הסרט היה יותר קומדיה מאשר סרט רגיל של ספיידרמן
וזה היה יוצא דופן הבעיה היחידה היא שהיה חסר אקשן
האקשן היחיד שהיה זה בסוף וגם הוא היה בדיחה
נכתב ב- 10/07/2017, 12:53
הסרט היה יותר קומדיה מאשר סרט רגיל של ספיידרמן
וזה היה יוצא דופן הבעיה היחידה היא שהיה חסר אקשן
האקשן היחיד שהיה זה בסוף וגם הוא היה בדיחה
נכתב ב- 15/07/2017, 17:03
Dangal
סרט הודי מוצלח,כמובן שציון IMDB לא קשור למציאות אבל בהחלט סרט כיפי לצפייה.
נכתב ב- 15/07/2017, 21:38
כוכב הקופים החדש הוא אחד הדברים הביזיוניים של העשורים האחרונים, ופשוט סרט נורא ואיום.
שנים עברו מאז שלא הצלחתי לסיים סרט בקולנוע ויצאתי לפני הסיום.
נכתב ב- 15/07/2017, 22:15
פששששששששש עד כדיי כך?
מאוד אהבתי את הקודמים, ממש התבאסתי שנתנו לבמאי הזה את הפרויקט, למרות שעפתי על הטריילר, אבל כמובן שזה מדד לכלום.
איך וודי הרלסון? על הפנים? חח מת עליו, למרות שהוא עושה רוב הזמן חרא סרטים.
נכתב ב- 15/07/2017, 23:26
נכתב ב- 15/07/2017, 23:31
פששששששששש עד כדיי כך?
מאוד אהבתי את הקודמים, ממש התבאסתי שנתנו לבמאי הזה את הפרויקט, למרות שעפתי על הטריילר, אבל כמובן שזה מדד לכלום.
איך וודי הרלסון? על הפנים? חח מת עליו, למרות שהוא עושה רוב הזמן חרא סרטים.
וודי מבאס את החיים
איכס איזה סרט קלישאתי ואמריקאי איכס איכס איכס איכסססססססססססססססססס
נכתב ב- 22/07/2017, 08:19
נכתב ב- 22/07/2017, 09:10
היום הולךךךךך
העלת לי את הציפיות עוד עכשיו חח
נכתב ב- 22/07/2017, 12:44
שבוע הבא אני אלך גם, נשמע מעולה.
נכתב ב- 22/07/2017, 13:16
הבימוי של נולאן שבר שיאים פה, סצנות האקשן והמלחמה מדהימות, השחקנים מעולים והבנייה של הסיפור שם מטורפת.
אני רק מאוכזב קצת שזה הסרט היחיד של נולאן בלי פילוספיה או מסר כלשהו שהוא מנסה להעביר. בתור מי שהיה המומחה של סרטי אקשן חכמים, קצת מוזר לקבל ממנו סרט כזה שהוא כמעט רק אקשן (אני יודע שהיה קצת מסר עם זה שלא הציג בכלל את האויב והישרדות האדם, אבל זה כלום לעומת הפרויקטים הקודמים שלו).
עדיין מהסרטים הטובים של השנים האחרונות, ומסרטי המלחמה הכי טובים שיצא לי לראות.
מומלץ מאוד ב-IMAX. הסרט כולו תוכנן לפורמטים האלו.
נכתב ב- 22/07/2017, 17:45
טוב כנראה אני היחידי שלא התלהב,
אני מאוד אוהב סרטי מלחמה ומאוד אוהב סרטים של נולאן אבל פשוט לא התחברתי לסרט.
זה גם הסרט הראשון של נולאן שלא אהבתי.
קשה לי לשים את האצבע בצורה מדוייקת,אולי היה לי חסר החיבור לדמויות, עוד ועוד סצנה שלא באמת אכפת לך מה יקרה.
נכתב ב- 22/07/2017, 22:08
קובי אתה ממש ממש ממש אבל ממש לא היחיד.
אני לא מתבייש להגיד שזה סרט נורא. הוא באמת כזה. הוא ריקני וחסר תכלית ברמה שאתה יושב בקולנוע ולא מאמין שאתה רואה יצירה של נולאן.
הוא מבולגן, ואתה כל כך חסר אכפתיות כלפי הדמויות, שאתה אשכרה מקווה שיקרה להם משהו, רק כדי שהסרט יזוז.
האפקטים טובים, העלילה נוראית. סרט מלחמה זה בטוח שלא, את כל מה שהיה כאן יכלו לדחוף לסרטון קטן ביוטיוב.
הכי גרוע של נולאן בלי צל של ספק, אחת האכזבות הכי גדולות שהיו לי מסרט.
מזל שהוא היה קצר, כי לא הייתי שורד מעבר.
נכתב ב- 23/07/2017, 17:52
בלי עלילה? אז אני מוותר.
לא איכפת לי כמה סרט נראה מרשים, אם אין תסריט נורמלי נדיר המקרים שאני אתחבר.
נכתב ב- 23/07/2017, 20:05
שמע אין בסרט פשוט כלום. זו גישה שונה לסרטי מלחמה ומראים כביכול צד שונה, אבל בחיי קליפס, בסרט. אין. כלום. זה כמו סרטון ביוטיוב, בלי פואנטה, רק ארוך..
פשוט אחד הדברים המיותרים שראיתי.
נכתב ב- 23/07/2017, 20:49
וואי וואי, מבאס לשמוע.
הרבה זמן לא הייתי בקולנוע, דווקא חשבתי שזה יהיה הסרט שיגרום לי לחזור, כי יש דברים שצריך לחוות על המסך הגדול.
גם חברים שלי לא עפו עליו, אולי באמת אני אחכה לבלוריי.
כי אני זוכר שגם "בין כוכבים" קיבל ביקורות מטורפות ולא אהבתי אותו כל כך.
נכתב ב- 23/07/2017, 21:35
שמע אין בסרט פשוט כלום. זו גישה שונה לסרטי מלחמה ומראים כביכול צד שונה, אבל בחיי קליפס, בסרט. אין. כלום. זה כמו סרטון ביוטיוב, בלי פואנטה, רק ארוך..
נכתב ב- 23/07/2017, 21:58
זכותך לחשוב אחרת. על טעם ועל ריח.
מבחינתי, זה אחד הסרטים הטובים ביותר שנעשו בשנים האחרונות.
אנם אתה מחפש סרט בעל עומק ועלילה עשירה, אז כדאי שתזדרז.
עדיין מקרינים את ה״רובוטריקים״ האחרון (מספר 57?).
מי שמחפש סרט העתק-הדבק לפי הנוסחא של גיבורי-על ואנימציה ממוחשבת לעייפה, זה בהחלט לא סרט בשבילו.
חח אני חושב שנכנסת למבוי סתום. כי אם אתה עוקב קצת אחרי האשכול אז אתה יודע שיש לי טעם מאוד ביקורתי ואיזה סרטים אני פחות או יותר אוהב, משמע ניסית לפגוע כי נעלבת שקראתי לסרט שאהבת "ריקני".
אם אתה לא עוקב, ופשוט סתם מניח שאני שטחי ורדוד כי שוב, לא אהבתי סרט שאהבת, אז יצאת סתם פוץ, כי הרי רוב העוקבים באשכול כבר מכירים אותי אז ההערה הזאת היא רק בשבילך.
בכל אחד מהמקרים, ההודעה הזאת לא עשתה איתך חסד.
נכתב ב- 23/07/2017, 22:35
חחחחחחח זה דווקא מצחיק, קח את זה בהומור דולב, למה אתה נעלב?
אלכסנדר פן הוא אחד המתרגמים האיכותיים אי פעם, מחזיק ממנו איש קולנוע שמבין עניין.
דולב הוא שילוב של הכל, הוא אף פעם לא בא בגישה לשנוא או לאהוב סרט, תמיד נקי.
אני בטוח שהוא לא התכוון לזלזל בך אישית, אלא דיבר יותר בכללי, למרות שאני לא מאמין בלתייג אנשים.
אני יכול לעוף על סרט אפקטים ממוחשב במידה והוא עשוי טוב, כמו לדוגמא שומרי הגלקסיה.
וגם לאהוב קלאסיקות כמו הסנדק ואפוקליפסה עכשיו, ככה שאני לא חושב שזה מראה על אישיות האדם, עמוק או רדוד, אלא על טעם אישי, וחיבור רגשי לדמויות, העלילה, העולם עצמו.
נכתב ב- 23/07/2017, 22:36
נכתב ב- 23/07/2017, 22:45
מה, בגלל סרט אחד הרגת אותו?
נכון שאין לי זכות כל כך להתערב, כי לא ראיתי את הסרט, אבל עדיין, צריך לכבד אנשים שחושבים אחרת.
0 משתמשים, 3 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים