נכתב ב- 22/11/2012, 16:50
נמאס לי להגיב לך על התגובות הקודמות ומגוכחות שלך, כי אתה רק מכניס מילים לפיהם של אנשים פה, אתה אומר דברים שבכלל לא נאמרו, אני לפחות באופן אישי הייתי בעד כניסה רק כדי למוטט ארגוני טרור ששוררים בעזה, שום הרתעה ושום דבר.
אני רוצה שקט, אני רוצה לחיות את החיים שלי כמו כל אזרח אחר שנמצא בעולם.
נמאס לחיות תחת איום הרקטות ושארגוני טרור יכתיבו לי את החיים. לך אולי זה לא נמאס ועם כל הכבוד בכל מילותייך אין טיפת הגיון, וגם שום הבעת חמלה למרות שאתה מנסה להביע חמלה עם תושבי הדרום. מילותייך בעיני שוות ל-0 ללא שום משמעות!
אני לא בעד לשטח את עזה, אני בעד העפת כל זכר לטרור ברצועה, ואם זה לא אפשרי אין מה לבצע הסכם שלום, 2 מדינות ל-2 עמים אין בכלל על מה לדבר על זה אז תפסיק לבלבל את השכל לנו ולעולם.
כן הייתי נוהג אחרת לעומת תושבים מעזה, וזה לא רק מהיום שהם בעד החמאס, זה מאז ומתמיד, תפסיק לערבב פה אנשים שכתוצאה ממלחמות קודמים החמאס רק מתחזק.
הוא קיבל לגיטימציה מאנשי השמאל כמוך וכמו אחרים שאומרים שיש להגיע להפסקת אש והדברות מול החמאס להגיע להסדר הפסקה.
עצם העובדה שישראל מדברת עם ארגון טרור, פה נגמר הסיפור שלה וזה לא מהיום זה עוד ממלחמות קודמים.
הלחץ הבינלאומי שהיה במלחמות קודמים החזיר אותנו תמיד אחורה בין אם פעולה קרקעית שלא היינו מוכנים אליה מבחינה עורפית וצבאית.
בכל יום יש ניסיונות דקירה, בכל יום יש ניסיונות חדירה, רק אתמול היה פיגוע שבנס לא נגמר בהרוגים.
רק אתה חי בסרט של מדינות ל-2 עמים על גבולות 67 שרמת החדירה תהיה אפילו גבוהה מזו של היום, שהטווח טילים שגם ככה היום יש להם יכולות שיגור לערים רחוקות יותר יהיה טווח קצר לכל הערים בכל הארץ לא משנה מאיזה טווח יורים.
נמאס מאנשים כמוך שחושבים שרק חמאס שולט ברצועה, יש ארגונים כמו הג'יהד שממומן ע"י איראן כמו כן גם החמאס ממומן על ידיהם.. אבל אתה מעדיף ללכת להדברות עם אנשים שרוצים במותך..
אבו מאזן הוא מכחיש שואה עם כל הכבוד אלייך שאתה נותן לו לגיטימיות להדברות איתו, מבחינתי הוא לא ראוי ליריקה בפרצוף, ואתה כנראה לא איכפת לך מההיסטוריה שעברנו אז אתה ממשיך בשלך, "להדבר עם אבו מאזן".
אף אחד בעולם הערבי לא רוצה שלום, אף אחד לא רוצה מדינה ל-2 עמים, לא יהיה דבר כזה.
זה לא קיים בלקסיקון שלהם שיהודים יחיו ליד מוסלמים, תתחיל להכניס לראש שלך כבר.
כל יום הנשיא מורסי מתפלל למוות של היהודים, יש להם תפילה מיוחדת לכך.
עד היום קוראים לנו כיבוש, גם אחרי שתהיה 2 מדינות ל-2 עמים יקראו לנו כיבוש, לעולם זה לא יפסק דרישותיהם תמיד יעלו.
אם לא בא לך לחיות בארצך שלך, תעזוב אותי תעזוב את האנשים בארץ, שחרר אותנו מדעותייך ותלך לך מארצך ואל תחזור, אבל אל תהרוס לי ולחיים במדינה את החיים, עם שיתוף בדעותייך שמסכנות חיים..
אני ממש לא מופתע מההמון המהלל את עצמו בנצחונו על ישראל זה היה קיים מאז ומתמיד, אבל אנשים כמוך תמיד יאמינו ללוקש של בן אדם 1 (אבו מאזן במקרה הזה) לעומת דעה מנוגדת של רוב תושבי עזה.
אבו מאזן מאז ומתמיד מנסה לרקוד על 2 חתונות.
ממשלת חמאס הודיעה כי הנשיא הפלסטיני אבו מאזן בירך את איסמעיל הנייה לרגל ה"ניצחון" במבצע "עמוד ענן". הדברים נאמרו בשיחת טלפון בין השניים.
כמו כן, אבו מאזן הביע תנחומים על מות ה"שהידים" בעזה.
(יונתן גונן)
מקור: YNET
עזוב זה לא האישיו כי זה לא מפתיע, זה לא מהיום, זה מאז ומתמיד. גם אם יש ביניהם סכסוך יש ביניהם\וגם בינך ואנשים עם דעות כמו שלך משהו מאוד משותף.
הפלת ישראל!
בטוח שהיה או יהיה שבוע נהדר לטרוריסטים.