חח בסדר אחי זו דעה שלי. אתה או אחרים בכיף יכולים לאהוב אותו כן? גם עושה רושם שלא מעט אהבו את זה
אשכול הביקורות הלא רשמי!
נכתב ב- 20/02/2017, 08:59
נכתב ב- 20/02/2017, 20:56
חותם על כל חוות דעת של דולב, כפרה עליו, הוא כמוני, לא אוכל הייפ וביקורות של מבקרים ב-2 שקל.
- Dolevv אוהב את זה
נכתב ב- 21/02/2017, 10:53
- CLIPSE אוהב את זה
נכתב ב- 21/02/2017, 18:10
לאן שניר נעלם?
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 24/02/2017, 06:02
morgan:
http://www.imdb.com/title/tt4520364/
אקס מכינה לעניים, ככה אני מגדיר אותו.
יש לי מלא סרטים להשלים, אפילו את החדש של מל גיבסון עדיין לא ראיתי, ובכל זאת, מסיבה לא ברורה בחרתי לראות את הסרט הזה.
אין סיבה באמת להרחיב עליו, רק הרגשתי צורך להזהיר אחרים מלבזבז את הזמן עליו במידה ויתקלו בו.
נכתב ב- 24/02/2017, 06:35
"אקס מכינה לעניים"
- CLIPSE אוהב את זה
-
נכתב ב- 24/02/2017, 17:08
The Light Between Oceans:
http://www.imdb.com/title/tt2547584/
כשאתה בזוגיות, לפעמים אתה צריך להקריב את עצמך, וזה מה שעשיתי שציפיתי בסרט הזה.
האמת, הסרט עשוי טוב, אחלה צילום, משחק, אבל אני לא מתחבר לז'אנר הזה של רומנטיקה, לרוב זה משעמם וקיטש, ובגדול דיי מבאס לי ת'תחת.
לא סרט שהייתי ממליץ, אבל חביב, סיפור מורכב, אתם יודעים, כמו בני אדם.
נכתב ב- 25/02/2017, 13:29
רכבת לבוסאן - אחלה סרט. אני חושב שמתלהבים ממני קצת יותר מדי, אבל הוא באמת אחלה סרט. מזכיר לי להמליץ לכם שוב על the raid 1 ו-2 האדירים ותודו לי אח"כ.
- Dolevv אוהב את זה
נכתב ב- 25/02/2017, 14:22
כפרה עלייך
- Murdock אוהב את זה
נכתב ב- 25/02/2017, 14:26
נכתב ב- 25/02/2017, 17:01
סתם סרט זה מחמאה.Arrival - סתם סרט, כמו שדולב הזהיר.
הייתי מגדיר אותו כסרט מיותר.
- Dolevv אוהב את זה
נכתב ב- 26/02/2017, 06:22
The Autopsy of Jane Doe -
התחיל טוב ומעניין, לאחר מכן נהיה טיפה מגוחך, אבל הסוף היה טוב ונתן מענה לשאלות שצצו במהלך הסרט. (מה שהסביר את הדברים המגוחכים)
סרט מתח\אימה בלי "Cheap jump scares" שמשאיר אותך במתח וסקרנות. לא ארוך מידי.
שורה תחתונה - מומלץ.
-
נכתב ב- 26/02/2017, 13:33
Hacksaw Ridge:
http://www.imdb.com/title/tt2119532/
האמת היא, שאני לא יודע איך להתחיל, סרט חדש של מל גיבסון, בשבילי זאת חגיגה.
לפני 11 שנה, יצא סרט בשם אפוקליפטו, עפתי באוויר, אמרתי לעצמי, איך לעזאזל מתעלמים מיצירת מופת כזו?
עזבו את זה שהוא כביכול אנטישמי, אלים כלפי נשים, אלכוהליסט, וקרחנה, תשפטו אותו על הקולנוע שהוא יוצר, הוא גאון!
בזמנו לא הבנתי את זה, אני שמח שסלחו לו על כל התקופה הזו, אני אף פעם לא התייחסתי לזה ברצינות, כולם עוברים משברים.
שרק היו שמועות על חזרה של גיבסון בתור במאי להוליווד התרגשתי, אמרו שהוא קיבל פרויקט של סרט מלחמה, בלי יותר מדיי להרחיב.
בואו נגיד שזה היה הסרט הכי מצופה שלי בשנים האחרונות, ככה שבאתי לסרט עם ציפיות גבוהות כבר מההתחלה, הביקורות החיוביות רק העלו לי את זה יותר.
אחרי צפייה בסרט, אני חייב להודות שתחושה שלי היא דיי מעורבת, לא אהבתי במיוחד, וגם לא התאכזבתי, אני איפשהו באמצע.
הסיפור הוא טוב, מרתק, אבל הביצוע דיי פרווה, נכון... גיבסון כנראה הוציא את המקסימום מהתקציב שהיה לו, 40 מיליון דולר זה כלום במושגים של היום.
לכן קטעים פה ושם של מסך ירוק זה נסלח.
אבל בגלל העניין הזה לא הצלחתי לקבל תחושה של שדה קרב אמיתי, הארדקור, כמו בסרטים של פעם, ששימוש באפקטים ממוחשבים לא היתה בכלל אופציה.
בסך הכל סרט טוב, דיי הוליוודי, קצת קיטש עם הרומנטיקה, אבל לשם שינוי זה עובד, עולה לך חיוך דבילי על הפרצוף.
אחלה קאסט, משחק טוב, ואפילו יש שם אחד משלנו, אורי פפר, היה אחלה דווקא, אהבתי.
אם זה סרט שאני ממליץ בחום? לא, אבל בתקופה שיש 85 אחוז סרטים פח, הסרבן הוא סרט שאסור לדלג עליו.
- Dolevv אוהב את זה
נכתב ב- 26/02/2017, 14:38
אומנם אני סאקר של סרטי מלחמה,אבל לטעמי,אחד הסרטים הטובים של השנים האחרונות.
המינוס הגדול היחידי זה שהוא קיטשי ברמות,אבל זה באמת נסלח.
אגב,הסיפור (המדהים לחלוטין) לפי הבנתי מאוד קרוב למקור,אפילו קראתי שגיבסון ויתר על איזה
סצינה שקשורה לסוף הסרט בגלל שחשב שאנשים לא יאמינו שהיא הייתה במציאות.
נכתב ב- 26/02/2017, 20:38
כן, קיטש לבבי כזה, כזה שדווקא בא לך טוב.
אני חושב שגיבסון היה יכול להוציא תוצאה יותר טובה עם תקציב יותר גבוהה.
אבל הסרט לא בא להעביר לנו את המלחמה עצמה, כי תכלס אין איזכור לזה, מה הסיבה, ולמה הם בכלל נלחמים ביפנים.
אלא לספר את הסיפור היוצא דופן של הדמות, ככה שאני מתייחס לזה שונה, בסך הכל סרט טוב, נהנתי, זה הכי חשוב בסופו של דבר.
אני מתגעגע לסרטי מלחמה של פעם, קצת חבל לי שלא רואים אותם יותר, גם אם כן, הם מפוצצים באפקטים ממוחשבים.
סרטים כמו להציל את טוראי ריאן, אפוקליפסה עכשיו, הקו האדום, צולמו הארדקור, אם זה היה אפשרי אז, אין סיבה לוותר על זה בימנו.
נכתב ב- 26/02/2017, 20:42
כן, קיטש לבבי כזה, כזה שדווקא בא לך טוב.
אני חושב שגיבסון היה יכול להוציא תוצאה יותר טובה עם תקציב יותר גבוהה.
אבל הסרט לא בא להעביר לנו את המלחמה עצמה, כי תכלס אין איזכור לזה, מה הסיבה, ולמה הם בכלל נלחמים ביפנים.
אלא לספר את הסיפור היוצא דופן של הדמות, ככה שאני מתייחס לזה שונה, בסך הכל סרט טוב, נהנתי, זה הכי חשוב בסופו של דבר.
אני מתגעגע לסרטי מלחמה של פעם, קצת חבל לי שלא רואים אותם יותר, גם אם כן, הם מפוצצים באפקטים ממוחשבים.
סרטים כמו להציל את טוראי ריאן, אפוקליפסה עכשיו, הקו האדום, צולמו הארדקור, אם זה היה אפשרי אז, אין סיבה לוותר על זה בימנו.
יש סיבה הוליוודית מעולה - כסף!
נכתב ב- 26/02/2017, 20:43
אני יודע, בגלל זה אני לא מאשים את גיבסון, היה מוגבל תקציבית, אני בטוח שהיא יכול להביא תוצאה טובה יותר.
נכתב ב- 27/02/2017, 01:43
Doctor Strange:
http://www.imdb.com/title/tt1211837/
לא יודע אם זה בגלל שהתבגרתי, אבל העולם הזה של מארבל לא מדבר אליי.
חוץ משומרי הגלקסיה והענק הירוק שהם כנראה יוצאי דופן, לא התחברתי בכלל לסרטים מהיקום שלהם.
דוקטור סטריינג' הוא עוד סרט שנכנס לרשימה הזאת.
לא מצאתי אותו מעניין בכלל, סתם סיפור סתמי שכזה, מהסוג שאפשר להמציא בישיבה של 10 דקות בשירותים.
ביזבוז זמן חבר'ה, אל תראו.
נכתב ב- 27/02/2017, 09:04
פה נפלת. אני סאקר של קומיקס אבל זה סרט ממש טוב.
נכתב ב- 28/02/2017, 18:02
חיות לילה -
מה אני אגיד?
מצד אחד סרט מעולה. משהו בו פשוט מרתק והכל נורא מלוטש ולא מפסיק לסקרן.
מצד שני, למה כל הסרטים עם ג'ייק ג'לנהול מצריכים לקרוא באינטרנט לאחר הצפייה במה לעזאזל צפיתי?
אז, כן, סרט טוב, אבל מתחיל לעצבן קצת סרטים שדופקים לך מטאפורות מוזרות ואלא אם אתה גאון קולנועי אתה לא תצליח להבין מה שראית בכוחות עצמך.
חבל שאני לא חכם מספיק בתחום הזה כדי להבין על מה הסרט באמת כבר בצפייה ראשונה, בלי לקרוא באינטרנט. אבל זו המטרה של הסרט אולי? לשבור את הראש לצופים?
oh well
- kob317 אוהב את זה
-
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים