טוב, סתם היה לי איזה ויכוח עם חבר בזמן שראינו את הפרק האחרון.
יש לי שאלה ואני אעריך מאוד אם תענו לי עליה כדי לדעת איפה אני עומד.
אם נשים בצד את הפרק האחרון, הדמות סרסי לאורך כל העונות, נחשבת לדעתכם כדמות חכמה?
נכתב ב- 28/06/2016, 19:52
אם נשים בצד את הפרק האחרון, הדמות סרסי לאורך כל העונות, נחשבת לדעתכם כדמות חכמה?
נכתב ב- 28/06/2016, 20:00
בכלל לא ,היא רק חושבת שהיא חכמה.
אבל בכללי כל מהלך שהיא מנסה לעשות מסתבך
אם אתה שואל אותי מבין שלושת האחים טריון הוא הפוליטיקאי והחכם סרסיי מצליחה רק עם כוח וגיימי הוא שילוב של שניהם.
נכתב ב- 28/06/2016, 20:53
אם אתה שואל אותי מבין שלושת האחים טריון הוא הפוליטיקאי והחכם סרסיי מצליחה רק עם כוח וגיימי הוא שילוב של שניהם.
כאילו לנד ולכל האחרים המהלכים לא מסתבכים,
לאצבעוני לא הסתבך פתאום עם המלך בצפון?
לכולם מסתבך,
סרסיי לא חכמה כמו סאם וטיריון, אבל היא חכמה יחסית לעולם הזה לדעתי.
מה שכן היא יהירה מידי וזה פוגע בה, אני חושב שמתי שהיא פגיעה היא לא פריארית ותשיג מה שהיא רוצה.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 28/06/2016, 22:18
כאילו לנד ולכל האחרים המהלכים לא מסתבכים,
לאצבעוני לא הסתבך פתאום עם המלך בצפון?
לכולם מסתבך,
סרסיי לא חכמה כמו סאם וטיריון, אבל היא חכמה יחסית לעולם הזה לדעתי.
מה שכן היא יהירה מידי וזה פוגע בה, אני חושב שמתי שהיא פגיעה היא לא פריארית ותשיג מה שהיא רוצה.
ליטל פינגר התסמך על כך שסטאניס ובולטון יהרגו אחד את השני והוא יבוא לאסוף את השאריות.
לא היה מי יודע מה הגיוני לחשוב שרמאיס ינצח את סטאניס בכזו קלות וללא הרבה נפגעים.
אתה משווה את זה למהלך שלה מול מארג'רי? זה עלה לה בהרבה, והיא לא תכננה את זה.
סתם לצורך השוואה, המהלך של ליידי אולנה על ג'ופרי יחד עם ליטל פינגר. כשמשווים בין השניים נראה שסרסי לא הכי מבריקה.
שוב, אני מסתכל על כל העונות עד עכשיו ואני לא חושב שהיא מהדמויות המתוחכמות. אולי זה רק אני, אני מנסה לראות דעות של אחרים.
אבל צריך לזכור שזה בסופו של דבר סדרה, זה היה ברור שסרסי תמשיך כי זה היה מגוחך לתת להיי ספארו להמשיך, הוא מעניין לכולם ת'ביצה.
באותה מידה שהיה מגוחך לתת לרמאסי לנצח את ג'ון סנואו וסאנסה, שתי דמויות ראשיות.
מה שכן, אני רואה איזה שינוי מסוים בדמות של סרסי, כאילו מהפרק האחרון אולי היא טיפה התפכחה, הפסיקה להסתמך על הכוח שלה ולחשוב קצת לפני שהיא פועלת
נכתב ב- 28/06/2016, 23:07
איך אני אוהב את הסרטונים האלה, בהחלט שופכים אור ומידע לגבי רגשות/כוונות של דמויות גם אם על המסך לא הצליחו להעביר זאת.
סתם לדוגמא אפשר להבין פה שסרסיי היתה מודעת להשלכות הכי קטנות של המהלך שלה, כולל המוות האפשרי של טומן.
ובהחלט מעניין וטיפה מפחיד מה יעלה בגורלה ומה יניע אותה עכשיו שכל הילדים שלה מתים.
עכשיו ספקולציה לגבי תאוריית R+L=J
כולם יודעים שראיגר אהב את ליאנה, ולפי הסיפור חטף ואנס(אנס זה יותר שמועה מעובדה) אותה והחביא אותה במגדל.
אין ספק שאמא של ג'ון היא ליאנה. ואין ספק שהאבא הוא טארגריין.
העניין שהם טרחו יפה מאוד להסתיר את שם האבא בפרק האחרון. לפעמים הכותבים/במאים של הסדרה יכולים להיות מאוד צפויים. אבל הם כבר הצליחו לעבוד/להפתיע אותנו לא מעט או יותר נכון הצליחו בעזרתו ובעזרת הגאונות של ג'ורג.
אני אישית חושב שיכול להיות שראיגר הוא לא האבא. אלה המלך המשוגע שאנס והכניס אותה להריון.
וזה אומר שהקירבה בין ג'ון לדיאנריס היא לא דודה ואחיין, אלה אחים למחצה. זה יכול להיות כל כך מעניין אם כן.
הרי עכשיו דיאנריס בדרכה לוואסטראז, ולא סתם היא ציינה שהבריתות הטובות ביותר נחתמות ע"י נישואים.
מה אם דיאנריז וג'ון ינשאו כדי לאחד כוחות וצבאות? (שאגב זה לגיטי לגמרי כי גם קראתי שהטארגריינים היו מאמינים בנישואי תערובת)
הם, אחים למחצה .. נגד סרסיי המלכה שגם נמצאת במערכת יחסים עם אחיה. קלאסי
אבל אלה רק המחשבות שלי להמשך הדרך שרציתי לשתף אותכם. שתפו מה אתם חושבים.
אגב אני חושב שגם עומדת מחשבה גדולה מאחורי איזה קטעים מועלים לערוץ היוטיוב שלהם, וגם איזה תוכן.
בסרטון הבא למשל, אחד הפרשנים מדבר בדיוק על הנקודה של מי הוא האבא האמיתי של ג'ון.
https://youtu.be/fe-ud_SMEik?t=1m41s
Be the change you want to see in the world - Gandhi
נכתב ב- 29/06/2016, 00:27
אני חושב שהם לא גילו מי אבא של ג׳ון בגלל שזה עדיין לא הוצג בספרים. זה שאמא שלו זאת ליאנה אני לא חושב שיש מחלוקת על זה, האבא זה סיפור אחר (למרות שלדעתי
זה ברור שזה ריאגר)
נכתב ב- 29/06/2016, 00:54
כתבה שפורסמה לפני שנתיים אחרי שהסתיימה העונה ה4 שדנה מי הוא באמת ג'ון סנואו כולל סרטון שהופץ ביוטיוב:
http://www.mako.co.i...f93f4741006.htm
נכתב ב- 29/06/2016, 02:47
איך אני אוהב את הסרטונים האלה, בהחלט שופכים אור ומידע לגבי רגשות/כוונות של דמויות גם אם על המסך לא הצליחו להעביר זאת.
סתם לדוגמא אפשר להבין פה שסרסיי היתה מודעת להשלכות הכי קטנות של המהלך שלה, כולל המוות האפשרי של טומן.
ובהחלט מעניין וטיפה מפחיד מה יעלה בגורלה ומה יניע אותה עכשיו שכל הילדים שלה מתים.
עכשיו ספקולציה לגבי תאוריית R+L=J
כולם יודעים שראיגר אהב את ליאנה, ולפי הסיפור חטף ואנס(אנס זה יותר שמועה מעובדה) אותה והחביא אותה במגדל.
אין ספק שאמא של ג'ון היא ליאנה. ואין ספק שהאבא הוא טארגריין.
העניין שהם טרחו יפה מאוד להסתיר את שם האבא בפרק האחרון. לפעמים הכותבים/במאים של הסדרה יכולים להיות מאוד צפויים. אבל הם כבר הצליחו לעבוד/להפתיע אותנו לא מעט או יותר נכון הצליחו בעזרתו ובעזרת הגאונות של ג'ורג.
אני אישית חושב שיכול להיות שראיגר הוא לא האבא. אלה המלך המשוגע שאנס והכניס אותה להריון.
וזה אומר שהקירבה בין ג'ון לדיאנריס היא לא דודה ואחיין, אלה אחים למחצה. זה יכול להיות כל כך מעניין אם כן.
הרי עכשיו דיאנריס בדרכה לוואסטראז, ולא סתם היא ציינה שהבריתות הטובות ביותר נחתמות ע"י נישואים.
מה אם דיאנריז וג'ון ינשאו כדי לאחד כוחות וצבאות? (שאגב זה לגיטי לגמרי כי גם קראתי שהטארגריינים היו מאמינים בנישואי תערובת)
הם, אחים למחצה .. נגד סרסיי המלכה שגם נמצאת במערכת יחסים עם אחיה. קלאסי
אבל אלה רק המחשבות שלי להמשך הדרך שרציתי לשתף אותכם. שתפו מה אתם חושבים.
אגב אני חושב שגם עומדת מחשבה גדולה מאחורי איזה קטעים מועלים לערוץ היוטיוב שלהם, וגם איזה תוכן.
בסרטון הבא למשל, אחד הפרשנים מדבר בדיוק על הנקודה של מי הוא האבא האמיתי של ג'ון.
חתונה של ג'ון וחאליסי זה קל,
יש את הסרטון הזה שפרסמו בעבר והוא גם טוען שזה יהיה ככה:
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 29/06/2016, 07:31
אז אני צריך שמישהו יסביר לי טוב כי היה לי ויכוח עם חברים בלימודים.
מי ההורים של ג'ון, מי ההורים של דינאריז ומה הקשר בין ג'ון ודינאריז.
נכתב ב- 29/06/2016, 08:27
אז אני צריך שמישהו יסביר לי טוב כי היה לי ויכוח עם חברים בלימודים.
מי ההורים של ג'ון, מי ההורים של דינאריז ומה הקשר בין ג'ון ודינאריז.
Be the change you want to see in the world - Gandhi
נכתב ב- 29/06/2016, 09:58
נכתב ב- 29/06/2016, 10:14
ההורים של ג'ון:
ליאנדה (בדוק) וריאגר (90%)
ההורים של דאני:
אריס (המלך המשוגע) ולא זוכר את האמא
אחים של דאני:
ריאגר וויסריס
נכתב ב- 29/06/2016, 10:53
שטויות, למלך המשוגע אין שום קשר לג'ון סנואו.
סתם אידיוט זה בסירטון, אין שום הגיון מבחינת השתלשלות אירועים, תראה כמה דיסלייק הוא קיבל.
נכתב ב- 29/06/2016, 12:04
נכתב ב- 29/06/2016, 22:19
אז אליה מארטל הייתה נשואה לראייגר? לפני או אחרי שחטף את ליאנה? אאיגון ורהאניס אלה הילדים שלהם שההר הרג?
מי זה ארתור דיין?
רוברט הרג את ראייגר אחרי שג'יימי רצח את אאריז?
נכתב ב- 29/06/2016, 22:48
הוא חטף את ליאנה בזמן שהוא נשוי (עם ילדים) לאליה. וכן הם הילדים. ארתור דיין הוא שומר המלך שנלחם עם שתי החרבות בtower of joy - הלוחם הטוב ביותר אי פעם.
אני חושב שקודם ריאגר מת ואז הוא הרג את אריס אבל אני לא סגור על זה
נכתב ב- 30/06/2016, 01:16
אז מה הקשר של אוברין לאליה מטרל?
אם היא נשואה לטרגריאן היא לא יכולה להיות אחותו, כי היא מרטל ולדורן יש שם אחר לא?
עריכה:
טעות עם טיירל. הכל בסדר.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 01/07/2016, 10:23
התמונה הזאת חשובה. היא פורסמה על ידי HBO ובעצם מאשרת את תאוריית ההורים של ג'ון סנואו.
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים