אז לפי הטענה העלובה הזו אפשר לשנוא יהודים? הרי הם פוצצו את מלון המלך דויד בזמנו (אני לא באמת אומר שצריך לשנוא יהודים, זה רק בא להראות כמה אתה דמגוג בשקל)חרדים עוד לא רצחו אף אחד בפיגוע המוני באמצע הרחוב, כשזה יקרה נדבר.
אשכול הפוליטיקה
נכתב ב- 06/06/2012, 17:48
נכתב ב- 06/06/2012, 18:50
אתם הפכתם עדה שלמה לגזענים בגלל משהו שילד אמר.מותר לך גם לשקר ועשות דמגוגיה. אתה צודק בזה שהחילונים מחכנים לרצח חרדים, שכל הערבים מחכנים לרצח ולשנאת יהודים.
אז זכותי להביע ביקורת על שנאת חרדים, וחינוך כזה או אחר.
אל תתקוף אותי אני לא אתקוף אותך על אותו דבר בדיוק.
אני משתמש בנשק שלכם, רק שזה לא מוצא חן בעיניכם.
אתם אוהבים להראות "הנה הוא עשה" אז אני עושה בדיוק אותו דבר, אתם קוראים לזה דמגוגיה, אני קורא לזה לשים מראה מול הפרצוף שלכם.
אתם לא "פורשים" מהדיון, אתם פשוט לא מסוגלים להביא טענות יותר טובות מ"הנה הוא עשה ככה", אז אני עושה את אותו דבר ואומר "אז גם הוא עשה ככה."
כשאתם תפסיקו להשתמש בטענות כאלו אני אפסיק להשתמש בהן נגדכם.
הם עשו את זה עם מטרה ברורה, והיא לא לפגוע באזרחים.אז לפי הטענה העלובה הזו אפשר לשנוא יהודים? הרי הם פוצצו את מלון המלך דויד בזמנו (אני לא באמת אומר שצריך לשנוא יהודים, זה רק בא להראות כמה אתה דמגוג בשקל)
חרדים עוד לא רצחו אף אחד בפיגוע המוני באמצע הרחוב, כשזה יקרה נדבר.
ערבים שמתפוצצים באמצע הרחוב זה כדי לפגוע באזרחים חפים מפשע.
ועל הערבים אני יכול לדבר מהיום עד מחר, אתה יודע את זה.
אתם לא מצליחים להוכיח כלום עם הטענות המפגרות שלכם, אז אתם תוקפים אותי אישית כי אני פשוט מחסל את הטענות שלכם.
לתקוף את השליח זו פעולה של פחדנים, במקום להתמודד עם מה שאני מביא כתגובה לשלכם עם טענות אמיתיות אתם קוראים לזה דמגוגיה (וזה מה שאתם עושים מלכתחילה, כמו עם הילדים החרדיים)
גם אני סוגד לQ הזהב
נכתב ב- 06/06/2012, 18:56
אל תטעה. אנשים פשוט מתיאשים ממך, מהטמטום שלך, מהדמגוגיה ומהגזענות. פשוט מבינים שאתה זה מה שציינתי מקודם (כמו רוב הימנים הקיצונים ובגלל זה אף אחד לא מתייחס אל אנשים כמוך ואל תנועות ימניות קציניות ברצינות, בדיחה גדולה יותר אפילו מהשמאל הקיצוני).אתם הפכתם עדה שלמה לגזענים בגלל משהו שילד אמר.
מותר לך גם לשקר ועשות דמגוגיה. אתה צודק בזה שהחילונים מחכנים לרצח חרדים, שכל הערבים מחכנים לרצח ולשנאת יהודים.
אז זכותי להביע ביקורת על שנאת חרדים, וחינוך כזה או אחר.
אל תתקוף אותי אני לא אתקוף אותך על אותו דבר בדיוק.
אני משתמש בנשק שלכם, רק שזה לא מוצא חן בעיניכם.
אתם אוהבים להראות "הנה הוא עשה" אז אני עושה בדיוק אותו דבר, אתם קוראים לזה דמגוגיה, אני קורא לזה לשים מראה מול הפרצוף שלכם.
אתם לא "פורשים" מהדיון, אתם פשוט לא מסוגלים להביא טענות יותר טובות מ"הנה הוא עשה ככה", אז אני עושה את אותו דבר ואומר "אז גם הוא עשה ככה."
כשאתם תפסיקו להשתמש בטענות כאלו אני אפסיק להשתמש בהן נגדכם.הם עשו את זה עם מטרה ברורה, והיא לא לפגוע באזרחים.אז לפי הטענה העלובה הזו אפשר לשנוא יהודים? הרי הם פוצצו את מלון המלך דויד בזמנו (אני לא באמת אומר שצריך לשנוא יהודים, זה רק בא להראות כמה אתה דמגוג בשקל)
חרדים עוד לא רצחו אף אחד בפיגוע המוני באמצע הרחוב, כשזה יקרה נדבר.
ערבים שמתפוצצים באמצע הרחוב זה כדי לפגוע באזרחים חפים מפשע.
ועל הערבים אני יכול לדבר מהיום עד מחר, אתה יודע את זה.
אתם לא מצליחים להוכיח כלום עם הטענות המפגרות שלכם, אז אתם תוקפים אותי אישית כי אני פשוט מחסל את הטענות שלכם.
לתקוף את השליח זו פעולה של פחדנים, במקום להתמודד עם מה שאני מביא כתגובה לשלכם עם טענות אמיתיות אתם קוראים לזה דמגוגיה (וזה מה שאתם עושים מלכתחילה, כמו עם הילדים החרדיים)
נכתב ב- 06/06/2012, 19:05
כל נושא לדיון מתחיל בכך שאתה תוקף אותי, את האנשים שאני תומך בהם ואת הדעה שלי. אני מגן על הדעה שלי ומבסס אותה ובדרך תוקף את הדעה שלך. במקום להגן על הדעה שלך ולנמק אותה אתה בוחר להגיד ש"X הוא יותר גרוע ממני אז למה אתה לא תוקף גם אותו?".
נכתב ב- 06/06/2012, 19:10
נכתב ב- 06/06/2012, 19:11
בואו במקום להצדיק את עוולותינו בעוולות של אחרים, נשאל את עצמנו מהי הדרך הנכונה בה עלינו לנהוג כבני אדם מוסריים ושומרי חוק. כשצורת הדיון הזו תתממש, יהיה כאן ויכוח מעניין. כל עוד ND לא יבין את ההבדלים ברטוריקה, זה לא יקרה כנראה. לפחות הוא משוכנע שהוא "תוקע לשמאלנים" ומאושר מעצמו. נחמת עניים.
נכתב ב- 06/06/2012, 19:21
בואו נסכם את צורת הדיון הזו בכך שכל מה שאנחנו עשינו רע, הערבים עשו רע יותר, וכל מה שהערבים עשו רע, הגרמנים עשו עוד יותר רע.
אתה באמת חושב שהערבים עשו יותר רע? או שזה רק להשתיק אותו?
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 06/06/2012, 19:35
זה משנה?
בואו נסכם את צורת הדיון הזו בכך שכל מה שאנחנו עשינו רע, הערבים עשו רע יותר, וכל מה שהערבים עשו רע, הגרמנים עשו עוד יותר רע.
אתה באמת חושב שהערבים עשו יותר רע? או שזה רק להשתיק אותו?
נכתב ב- 06/06/2012, 20:38
נכתב ב- 06/06/2012, 20:39
אז מה אתה רוצה לומר בזה, אתה הסתת בגלל מיעוט שאתה לא יודע עליו כלום.נייט דיזיין, מי אמר שכל החרדים גזענים? למה אתה משקר? אתה אומר שחיסלת את כל הטענות של כולם פה ולמעשה אתה אפילו לא מבין את הטענות. אמרתי שאין לי בעיה עם חרדים ושהבנאדם הכי טוב שפגשתי הוא רב חבד"ניק, אז בגלל שביקרתי חינוך מסוג מסוים שילדים קיבלו זה הגעת למסקנה שאני שונא חרדים וחושב שכולם גזענים אכזריים? אמרתי כבר שאני לא יודע אם כולם מקבלים את החינוך הזה, אבל החינוך הזה קיים וילדים חרדים מסוימים מקבלים אותו, ביקרתי את שיטת החינוך הזאת ומי שמבצע אותה, לא אמרתי שבכל הקהילות החרדיות מבצעים אותה, כי אני באמת לא יודע. אתה רואה רק מה שאתה רוצה לראות כי אתה פשוט לא מסוגל לקבל דעות שונות משלך ולכן אין טעם להתווכח איתך.
כמה חרדים כאלה יש אתה יודע? מי הם? איפה הם חיים? מי המנהיגים שלהם?
לא, אתה הבאת וידאו שבו יש קטע של 10 שניות שאליהם אתה בוחר להתייחס.
אני בטוח שאפילו לא תדע להבדיל בין חרדי X לחרדי Y כי בשבילך הם כולם לובשים שחור.
זו דמגוגיה.
לפני שהתחלת עם הטיעונים המטומטמים שלך אני הבאתי תגובות רציניות מאוד, תסתכל בהתחלה ובאשכולות קודמים, לפני שהתחלת להביא לי את המתנחלים שעשו ככה וככה לא עשיתי את זה אבל זה מתבקש.איזה טיעון רציני הבאת באשכול? כל האשכול הוא אותו דבר.
כל נושא לדיון מתחיל בכך שאתה תוקף אותי, את האנשים שאני תומך בהם ואת הדעה שלי. אני מגן על הדעה שלי ומבסס אותה ובדרך תוקף את הדעה שלך. במקום להגן על הדעה שלך ולנמק אותה אתה בוחר להגיד ש"X הוא יותר גרוע ממני אז למה אתה לא תוקף גם אותו?".
אז אתה מוכן לשבת ולקבל מהערבים בראש, אתה פשוט מודה בתבותסתנות.בואו נסכם את צורת הדיון הזו בכך שכל מה שאנחנו עשינו רע, הערבים עשו רע יותר, וכל מה שהערבים עשו רע, הגרמנים עשו עוד יותר רע.
בואו במקום להצדיק את עוולותינו בעוולות של אחרים, נשאל את עצמנו מהי הדרך הנכונה בה עלינו לנהוג כבני אדם מוסריים ושומרי חוק. כשצורת הדיון הזו תתממש, יהיה כאן ויכוח מעניין. כל עוד ND לא יבין את ההבדלים ברטוריקה, זה לא יקרה כנראה. לפחות הוא משוכנע שהוא "תוקע לשמאלנים" ומאושר מעצמו. נחמת עניים.
גם אני סוגד לQ הזהב
נכתב ב- 06/06/2012, 21:03
על כל פעם שתביאו לי דוגמה למשהו שמישהו עשה אני אביא 10 של מישהו מהצד שלכם, רק ככה אפשר להשתיק אתכם.
להפוך אדם ללא לגיטימי זו הדרך הכי טובה לנצח בויכוח, וכשאתם מביאים לי "הנה ילד חרדי אמר X", אז אני אביא לכם עוד 100 ציטוטים של שונאי חרדים שאמרו דברים נוראיים, רק כדי שתראו שמה שאתם מחשיבים כנורא בא מהצד שלכם בדיוק באותה צורה, והכל בגלל הסתה של התקשורת ועוד אנשים כמוכם שלא באמת מסוגלים להבדיל בין חרדים (אני לא מומחה אבל אני מכיר קצת פה ושם), וכנראה לא מבינים שאומרים מיעוט אצל חרדים זה באמת מיעוט, אצל החרדים יש עשרות זרמים שלכל אחד אג'נדה שונה, כלומר מיעוט אחד יכול להיות עם הדעות הכי נוראות והשני הכי פתוח ומבין, אבל אתם עדיין מכלילים עם "חרדים."
גם אני סוגד לQ הזהב
נכתב ב- 06/06/2012, 21:16
הבעיה היא לא בדעות הלגיטימיות שלך (שלמען האמת - אני לא מבין איך אדם הגיוני יכול להחזיק בהן), אלא עם זה שאתה לא מנמק ולא מבסס את הדעה שלך.
הנימוקים העיקריים שלך הם שאם שאנחנו פחות גרועים מהצד השני אז מותר לנו לעשות הכל כל עוד אנחנו פחות גרועים. אתה צריך להבין שהטיעון הזה הוא גרוע ולא תקף, וכנראה שהייתי צריך להציב לך את אותו תנאי שעדי-בלי-בצל הציב לך להמשך קיום הדיון, ואולי אז הדיון היה מורכב יותר, מעניין יותר וכל הצדדים היו יכולים ללמוד ממנו.
בוא נציב מעכשיו כלל ברזל להמשך הדיון, ונחליט שלא ניתן יהיה להגן על דעה ומעשים שאנחנו מסכימים עליהם באמצעות מעשים פסולים אפילו יותר של גורמים אחרים. מה אתה אומר?
נכתב ב- 06/06/2012, 21:18
תחזור לדפים הקודמים ותראה.
כשדיברנו על מסתננים - הסברתי הכל.
כשדיברנו על שטחים - הסברתי הכל (יכול להיות שזה היה באשכול אחר)
שדיברנו על טרור - הסברתי הכל
הבאתי דוגמאות רק במקרים שהתחלת לדבר על זה שמתנחל לכאורה הצית (וגם שם היו יותר נימוקים.)
או שאמרת שלקרוא סרטן זה בעייתי ואז הבאתי לך דוגמאות של אנשי שמאל (ואתה עצמך) שאמרת את זה.
גם בנושא האחרון על מסיונריות הסברתי ונימקתי הכל, חלק גם הסכימו איתי.
רק כשהוא הביא את הסרטון המפגר התחלתי להשתמש בשיטה הזו כדי לתקוע אתכם.
תקרא שוב את הדיון האחרון ותראה שאני צודק.
גם אני סוגד לQ הזהב
נכתב ב- 06/06/2012, 21:54
הדעות שלהם זה גם דעה וגם הוכחה. מספיק להם להגיד משהו וגם לקבוע שהוא האמת.
כל הנתונים של אילן על המסתננים מגיעים מהראש שלו ומאנשים כמו גדעון לוי שפועלים מתוך אג'נדה הזויה.
כנ"ל לגבי החרדים.
מציע למי שרוצה לדעת לראות את "חרדים" של אמנון לוי ששודרה בערוץ 10.
3 תכניות שפותחות קצת את העולם הזה, שאנשים חושבים שכולו זה עדר אחד.
EP1
http://docu.nana10.c...rticleID=893253
EP2
http://docu.nana10.c...rticleID=893856
EP3
http://docu.nana10.c...rticleID=896527
- Heisenberg אוהב את זה
נכתב ב- 06/06/2012, 21:59
בנושא הפליטים, כשטענתי שההסתה נגדם של חברי כנסת ממפלגות השלטון וביצוע פוגרומים נגדם מזכירים לי תקופות אפלות, יצאת נגדי באופן אישי מעצם ההשוואה בלי להביא נימוק אחד, והבאת ידיעה מעיתון שאיש לא שמע עליו לגבי זריקת אבנים על יהודי.
כשהבאתי דומגאות ספציפיות להסתה נגד הפליטים (מירי רגב: המסתננים הם סרטן בגוף שלנו!), טענת שיצחק רבין אמר אותו דבר על המתנחלים (הוא אמר את זה בכלל על "גוש אמונים"). כשהראיתי לך למה האמרה של רבין לא מכוונת לאנשים שבוחרים לגור בהתנחלויות אלא למפעל ההתנחלויות ולכן היא לא מסיתה נגדם, מצאת ציטוט שלי שבו אני מתייחס ישירות לאמרה שהשמאל הוא סרטן בגוף האומה, וטוען שהמחנה הלא-דמוקרטי (שבאשכול שם הבהרת במדויק ששם אתה עומד) הוא הסרטן בגוף הדמוקרטיה.
בנושא הטרור, הסברת שאם לערבים מותר להשתמש בטרור אז גם לנו מותר.
כשטענתי שמתנחלי יצהר הם שקרנים, אלימים ומחפשי פרובוקציות, נתת לינקים (שוב מאתרים שאף אחד לא שמע עליהם) לגבי השחתת רכוש של מתנחלים.
כשעדי-בלי-בצל דיבר על העובדה שאלימות פוליטית בישראל מתבצעת ע"י הימין, הבאת את הדוגמה המגוחכת של גנדי, שעד עכשיו לא הבנתי איך היא קשורה (אתה טוען שהשמאל הוא זה שרצח אותו?), והבאת כמה דיווחים לא מבוססים שניסו לתקוף אנשי ימין.
ברשותך, אני אחזור על המשפט שכתבתי בתגובה האחרונה שלי:
בוא נציב מעכשיו כלל ברזל להמשך הדיון, ונחליט שלא ניתן יהיה להגן על דעה ומעשים שאנחנו מסכימים עליהם באמצעות מעשים פסולים אפילו יותר של גורמים אחרים. מה אתה אומר?
נכתב ב- 06/06/2012, 22:00
תראה לי מקום אחד שאני אמרתי שכולם גזענים וכולם אותו דבר. לא תמצא, כי לא אמרתי את זה, או שאתה שקרן או שיש לך בעיה בהבנת הנקרא, אחרת היית רואה שלא הכללתי ואפילו לא העזתי פעם אחת לטעון שכולם גזענים ושכולם מקבלי חינוך כזה. הסרטון הזה, ומטרתו של הסרטון הזה, וציינתי את זה כמה פעמים, זה היה בסה"כ להראות שיש גם דברים רעים במגזר החרדים, לא אמרתי שזה בכולו ואפילו לא ברובו, כי אין לי את המספרים אני לא יודע, מה שאני כן יודע שיש ילדים שמקבלים חינוך כזה, זה יכול להיות 5 אחוז מהילדים החרדים וגם 30 אחוז, זה עדיין לא אומר שזה לא חמור, עדיין לא ניסיתי לייחס את זה לכל החרדים.J
אז מה אתה רוצה לומר בזה, אתה הסתת בגלל מיעוט שאתה לא יודע עליו כלום.
נייט דיזיין, מי אמר שכל החרדים גזענים? למה אתה משקר? אתה אומר שחיסלת את כל הטענות של כולם פה ולמעשה אתה אפילו לא מבין את הטענות. אמרתי שאין לי בעיה עם חרדים ושהבנאדם הכי טוב שפגשתי הוא רב חבד"ניק, אז בגלל שביקרתי חינוך מסוג מסוים שילדים קיבלו זה הגעת למסקנה שאני שונא חרדים וחושב שכולם גזענים אכזריים? אמרתי כבר שאני לא יודע אם כולם מקבלים את החינוך הזה, אבל החינוך הזה קיים וילדים חרדים מסוימים מקבלים אותו, ביקרתי את שיטת החינוך הזאת ומי שמבצע אותה, לא אמרתי שבכל הקהילות החרדיות מבצעים אותה, כי אני באמת לא יודע. אתה רואה רק מה שאתה רוצה לראות כי אתה פשוט לא מסוגל לקבל דעות שונות משלך ולכן אין טעם להתווכח איתך.
זו דמגוגיה.
והניסיון להוציא אותי אנטישמי לפי המשפט המודגש הוכיח לי בדיוק עם איזה בנאדם אני מדבר. אל תשלח לי הודעות יותר.
נכתב ב- 06/06/2012, 22:07
נכתב ב- 06/06/2012, 22:15
אני מציב להמשך הדיון את אותו תנאי שעדי-בלי-בצל הציב לפני כמה עמודים. הייתי צריך להצטרף לדרישה שלו בזמן שעדי כתב. אולי אז היה לאשכול תועלת.אילן, אתה רואה שהמצב פה אבוד, מה דעתך להחרים את האשכול?
בלעדיך אולי אפשר יהיה לקבור את האשכול הזה, כי אני מתחיל להבין שאין בו שום תועלת (ועד עכשיו באמת חשבתי שיש בו).
אני חושב שלדיון הזה יש פוטנציאל, ואני מוכן להסביר את הדעה שלי לכל מי שמתנגד לה ולכל מי שלא מבין אותה, ואני משתדל לנמק אותה עד כמה שאפשר.
כמו שעדי כתב, כדי שהפוטנציאל ימומש התנאי המינימלי הוא שכל הצדדים יתחייבו לא להצדיק את הדעות שלהם ע"י עוולות של אחרים.
נכתב ב- 06/06/2012, 22:34
אנטישמי? איפה אתה רואה שאמרתי אנטישמי? תפסיק להכניס לי מילים לפה.תראה לי מקום אחד שאני אמרתי שכולם גזענים וכולם אותו דבר. לא תמצא, כי לא אמרתי את זה, או שאתה שקרן או שיש לך בעיה בהבנת הנקרא, אחרת היית רואה שלא הכללתי ואפילו לא העזתי פעם אחת לטעון שכולם גזענים ושכולם מקבלי חינוך כזה. הסרטון הזה, ומטרתו של הסרטון הזה, וציינתי את זה כמה פעמים, זה היה בסה"כ להראות שיש גם דברים רעים במגזר החרדים, לא אמרתי שזה בכולו ואפילו לא ברובו, כי אין לי את המספרים אני לא יודע, מה שאני כן יודע שיש ילדים שמקבלים חינוך כזה, זה יכול להיות 5 אחוז מהילדים החרדים וגם 30 אחוז, זה עדיין לא אומר שזה לא חמור, עדיין לא ניסיתי לייחס את זה לכל החרדים.
Jאז מה אתה רוצה לומר בזה, אתה הסתת בגלל מיעוט שאתה לא יודע עליו כלום.
נייט דיזיין, מי אמר שכל החרדים גזענים? למה אתה משקר? אתה אומר שחיסלת את כל הטענות של כולם פה ולמעשה אתה אפילו לא מבין את הטענות. אמרתי שאין לי בעיה עם חרדים ושהבנאדם הכי טוב שפגשתי הוא רב חבד"ניק, אז בגלל שביקרתי חינוך מסוג מסוים שילדים קיבלו זה הגעת למסקנה שאני שונא חרדים וחושב שכולם גזענים אכזריים? אמרתי כבר שאני לא יודע אם כולם מקבלים את החינוך הזה, אבל החינוך הזה קיים וילדים חרדים מסוימים מקבלים אותו, ביקרתי את שיטת החינוך הזאת ומי שמבצע אותה, לא אמרתי שבכל הקהילות החרדיות מבצעים אותה, כי אני באמת לא יודע. אתה רואה רק מה שאתה רוצה לראות כי אתה פשוט לא מסוגל לקבל דעות שונות משלך ולכן אין טעם להתווכח איתך.
זו דמגוגיה.
והניסיון להוציא אותי אנטישמי לפי המשפט המודגש הוכיח לי בדיוק עם איזה בנאדם אני מדבר. אל תשלח לי הודעות יותר.
אמרתי את המשפט כדי להראות לך שאין לך מושג מה ההבדל בין החרדים, מה הקשר לאנטישמי?
לא אמרתי שאתה לא יודע להבדיל בין יהודים או משהו כזה, אמרתי שאין לך מושג בזרם החרדי, איפה האנטישמיות פה?
ואם זה כל-כך זניח, למה היה כל-כך חשוב להעלות דווקא את זה? להראות שהחרדים גזענים?
אמרתי בעצמי שיש דברים רעים אצל החרדים, אבל אלו לא הדברים שאתם והתקשורת מנסים לפתח כסטיגמות.
תמשיך להתבכיין על אלוהים יודע מה, במקום לנסות להבין מה הפירסום שעשית הרגע גורם אתה מעדיף לתקוף את הצד השני, אז תהנה עם הגישה הזו.
בפעם המיליון, גם אם תוכל להבין את זה וגם אם לא,אני מציב להמשך הדיון את אותו תנאי שעדי-בלי-בצל הציב לפני כמה עמודים. הייתי צריך להצטרף לדרישה שלו בזמן שעדי כתב. אולי אז היה לאשכול תועלת.
אילן, אתה רואה שהמצב פה אבוד, מה דעתך להחרים את האשכול?
בלעדיך אולי אפשר יהיה לקבור את האשכול הזה, כי אני מתחיל להבין שאין בו שום תועלת (ועד עכשיו באמת חשבתי שיש בו).
אני חושב שלדיון הזה יש פוטנציאל, ואני מוכן להסביר את הדעה שלי לכל מי שמתנגד לה ולכל מי שלא מבין אותה, ואני משתדל לנמק אותה עד כמה שאפשר.
כמו שעדי כתב, כדי שהפוטנציאל ימומש התנאי המינימלי הוא שכל הצדדים יתחייבו לא להצדיק את הדעות שלהם ע"י עוולות של אחרים.
כל פעם שהשתמשתי ב"הם גם עושים את זה" היה כי הבאתם דוגמא מטומטמת לעניין מסוים עם הכללה כלשהי, ולכן הראתי לכם שכל מה שאתם מדברים ומדברים ומדברים על הימין גם השמאל עושה.
או שעל כל פשע קטן של מתנחל שאתם יודעים לעשות ממנו כותרות יש 100 פשעים של ערבים שלא מדווחים,
הכל רק כדי שלא תוכלו לענות ותחשפו את הצביעות שלכם.
אתם כמובן בחרתם בדרך הקלה, לתקוף אותי אישית, אתה ככה וככה, אבל בעצם לא הייתה לכם שום תגובה אליי, כי אתם מפחדים להודות שגם הצד שלכם גרוע לפעמים, בדיוק כמו מה שאתם מתארים על הימין.
(נגיד ההתכחשות הגורפת שלכם מעצם העניין שמרביצים לחרדי, לפחות פעם בשבוע, דבר שהתחיל אך ורק מאז המקרה בבית שמש, ובאותה תקופה התחילה ההסתה התקשורתית)
עכשיו תעשה עם זה מה שבא לך, אתה, עב"ב, דוראל באמת לא אכפת לי, אתם חושבים שאם תתקפו אותי אתם תוכיחו משהו, אתם כמו פוליטיקאים שמעדיפים להכפיש את המועמד השני במקום לקדם אג'נדה רצינית ושיבחרו בהם.
וג'רלט, באמת, אם אין לך מה להגיד פשוט תשתוק.
גם אני סוגד לQ הזהב
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים