אבל זה לדעתך, לדעתי/לדעת אחרים היה טוב.
זה מאוד סובייקטיבי. אי אפשר לשפוט.
נכתב ב- 05/05/2014, 17:10
אבל זה לדעתך, לדעתי/לדעת אחרים היה טוב.
זה מאוד סובייקטיבי. אי אפשר לשפוט.
נכתב ב- 05/05/2014, 17:11
פרק לא רע. נאמר דבר מאוד משמעותי באחת הסצנות (שלא נעשתה טוב, בתור קורא של ספרים) שכנראה עברה אצל חלק מהאנשים באוויר כי אף אחד לא מתייחס לזה.
אני מדבר כמובן על השיחה של פיטר וליסה לגבי ג'ון ארין.
נכתב ב- 05/05/2014, 17:18
פרק לא רע. נאמר דבר מאוד משמעותי באחת הסצנות (שלא נעשתה טוב, בתור קורא של ספרים) שכנראה עברה אצל חלק מהאנשים באוויר כי אף אחד לא מתייחס לזה.
כן, לא חושב שירד האסימון לאנשים שמי שאחראי על כל הכאוס הזה הוא פיטר.
אבל יש מצב שרובם לא זוכרים מי זה, כי תכלס מה ראינו? את הגופה שלו בפרק הראשון של הסדרה? חח
נכתב ב- 05/05/2014, 17:22
אבל יש מצב שרובם לא זוכרים מי זה, כי תכלס מה ראינו? את הגופה שלו בפרק הראשון של הסדרה? חח
המוות של ג'ון ארין הוא אחד הגורמים המרכזיים להתפתחות העלילה בתחילת הסדרה וחלק גדול מהעונה הראשונה התעסק בתעלומה הזאת.
האירוע עצמו לא פנומנלי כמו אירועים אחרים בסדרה אבל מלמד רבות על מוערבותו הרבה של פיטר מאחורי הקלעים.
נכתב ב- 05/05/2014, 17:31
כן, שמתי לב לסצינה כמובן אבל מי הוא ברח מהראש.
אחרי הכל, הוא היה בפרק 1 בעונה 1 לפני 3-4 שנים.
אבל עכשיו זה ברור.
נכתב ב- 05/05/2014, 17:36
המוות של ג'ון ארין הוא אחד הגורמים המרכזיים להתפתחות העלילה בתחילת הסדרה וחלק גדול מהעונה הראשונה התעסק בתעלומה הזאת.
האירוע עצמו לא פנומנלי כמו אירועים אחרים בסדרה אבל מלמד רבות על מוערבותו הרבה של פיטר מאחורי הקלעים.
בדיוק, אבל עד הרגע שהיא מתוודה בפניו, לקוראים, או לצופים, אין מושג מי היה מאחורי זה.
אגב, אהבתי מאוד את הפרק הזה בספר, שזה נדיר כשמדובר בסאנסה, לרוב אני משתעמם מהפרקים שלה.
עשה לדמות שלה טוב שהוא נכנס לחייה :-)
נכתב ב- 05/05/2014, 17:38
רגע אמרו שהיא כתבה את המכתב (אישתו)
אז ג'ון ארין כן ידע או לא ידע שהילדים הם של ג'יימי ולא של רוברט?
או שאצבעון ידע וגילה לה שתגלה במכתב O:
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 05/05/2014, 17:51
פשששששששששששש!!
שנייייייייייר איך אני מבסוטטטטטטטטטטט עלייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך!!!!!!!
נכתב ב- 05/05/2014, 18:04
בדיוק, אבל עד הרגע שהיא מתוודה בפניו, לקוראים, או לצופים, אין מושג מי היה מאחורי זה.
אגב, אהבתי מאוד את הפרק הזה בספר, שזה נדיר כשמדובר בסאנסה, לרוב אני משתעמם מהפרקים שלה.
עשה לדמות שלה טוב שהוא נכנס לחייה :-)
באמת? דווקא אני מאוד אוהב את הדמות של סאנסה ולדעתי גם השחקנית שלה בסדרה משחקת אותה באופן מושלם.
דרך אגב, אחת הסיבות שלא כל כך אהבתי את הסצנה המדוברת (מעבר לכך שלא הדגישו את חשיבותה והיא עברה באוויר) היא שהפרידו אותה מאירוע אחר דרמטי שקורה בעונה הזאת.
לדעתי אם היו שומרים על המבנה כמו בספר ולא עושים את ההפרדה , זה היה נתפס הרבה יותר.
נכתב ב- 05/05/2014, 18:09
רגע אמרו שהיא כתבה את המכתב (אישתו)
אז ג'ון ארין כן ידע או לא ידע שהילדים הם של ג'יימי ולא של רוברט?
או שאצבעון ידע וגילה לה שתגלה במכתב O:
אני חושב שקצת התבלבלת.
ג'ון ארין חשד שהילדים של ג'יימי והחל בחקירה (שאחר כך הושלמה על ידי נד סטארק).
המכתב שליסה כתבה לא גילה שום דבר לקייטלין בהקשר של הילדים, אלא רק האשים את הלאניסטרים בהרעלת ג'ון ארין.
נכתב ב- 05/05/2014, 19:30
נכתב ב- 05/05/2014, 19:38
זה בסדר אחי, הפרומו לפרק הבא זה לא ספוילר
יהיה אדיר, אדירררר!!!
נכתב ב- 05/05/2014, 20:53
Killers זו הגרסא הכי איכותית ומומלצת ב-720?
נכתב ב- 05/05/2014, 21:01
^
Game.of.Thrones.S04E05.720p.HDTV.DD5.1.x264-DON
נכתב ב- 06/05/2014, 15:28
וואלה קליפס אמרת לי שהעונה הזאת הולכת להיות הדבר הכי גדול שהיה בטלוויזיה.
לא שהיא רעה, היא אפילו די זורמת לי, אבל מפה ועד יצירת מופת המרחק גדול. ואני לא מדבר רק על ההתפתחות האיטית של קווי העלילה, אלא גם על הדיאולוגים והאירועים הפשטניים וגם האדישות שאני לפחות מגלה לחלק גדול מהדמויות, שלא ממש מתפתחות לשום מקום.
אני בטוח שהטוב עוד לפנינו העונה, אבל אני נשאר בדעתי שהסדרה עדיין לא מיצתה את הפוטניציאל ואני לא חושב שהיא ברמה של הגדולות באמת.
נכתב ב- 06/05/2014, 15:36
האמת שלדעתי קרה בפרק את אחד הדברים הכי גדולים שקרו העונה וזה אומר הכל על העונה שהבטיחה הרבה ועד עכשיו לא קיימה. אני כמובן מדבר על העניין שפיטר בעצם אומר בפה מלא שהוא זה שאחראי לכל שרשרת הארועים שקרתה בסדרה (איך מישהו פה בכלל פספס את זה?). חוץ מההרעלה של ג'ופרי אני לא זוכר משהו גדול יותר. חוץ מזה היה באמת פרק לא כזה מעניין עם התפתחויות בדמויות לא מעניינות.
נכתב ב- 06/05/2014, 15:39
האמת שלדעתי קרה בפרק את אחד הדברים הכי גדולים שקרו העונה וזה אומר הכל על העונה שהבטיחה הרבה ועד עכשיו לא קיימה. אני כמובן מדבר על העניין שפיטר בעצם אומר בפה מלא שהוא זה שאחראי לכל שרשרת הארועים שקרתה בסדרה (איך מישהו פה בכלל פספס את זה?). חוץ מההרעלה של ג'ופרי אני לא זוכר משהו גדול יותר. חוץ מזה היה באמת פרק לא כזה מעניין עם התפתחויות בדמויות לא מעניינות.
זאת אכן הייתה תגלית משמעותית, אם כי הסצינה של התגלית נעשתה ממש גרוע, ממש כמו באופרת סבון זולה.
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים