אי אפשר עדיין לדעת, ויש מצב שזה חרטא, אבל אין תגובה חיובית אחת לסרט הזה נכון לעכשיו. חלק אמרו שהוא אפילו לא הכי טוב ביקום של DC, שזה חתיכת הישג.
שיהיה לגל בהצלחה.
נכתב ב- 09/05/2017, 13:29
אי אפשר עדיין לדעת, ויש מצב שזה חרטא, אבל אין תגובה חיובית אחת לסרט הזה נכון לעכשיו. חלק אמרו שהוא אפילו לא הכי טוב ביקום של DC, שזה חתיכת הישג.
שיהיה לגל בהצלחה.
נכתב ב- 09/05/2017, 19:26
יש לא מעט חורשי-רעה לסרטים של DC ברשת - לאחר שאצפה במו עיני בסרט עצמו אדע להחליט אם אכן עמד בציפיות אם לאו.
נכתב ב- 09/05/2017, 20:01
גם ליחידת המתאבדים הייתה לי צפיה גדולה...... אבל אני כבר למדתי לא לצפות לכלום כשזה קשור לDC....פשוט פח אשפה....
נכתב ב- 09/05/2017, 21:43
גישה מאד לא בריאה לסרטים ולחיים בכלל. צפה בסרט ואז תחליט - אין לסרט הזה כל קשר לסרט ההוא מבחינת הצוות שמעורב בהכנתו.
נכתב ב- 10/05/2017, 00:20
אממ... תודה על העצה לחיים!! (למרות שלא ממש ביקשתי....אבל שיהיה)
נגיד הלכת למסעדה, בוא נקרא לה "מסעדת DC".... הזמנת ארוחה וקיבלת מנה של חרא עם רוטב קיא....היית מבואס והלכת הביתה...
אחרי חודשיים הלכת שוב למסעדת DC ואמרת "אולי פעם שעברה השף היה עייף", הזמנת שוב מנה....וקיבלת גללים של כבשה ברוטב ה"המיץ של הזבל", היית מבואס והלכת הביתה.
אחרי 3 פעמים נוספות שבהן חזרת והלכת... האם אתה חושב שתחזור שוב לאכול שם?
זו לא הגישה שלי לסרטים, אבל בכל הנוגע לDC כבר אין לי ציפיות, אולי אם אחרי ביקורות אני אשמע שהסרט "סביר" אני אנסה.... אבל מעבר לזה, אני לא מתכוון לאכול שם יותר!!!!
נכתב ב- 10/05/2017, 01:06
אין להם הרבה סרטים מוצלחים, אבל לפחות הם יותר הארדקור ממארוול, שעושים סרטים שמתאימים יותר לבני נוער לדעתי.
השומרים היה מעולה, באטמן של נולאן, ואני בטוח שיש עוד כמה שאהבתי ולא עולים לי בראש עכשיו.
נכתב ב- 10/05/2017, 03:39
אממ... תודה על העצה לחיים!! (למרות שלא ממש ביקשתי....אבל שיהיה)
נגיד הלכת למסעדה, בוא נקרא לה "מסעדת DC".... הזמנת ארוחה וקיבלת מנה של חרא עם רוטב קיא....היית מבואס והלכת הביתה...
אחרי חודשיים הלכת שוב למסעדת DC ואמרת "אולי פעם שעברה השף היה עייף", הזמנת שוב מנה....וקיבלת גללים של כבשה ברוטב ה"המיץ של הזבל", היית מבואס והלכת הביתה.
אחרי 3 פעמים נוספות שבהן חזרת והלכת... האם אתה חושב שתחזור שוב לאכול שם?
זו לא הגישה שלי לסרטים, אבל בכל הנוגע לDC כבר אין לי ציפיות, אולי אם אחרי ביקורות אני אשמע שהסרט "סביר" אני אנסה.... אבל מעבר לזה, אני לא מתכוון לאכול שם יותר!!!!
חחח מלך.
אגב אני באותו ראש כמוך.
ראיתי את סופרמן - איש הפלדה (יותר נכון ראיתי שליש סרט ופה עצרתי)
ומאז כל פעם שיצא סרט של DC כל העולם התמלא התלהבות כלפי הפאקינג טריילר (כי טריילר כנראה מדד). ומדובר בכל הסרטים שלהם. תמיד יש הייפ מטורף.
אמרתי לעצמי שאני לא מתקרב לשום סרט שלהם עד ש.. מינימום... אני רואה שהסרט קיבלו ביקורות טובות.
וזה לא קרה. בשום מקרה.
ראה:
לגבי מה ש-אבי ד אמר. אני מסכים ולא מסכים.
מצד אחד אם יש סרט שבא לך לראות והביקורות לא הכי טובות, אז סבבה, אפשר לנסות בכל זאת ולהחליט בעצמך.
אבל כשמדובר באותה..... "מסעדת DC", באמת שאין סיבה לבזבז את הזמן על משהו שממשיך לאכזב פעם אחרי פעם.
fool me once
-
נכתב ב- 10/05/2017, 05:53
אני בכל מקרה מתכוון להשיג כרטיס ליום הראשון להקרנה. היה וכך, אשוב ואעדכן ברשמים וחוויות מהסרט.
נכתב ב- 10/05/2017, 19:17
Gold/מכורים לזהב:
http://www.imdb.com/title/tt1800302/
עזבו הכל, ותראו את הסרט עוצמתי הזה.
מתיו מקונוהי במשחק מטורף, אולי ירגיש לכם טיפה מוגזם לפעמים, אבל אני נסחפתי ביחד איתו.
אחד הטובים שראיתי בשנים האחרונות, תענוג, באמת...מומלץ בחום.
בלי להרחיב יותר מדיי, תנגנו אותו על הטלויזיה שלכם, תרימו את הוליום כי יש לו סאונדטראק מעולה, ותהנו, פשוט ככה.
נכתב ב- 13/05/2017, 05:35
Get Out -
גודל הציפייה כגודל האכזבה.
סתתתאם.
שמעתי דברים נורא טובים על הסרט והוא לא איכזב. פשוט מעולה.
חסרים סרטים כאלה, תאמינו לי.. סרטי מתח עם עלילה ומשחק מצויינים..
רק לאחרונה ראיתי את Don't Breath שהיה גם נהדר. ממש מפתיע ש-2 סרטי מתח ברצף (!) הצליחו לרתק אותי למסך.
ממליץ בחום.
תנו המלצות לעוד סרטים כאלה, בחייאת. כמה שאני מחפש אני לא מוצא. מרגיש לי כאילו 2 הסרטים הללו הם היחידים הטובים בז'אנר הזה מהשנים האחרונות.
תודה רבה ל-R_A_7 ו-ZIPC על התרגום.
-
נכתב ב- 15/05/2017, 00:00
האמת לא התלהבתי מ-get out, ראיתי סגנונות כאלה בעבר, הראשון שעולה לי בראש הוא "the skeleton key" הלא מוערך.
לדעתי הוא לא מקורי, זאת אומרת, זה לא סרט רע, אבל גם לא כזה טוב, אין בו שום דבר מבריק, שמגיעים לרעיון עצמו, זה דיי אידיוטי אפילו לסרט אימה.
בסדר, נחמד, לא סרט שאני אשמור על הארדיסק או יזכור במיוחד, אפשר לראות ולהנות, אבל אני אישית לא הייתי ממליץ.
מה עם מכורים לזהב כבר ראיתם? אם לא תעשו את זה כבר, איך אף אחד לא מדבר עליו כאן אין לי מושג, מעוווווולההההההההההה!
נכתב ב- 15/05/2017, 12:16
נכתב ב- 15/05/2017, 20:52
skeleton key לגמרי לא מוערך ויופי של סרט. וגם לי GET OUT הזכיר בדיוק אותו.
נכתב ב- 15/05/2017, 21:39
וואלה ראיתי את מכורים לזהב ולא כזה התרשמתי מה אהבתה בו את הסוף הלא מובן?
נכתב ב- 20/05/2017, 23:42
וואו הנוסע השמיני החדש זה פשוט זוועת עולם. איזה סרט נורא.
נכתב ב- 26/05/2017, 13:32
באמת? איזה מבאס, אהבתי את פרומתיאוס דווקא, יופי של סרט.
נכתב ב- 27/05/2017, 19:11
היפה והחיה (2017)
סרט מקסים!
נכתב ב- 27/05/2017, 22:37
The Great Wall:
http://www.imdb.com/title/tt2034800/
הפעם אני לא יכול לבוא להוליווד בטענות על זה שהם משתמשים בהרבה מסכים ירוקים. כי הפעם מדובר בסרט סיני שרוצה לפנות אל כל העולם.
אז מה עושים? מלהקים שחקנים אמריקאים, משלבים טקסטים באנגלית, ויאלה לדרך, והאמת... לא התרשמתי, במיוחד שהתקציב 150 מיליון דולר והאפקטים נראים כאילו נעשו בשנות ה-90.
הסרט בסך הכל מבדר, לא אומר שלא, אבל התסריט דיי אידיוטי.
ככה שזה סרט שאי אפשר לקחת ברצינות, כל הקיטש של הוליווד בסרט סיני אחד.
יש לי בעיה עם סרטים שנראים עם השנים יותר ויותר ממוחשבים.
נדיר היום לראות אפקטים הארדקור כמו פעם, בגלל זה כל כך אהבתי את מקס הזועם 2015, שהוא יצירת מופת בקטע הזה.
נכתב ב- 27/05/2017, 22:39
וואלה בניגוד לרביעי שהיה בינוני, שודדי הקאריביים 5 זה יופי של סרט. באמת.
נכתב ב- 28/05/2017, 09:55
כן, הרביעי היה בזיוני. החמישי סבבה.
0 משתמשים, 2 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים