עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

תעשיית הבשר, החלב והביצים - לא מה שחשבתם.

• אנא התחבר בכדי להגיב
831 תגובות לנושא זה

#701 PqX

PqX

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,604 הודעות

נכתב ב- ‎23/05/2013‏, ‎20:01

חח אתה מצחיק אותי. בוא נסכם שאל תתוכח איתי פה כי אתה תפסיד
מה הקשר הורמונים לחיות? אתה יודע מה זה סטרואידים? (הורמונים אנבוליים), כן, זה מה ששני האנשים שהבאתם מזריקים לתחת בקביעות.
ומה הקשר? חלבון זה חלבון, חלבון צמחי הוא לא מלא וחלבון מהחי שהוא מלא בעל פי 10 חומצות אמינו ממנו. תנסה להשיג בין 120 ל200 גרם חלבון שהוא רק צמחי. (ואל תגיד לי סויה כי בכמויות גדולות זה גביר את האסטרוגן בגוף).
אין ולא תמצא בודי בילדרים צמחוניים, יש רק את אבי ליאני שמתאמן 30 שנה ויחסית יש לו חרא מסה, והמספר זעום ככה שתוכל לספור אותם על כף היד. לא יודע איך הגעתם לנושא הזה, חשבתי שאני נאצי לא?
בכל מקרה, ניצחתי בדיון.
תראה,
אנחנו בני אדם, ואנחנו בטופ הפרמידה בעולם, אחרינו באים כל השאר (חיות, אקולוגיה), בלי חיות אנחנו פשוט מאוד לא נהיה כאן, זה או אנחנו או הם, לכן הם נחותים בהשוואה אלינו כי כשאתה רואה פרה, אתה לא רואה אותה בתור איזה "יצור", אתה רואה אותה בתכלס בתור אנטריקוט.
כשאני רואה תרנגולת, אני מדמיין אותה בתור פרגית. וככה זה צריך להשאר.

הנאצי חזר..
חלבון מהצומח הוא חלבון מלא לכל דבר, חתיכת בור. פי 10 חומצות אמינו במוצרים מהחי? כשגוף האדם צריך רק 8 חומצות אמינו חיצוניות? :lol:
למה צריך 100-200 גרם חלבון אחרי אימון אם הגוף סופג רק 30 גרם? פאק אתה בדיחה...

יש לי עוד שאלה (אני רואה שלך יש הרבה ידע ולי אין, אז מעניין אותי משהו)
פעם קראתי שהתוספתן של בני האדם, הוא קטן מאוד, אפילו לא צריך אותו (לי למשל אין, עשיתי ניתוח אפנדיציט שהייתי קטן)
ולעומת זאת אצל אוכלי עשב הוא גדול מאוד, זה נכון?

התוספתן מגן על המעי ממחלות.
אצל החיות התוספתן גדול יותר משום שהם אוכלים עשבים, הוא בעצם מסייע בעיכול של העשבים.

#702 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎23/05/2013‏, ‎20:07

פעם קראתי שהתוספתן של בני האדם, הוא קטן מאוד, אפילו לא צריך אותו (לי למשל אין, עשיתי ניתוח אפנדיציט שהייתי קטן)

צודק לחלוטין. ממליץ לך לקראו עוד על תזונת ה"פליאו", תזונת האדם הקדמון. מה שהתבסס על עשב וגידולים חקלאים נהיה חלש ורזה עם מערכת חיסונית ירודה ויותר מחלות עם התפתחות הצביליזציה ב10,000 השנים האחרונות.

חח אתה מצחיק אותי. בוא נסכם שאל תתוכח איתי פה כי אתה תפסיד
מה הקשר הורמונים לחיות? אתה יודע מה זה סטרואידים? (הורמונים אנבוליים), כן, זה מה ששני האנשים שהבאתם מזריקים לתחת בקביעות.
ומה הקשר? חלבון זה חלבון, חלבון צמחי הוא לא מלא וחלבון מהחי שהוא מלא בעל פי 10 חומצות אמינו ממנו. תנסה להשיג בין 120 ל200 גרם חלבון שהוא רק צמחי. (ואל תגיד לי סויה כי בכמויות גדולות זה גביר את האסטרוגן בגוף).
אין ולא תמצא בודי בילדרים צמחוניים, יש רק את אבי ליאני שמתאמן 30 שנה ויחסית יש לו חרא מסה, והמספר זעום ככה שתוכל לספור אותם על כף היד. לא יודע איך הגעתם לנושא הזה, חשבתי שאני נאצי לא?
בכל מקרה, ניצחתי בדיון.
תראה,
אנחנו בני אדם, ואנחנו בטופ הפרמידה בעולם, אחרינו באים כל השאר (חיות, אקולוגיה), בלי חיות אנחנו פשוט מאוד לא נהיה כאן, זה או אנחנו או הם, לכן הם נחותים בהשוואה אלינו כי כשאתה רואה פרה, אתה לא רואה אותה בתור איזה "יצור", אתה רואה אותה בתכלס בתור אנטריקוט.
כשאני רואה תרנגולת, אני מדמיין אותה בתור פרגית. וככה זה צריך להשאר.

הנאצי חזר..
חלבון מהצומח הוא חלבון מלא לכל דבר, חתיכת בור. פי 10 חומצות אמינו במוצרים מהחי? כשגוף האדם צריך רק 8 חומצות אמינו חיצוניות? :lol:
למה צריך 100-200 גרם חלבון אחרי אימון אם הגוף סופג רק 30 גרם? פאק אתה בדיחה...

התוספתן מגן על המעי ממחלות.
אצל החיות התוספתן גדול יותר משום שהם אוכלים עשבים, הוא בעצם מסייע בעיכול של העשבים.

אני לא הולך להתווכח איתך חמוד כי אני צודק אני במקרה גם בודיבילדר ואני לא אבזבז זמן על הדיון המיותר הזה :)

#703 הנסיך המדליק

הנסיך המדליק

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 795 הודעות

נכתב ב- ‎23/05/2013‏, ‎20:10

פמידור אתה משתמש שנוא ואדיוט גמור(אפשר להסיק את זה גם בלי קשר לאשכול הזה).

#704 PqX

PqX

• רשומים
  • 1,604 הודעות

נכתב ב- ‎23/05/2013‏, ‎20:26

אני לא הולך להתווכח איתך חמוד כי אני צודק אני במקרה גם בודיבילדר ואני לא אבזבז זמן על הדיון המיותר הזה :)

גבר.
..מה זה קשור? אני מתאגרף תאילנדי שמזיין אותך עם כל השרירים שלך.

#705 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎23/05/2013‏, ‎20:39

גבר.
..מה זה קשור? אני מתאגרף תאילנדי שמזיין אותך עם כל השרירים שלך.

שחיף שמזיין אותי :) מה שתגיד גבר. כמה אתה שוקל, 60? :lol:

פמידור אתה משתמש שנוא ואדיוט גמור(אפשר להסיק את זה גם בלי קשר לאשכול הזה).

חשבתי אני מתנשא, מה קרה ערכת את התגובה חמוד?

#706 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎23/05/2013‏, ‎20:48

אחלה רעיון, תריבו מכות.... אם pqx מנצח אני הופך לצמחוני, ואם פמידור אני תופר כל יום סטייק.
  • RuinSain אוהב את זה

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#707 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎23/05/2013‏, ‎21:01

אגב, ראיתי שהוא כתב "

למה צריך 100-200 גרם חלבון אחרי אימון אם הגוף סופג רק 30 גרם? פאק אתה בדיחה..." חחחחחחחחחחחחחחח

חמוד שלי זה מיתוס גם אם תאכל פרה שלמה הגוף יסנטז את כל החלבונים לאט לאט במשך כל היום.

אני צורך בין 180~200 גרם חלבון מלא כל יום, שזה אומר רק מהחי, יש לי עוד איזה 80 גרם חלבון צמחי שאני בכלל לא סופר. וזה בא רק מחזה עוף, דגים, קוטג', ביצים ואבקת חלבון של מי גבינה. חלבון צמחי מכיל רק 3-4 חומצות אמיניות לגוף, בכדי לקבל חלבון מלא ממנו אתה תצטרך לשלב המון סוגים של מאכלים וקטניות עם דגנים כדי לקבל ססכום זעום של חלבון, לא יותר מביצה :D

שחיף שלי, אני לא רוצה להיכנס לדיון הזה כי זה באמת לא קשור. לא יודע איך הגעתם לזה, שניר יש לך את האישור שלי לאכול כמה בשר ושומן שאתה רק רוצה. רק תעשה טובה ותפחית בפחמימות ובסוכרים או כל מזון מעובד.
אין מה לעשות. הטבעוני המצוי מלא במיתוסים, שמזכירים כתבה מטומטמת מyshit (ווינט) ועצוב לי שהרבה נופלים בהם כי אין להם את הידע המינימלי בנושא. בכל מקרה לא מבין איך הגעתם לזה מלכתחילה, חשבתי שירדתם על המוסר שלי.
אז לסיכום:
כשאני רואה פרה מקבלת שוט בתחת - אני רואה אותה בתור אנטריקוט שמקבל קצת יותר איכות. ^_^

#708 PqX

PqX

• רשומים
  • 1,604 הודעות

נכתב ב- ‎23/05/2013‏, ‎21:02

אחלה רעיון, תריבו מכות.... אם pqx מנצח אני הופך לצמחוני, ואם פמידור אני תופר כל יום סטייק.

http://nutritionfact...e-testosterone/
סטייק לא עושה אותך יותר גבר ;)
אין לי סיבה ללכת מכות עם פמידור אלא אם כן זה קרב זירה מקצועי... אני לא מרביץ לאנשים שחושבים שונה ממני(עדיין לא). סתם לגלגתי על החוסר ענייניות שלו.

#709 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎23/05/2013‏, ‎21:06

אין לי סיבה ללכת מכות עם פמידור אלא אם כן זה קרב זירה מקצועי... אני לא מרביץ לאנשים שחושבים שונה ממני(עדיין לא). סתם לגלגתי על החוסר ענייניות שלו.

עוד מיתוס מפורסם :)
אתה יודע איך הגוף מייצר טסטסטורון י'ראש בטטה עם גבינה?
דרך כולסטרול. כולסטרול מגיע מהחי (יש גם בצמחים אבל בכמות מזערית עד כדי שלא נספרת, לא הרבה אנשים יודעים זאת), והוכיחו שככל שאתה צורך פחות בשר ונוטה לכיוון צמחונות ככה הטסט שלך יותר נמוך, וזה למה גברים לוקחים בימינו ויאגרה.
מאז שעברנו להתבסס עם צמחים ופחות על בשר.

ואגב, איך ידעתי שזה הדוקטור הזה :) הדוקטור השחיף המת שלך (מעניין מאוד למה!!) במקרה נחשב לבדיחה מהלכת בעולם הרפואה והמחקר, בין היחידים שמרצים לטובת טבעונים כשהם מלאים בחצאי אמיתות ומיתוסים.

#710 PqX

PqX

• רשומים
  • 1,604 הודעות

נכתב ב- ‎23/05/2013‏, ‎21:16

עוד מיתוס מפורסם :)
אתה יודע איך הגוף מייצר טסטסטורון י'ראש בטטה עם גבינה?
דרך כולסטרול. כולסטרול מגיע מהחי (יש גם בצמחים אבל בכמות מזערית עד כדי שלא נספרת, לא הרבה אנשים יודעים זאת), והוכיחו שככל שאתה צורך פחות בשר ונוטה לכיוון צמחונות ככה הטסט שלך יותר נמוך, וזה למה גברים לוקחים בימינו ויאגרה.
מאז שעברנו להתבסס עם צמחים ופחות על בשר.

ואגב, איך ידעתי שזה הדוקטור הזה :) הדוקטור השחיף המת שלך (מעניין מאוד למה!!) במקרה נחשב לבדיחה מהלכת בעולם הרפואה והמחקר, בין היחידים שמרצים לטובת טבעונים כשהם מלאים בחצאי אמיתות ומיתוסים.

cool story bro..אתה שולל דוקטור(הוא לא היחיד שתומך בטבעונות) שמסתמך על מחקרים, אבל מצדיק שני בלוגרים נאציים, שמסתמכים על גישה.
אגב, לרופאים נוח לשלול טבעונות בגלל שזה פוגע להם בפרנסה.
"עוד מיתוס מפורסם"? כל מה שאני מוציא מהפה הוכח מדעית. המוח שלך זה מיתוס :mellow:
אתה חי בסרט שהגוף שלך 'מסנטז' כמויות אינסופיות של חלבון.

#711 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎23/05/2013‏, ‎21:24

חח הוא מגבה את המיתוןסים שלו במיתוס... על הדוקטור המסכן הזה שמצציג חצאי אמיתות ומתעלם מעובדות יש מליון רופאים ופרופסרים בעל שם עולמי שסותרים את כ-ל הבולשיט שהוא אומר.
אם גישה אבוצליונית שבזכותה כל המין האנושי כולל אתה חי כאן היום על דרך הארץ - אז וואלה כולנו נאצים. אז מה היטלר בכלל?
אולי הטבעונים הם הנאצים כאן? נקודה למחשבה.
רוצה לראות מחקרים? תמצא לי מחקר בPubmed שתומך באחת הטענות שלך.
http://www.ncbi.nlm....ubmed/23674795/ - שומן רווי זה בריא.

תקרא את המאמר הזה על המיתוס שלך
ואל תחפור לי יותר, כי אתה לא מבין מהחיים שלך. אתה טבעוני שחיף, אני ענק לידך. אתה מתווכח איתי בתחום שלי ופה כבר התחלתי לצחוק עליך איך שהעברתם את הדיון לפאוורליפטר שצורך כמויות ענקיות של בשר.

אני ממליץ לך לחזור לקרוא לי נאצי ואני אמליץ לך ללכת לעשות משהו עם עצמך - הרי כבר יודעים שלא כל עקבה לטובה.
  • orelzor אוהב את זה

#712 orelzor

orelzor

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 845 הודעות

נכתב ב- ‎23/05/2013‏, ‎21:29

חחחחחחח הגוף לא יכול לספוג יותר מ30 גרם חלבון בארוחה
ROFL
תספר את זה לאנשים שעושים תזונת IF

#713 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎23/05/2013‏, ‎21:48

אל תרדו לרמה הזאת, חברים. ולמען הסר ספק, זה מופנה לכולכם ולא למישהו ספציפי.

#714 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎23/05/2013‏, ‎21:52

חחח שמישהו יעשה טובה לאנושות וינעל את האשכול הזה כבר...

#715 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎23/05/2013‏, ‎22:11

למה? :/

#716 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎23/05/2013‏, ‎22:13

אתה לא רואה למה זה גרם? קללות, ריבים, משתמשים קוראים לי נאצי בגלל הדעה האישית שלי, צריך להרחיב?
אם אתם רוצים להמשיך לדון ושאני אמשיך אז לפחות שימרו על תרבות דיון, אל תשמיצו אף אחד ואל תקראו לצד השני "נאצי".

#717 PqX

PqX

• רשומים
  • 1,604 הודעות

נכתב ב- ‎23/05/2013‏, ‎22:42

אתה לא רואה למה זה גרם? קללות, ריבים, משתמשים קוראים לי נאצי בגלל הדעה האישית שלי, צריך להרחיב?
אם אתם רוצים להמשיך לדון ושאני אמשיך אז לפחות שימרו על תרבות דיון, אל תשמיצו אף אחד ואל תקראו לצד השני "נאצי".

תאמין לי, מבחינת החיות כל מי שמתייחס אליהם כמוצר הוא נאצי.

#718 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎23/05/2013‏, ‎23:33

בגלל זה כתבתי:

אל תרדו לרמה הזאת, חברים. ולמען הסר ספק, זה מופנה לכולכם ולא למישהו ספציפי.

#719 RuinSain

RuinSain

https://taamtov.net

• מתרגמי רשת
  • 2,407 הודעות

נכתב ב- ‎23/05/2013‏, ‎23:55

איזה קטע! אני יודע קרב מגע.
אני גם מתאמן כבר שנים בחדר כושר, שומר על תזונה נכונה(כן, יש הרבה בשר[בשביל להיות קשור לנושא חחח]).
יאללה מכות!!(אני בצד של הקרניבורים!!)

dLORI9W.png  

#720 Muli

Muli

kthxbye

• רשומים
  • 1,820 הודעות

נכתב ב- ‎24/05/2013‏, ‎01:40

אתה מרגיש כבד אחרי שאתה אוכל בשר משום שמערכת העיכול שלנו ארוכה מדי ולא מתאימה לעיכול בשר, ובעצם הגוף שלך מתאמץ מאוד בשביל לפרק את הבשר, עד כמה שהוא יכול.

אני מצטער, אבל זה נשמע לי כמו שטות.
מאות אלפי שנים של אבולוציה שבהם בני האדם אכלו בשר ועדיין מערכת העיכול לא מתאימה לעיכול בשר...? זה מסוג המשפטים שבהם אני אומר "מישהו פה עבר שטיפת מוח רצינית". זה פשוט לא הגיוני, במיוחד אחרי שאני אוכל כמעט כל יום חזה עוף ופחמימה ומרגיש מעולה אחרי זה. כנ"ל אחרי שאני אוכל טונה (אני מתאמן, אם זה רלוונטי).

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים