v=9ZnlW_w1HF8
אתה עולה לי על העצבים.
האיש עשה דיאטת שומן רווי ובשר עם 0 פחמימות למשך חודשיים והכולסטרול שלו ירד בעשרות אחוזים ובריאותו השתפרה, ומה שמוכח בסרט הזה (Fathead) זה שכל משרד הבריאות האמריקאי זה חרטא, אפשר להתחטב עם מקדונלס, בשר זה בריא, ומה שעושה אנשים שמנים ולא בריאים זה כל הפחמימות שהם אוכלים, החטיפים עם הסוכר בין הארוחות, הליטר סודה עם סוכר ועוד.

ובנוסף פירסמתי פה מחקר של pubmed, על זה ששומן רווי זה בריא. מחקר ממש לאחרונה חדש. אתה יודע מה זה pubmed ילד אדיוט?
כולשראבק אתם כבר מעצבנים אותי פה, אני טוחן לכם עובדות על ימין ועל שמאל ומה שאני מקבל זה ילד מזדיין שלא מבין דבר מהחיים שלו ומסתמך על פרופסור שמוק טבעוני אחד שכל עולם הרפואה והמדע צוחקים עליו.

ולגבי העיכול של בשר:

בלינק פה שפירסמתי וצחקתי עליך אחר כך, זה פשוט לא יאמן. בתוך המאמר שלו מצוינים בסוף רפרנסים עם כל המחקרים וההוכחות, ככה שזה לא "דעה" שלו כמון כל הפלוצים שמפליצים באתרים הטבעונים המסריחים שלך.

רבאק, אני פונה פה למנהל שיעשה עם זה כבר משהו, זה מעצבן אותי כמו לא יודע מה.

אני טוחן פה מחקרים ועובדות וילד מזדיין ממשיך לפקפק בהם ולהוציא אותי אדיוט.
"אל תתווכח עם טיפש, הוא יוריד אותך לרמה שלו וינצח, כי יש לו נסיון". אחחח כמה שאינשטיין צדק.
זה כמו שמדען מתווכח עם ילד בן 16, שזה מה שקורה ביני לבינך, אמנם אני לא מדען ואין לי תואר, אבל בהחלט יש לי המון ידע ואני מתבסס רק על מחקרים ועובדות ולא על זיוני שכל כמוך.
סליחה על השפה, עיצבנת אותי, חתיכת שמוק.

מצחיק שאתה מצטט את איינשטיין. איינשטיין היה טבעוני.
אני אראה את הסרטון שלך כשיהיה לי זמן פנוי לשטויות...תודה.
אגב, שוב אתה מתייחס רק לשומן ולא להורמונים, לרעלים ולאנטיביוטיקות שיש בבשר.

#773 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎28/05/2013‏, ‎13:42

מעולם לא דיברתי על האנטביוטיקה וכל החרא הזה. דיברתי על בשר ושומן רווי נטו, שאתם טוענים שהוא לא בריא. אם נותנים לחיות אנטביוטיקה או חומרים כאלה ואחרים וזה מגיע לפה שלך, כנראה שזה לא בריא. באותה מידה גם מרססים ירקות בגלל חרקים ומכרסמים. זה אומר שגם הירקות לא בריאות?

ואגב, רק כדי לפסול את זה אני יודע שבערץ יש איסור גורף על נתינת הורמונים לפרות, ככה שהם נקיות לכל היותר.
זה מרק מראה את מה שרציתי להוכיח. כל הזמן הזה אני מתווכח ואתם מוציאים אותי אדיוט כשלא קראתם שום מחקר ולא ראיתם שום מסרטון. אני מדבר עם הוכחות ומתבסס עליהן, לכן לא התרגשתי מהתגובות שלכם. ציפיתי למישהו אינטלגנט פה.

#774 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎28/05/2013‏, ‎13:54

ולכל אלו שחושבים שאני איזה שהוא סוג של גורו מטיף כנגד טבעונות: אני בא לפה בשביל לפרק מיתוסים וכדי שלא ימכרו לכם סיפורים; אני רוצה להבטיח שאם תעשו את הבחירה הזאת ותעברו לטבעונות - זה יהיה רק מפני שכואב לכם בלב על החיות ולא בגלל ששמעתם איפשהו על כך שבשר זה לא בריא ועוד כל מיני הטפות כאלה. בנוסף, הראתי את הצביעות של אותם טבעונים שמטיפים לי מוסר כי אני חשוב שחיי שווים יותר מפרה.
אתם הורגים חרקים כמו גו'קים ומכרסמים כמו עכברים. כשאתם רואים ג'וק בבית אתם לא תתנו לו לאכול ולהמשיך להתרבות אלא תהרגו אותו. אבל חשבתי שכל חייהם של היצורים בכדור הארץ שווים לא? I rest my case.
בנוסף, בטח שבני האדם יותר שווים!

בני האדם הקימו את הכדור הזה, הם מפתחים תרופות ומקדמים את המדע, מצילים את כדור הארץ, בונים את העולם, את העתיד, בזכותם יש לנו מדע שנוכל לעזוב את הכדור, ובזכותו אנחנו נשארנו על הכדור הזה. בזכותו כל מה שקיים על הכדור הזה ואנחנו צריכים להמשיך להתקיים!

אז כמה חיות מסכנות לא יכנסו לפה שלכם? הפרה והחזיר ישמחו להיכנס לפה שלכם כי אתם צריכים להמשיך להתקיים פה, בני האדם הם מרכז העולם.
בנוסף, תסלכו על האספקט הדתי. אלוהים ברא אותם כדי שיהיה לנו אוכל ונוכל להתקיים, ככה למדנו לצוד ולשרוד.

#775 חסה

חסה

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 232 הודעות

נכתב ב- ‎28/05/2013‏, ‎13:56

איזה אנטריקוט טעים אכלתי עכשיו
  • SnirJa, Muli ו Pamidor אוהבים את זה

#776 PqX

PqX

• רשומים
  • 1,604 הודעות

נכתב ב- ‎28/05/2013‏, ‎14:21

מעולם לא דיברתי על האנטביוטיקה וכל החרא הזה. דיברתי על בשר ושומן רווי נטו, שאתם טוענים שהוא לא בריא. אם נותנים לחיות אנטביוטיקה או חומרים כאלה ואחרים וזה מגיע לפה שלך, כנראה שזה לא בריא. באותה מידה גם מרססים ירקות בגלל חרקים ומכרסמים. זה אומר שגם הירקות לא בריאות?

ואגב, רק כדי לפסול את זה אני יודע שבערץ יש איסור גורף על נתינת הורמונים לפרות, ככה שהם נקיות לכל היותר.
זה מרק מראה את מה שרציתי להוכיח. כל הזמן הזה אני מתווכח ואתם מוציאים אותי אדיוט כשלא קראתם שום מחקר ולא ראיתם שום מסרטון. אני מדבר עם הוכחות ומתבסס עליהן, לכן לא התרגשתי מהתגובות שלכם. ציפיתי למישהו אינטלגנט פה.

אידיוט, לחיות יש הורמונים גם בלי שתתן להם.
שמעת פעם על ירקות אורגניים?
במקום לצפות למישהו אינטלגנט תנסה לצפות למישהו אינטליגנטי...

#777 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎28/05/2013‏, ‎15:28

בני אדם הורסים את כדה"א, לא מצילים אותו.
  • PqX אוהב את זה

#778 Muli

Muli

kthxbye

• רשומים
  • 1,820 הודעות

נכתב ב- ‎28/05/2013‏, ‎15:55

יש לי אתגר מעניין: אולי תכתבו את הדעות שלכם בלי ללוות אותם בקללות? זה יהיה יותר נעים.
kthx

#779 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎28/05/2013‏, ‎16:28

איינשטין היה טבעוני, והיטלר היה צמחוני? so what?

וכמו שמולי אמר רק עם חיזוק,

Ktnxbye/

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#780 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎28/05/2013‏, ‎16:57

אינשטיין היה צמחוני קודם כל, הוא אכל חלב וביצים.
ואל תנסו להצדיק את המעשה שלכם באנשים כמו אינשטיין, אינשטיין היה פיזקאי, לא ביולוג או רופא והוא לא הבין בתחום הזה, מה גם שבתקופתו לא היה כל כך ידע וחשבו שמה שגורם למחלות לב זה כולסטרול כשהיום יודעים שזה לא נכון.
מה הקשר לירקות אורגניים?
שמעת פעם על משק אורגני? וואלה, אז גם יש פרות וביצים אורגניות שדוד שלי מגדל בחצר שלו, בלי הורמונים, מה תגיד על זה?
מה משותף לשני אלה? שאף אחד לא אוכל את זה. גם אני וגם אתה אוכלים ירקות שרוססו בחומרים כימיים.

מרודוק, תראה את הסרטון בתגובה 762 שפירסמתי.
אין הצדקה יותר טובה מזה למה אנחנו צריכים לאכול חיות.

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים