תעשיית הבשר, החלב והביצים - לא מה שחשבתם.
נכתב ב- 26/05/2013, 14:52
נכתב ב- 26/05/2013, 16:53
בנוסף לכך שיותר מ3 מנות של סויה ליום כבר נכנס למצב סיכון בגלל הגנים שיש בו שמעלים אסטרוגן בגוף.
איך אתם מסתדרים עם כל זה? קניתי היום סויה ללא סוכר לנסות. מעבר לכך שסויה כבשר (טופו) או כגבינה זה פשוט דוחה. סויה כלשעצמו דוחה. בחלב מוסיפים לכם סוכר ומוכרים בעצם משקה צמחי בטעם סוכר וניל.
לא עדיף כבר חלב קוקוס?
נכתב ב- 26/05/2013, 17:11
נכתב ב- 26/05/2013, 17:16
ומה אתה אוכל ביום יום? חוץ מפחמימות וירקות, כמובן
נכתב ב- 26/05/2013, 17:30
איפה אתה קונה חלב? אצלי חלב עולה 6 שקל (של יטבתה) ורגיל עולה בערך 5 וחצי. זה פי 2 ולא פי 4. ולא אני ממש לא טופס על קטנות אתה פשוט אשכרה מנסה להחזיר אנשים מטבעונות, ועוד משקיע כל כך הרבה תגובות וזמן על זה, אלוהים, מה אכפת לך?!מה זה סייטן? ואני מדבר על החלב. לקנות את זה באופן יומי יוצא יקר פי 4 מחלב רגיל... 13 שקל זו גניבה.
ומה אתה אוכל ביום יום? חוץ מפחמימות וירקות, כמובן
נכתב ב- 26/05/2013, 17:35
נכתב ב- 26/05/2013, 20:51
נכתב ב- 26/05/2013, 23:32
אחי איפה אתה קונה? גם לבעלים של תנובה זה לא עולה 3 שקל מה ישךשקית חלב תנובה עולה כשלושה שקלים, מה נסגר איתך

נכתב ב- 27/05/2013, 12:58
נכתב ב- 27/05/2013, 13:11
חלב סויה יקר ממנו פי 2.5, על כולה ליטר מסכן, ונגיד שאתם מכינים עם זה טופו/גבינות וכל זה אתם צריכים אפילו יותר. עכשיו נעבור לכל תחליפי הבשר המעובדים. מסקנה: להיות טבעוני זה יקר, ביחוד עם העלת המיסים האחרונה, ולרוב האנשים אין אפשרות כזו. זאת אומרת שאתה גם צריך להתחשב בחיות וגם לפגוע בעצמך.
ויוסף אתה חתיכת ילדון קטן בן 16 שנודף מכאפות תשמור על הפה שלך... לך תביא עוד פעם תמונה שלך ושל דוד שלך כדי שנצחק עליכם שני שחיפים מטומטמים. (חייב להודות שהעמוד הזה היה קורע)
נכתב ב- 27/05/2013, 13:30
נכתב ב- 27/05/2013, 13:30
נכתב ב- 27/05/2013, 13:51
בכל מקום, בעיקר בסופרים הקטנים/מכולות. המחיר משחק בין 4 ל-5. עד לא מזמן זה היה אפילו 3 שקלים.לא באמת איפה אתה קונה ב4 שקל חלב? אני שואל בשיא הרצינות זה מעניין אותי. אני אשמח לצילום של תווית מחיר או משהו כי יכול להיות שעלית פה על סופר מהפכני.
נכתב ב- 27/05/2013, 18:31
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 27/05/2013, 18:53
אני רואה שאתה רוקד פה על שתי חתונות. תבחר צד, או שאתה טבעוני או שאתה לא.תפסיק לחרטט.
לך צא למכולת או לסופר הקרוב לביתך ותגיד לי כמה זה עולה. (שוים לב שאנחנו מתווכחים פה על שקל, מה שעוד יותר עצוב)
נכתב ב- 27/05/2013, 19:07
אני ממש לא טבעוני. ההפך.אני רואה שאתה רוקד פה על שתי חתונות. תבחר צד, או שאתה טבעוני או שאתה לא.
תפסיק לחרטט.
לך צא למכולת או לסופר הקרוב לביתך ותגיד לי כמה זה עולה. (שוים לב שאנחנו מתווכחים פה על שקל, מה שעוד יותר עצוב)
אבל אני גם לא בעד שקרים וחירטוט.
ובלי קשר, הנה עובדה שלא ידעת ושמוכיחה שאתה חרטטן: כמעט כל המוצרים במכולות הקטנות יותר יקרים מאשר בסופרמרקטים של הרשתות הגדולות.
עזוב, זו לא הנקודה. באמת שהשקל הזה לא מעניין , זה לא האישיו, אלא אוסף ההמצאות ההזוי שאתה מקליד כאן.
כמו שאמרתי, אני לא טבעוני ואוכל המון בשר כמעט כל יום, אבל התירוצים שלך כדי להצדיק את הבחירה הזו פשוט הזויים וגורמים לי לחשוב שבחרתי בצד הלא נכון.
- yosefddd ו הנסיך המדליק אוהבים את זה
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 27/05/2013, 20:04
אצלי ברוב המכולות והסופרים הקטנים (ולא, אני לא מדבר על AM:PM ושאר הגנבים) המחיר נמוך בהרבה יותר. אתה סתם מקשקש, אני לא ממציא כלום חוץ מלהציב עובדות.
בחירה כזו? אני ושאר האנשים בעולם נמצאים בבחירה הזו מאז שאנחנו נולדים, ככה שלא בחרתי ממש כלום. אני אדם נורמלי, וטבעוני שהולך נגד העולם והטבע ואוכל רק צמחים - זו בחירה. די היפסטרי לטעמי.
נכתב ב- 27/05/2013, 20:57
מסכים איתך. גם אני לא טבעוני, אבל כמה אפשר לראות את החירטוטים שפמידור כותב כאן (בלי קשר לשום צד).אני ממש לא טבעוני. ההפך.
אני רואה שאתה רוקד פה על שתי חתונות. תבחר צד, או שאתה טבעוני או שאתה לא.
תפסיק לחרטט.
ובלי קשר, הנה עובדה שלא ידעת ושמוכיחה שאתה חרטטן: כמעט כל המוצרים במכולות הקטנות יותר יקרים מאשר בסופרמרקטים של הרשתות הגדולות.
עזוב, זו לא הנקודה. באמת שהשקל הזה לא מעניין , זה לא האישיו, אלא אוסף ההמצאות ההזוי שאתה מקליד כאן.
כמו שאמרתי, אני לא טבעוני ואוכל המון בשר כמעט כל יום, אבל התירוצים שלך כדי להצדיק את הבחירה הזו פשוט הזויים וגורמים לי לחשוב שבחרתי בצד הלא נכון.
- yosefddd אוהב את זה
נכתב ב- 27/05/2013, 20:59
זתאמרת שאם שותים 2 וחצי כוסות חלב ליום, סכום זעום, זה אומר שכל יומיים משלמים 13 ש"ח על זה! אין מה לעשות - רוב הטבעונים הם צפונבונים עם כסף שמשחקים אותה ביפות נפש. זו האמת חבר'ה.. שלא נדבר על כל התחליפים היקרים, הקטניות והכל!
ואגב, ראיתי היום חלב סויה ב18 ש"ח!
אין מילים... כדי להיות טבעוני אתה גם צריך להיות עשיר, וגם רחמן. איך זה מסתדר??
מה אתה מבין מהחיים שלך בכלל ילדון?מסכים איתך. גם אני לא טבעוני, אבל כמה אפשר לראות את החירטוטים שפמידור כותב כאן (בלי קשר לשום צד).
אני ממש לא טבעוני. ההפך.
אני רואה שאתה רוקד פה על שתי חתונות. תבחר צד, או שאתה טבעוני או שאתה לא.
תפסיק לחרטט.
2 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 2 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים