עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

אשכול הביקורות הלא רשמי!

• אנא התחבר בכדי להגיב
7997 תגובות לנושא זה

#7001 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎02/06/2017‏, ‎16:42

ראיתי שקיימת גם גרסת נואר, בשחור לבן... כמו שעשו עם מקס הזועם, אני עפתי על זה.

#7002 cRaZy-BoY

cRaZy-BoY

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,376 הודעות

נכתב ב- ‎02/06/2017‏, ‎18:15

giphy.gif

וקליפס אם אתה רוצה לראות ציצים יש לי כמה אתרים להביא לך.... אני לא בא לסרט של אקס מן בשביל לראות ציצים. למרות שכמובן שאני אף פעם לא מתנגד :)

• Murdock, dvodvo123 ו CLIPSE אוהבים את זה

#7003 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎02/06/2017‏, ‎18:51

חחחחחחחחחחחחחחחחחח ;-)

#7004 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2017‏, ‎15:42

A Cure for Wellness:

http://www.imdb.com/title/tt4731136/

הפתעה גדולה מבחינתי, הרבה זמן לא ראיתי סרט מתח/מיסתורין טוב, נהנתי.

מה שבעיקר אהבתי זה את הצילום שלו, פשוט סרט יפה ויזואלית, ברמה מאוד גבוהה.

לא ידעתי שום דבר כשראיתי אותו, רק אחר כך רציתי לראות מה הציונים שנתנו לו, ומי ביים אותו בכלל.

עם הציונים אני לא כל כך מסכים, לדעתי מגיע לו יותר, למרות שהוא לא מושלם מבחינת עלילה, אבל הוא היה כיף טהור.

גם הבמאי לא פראייר מסתבר.

במאי שעשה את שודדי הקאריבים ואת הפרש הבודד הלא מוערך, שנחשב לפלופ אמנם, אבל אני מהאנשים שדווקא אהבו.

שורה תחתונה, אני ממליץ.

תראו אותו, אם אפשר, אז עכשיו.

ראיתי את הסרט אתמול ו... לא מסכים איתך, חביבי. הסרט הזה היה, מבחינתי, בזבוז זמן. אמנם הסרט עשוי ממש טוב ומצליח להיות מותח לכל אורכו, אבל הוא ממש סתמי, חסר פואנטה ואף די פלצני ויומרני.

• oshriii7 אוהב את זה

#7005 orelzor

orelzor

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 845 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2017‏, ‎17:01

וואלה הסרט התחיל טוב דווקא עם פוטנציאל מבטיח.. בהמשך זה הפך לבדיחה

#7006 ThUnDeR

ThUnDeR

משתמש סביר+

• ותיקים
  • 4,889 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2017‏, ‎17:17

נו באמת ואני תכננתי לראות אותו.....

-

תמונה שפורסמה

#7007 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2017‏, ‎17:22

אמרתי שהוא לא מושלם מבחינת עלילה, אבל עדיין כל המסביב ממש טוב.

למרות זאת נהנתי, ואני חושב שאפשר לראות אותו בכיף, לי הוא לא הרגיש בזבוז זמן.

#7008 ZIPC

ZIPC

ירוק לנצח.

• Q-Subber
  • 13,692 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2017‏, ‎18:22

רק כי לסרט יש מסר ועלילה מסובכת והוא לא סתם הבהלות זולות כמו שכולם עושים היום לא אומר שהוא בזבוז זמן...

מהסרטים היותר טובים שראיתי לאחרונה.

• CLIPSE אוהב את זה

#7009 Dolevv

Dolevv

Shut up and sit down, you big, bald fuck

• ותיקים
  • 10,276 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2017‏, ‎20:43

וואלה טרילוגיית נולאן בצד, וונדר וומן הוא סרט DC הכי מוצלח שיצא. הוא קיטשי מאוד, אבל דווקא הכתיבה, ההומור והמשחק הם מה שמצילים אותו. הופתעתי. 

#7010 Elad2

Elad2

• חבר של כבוד
  • 2,232 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2017‏, ‎22:57

וואלה טרילוגיית נולאן בצד, וונדר וומן הוא סרט DC הכי מוצלח שיצא. הוא קיטשי מאוד, אבל דווקא הכתיבה, ההומור והמשחק הם מה שמצילים אותו. הופתעתי. 

זה שהוא הכי טוב שיצא ב-DCU זה נכון, אבל זה גם לך כל כך קשה כשהמתחרים שלך זה הפחונים של סניידר ויחידת המתאבדים שהיה מחורבן לא פחות.

אין ספק שגם הוא יוצא מהמתכונת הכבדה\רצינית\אפלולית עלק של הקודמים, אבל עדיין סצינות האקשן שבו מהולולת בסניידריות. מהדיאולוגים המגוכחים במהלכם, ועד ההרס, הסלואו מושן והכוריאוגרפיה. גל גדות אומנם מלאת חן, אבל זה עדיין לא מספיק בעיניי כדי להפוך את הסרט הזה לטוב.

• JavaIO אוהב את זה

#7011 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,052 הודעות

נכתב ב- ‎04/06/2017‏, ‎01:01

דווקא מאוד אהבתי את סצנות האקשן, בעיקר את אלו בהתחלה. אין תזיזיות של המצלמה, הסלואו מושן נהדר.

יש לא מעט בעיות תסריטאיות, לפעמים יש נקודות שבהן זה מרגיש כמו סרט סוג ב' שכזה, אבל בסך הכל אחלה סרט. בוודאות הכי טוב בעולם החדש של DC, אפילו שזו לא חוכמה גדולה.

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#7012 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎05/06/2017‏, ‎09:18

רק כי לסרט יש מסר ועלילה מסובכת והוא לא סתם הבהלות זולות כמו שכולם עושים היום לא אומר שהוא בזבוז זמן...

מהסרטים היותר טובים שראיתי לאחרונה.

רק כי לסרט יש מסר ועלילה מסובכת והוא לא סתם הבהלות זולות כמו שכולם עושים היום לא אומר שהוא סרט מופתי...

מבחינתי, הסרט גובל בפלצנות של הסרטים של דיוויד לינץ' או "אויב" למשל.

#7013 Dolevv

Dolevv

Shut up and sit down, you big, bald fuck

• ותיקים
  • 10,276 הודעות

נכתב ב- ‎05/06/2017‏, ‎11:22

עכשיו סיקרנתם אותי. 

כי מצד אחד אני כמעט תמיד בדעה של כפיר בסרטים האלה, וממש לא בדעה של זיפק (המפגש הזוועתי למשל)

מצד שני קליפס תמיד איתי ועם כפיר. והוא לא נופל למלכודות האלה.

מעניין חח

#7014 אבי ד

אבי ד

• מתרגמי רשת
  • 3,208 הודעות

נכתב ב- ‎05/06/2017‏, ‎14:14

דווקא מאוד אהבתי את סצנות האקשן, בעיקר את אלו בהתחלה. אין תזיזיות של המצלמה, הסלואו מושן נהדר.

יש לא מעט בעיות תסריטאיות, לפעמים יש נקודות שבהן זה מרגיש כמו סרט סוג ב' שכזה, אבל בסך הכל אחלה סרט. בוודאות הכי טוב בעולם החדש של DC, אפילו שזו לא חוכמה גדולה.

לטעמי הוא יותר טוב גם מרוב הסרטים של מרוול. הבעיות הקטנות שיש לסרט לחלוטין אינן מעיבות על ההישגים המשמעותיים שלו - בעיקר בליהוק המצויין, הבימוי מלא הכישרון, הסינמטוגרפיה הנהדרת (ולא רק של האקשן שמצולם מעולה!), ויותר מכל העובדה שזה סרט עם לב גדול ופועם לכל אורכו.

הטעות היחידה שלי באשר לסרט הזה היתה ללכת לקולנוע כדי לצפות בו.

[אתר סטייל-ויקי עבור מתרגמים חדשים וותיקים - מתרגום לתרגום]

06cb46e4f9bcb808d0844a474824420c.png

#7015 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎05/06/2017‏, ‎18:45

עכשיו סיקרנתם אותי. 

כי מצד אחד אני כמעט תמיד בדעה של כפיר בסרטים האלה, וממש לא בדעה של זיפק (המפגש הזוועתי למשל)

מצד שני קליפס תמיד איתי ועם כפיר. והוא לא נופל למלכודות האלה.

מעניין חח

חחחחח מעורר מחלוקת זה אחלה, מאמין שתאהב.

קשה לי להאמין שלא תעריך את הדברים הטובים שיש בו.

• Dolevv אוהב את זה

#7016 Elad2

Elad2

• חבר של כבוד
  • 2,232 הודעות

נכתב ב- ‎07/06/2017‏, ‎00:28

לטעמי הוא יותר טוב גם מרוב הסרטים של מרוול. הבעיות הקטנות שיש לסרט לחלוטין אינן מעיבות על ההישגים המשמעותיים שלו - בעיקר בליהוק המצויין, הבימוי מלא הכישרון, הסינמטוגרפיה הנהדרת (ולא רק של האקשן שמצולם מעולה!), ויותר מכל העובדה שזה סרט עם לב גדול ופועם לכל אורכו.

כשאתה מדבר על הלב הגדול והפועם של הסרט, האם אתה מתכוון לקלישאת "רק הטוב ינצח את הרוע של בני האדם" "רק אהבה תביא שלום"? כי בעיניי זו פסיכלוגיה בגרוש על גבול הפתטי.

#7017 אבי ד

אבי ד

• מתרגמי רשת
  • 3,208 הודעות

נכתב ב- ‎07/06/2017‏, ‎06:38

כשאתה מדבר על הלב הגדול והפועם של הסרט, האם אתה מתכוון לקלישאת "רק הטוב ינצח את הרוע של בני האדם" "רק אהבה תביא שלום"? כי בעיניי זו פסיכלוגיה בגרוש על גבול הפתטי.

אם אתה הולך עם הדמות הראשית והגישה שלה לחיים ולמציאות לכל אורך הסרט אתה חייב לוותר על הציניות, אחרת אתה משליך עליה את החסרונות ואת הפגמים שלך עצמך כאילו היו שלה או של הסרט. בסופו של דבר, זו בחירה שעליך לעשות.

#7018 Elad2

Elad2

• חבר של כבוד
  • 2,232 הודעות

נכתב ב- ‎07/06/2017‏, ‎07:58

אם אתה הולך עם הדמות הראשית והגישה שלה לחיים ולמציאות לכל אורך הסרט אתה חייב לוותר על הציניות, אחרת אתה משליך עליה את החסרונות ואת הפגמים שלך עצמך כאילו היו שלה או של הסרט. בסופו של דבר, זו בחירה שעליך לעשות.
איך אפשר ללכת עם גישה מגוחכת שכזו? יש גבול לרמת הזלזול באינטליגנציה של הצופה. הדיאלוג שהיא מנהלת במהלך הקרב האחרון של הסרט אולי יעבוד על ילדים, לא על אדם מבוגר מבוגר וחושב.

#7019 אבי ד

אבי ד

• מתרגמי רשת
  • 3,208 הודעות

נכתב ב- ‎07/06/2017‏, ‎10:11

איך אפשר ללכת עם גישה מגוחכת שכזו? יש גבול לרמת הזלזול באינטליגנציה של הצופה. הדיאלוג שהיא מנהלת במהלך הקרב האחרון של הסרט אולי יעבוד על ילדים, לא על אדם מבוגר מבוגר וחושב.

אין שום זלזול באינטליגנציה של הצופה, נהפוך הוא!

הדמות הראשית עוברת מסע של התפכחות לאורך הסרט שמביא אותה לצומת-דרכים נפשי, רגשי ותפיסתי. את המסע הזה אנחנו עוברים יחד איתה. אמנם נקודת-הפתיחה שלה היא נאיבית באשר לעולמנו, ודיאנה אכן מאד נאיבית כשהיא יוצאת למסע, אך היא לחלוטין לא טיפשה! למעשה, היא עושה הערכה מחודשת של ההבנות שלה בנקודות-מפתח לאורך הסרט כולו. הקשר הרגשי שמוצג לנו בסרט נבנה בצורה מאד כנה ואמיתית, ואנחנו חשים בו ואותו לכל אורכו. הדמויות הראשיות לא מזייפות מבחינה זו. לכן, כאשר דיאנה צריכה לבחור בין ההשקפה של ארס והאמיתות שהוא מציג בפניה, לבין גילויי הרגש וההקרבה הכנים והאמיתיים לא פחות אותם היא חוותה בעצמה - הבחירה שלה היא כנה ונאמנה מאד לדמות שהוצגה בפנינו ומובנת לחלוטין!

שים לב שהסרט לא מנסה להסתיר או אפילו להצניע את האפלה של האנושות, ואפילו מכירה בעובדה שהאנושות (לא ארס) היא שאחראית לה - אלא שזה רק אספקט אחד במורכבות האנושית, ולצד האפלה יש גם ניצוצות של אור בה. וכשם שהאנושות יכולה להביא שנאה, הרס וחורבן, היא גם מסוגלת לאהבה, חמלה והקרבה גדולה.

אין בסרט הזה שום זיוף או צביעות במסרים הללו. אתה יכול להסכים או שלא להסכים איתם - אבל אם אימצת לעצמך השקפת עולם צינית ופסימית, וכל מסר אחר מצטייר בעינייך כילדותי, פתטי ומגוחך - הרי שכפי שציינתי, הדבר נובע מהחסרונות שלך ולא של הדמות או הסרט. הם, בפשטות, בחרו להשקיף על המציאות אחרת ממך (ומארס).

#7020 Elad2

Elad2

• חבר של כבוד
  • 2,232 הודעות

נכתב ב- ‎07/06/2017‏, ‎12:12

אין שום זלזול באינטליגנציה של הצופה, נהפוך הוא!

הדמות הראשית עוברת מסע של התפכחות לאורך הסרט שמביא אותה לצומת-דרכים נפשי, רגשי ותפיסתי. את המסע הזה אנחנו עוברים יחד איתה. אמנם נקודת-הפתיחה שלה היא נאיבית באשר לעולמנו, ודיאנה אכן מאד נאיבית כשהיא יוצאת למסע, אך היא לחלוטין לא טיפשה! למעשה, היא עושה הערכה מחודשת של ההבנות שלה בנקודות-מפתח לאורך הסרט כולו. הקשר הרגשי שמוצג לנו בסרט נבנה בצורה מאד כנה ואמיתית, ואנחנו חשים בו ואותו לכל אורכו. הדמויות הראשיות לא מזייפות מבחינה זו. לכן, כאשר דיאנה צריכה לבחור בין ההשקפה של ארס והאמיתות שהוא מציג בפניה, לבין גילויי הרגש וההקרבה הכנים והאמיתיים לא פחות אותם היא חוותה בעצמה - הבחירה שלה היא כנה ונאמנה מאד לדמות שהוצגה בפנינו ומובנת לחלוטין!

שים לב שהסרט לא מנסה להסתיר או אפילו להצניע את האפלה של האנושות, ואפילו מכירה בעובדה שהאנושות (לא ארס) היא שאחראית לה - אלא שזה רק אספקט אחד במורכבות האנושית, ולצד האפלה יש גם ניצוצות של אור בה. וכשם שהאנושות יכולה להביא שנאה, הרס וחורבן, היא גם מסוגלת לאהבה, חמלה והקרבה גדולה.

אין בסרט הזה שום זיוף או צביעות במסרים הללו. אתה יכול להסכים או שלא להסכים איתם - אבל אם אימצת לעצמך השקפת עולם צינית ופסימית, וכל מסר אחר מצטייר בעינייך כילדותי, פתטי ומגוחך - הרי שכפי שציינתי, הדבר נובע מהחסרונות שלך ולא של הדמות או הסרט. הם, בפשטות, בחרו להשקיף על המציאות אחרת ממך (ומארס).

שים לב איך לקחת סרט גיבורי על לא מתוחכם או אינטליגנטי במיוחד, ונתת לו פרשנות עמוקה, כאילו היה מלאכת מחשבת.

כולה סרט של במאית של סרט אחד ובהפקתו של מלך הפלופים זאק סנייידר, לא היצ'קוק.

להאשים אותי במלנכוליות או פסימיות רק כי אני לא נופל לטריקים זולים של עלק מניפולציה רגשית, זה עלוב לא פחות בעיניי, אבל אין לנו ויכוח בנוגע לדעתך לסרט, זוהי דעתך וזכותך, רק שהאינטרפטציה המורכבת שלך עלולה להטעות צופים תמימים.

(אנא ציין כחלק מהביקורות שאתה היית מחסידי BVS המחורבן לדעת כל)

• JavaIO אוהב את זה

6 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 6 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים