"חיות הפלא והיכן למצוא אותן" - סרט חביב ומהנה. לא קראתי את הספר ואני באמת לא מבין את הקטילה של הסרט, הוא לא רע בכלל ומעביר את הזמן בסבבה.
יש לזה ספר? לא חושב. אם אני לא טועה היא כתבה את זה כתסריט.
נכתב ב- 06/03/2017, 20:31
"חיות הפלא והיכן למצוא אותן" - סרט חביב ומהנה. לא קראתי את הספר ואני באמת לא מבין את הקטילה של הסרט, הוא לא רע בכלל ומעביר את הזמן בסבבה.
יש לזה ספר? לא חושב. אם אני לא טועה היא כתבה את זה כתסריט.
נכתב ב- 06/03/2017, 20:46
וואלה, לא זוכר... זה הרושם הכללי שקיבלתי מביקורות באינטרנט, מחברים וגם כאן, כמדומני.כפיר אני איתך ביצורים ליילים. וגם בחיות הפלא אבל למה איפה קטלו?
אתה מתבלבל עם "הארי פוטר והילד המקולל", שזה הספר השמיני בסדרה שמספר על הילד של הארי. הספר יצא כהצגה ומוכרים את התסריט שלו, כפי שציינת.יש לזה ספר? לא חושב. אם אני לא טועה היא כתבה את זה כתסריט."חיות הפלא והיכן למצוא אותן" - סרט חביב ומהנה. לא קראתי את הספר ואני באמת לא מבין את הקטילה של הסרט, הוא לא רע בכלל ומעביר את הזמן בסבבה.
נכתב ב- 06/03/2017, 21:38
וואלה, לא זוכר... זה הרושם הכללי שקיבלתי מביקורות באינטרנט, מחברים וגם כאן, כמדומני.כפיר אני איתך ביצורים ליילים. וגם בחיות הפלא אבל למה איפה קטלו?
אתה מתבלבל עם "הארי פוטר והילד המקולל", שזה הספר השמיני בסדרה שמספר על הילד של הארי. הספר יצא כהצגה ומוכרים את התסריט שלו, כפי שציינת.
יש לזה ספר? לא חושב. אם אני לא טועה היא כתבה את זה כתסריט."חיות הפלא והיכן למצוא אותן" - סרט חביב ומהנה. לא קראתי את הספר ואני באמת לא מבין את הקטילה של הסרט, הוא לא רע בכלל ומעביר את הזמן בסבבה.
"חיות הפלא והיכן למצוא אותן" יצא ממש כספר, שמתרחש בעולם של הארי פוטר אבל לא קשור אליו. יצא גם לא מזמן באמת התסריט שלו למכירה, כי כסף, אבל יש ספר שיצא לפני התסריט.
גם כספר וגם כתסריט מאותה סופרת? אז אני מבין שהספר לא כתוב כתסריט?
נכתב ב- 06/03/2017, 22:06
אתה מתבלבל עם "הארי פוטר והילד המקולל", שזה הספר השמיני בסדרה שמספר על הילד של הארי. הספר יצא כהצגה ומוכרים את התסריט שלו, כפי שציינת.
יש לזה ספר? לא חושב. אם אני לא טועה היא כתבה את זה כתסריט."חיות הפלא והיכן למצוא אותן" - סרט חביב ומהנה. לא קראתי את הספר ואני באמת לא מבין את הקטילה של הסרט, הוא לא רע בכלל ומעביר את הזמן בסבבה.
"חיות הפלא והיכן למצוא אותן" יצא ממש כספר, שמתרחש בעולם של הארי פוטר אבל לא קשור אליו. יצא גם לא מזמן באמת התסריט שלו למכירה, כי כסף, אבל יש ספר שיצא לפני התסריט.
מסתבר שאכן יצאו מספר ספרונים אינפורמטיביים על עולם-הארי-פוטר, אך לא ממש קשורים לעלילת הספרים המקורית.
נכתב ב- 06/03/2017, 22:24
"חיות הפלא" יצא גם כספר וגם כתסריט, כאשר התסריט יצא ממש לא מזמן. מה הפואנטה שהוציאו אותו כתסריט למרות שיש ספר? כי כסף.גם כספר וגם כתסריט מאותה סופרת? אז אני מבין שהספר לא כתוב כתסריט?
נכתב ב- 06/03/2017, 22:29
נכתב ב- 07/03/2017, 16:19
או שפספסתי משהו או שאתה סתם מתלהב מהסרט. מה האסימון שנפל בסוף?Nocturnal Animals:
http://www.imdb.com/title/tt4550098/
טוב תקשיבו, אחרי שנדהמתי מסצינת הפתיחה, מה לעזאזל?! נכנסתי לסרט בצורה חלקה.
סרט מטורף, אני חושב שאני יכול להגיד שזה הסרט הכי טוב שראיתי השנה, היה מדהים לדעתי.
זה סרט סוחף, מבויים מעולה, שחקנים אש, ממש אבל, רמה גבוהה מאוד של משחק, תסריט חכם, פשוט שאפו.
האסימון נופל בסוף, הכל מתחבר יפה, לא איבדתי עניין לרגע, וזה הקסם של הסרט הזה, ממליץ לכם בחום, לא ראיתם אותי כותב את זה הרבה בשנים האחרונות חח ;-)
אין לי כוח לכתוב אחי, מצאתי אחד ביוטיוב שמעביר את הכל יפה, לא יודע איך לא אהבתם.
נכתב ב- 07/03/2017, 17:24
הבנתי את כל מה שאמרו בסרטון ועדיין לא התלהבתי.
הסרט הפנימי מבוים ועשוי מעולה. החיצוני פלצני, אדיוטי ומשעמם.
נכתב ב- 07/03/2017, 17:28
מה שהוא אמר^הבנתי את כל מה שאמרו בסרטון ועדיין לא התלהבתי.
הסרט הפנימי מבוים ועשוי מעולה. החיצוני פלצני, אדיוטי ומשעמם.
נכתב ב- 07/03/2017, 21:30
מה שהם אמרו ^
נכתב ב- 07/03/2017, 22:55
מה שהוא יאמר v
נכתב ב- 08/03/2017, 03:54
לא נורא, אוהב אתכם למרות הכל.
נכתב ב- 09/03/2017, 10:20
נכתב ב- 09/03/2017, 13:51
צריך לראות את הסרטים הקודמים בשבילו? או שאין קשר?
נכתב ב- 10/03/2017, 01:23
נכתב ב- 11/03/2017, 13:48
סרט ממש ילדותי ומשעמם, אין עלילה בכלל, או שהתבגרתי, או שזה ממש זבל.
נכתב ב- 11/03/2017, 17:02
סרט ממש ילדותי ומשעמם, אין עלילה בכלל, או שהתבגרתי, או שזה ממש זבל.
כל מילה.
אבל צריך לציין שגם לא אהבתי את הארי פוטר עד הסרט השלישי,אז אולי יש תקווה.
נכתב ב- 12/03/2017, 20:36
לגבי חיות הפלא, העולם שנבנה והקסם שמאפשר לכל דבר להתרחש הוא ממש כיף ומסקרן, אבל הסרט הנוכחי מרגיש קצת כמו פרק מתוך סדרה, אין נבל ראוי (בשונה מהארי פוטר שהיה נבל מעולה שהיה תמיד בפרונט או לפחות ברקע), וממילא לא כל כך ברור מה הפואנטה של העלילה, ולגבי גרינהולד הייתי חייב דחוף לרענן את הזיכרון בשביל להבין מה הקשר של הבחור.
בקיצור יש פוטנציאל אבל בכותר הנוכחי לא היה מימוש.
נכתב ב- 15/03/2017, 19:56
Breaking.Bad.The.Movie.2017.720p.WEB-DL.AAC2.0.x264-RTN
נכתב ב- 16/03/2017, 11:58
"קונג: אי הגולגולת" - מתחיל מאוד משעמם ואיטי, אבל ברגע שמתחיל האקשן זה אחלה סרט. מהנה, מעביר את הזמן.
0 משתמשים, 3 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים