הנאצי חזר..חח אתה מצחיק אותי. בוא נסכם שאל תתוכח איתי פה כי אתה תפסיד
מה הקשר הורמונים לחיות? אתה יודע מה זה סטרואידים? (הורמונים אנבוליים), כן, זה מה ששני האנשים שהבאתם מזריקים לתחת בקביעות.
ומה הקשר? חלבון זה חלבון, חלבון צמחי הוא לא מלא וחלבון מהחי שהוא מלא בעל פי 10 חומצות אמינו ממנו. תנסה להשיג בין 120 ל200 גרם חלבון שהוא רק צמחי. (ואל תגיד לי סויה כי בכמויות גדולות זה גביר את האסטרוגן בגוף).
אין ולא תמצא בודי בילדרים צמחוניים, יש רק את אבי ליאני שמתאמן 30 שנה ויחסית יש לו חרא מסה, והמספר זעום ככה שתוכל לספור אותם על כף היד. לא יודע איך הגעתם לנושא הזה, חשבתי שאני נאצי לא?
בכל מקרה, ניצחתי בדיון.
תראה,
אנחנו בני אדם, ואנחנו בטופ הפרמידה בעולם, אחרינו באים כל השאר (חיות, אקולוגיה), בלי חיות אנחנו פשוט מאוד לא נהיה כאן, זה או אנחנו או הם, לכן הם נחותים בהשוואה אלינו כי כשאתה רואה פרה, אתה לא רואה אותה בתור איזה "יצור", אתה רואה אותה בתכלס בתור אנטריקוט.
כשאני רואה תרנגולת, אני מדמיין אותה בתור פרגית. וככה זה צריך להשאר.
חלבון מהצומח הוא חלבון מלא לכל דבר, חתיכת בור. פי 10 חומצות אמינו במוצרים מהחי? כשגוף האדם צריך רק 8 חומצות אמינו חיצוניות?

למה צריך 100-200 גרם חלבון אחרי אימון אם הגוף סופג רק 30 גרם? פאק אתה בדיחה...
התוספתן מגן על המעי ממחלות.יש לי עוד שאלה (אני רואה שלך יש הרבה ידע ולי אין, אז מעניין אותי משהו)
פעם קראתי שהתוספתן של בני האדם, הוא קטן מאוד, אפילו לא צריך אותו (לי למשל אין, עשיתי ניתוח אפנדיציט שהייתי קטן)
ולעומת זאת אצל אוכלי עשב הוא גדול מאוד, זה נכון?
אצל החיות התוספתן גדול יותר משום שהם אוכלים עשבים, הוא בעצם מסייע בעיכול של העשבים.