אתה יודע כמה כסף יש לו? עם היה לי 100 מיליון דולר, והיו אומרים לי שמע אחי לך עם הכובע הדבילי הזה קח מיליון דולר, (בהנחה שהכובע לדעתי היה נראה רע מאוד)
לא הייתי שם אותו, אני לא מדבר על מצב כמו עכשיו שאני סטודנט שלא יגיע למיליון דולר גם עוד כמה שנים, אני מדבר שיש לי מספיק כסף לחיות טוב! ולא לעבוד עוד (לחיות מהריבית)
א- אוהבים אותו אולי כי הוא אחלה בנאדם (אולי, לא יודע). אוהבים אותו גם כי הוא עוזר להם לזכות בתארים.
ב- אם אני לא טועה, לא כל מי ששיחק איתו ביונייטד חושב שהוא אחלה וקבוצתי וכאלה (אם אני לא טועה נוויל וגיגס פתחו עליו את הפה אחרי שעזב).
ג- היה לחוץ כי ישב על הספסל נגד דורטמונד בגלל הקבוצה? היה לחוץ כי רוצה לזכות בגביע.
ד- לא חייב לעשות הגנה. אבל חלק מהעניין של להיות קבוצתי זה לעשות הגנה. לא זאת התלונה שלי אליו בכל מקרה.
ה- הוא ווינר, הוא לא מוותר לעצמו ויש לו את מוסר העבודה (מבחינת האימונים) נראה לי הכי גדול בעולם. כל זה נכון גם לתגובות שלו כשהוא מחמיץ. זה לא נכון לתגובות שלו ככשחקן אחר מבקיע במקומו. זכור לי הפנדל שהחמיץ במדי ריאל, שחקן אחר הבקיע את הריבאונד ורונאלדו לא חגג ונראה כאילו עומד לבכות (גועל נפש).
ו- חגג עם כולם את הזכייה, בסדר. צריך להיות סנוב מעולם אחר ממש לא לחגוג עם החברים לקבוצה את הזכייה. הרי הוא לא יסרב להצטלם עם חברים בחגיגות, הוא לא ירקוד עם עצמו.
ז- לא יודע אם הוא מקבל כסף על כל שטות "אופנתית" שעושה, גם לא מעניין. לא מתייחס לזה בכלל.
הוא ידע שהם לא יריבו, ואם אתה חושב שיש סיכוי הכי קטן בעולם שהם יריבו אתה ילד.
זה כמו שיש כרטיס צהוב ואז יש דחיפות כאילו של חרטא, הם יודעים שהם לא יריבו....
ספארקי יותר מזה, אם יש לי יריבות קשה (אל תשכח שזה היה דרבי!!!) עם קבוצה שניה, ומישהו יעשה לי פרובוקציה, יש מצב טוב שגם אני הייתי מגיב ככה...
בועט עליו את הכדור, וואלה יופי, חבל שלא הוריד לו טיל בחזרה.
קודם כל, פרופורציה: תסתכל על ה"בעיטונת" של וראן לעומת הטיל של סימאונה (שהיה שחקן ברמה בינלאומית בעצמו, לא מפתיע שיצא לו טיל כזה).
ואחי, הוא בן 21, בפאקינג גמר צ'מפיונס, הוא עושה שטויות, זה מובן, גם אני הייתי עושה שטות כזו. לעומת זאת סימאונה הוא המבוגר מבין השניים והוא זה שצריך להגיב בצורה שקולה.
רונאלדו על הכיפאק באימונים, בבית, עם חברים ועם לא יודע מי. על המגרש הוא משחק אך ורק בשביל עצמו. נתן ספרינט בשביל לעשות הגנה? נגיד, לא ממש שמתי לב. עצם זה שצריך אשכרה להתייחס לזה ולפרגן לו על זה רק מראה כמה הוא לא קבוצתי כי זה משהו שהוא אמור לעשות כל הזמן (ושאף אחד לא יגיד שזה משהו שהוא עושה כל הזמן, או אפילו לעתים קרובות). אני לא אומר עליו מילה רעה בתור בנאדם, אבל על המגרש ההתנהלות שלו לא מייצרת סימפטיה, אין מה לעשות. שחקן ענק, אבל השחצנות והאגואיסטיות שלו דיי מגעילות.
גם לא היה משחק מטורף. היתה דרמה זה אין ספק אבל רמה גבוהה (חוץ ממשחק ההגנה שהציגה אתלטיקו) לא היתה. היה משחק דיי חלש של ריאל האמת. אבל זה מובן במתח והלחץ שיש במעמד הזה, מה גם שעמדו מולם נינג'ות עם אופי מטורף.
התגובה של סימאונה לא היתה לעניין, אבל וראן יצא חרא לא קטן בעצמו עם ההתגרות הזאת בספסל של אתלטיקו.
סבבה, אז אתה לא מתחבר אליו, זה הגיוני. אבל מכאן ועד לעשות מסע צלב ולהעלות אותו על המוקד רק בגלל חגיגה מזדיינת אחת זו הגזמה פרועה לחלוטין ופשוט נשגב מבינתי איך זה קורה כל פעם.
מסכים איתך שמבחינת כדורגל נטו לא היה משחק גדול, והאמת שזה היה די צפוי כי אתלטיקו היו די גמורים פיזית, וריאל בעצמם בפורמה לא משהו מאז הניצחון על באיירן.
עוד משהו שמציק לי, זה שאתם כותבים פה תמיד רונאלדו ומוריניו הם אחלה במציאות, אבל במשחק הם בכוונה ככה,
שכחתי שכולם פה חוץ ממני וליברפול יושבים איתם בצהריים לקפה, ושלא מזמן ראו אתכם דופקים עם מוריניו שווארמה בחזאן בחיפה.
אל תזיינו לי בשכל, אף אחד פה לא מכיר אותם במציאות, ואם אתם אומרים עליי שאני אוכל לוקשים מהעיתונות, אתם אוכלים לוקשים גם, מהצד השני,
אני מדבר על פי מה שאנירואה, ואני רואה שחקן ענק, אבל פלוץ עוד יותר גדול מולי, אתם אוהבים את זה? תהנו,
אותי זה מגעיל, ועובדה שאני בכלל לא היחידי שחושב ככה.
שניר, יש הבדל בין מה שאתה רואה לבין החיים האמיתיים. החוכמה היא להבדיל ביניהם בכוחות עצמך.
קח לדוגמה את מייקל ג'ורדן. על המגרש הוא נראה בן זונה קשוח ואגומניאק, אבל תמיד דאג לקבוצה ולחברים שלו ורק אז לעצמו. בפועל, מחוץ למגרש הוא התברר כאחד האנשים הדוחים ביותר, אחד שידרוך על כל מי שאפשר רק כדי להאדיר את עצמו. ברור לכולנו שזו האמת, וכולם, כולל כולם יודעים את זה בזכות הסיפורים מחדרי ההלבשה של השחקנים והמאמנים.
למה אתה לא מאמין לסיפורים האלו על רונאלדו? יותר מזה, אין אף שחקן אחד או מאמן שיצא כנגד רונאלדו כאדם. אפילו אחד. אז למה אתה מאמין?
שוב, ההצגות שלו לעיתים מגוחכות ואפילו גרוטסקיות, אבל זה הבן אדם והוא מתנהג בצורה כזו כשהוא עולה על המגרש. זה מה יש. מבחינתי שיתנהג בצורה כזו כל עוד הוא לא פוגע באף אחד וממשיך לנצח לנו משחקים. אני לא אוהד את התדמית שלו, אלא את היכולת שיש לו ברגליים.
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו" - סטיבן רייט.
אני יודע לפחות שלפחות חלק ממכם שונאים צוללנים, בוסקטס ורובן חטפו פה כבר לא מעט. אבל מה דעתכם לגבי רונאלדו שחקן הכדורגל הכי טוב בעולם, ספורטאי למופת (בלי טיפה של ציניות) וצוללן עם קבלות?
תשמע, אני שאתה כזה מהיר ואתה פצוע, כל תזוזה הכי קטנה הופכת אותך, מה שכן, חשוב מאוד גם לדעת ליפול, בגלל זה תמיד הם מתגלגלים....
אז אולי לא היה פאול, אבל אני לא רואה פה משהו סופר חריג, יכול להיות שנגע בו קצת ולא רואים מהזווית הזאת, או שבאמת לא נגע, אבל אין פה משהו מעבר לטעות שיפוט רגילה...
כריסטיאנו רונאלדו מגיב לראשונה על הורדת החולצה בגמר:
"אולי בגלל שזכינו בגביע המלך, בליגת האלופות, זכיתי בנעל הזהב ושברתי את שיא ההבקעות של ליגת האלופות, אז זה חלום בשבילי. זו התפרקות של עונה שלמה".