אשכול הביקורות הלא רשמי!
נכתב ב- 05/07/2011, 22:37
אתה יכול לשלוח לי לינק או משהו לפרטי?
נכתב ב- 05/07/2011, 22:38
ראיתי את הסרט כשיצא בזמנו בדי וי די ואני לא זוכר ממנו כלום (בכל זאת שמונה שנים), אפילו אם אהבתי או לא אהבתי,אולי אני אראה אותו שוב. מה שכן, משחקים בו שני השחקנים הצרפתים הכי מצליחים.Tais toi הסרט הכי מצחיק שראיתי ב5 שנים האחרונות, סרט צרפתי קורע מצחוק!
http://www.sratim.co.il/view.php?id=11257&...94#!reviews
ציון 9!
נכתב ב- 05/07/2011, 23:51
תודה על ההמלצה. סרט טוב מאוד. 8/10 (עשוי טוב+מסר)trust - אמון של שווימר.
אחלה סרט, באמת שאחלה. אני מת על קלייב אואן. ושווימר עושה עבודה ממש טובה בתור הבמאי.
הסרט מראה כמה האינטרנט זה מקום פאקינג מסוכן וכמה ילדים טיפשים עדיין כשהם קטנים.
קצת הציק לי שכביכול לא תפסו אותו בסוף, אבל עדיין זו אחלה דרך לסיים את הסרט.
7/10
נכתב ב- 06/07/2011, 02:17
תודה על ההמלצה. סרט טוב מאוד. 8/10 (עשוי טוב+מסר)trust - אמון של שווימר.
אחלה סרט, באמת שאחלה. אני מת על קלייב אואן. ושווימר עושה עבודה ממש טובה בתור הבמאי.
הסרט מראה כמה האינטרנט זה מקום פאקינג מסוכן וכמה ילדים טיפשים עדיין כשהם קטנים.
קצת הציק לי שכביכול לא תפסו אותו בסוף, אבל עדיין זו אחלה דרך לסיים את הסרט.
7/10
אכן תודה. שמעתי שווימר והרעיון סיקרן אותי ורצתי לראות.
סרט טוב מאוד.
מוזר שדווקא כמה ביקורות קטלו את הסרט.
נכתב ב- 06/07/2011, 12:43
נכתב ב- 06/07/2011, 16:41
קליפס ראיתי את הסרט, חמוד כזה להעביר את הזמן..
חחח ברור זה מה שקומדיה צריכה לעשות, אבל צחקת? זה הכי חשוב, כי אם לא אז לקרוא לו רק בשביל להעביר את הזמן דיי סרט נפילה.
לא יודע, אני אהבתי מאוד...מצאתי את עצמי צוחק כל הסרט , זה עוד מבלי לעשן כלום חח
נכתב ב- 06/07/2011, 16:44
לא מצאתי הורדה מתאימה עם תרגום מתאים.
אתה יכול לשלוח לי לינק או משהו לפרטי?
נכתב ב- 06/07/2011, 17:04
יצא שצחקתי כן היו קטעים שאהבתי חח..אמא שלי מדברת צרפתית אז היא גם ראתה ואהבה..קליפס ראיתי את הסרט, חמוד כזה להעביר את הזמן..
חחח ברור זה מה שקומדיה צריכה לעשות, אבל צחקת? זה הכי חשוב, כי אם לא אז לקרוא לו רק בשביל להעביר את הזמן דיי סרט נפילה.
לא יודע, אני אהבתי מאוד...מצאתי את עצמי צוחק כל הסרט , זה עוד מבלי לעשן כלום חח
מנדליקו תוריד מהורדות נט או משו..
נכתב ב- 06/07/2011, 23:35
הקולנוע הבריטי פאקינג ענק. איזה סצנות חזקות יש בסרט. הכי טוב של דני בויל.
נכתב ב- 07/07/2011, 06:42
נכתב ב- 07/07/2011, 13:08
עכשיו סיימתי לראות אותו, פשוט נהדר !
סרט עם רעיון מקורי מאוד מאחוריו.
נהנתי מכל רגע.
אוהב את השחקן הזה.. (למרות שברוב הסרטים/סדרות שלו הוא נקרא הומו)
נכתב ב- 07/07/2011, 13:31
לא סרט של קולנוע, אלא לראות בבית בטלוויזיה באיכות בלוריי בכיף...
8/10
נכתב ב- 07/07/2011, 16:26
ד"א- ראיתי שוב את טרילוגיית בורן אחרי כמה שנים, פשוט מעולה !
נכתב ב- 07/07/2011, 16:35
סרט מעולה... מקווה שהבאים אחריו גם ואף טובים יותר.
7/10.
נכתב ב- 07/07/2011, 21:57
ראיתי עכשיו לאור ההמלצות החמות, והיה כמה קטעים שהבאתי גיחוך קטן ותו לא.
מה שכן, השחקן הראשי מאוד סטלן.. אבל סרט מאוד משעמם, ובאמת מרגיש שבזבזתי את השעה וחצי הזו (ואני מאוד אוהב קומדיות מצחיקות).
חבל.
נכתב ב- 07/07/2011, 23:19
נכתב ב- 08/07/2011, 01:26
לדעתי הגזמת פה דווקא..הסרט לא להיט זה נכון, אפילו לעיתים עשו אותו יותר מידי מד"ב (בקטע של פלישה וכאלה) וזה הוריד רצח."רובוטריקים 3" (2011). סרט גרוע, משעמם ואף מגוחך לעיתים קרובות מדי. משחק גרוע של כל הקאסט, ללא יוצא מן הכלל. אפקטים טובים, אבל למי אכפת? האקשן סתמי במקרה הטוב, מגוחך במקרה הרע. לא רק שהסרט משעמם, אלא הוסיפו חטא על פשע ועשו אותו ארוך כמו הגלות ללא סיבה טובה. אנשים אמרו שהתלת מימד יוצא דופן ומרהיב בדיוק כמו התלת שהיה ב"אווטאר", אני נאלץ לא להסכים. רוב הזמן הרגשת ישאני צופה בסרט דו מימד רגיל. לעיתים ממש נדירות היה קטע שהורגש בו קצת עומק או שמשהו עף במקרה על המסך, אבל רוב הזמן פשוט נאדה. לא רק הסרט הכי גרוע שיצא ב-2011 (שזה משפט יחסי בפני עצמו), אלא גם אחד הגרועים ביותר שראיתי בכללי, נקודה. הבנתי שהולך לצאת סרט רביעי ללא שיאה לאבוף וללא מייקל ביי. קשה לי להאמין שאתן לסרט הנוסף צ'אנס, אבל אני מניח שאם יהיה מדובר בבמאי טוב ושחקן ראשי טוב, בהחלט ייתכן שאעשה זאת... בלי נדר, כמובן. 2/10!
האקשן היה סבבה לגמרי, הסצנה של שוקווייב והבניין יכולה להיכנס בכיף לפנתיאון של הסצנות אקשן הגדולות ביותר שיצאו.
רוזי האנטינגטון אני לא ארחיב היא פשוט הדבר הכי מושלם שראיתי, לא סופרת את מייגן פוקס. לא אנושית היא.
אצלי הוא 5.5
נכתב ב- 08/07/2011, 07:26
היותר מדי מד"ב זה לא מה שהפריע לי, אלא כמה שהוא מגוחך, מפגר ומשעמם.לדעתי הגזמת פה דווקא..הסרט לא להיט זה נכון, אפילו לעיתים עשו אותו יותר מידי מד"ב (בקטע של פלישה וכאלה) וזה הוריד רצח."רובוטריקים 3" (2011). סרט גרוע, משעמם ואף מגוחך לעיתים קרובות מדי. משחק גרוע של כל הקאסט, ללא יוצא מן הכלל. אפקטים טובים, אבל למי אכפת? האקשן סתמי במקרה הטוב, מגוחך במקרה הרע. לא רק שהסרט משעמם, אלא הוסיפו חטא על פשע ועשו אותו ארוך כמו הגלות ללא סיבה טובה. אנשים אמרו שהתלת מימד יוצא דופן ומרהיב בדיוק כמו התלת שהיה ב"אווטאר", אני נאלץ לא להסכים. רוב הזמן הרגשת ישאני צופה בסרט דו מימד רגיל. לעיתים ממש נדירות היה קטע שהורגש בו קצת עומק או שמשהו עף במקרה על המסך, אבל רוב הזמן פשוט נאדה. לא רק הסרט הכי גרוע שיצא ב-2011 (שזה משפט יחסי בפני עצמו), אלא גם אחד הגרועים ביותר שראיתי בכללי, נקודה. הבנתי שהולך לצאת סרט רביעי ללא שיאה לאבוף וללא מייקל ביי. קשה לי להאמין שאתן לסרט הנוסף צ'אנס, אבל אני מניח שאם יהיה מדובר בבמאי טוב ושחקן ראשי טוב, בהחלט ייתכן שאעשה זאת... בלי נדר, כמובן. 2/10!
האקשן היה סבבה לגמרי, הסצנה של שוקווייב והבניין יכולה להיכנס בכיף לפנתיאון של הסצנות אקשן הגדולות ביותר שיצאו.
רוזי האנטינגטון אני לא ארחיב היא פשוט הדבר הכי מושלם שראיתי, לא סופרת את מייגן פוקס. לא אנושית היא.
אצלי הוא 5.5
הסצינה של שוקוויב והבניין הייתה סצינת האקשן הכי מבוזבזת שראיתי אי פעם. יכלו לעשות אותה מדהים, במקום זה היא חרא.
רוזי האנטינגטון באמת מדהימה, אבל חרא של שחקנית.
נכתב ב- 08/07/2011, 09:02
זה כמו להשלים טרילוגייה.
סבלנו את הסוף של הירוס (למרות שסגרו באמצע), נסבול גם את זה.
נכתב ב- 08/07/2011, 11:13
אחי יש לך כל כך הרבה שנאה עיוורת שזה מטורף..היותר מדי מד"ב זה לא מה שהפריע לי, אלא כמה שהוא מגוחך, מפגר ומשעמם.לדעתי הגזמת פה דווקא..הסרט לא להיט זה נכון, אפילו לעיתים עשו אותו יותר מידי מד"ב (בקטע של פלישה וכאלה) וזה הוריד רצח."רובוטריקים 3" (2011). סרט גרוע, משעמם ואף מגוחך לעיתים קרובות מדי. משחק גרוע של כל הקאסט, ללא יוצא מן הכלל. אפקטים טובים, אבל למי אכפת? האקשן סתמי במקרה הטוב, מגוחך במקרה הרע. לא רק שהסרט משעמם, אלא הוסיפו חטא על פשע ועשו אותו ארוך כמו הגלות ללא סיבה טובה. אנשים אמרו שהתלת מימד יוצא דופן ומרהיב בדיוק כמו התלת שהיה ב"אווטאר", אני נאלץ לא להסכים. רוב הזמן הרגשת ישאני צופה בסרט דו מימד רגיל. לעיתים ממש נדירות היה קטע שהורגש בו קצת עומק או שמשהו עף במקרה על המסך, אבל רוב הזמן פשוט נאדה. לא רק הסרט הכי גרוע שיצא ב-2011 (שזה משפט יחסי בפני עצמו), אלא גם אחד הגרועים ביותר שראיתי בכללי, נקודה. הבנתי שהולך לצאת סרט רביעי ללא שיאה לאבוף וללא מייקל ביי. קשה לי להאמין שאתן לסרט הנוסף צ'אנס, אבל אני מניח שאם יהיה מדובר בבמאי טוב ושחקן ראשי טוב, בהחלט ייתכן שאעשה זאת... בלי נדר, כמובן. 2/10!
אצלי הוא 5.5
הסצינה של שוקוויב והבניין הייתה סצינת האקשן הכי מבוזבזת שראיתי אי פעם. יכלו לעשות אותה מדהים, במקום זה היא חרא.
רוזי האנטינגטון באמת מדהימה, אבל חרא של שחקנית.
סצנה חרא ? אתה באמת רציני ?
אתה לא מתיימר להיות פה אובייקטיבי בשיט
חחחח מי הולך לראות אותה בשביל המשחק !?
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים