עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

ליגת האלופות 2013/14

• אנא התחבר בכדי להגיב
679 תגובות לנושא זה

#641 Spirit

Spirit

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,248 הודעות

נכתב ב- ‎25/05/2014‏, ‎17:14

וסתם עוד משהו, אני מאמין שאף אחד ממי שמגיב פה לא היה במשחק,

וכולם ראו את אותו שידור בטלוויזיה,

איך אתם בדיוק רואים שרונאלדו לא חגג איתם כי הוא לא קפץ עליהם בקרן? חח

90 אחוז מהאנשים שקפצו על בייל ליד הקרן בגול, וגם על ראמוס זה בכלל היו שחקני ספסל עם חיזוק של זידאן ואלונסו.

חחח איזה אחים

http://vod.sport5.co...c=147&Vi=169598

• CLIPSE אוהב את זה

#642 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎25/05/2014‏, ‎17:25

2 הקבוצות היו במשחק התקפה על הפנים.
אבל להגיד שאתלטיקו באו ושיחקו בונקר זו טיפשות.
חוץ מב10 דקות האחרונות, אתלטיקו שטפו את המגרש ולחצו הרבה בחלק המגרש של ריאל מדריד וריאל התקשתה להוציא התקפה מסודרת.
זה מה שראיתי - לא יודע מה אתם ראיתם.

#643 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎25/05/2014‏, ‎17:37

אביחי אתה אדם קשה, בקולנוע אתה יותר סבבה ;-)

#644 Cech

Cech

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 565 הודעות

נכתב ב- ‎25/05/2014‏, ‎17:46

מה רונאלדו משחק אותה בסוף עם גול מסכן מפנדל, כאילו מה הוא עשה כבר 120 דקות.

דבילי לגמרי.

אחחח

LET THE HATERS RAGE

יש פה מעט משתמשים פעילים ואפשר לראות בקלות שאני אחד התומכים של רונאלדו ושל ריאל בכלל.

זה פשוט עצוב שאי אפשר להעביר ביקורת על שחקן שהיה אמור להיות הבולט במשחק ופשוט לא עשה כלום.

התגובה הייתה שונה אם הביקורת הייתה על שחקן אחר, אני בטוח בזה.

למה קשה להודות שהוא שיחק חרא בגמר? זה משחק קריטי והקבוצה הייתה צריכה אותו.

אבל פה הוא הייטר לגמרי. עם כל הכבוד לראמוס ולדי מריה או בייל, הגביע הזה הוא של כריסטיאנו. הוא חתום עליו. מה הוא משחק אותה? שם את הגול האחרון במפעל והעמיד אותו על 17 עם זכייה. זה מה הוא משחק אותה.

זה בדיוק על מה שאני מדבר עליו. "עם כל הכבוד לראמוס ודי מריה"?

בלי הפריצות של די מריה בכל התחרות הזאת ריאל לא הייתה מגיעה לגמר. בלי המשחק ראש וההגנה של ראמוס ריאל לא הייתה עוברת את החצי גמר וגם לא הייתה מגיעה להערכה בגמר.

חתום עליו מאיזו בחינה? מספרית? מהרבע גמר בייל כבר נהיה יותר בולט ומורגש ממנו.

יצא לי להיות בחצי גמר נגד באיירן ושמעתי המון תלונות (ובצדק) על רונאלדו שלא עשה כלום,

משום מה פה גם כשהוא לא עושה כלום הוא מקבל תשואות.

אתה צודק שרונאלדו לא הגיע לגמר, זה אני לא מתווכח איתך.

אבל רונאלדו היה פצוע. אני כמעט סגור על זה שהוא היה פצוע.

הוא אמנם שיחק אבל היה אפשר לראות שהוא לא עשה ספרינטים, הוא לא ניסה אפילו דריבלים. הוא פשוט רצה לשחק ולמשוך תשומת לב (מבחינת שחקני ההגנה של אתלטיקו)

רונאלדו לא סתם הבקיע 16 שערים העונה בליגת האלופות. העונה הזאת הייתה נורא חשובה לו. והוא סיים אותה עם התואר + הבקיע את השער הכי מתוק בעולם. אתמול. דקה 120. שחתם את העונה הזאת.

אגב, גם בחצי גמר נגד באיירן הוא היה פצוע. הוא הבקיע גול אחד מכדור חופשי, וגול אחד אחרי ספרינט אחד ויחיד כמעט שהוא עשה כל המשחק.

אני באמת מקווה שהפציעה הזאת תסדר עד המונדיאל. כי הוא כבר סוחב אותה מלא זמן.

l2mvlzg.gif

יכול להיות מאוד שהפציעה היא זו שהביאה למשחק שלו, אין לי מושג.

החגיגה הזאת פשוט הייתה נראית לי מיותרת וקיצונית ברמות. תחשוב שראמוס חגג פחות אחרי שהציל אתכם מהפסד (תאכלס זכיתם בעיקר בגלל ראמוס, גם בגמר וגם בחצי).

ואני עוד אחד שלא סובל את ההתנהגות שלו, אבל הוא יצא כזה תותח והוא פשוט השתיק את כל אלה שצחקו עליו מעונה שעברה.

עזוב צניעות, זה לא מעניין, רונאלדו נתן עונה גדולה עד הרבע פחות או יותר, אין ספק. 

זה פשוט נראה כאילו הוא חי בסרט משלו אחרי שאחרים עשו את העבודה השחורה, אתה מבין על מה אני מדבר?

זה כנ"ל לגבי החצי.

#645 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎25/05/2014‏, ‎18:03

בקולנוע אני לא מבין.

#646 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎25/05/2014‏, ‎18:31

בקולנוע אני לא מבין.

אהבת את "רומן על אמת" בשבילי זה מספיק :)

#647 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,055 הודעות

נכתב ב- ‎25/05/2014‏, ‎19:00

חבר'ה, חשבתם שאולי הוא לא חוגג את השער?

שימו לב שאחרי השער הוא צועק קאמפאונס. כלומר, הוא חוגג את הזכיה, לא את השער עצמו.

האם זה מוגזם? כן.

אבל הוא בן אדם מאוד מוחצן וזה מי שהוא. זה לא בא במטרה למשוך תשומת לב או לצאת גיבור.

דבר שני, הוא לא ממש חגג את השער של ראמוס כי הוא לקח את הכדור במטרה להמשיך לשחק ולהבקיע עוד שער.

זה מי שהוא, שחקן עם רעב בלתי נגמר לשחק, להבקיע ובעיקר, לנצח. לפעמים זה פוגע בו ובקבוצה מסביב, אבל ברוב המוחץ של המקרים, זה רק עוזר לקבוצה.

רונאלדו אכן היה פצוע, יש לו את אותה הפציעה שיש לקוסטה, והוא סוחב אותה כבר כמה שבועות, זו אותה פציעה שבגללה הוא היה בספק גם מול באיירן, לא פציעה שמונעת משחק, אבל מאוד מאוד מגבילה.

ומי שם זין שלא היה לו משחק טוב אתמול? הוא היה נפלא בכל המשחקים עד הגמר, ופשוט נתן קמפיין לפנתאון. כל אחד היה מת לשחקן כזה בקבוצה שלו.

לא זוכר מי אמר את השטות הזו על 13 שערים בשלב הבתים ומול שאלקה. חבר, הוא הבקיע גם מול דורטמונד וגם מול באיירן. למעשה, הוא כבש בכל אחד ממשחקי הנוקאאוט. איזה עוד מאני טיים אתה רוצה?

• ThUnDeR אוהב את זה

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#648 Cech

Cech

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 565 הודעות

נכתב ב- ‎25/05/2014‏, ‎19:23

חבר'ה, חשבתם שאולי הוא לא חוגג את השער?

שימו לב שאחרי השער הוא צועק קאמפאונס. כלומר, הוא חוגג את הזכיה, לא את השער עצמו.

האם זה מוגזם? כן.

אבל הוא בן אדם מאוד מוחצן וזה מי שהוא. זה לא בא במטרה למשוך תשומת לב או לצאת גיבור.

דבר שני, הוא לא ממש חגג את השער של ראמוס כי הוא לקח את הכדור במטרה להמשיך לשחק ולהבקיע עוד שער.

זה מי שהוא, שחקן עם רעב בלתי נגמר לשחק, להבקיע ובעיקר, לנצח. לפעמים זה פוגע בו ובקבוצה מסביב, אבל ברוב המוחץ של המקרים, זה רק עוזר לקבוצה.

רונאלדו אכן היה פצוע, יש לו את אותה הפציעה שיש לקוסטה, והוא סוחב אותה כבר כמה שבועות, זו אותה פציעה שבגללה הוא היה בספק גם מול באיירן, לא פציעה שמונעת משחק, אבל מאוד מאוד מגבילה.

ומי שם זין שלא היה לו משחק טוב אתמול? הוא היה נפלא בכל המשחקים עד הגמר, ופשוט נתן קמפיין לפנתאון. כל אחד היה מת לשחקן כזה בקבוצה שלו.

לא זוכר מי אמר את השטות הזו על 13 שערים בשלב הבתים ומול שאלקה. חבר, הוא הבקיע גם מול דורטמונד וגם מול באיירן. למעשה, הוא כבש בכל אחד ממשחקי הנוקאאוט. איזה עוד מאני טיים אתה רוצה?

הוא הכניס 13 שערים עד שלב השמינית, מה שטות בזה?

לא עפתי ממנו מול באיירן, שטות של החומה וגול שהוגש לו על הצלחת. מול דורטמונד עוד נזרום איתך.

לא טוען שהוא לא שחקן גדול, אבל יש אחרים בריאל שיותר התלהבי מהם ברגעים המכריעים.

כל מה שטענתי שהוא עף על עצמו אחרי הגול, זה הכל, וקראתי לא מעט באינטרנט ואני רואה שלא מעט חושבים כך.

#649 liverpool

liverpool

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 447 הודעות

נכתב ב- ‎25/05/2014‏, ‎19:36

בסדר, הוא לא שיחק טוב מאז שלב השמינית אבל הוא כן הבקיע וזה מה שחשוב. אי אפשר להגיד שהוא לא היה סופר משמעותי בזכייה של ריאל. מה שכן, אתמול הוא בכלל לא היה על המגרש. הוא לא זה שהביא את הגביע, או סחב את הקבוצה. הוא היה חלק ממנה. הוא לא היה הכי משמעותי בשלבים המכריעים.

והוא ועוד איך בא במטרה למשוך תשומת לב ולצאת הגיבור. הכל סביב הדמות שלו. הוא אחד השחקנים הכי לא קבוצתיים שיש. מי שרוצה להתווכח שיתווכח, אבל לדעתי הוא חד משמעית חוגג את ההצלחות כי אלה הצלחות שלו ולא כי אלה הצלחות של הקבוצה שלו. ככה היה גם ביונייטד וזה עוד הלך והקצין עם המעבר לריאל. זה לא מוריד מכמה שהוא שחקן אדיר, אבל זאת האמת.

#650 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,055 הודעות

נכתב ב- ‎25/05/2014‏, ‎19:52

ככה שקרים מתחילים ומתגלגלים עד שאנשים תופסים אותם כאמת... מה זה לא חגג את השער של בייל/ראמוס? ראית מה הלך שם מעבר ל5 שניות הראשונות שהמצלמה על השחקנים? אתה יודע מה הוא אמר לבייל או לראמוס אחרי המשחק? לא נורא, העיקר להשלים את החורים כדי להתאים לנרטיב שלך.
ראית ש30 שניות לפני הגול בייל הוא יורד ועושה ספרינט להגנה כדי לחלץ כדור? לא חונה ברחבה של אתלטיקו ומנסה לשים את הגול הקובע. ויותר מזה, אחרי הספרינט הזה הוא צלע ודידה, סימן ברור לכך שעלה פצוע למשחק.

עבורי, כאוהד ריאל דבר כזה חשוב פי 1000 מאשר זה שהיה חשוב לו לשים עוד גול ב3-1 ולחגוג באקסטזה (באמת, איזה חטא נוראי).

ואגב, תפסיקו כבר עם השטות הזו שהוא חוגג רק הצלחות אישיות. הנה מה שפיקה הקטאלוני אמר על רונאלדו. הנה מה שאנצ'לוטי העיד עליו אחרי הגעתו של בייל.

אדם כזה לא יכול לחגוג רק את ההצלחה האישית שלו. כל אחד מעיד על כך שהוא מאוד חברותי, לבבי ותומך בחברי הקבוצה.

מספיק עם הדמגוגיה בשקל.

ושוב, משום מה רונאלדו מנסה להציג תדמית שונה לחלוטין של אלפא דוג ואגו מניאק שחצן, אבל בפועל הוא לא כזה. מספיק! תפרידו בין מה שהולך על המגרש לבין מה שהולך מחוצה לו.

מדהים איך כולם מסיטים את הנשק כלפי רונאלדו במקום לדבר על המשחק המטורף והדרמטי שהיה אתמול. ואם אתם מתעקשים להתקשקש על שטויות, אז למה לא על ההתפרצות הגועלית של סימאונה כלפי וראן? מאמן בן 40 ומשהו רוצה ללכת מכות עם שחקן בן 21 (!). בעיניי זה מעשה דוחה לחלוטין, שלא נתחיל לדבר על הפניות הבלתי פוסקות לשופט הרביעי ולשופט הראשי בכל הפסקה של המשחק. בעיניי זה לגיטימי, משחק פסיכולוגי, אבל ההיתממות לאחר המשחק היא צבועה, מגעילה ובזויה.

• ThUnDeR אוהב את זה

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#651 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎25/05/2014‏, ‎20:05

אחי הוא בעט עליו את הכדור, הוא החזיר לו בחזרה...

הוא ידע שהם לא יריבו, ואם אתה חושב שיש סיכוי הכי קטן בעולם שהם יריבו אתה ילד.

זה כמו שיש כרטיס צהוב ואז יש דחיפות כאילו של חרטא, הם יודעים שהם לא יריבו....

ספארקי יותר מזה, אם יש לי יריבות קשה (אל תשכח שזה היה דרבי!!!) עם קבוצה שניה, ומישהו יעשה לי פרובוקציה, יש מצב טוב שגם אני הייתי מגיב ככה...

בועט עליו את הכדור, וואלה יופי, חבל שלא הוריד לו טיל בחזרה.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#652 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎25/05/2014‏, ‎20:14

חחח הוא הורד לו טיל חזרה וראן התחמק.
תראה את הסרטון איזה בעיטה סימאונה הוציא.

#653 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎25/05/2014‏, ‎20:24

כן ראיתי, התכוונתי חבל שלא פגע היה מרדים אותו....

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#654 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎25/05/2014‏, ‎20:25

ד"א הוא נותן גיל מדוייק, יפה, יחסית לגיל, והלבוש שהיה לו, מרחק וכו'.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#655 liverpool

liverpool

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 447 הודעות

נכתב ב- ‎25/05/2014‏, ‎20:34

רונאלדו על הכיפאק באימונים, בבית, עם חברים ועם לא יודע מי. על המגרש הוא משחק אך ורק בשביל עצמו. נתן ספרינט בשביל לעשות הגנה? נגיד, לא ממש שמתי לב. עצם זה שצריך אשכרה להתייחס לזה ולפרגן לו על זה רק מראה כמה הוא לא קבוצתי כי זה משהו שהוא אמור לעשות כל הזמן (ושאף אחד לא יגיד שזה משהו שהוא עושה כל הזמן, או אפילו לעתים קרובות). אני לא אומר עליו מילה רעה בתור בנאדם, אבל על המגרש ההתנהלות שלו לא מייצרת סימפטיה, אין מה לעשות. שחקן ענק, אבל השחצנות והאגואיסטיות שלו דיי מגעילות.

גם לא היה משחק מטורף. היתה דרמה זה אין ספק אבל רמה גבוהה (חוץ ממשחק ההגנה שהציגה אתלטיקו) לא היתה. היה משחק דיי חלש של ריאל האמת. אבל זה מובן במתח והלחץ שיש במעמד הזה, מה גם שעמדו מולם נינג'ות עם אופי מטורף.

התגובה של סימאונה לא היתה לעניין, אבל וראן יצא חרא לא קטן בעצמו עם ההתגרות הזאת בספסל של אתלטיקו.

• dorel310 אוהב את זה

#656 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎25/05/2014‏, ‎20:41

עוד משהו שמציק לי, זה שאתם כותבים פה תמיד רונאלדו ומוריניו הם אחלה במציאות, אבל במשחק הם בכוונה ככה,

שכחתי שכולם פה חוץ ממני וליברפול יושבים איתם בצהריים לקפה, ושלא מזמן ראו אתכם דופקים עם מוריניו שווארמה בחזאן בחיפה.

אל תזיינו לי בשכל, אף אחד פה לא מכיר אותם במציאות, ואם אתם אומרים עליי שאני אוכל לוקשים מהעיתונות, אתם אוכלים לוקשים גם, מהצד השני,

אני מדבר על פי מה שאנירואה, ואני רואה שחקן ענק, אבל פלוץ עוד יותר גדול מולי, אתם אוהבים את זה? תהנו,

אותי זה מגעיל, ועובדה שאני בכלל לא היחידי שחושב ככה.

• dorel310 אוהב את זה

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#657 Spirit

Spirit

• ותיקים
  • 3,248 הודעות

נכתב ב- ‎25/05/2014‏, ‎20:44

אני לא מבין מה אתה רוצה מרונאלדו, כל השחקנים בקבוצה אוהבים אותו,

הוא כל שנה מנסה לבשל יותר ויותר לחברים שלו לקבוצה, כן הוא לא יורד להגנה, אז מה, גם מסי לא יורד להגנה.

אני יכול גם להבין את זה בשני המקרים, ואני לא חושב שהוא צריך לעשות את זה. בכל קבוצה יש את השחקן שניים שלא יורדים להגנה, בריאל זה רונאלדו.

אתה כל פעם אומר שהוא אגואיסט, זה סתם נתפס לאנשים ככה גם מהשפעות של תקשורת, וגם בגלל שרואים אותו מתעצבן מהחמצות וכאלה וחושבים שזה בגלל שהוא אגואיסט,

הוא מתעצבן כי הוא הווינר הכי גדול שקיים בכדורגל (לא מדבר על יכולת, מצידי שמסי יהיה יותר טוב) מדבר מבחינת הרצון שלו לנצח, כמו שכבר אמרו פה אם תראה את ההילוך החוזר אחרי הגול של ראמוס,

בדקה 93 שכולם חגגו הוא לא רץ לחגוג כי באמת כמו שאמרו, הוא הרים ישר את היד לשמחה ורץ לקחת את הכדור שינסו לתת עוד גול עוד בתוספת זמן.

אתה אומר שהוא אגואיסט, אני זוכר שהייתה תמונה ברשת שלא הצלחתי למצוא, כשמסי זכה בכדור הזהב עמד הצטלם לבד עם הפרס,

כשרונאלדו זכה הוא גם קנה לכל הקבוצה גביע ואמר שזה בזכותם. גם כשביקשו ממנו להצטלם במשחק, הוא קרא לכל הקבוצה שתצטלם איתו, הדבר היחיד שמצאתי זה הסרטון

ככה שאני באמת לא מבין את הקטע של האגואיסט, אם הוא באמת היה אגואיסט, אף אחד בקבוצה שלו לא היה אוהב אותו, ורק לראות את אהבה שלו עם ראמוס ועם בייל שבא על תקן השחקן היקר בעולם,

יש מיליון תמונות שלהם מהזכייה אתמול איך הוא חוגג גם עם ראמוס וגם עם בייל וגם עם פפה וגם עם מרסלו וגם עם קסיאס, אבל לא הוא אגואיסט, חוגג רק עם עצמו.

#658 Spirit

Spirit

• ותיקים
  • 3,248 הודעות

נכתב ב- ‎25/05/2014‏, ‎20:46

ועוד משהו שנזכרתי עכשיו,

אתה אומר שהוא אגואיסט, אתה ראית אותו (אמרתי כבר כמה פעמים שהזיכרון שלי גרוע), באחד המשחקים שהוא לא שיחק, נראה לי בגמר גביע או באלופות לא זוכר,

שהוא לא ישב לשנייה על הספסל? וכל המשחק עמד על הרגליים וכיוון שחקנים. אם הוא אגואיסט, הוא מצידו שהקבוצה תפסיד שכולם יחשבו שרק בזכותו היא מנצחת.

• ThUnDeR ו Nikita אוהבים את זה

#659 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎25/05/2014‏, ‎20:53

כן זה היה נגד דורטמונד. אבל עידן כתבת כל כך הרבה על האגואיסט, ולא אמרתי את זה חחחח,

אמרתי שהוא פלוץ. כמו שיש מחצית והוא מעמיד את הבלורית לשמאל, ואז מתקלח במחצית ועושה את הבלורית לימין נו באמת!!!!

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#660 Spirit

Spirit

• ותיקים
  • 3,248 הודעות

נכתב ב- ‎25/05/2014‏, ‎20:57

חחח עניתי לליברפול.

כן אחי, בזה אני מסכים איתך שהוא לפעמים מגזים, אבל אחי הוא הרבה מעבר לשחקן כדורגל,

יש לו כל כך הרבה מאחוריו, חברות, ספונסרים, כמו הקטעים האלה שהוא בא פתאום עם כובע דפוק לאיזה מקומות,

מה נראה לכם באמת, שהוא בא ככה כי הוא חושב שזה יפה, הוא בא ככה כי שילמו לו 30 מיליון דולר מנייק כדי לשים את הכובע הזה כשהוא מגיע למגרש

או כמו שהסתלבטו על התיק שהיה לו כשהם ירדו מהאוטובוס אתמול, הלוואי שהיו משלמים לי כמה ששילמו לו רק בשביל ללכת עם התיק הזה. אני אלך גם עם תיק של דורה אם צריך.

• Sparkles אוהב את זה

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים