עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

תעשיית הבשר, החלב והביצים - לא מה שחשבתם.

• אנא התחבר בכדי להגיב
831 תגובות לנושא זה

#641 RuinSain

RuinSain

https://taamtov.net

• מתרגמי רשת
  • 2,407 הודעות

נכתב ב- ‎22/05/2013‏, ‎15:43

איכס.

dLORI9W.png  

#642 הנסיך המדליק

הנסיך המדליק

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 795 הודעות

נכתב ב- ‎22/05/2013‏, ‎15:57

אם אתה לא רוצה לדבר על טבעונות, אל תכנס לאשכול על טבעונות.
ד"א, אמרתי שפמידור מזיק לאנושות סתם כי הוא טרול. כמה אפשר להתחמק מהעובדות.

#643 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎22/05/2013‏, ‎16:13

הנסיך אמר את זה, כי פמידור כתב "בזכות אנשים כמוני האנושות צועדת קדימה." או משהו בסגנון. (אין לי כוח לעבור דף אחורה ולבדוק, בגלל המחסור ב-B12.)
  • הנסיך המדליק ו Reckoner אוהבים את זה

#644 RuinSain

RuinSain

https://taamtov.net

• מתרגמי רשת
  • 2,407 הודעות

נכתב ב- ‎22/05/2013‏, ‎16:32

ממש לא דיברתי על האשכול הזה.
דיברתי על החיים האמיתיים, בחוץ.
הם צועקים את זה, זה נוטף מהם. אני לא סובל אנשים כאלה.
  • Sparkles אוהב את זה

dLORI9W.png  

#645 הנסיך המדליק

הנסיך המדליק

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 795 הודעות

נכתב ב- ‎22/05/2013‏, ‎16:46

ממש לא דיברתי על האשכול הזה.
דיברתי על החיים האמיתיים, בחוץ.
הם צועקים את זה, זה נוטף מהם. אני לא סובל אנשים כאלה.

באזור שלי אין כמעט מודעות לשום דבר אז אין גם שום הטפות. לא יכול להעיד. אבל אם הם מטרידים הם צריכים להפסיק.

#646 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎22/05/2013‏, ‎17:25

וואו, מה עשיתם מהאשכול הזה. הנסיך, איך אתה קשור לפה בדיוק?
אני חושב שכולנו רואים שאני בסה"כ אומר את הדעות שלי, וואלה לא מתאים לכם אל תקבלו, תקראו לי רוצח, אני אקרא לכם אוכלי עלים ונגמר הסיפור.
אבל אתם כן יכולים לראות שיש כאן קבוצה של ילדים קטנים עם רגשי נחיתות שמתחילה לפלוט שטויות מהפה ולקלל, אני בוגר מדי לזה ולילדים בני 15 עם רגשי נחיתות כמו Cech. הדיון מיצה את עצמו,
כל אלו שקראו לי לא מוסרי כאן, בתכלס, יצאו הכי בהמות.

וד"א, אני מחזק את דבריו של רוין סיין, ואם תשימו לב בדפים הקודמים, איך פתחתי שוב את הדיון? במילים הללו "נמאס לי כבר לראות טבעונים בפייסבוק שמטיפים בלי סוף ונותנים לך להרגיש שהם יצורים חלאתים ומסיונרים".
השיא היה כשראיתי שטבעונים הרסו שלט חוצות ליד עזריאלי שהיה בו פרסומת לשוקו החדש של תנובה והחליפו אותו בשלט שאומר "מחקרים קבעו: החלב מזיק לבריאות" ועוד כמה שטויות שכתבו שם. זה כבר פעולה של כת מסריחה כמו החבר'ה של יורופסקי שמוכרזים כארגון טרור ופורצים למקומות ומשחררים בעלי חיים.
אני בהחלט אנטי-טבעוני, כי אני חושב שזה אומר בפירוש שאתה הולך נגד הטבע ונגד הכלים שגרמו לך להיות כאן היום ובעצם מהווה פתח לדור המשך לא בריא ויותר חלש.
מי מכם יכול להגיד שאני לא מוסרי? מה עברתם בכלל בחיים שלכם חוץ מלהיות טבעונים ולהגיד "זהו, אני מוסרי"?
כן, אני חושב שהאדם נמצא מהעל החיות והם משרתות את הצרכים שלו, כמו שיכור וודקה, כמו חרמן ונערת ליווי. אם לא נעים לכם לשמוע את זה אתם לא מוכרחים להיות כאן.

#647 Reckoner

Reckoner

כבר זוכרים את השם שלי

• מתרגמי רשת
  • 389 הודעות

נכתב ב- ‎22/05/2013‏, ‎17:33

אבל זה שכמה טבעונים עשו את זה, זה לא אומר שכל הטבעונים כאלה. זה כמו להגיד שאם רב אחד הטריד מינית, אז כל הרבנים כאלה. סתם הכללה.
(ורק לציין, אני לא טבעוני, אלא צמחוני)

#648 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎22/05/2013‏, ‎17:35

רובם של הטבעונים כאלה, ואני אומר מנסיון. אתה לא תראה טבעוני יושב בבית בשקט ואוכל את העלים שלו.

#649 Reckoner

Reckoner

כבר זוכרים את השם שלי

• מתרגמי רשת
  • 389 הודעות

נכתב ב- ‎22/05/2013‏, ‎17:39

נו, אז גם אתה מודה שלא כל הטבעונים כאלה, רק הרוב(ממה שאתה מכיר). ז"א שלא הטבעונות עצמה היא הבעיה, אלא הקיצונים שבהם, ועם זה אני מסכים איתך.

#650 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎22/05/2013‏, ‎17:43

נו, אז גם אתה מודה שלא כל הטבעונים כאלה, רק הרוב(ממה שאתה מכיר). ז"א שלא הטבעונות עצמה היא הבעיה, אלא הקיצונים שבהם, ועם זה אני מסכים איתך.

בכל קבוצה יש קיצוניים, גם החרדיים לא בעיה, אלא הקיצוניים שבהם ממאה שערים. הבעיה היא שאצל טבעונים הקבוצה הזאת היא לא מיעוט. אני בכלל חושב שטבעונות היא בעיה ורבים אחרים, אבל כרגע אני מדבר על הקיצוניים שמטיפים ועושים את פעולות הטרור האלה, וכמה שזה עצוב, הם הרוב..

#651 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎22/05/2013‏, ‎17:50

רובם של הטבעונים כאלה, ואני אומר מנסיון. אתה לא תראה טבעוני יושב בבית בשקט ואוכל את העלים שלו.

אתה לא תראה טבעוני יושב בבית בשקט ואוכל את העלים שלו, כי הוא יושב בבית בשקט ואוכל את העלים שלו.

#652 אורפז.

אורפז.

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎22/05/2013‏, ‎18:01

פרימדור, בקטע של ההטפות של הטבעונות אני מסכים איתך (למרות שאני מכיר כמה וכמה טבעונים ובחיים לא הטיפו לי או ניסו לשכנע אותי להיות כזה).
אבל, אתה אומר שאנחנו מכנים את עצמנו מוסריים ושטויות כאלה, אז לא, אני לא מדבר על מי מוסרי ומי לא אני רק אומר שיש צורה להגיד דברים, והצורה שלך מאוד בוטה. "בעלי החיים צריכים לשרת את בני האדם כי אנחנו מעליהם" טוב דרווין. אפשר להגיד את זה בצורה יותר יפה נגיד - "בשל היותנו אוכלי כל ובשל כך שאנו צריכים לקבל B12 על בני האדם לאכול בשר גם אם אינם רוצים ברעת בעלי החיים". להגיד 'שיזדיינו כל בעלי החיים וממש לא מעניין אותי שהפרה באדום אדום אוכלת שוקר לתחת ושהטלה מקבל מכות רצח, העיקר שהם מגיעים לי לצלחת', זה פשוט דוחה ומגעיל. תבין שיש צורה לומר דברים ואם אתה באמת חושב את מה שאמרתי (במשפט האחרון) אז וואלה מה אני אגיד? אני לא אקרא לך לא מוסרי אלא פשוט חרא של בן אדם.

#653 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎22/05/2013‏, ‎18:05

אתה לא תראה טבעוני יושב בבית בשקט ואוכל את העלים שלו, כי הוא יושב בבית בשקט ואוכל את העלים שלו.

עצם העובדה שהוא לא מטיף וחופר על זה מראה על כך שהוא יושב בבית ואוכל את העלים שלו. יותר מזה, אני לא צריך.
ראית איך כל הדפים של החלב התחילו להטיף בשבועות? חפרו בלי סוף, שלחו פעילים כדי שישכנעו אנשים לא לקנות חלב בסופרים ולחפור על הטבעונות שלהם. וואלה אם טבעוני כזה היה נופל עלי היית שובר לו שתי לסתות.

פרימדור, בקטע של ההטפות של הטבעונות אני מסכים איתך (למרות שאני מכיר כמה וכמה טבעונים ובחיים לא הטיפו לי או ניסו לשכנע אותי להיות כזה).
אבל, אתה אומר שאנחנו מכנים את עצמנו מוסריים ושטויות כאלה, אז לא, אני לא מדבר על מי מוסרי ומי לא אני רק אומר שיש צורה להגיד דברים, והצורה שלך מאוד בוטה. "בעלי החיים צריכים לשרת את בני האדם כי אנחנו מעליהם" טוב דרווין. אפשר להגיד את זה בצורה יותר יפה נגיד - "בשל היותנו אוכלי כל ובשל כך שאנו צריכים לקבל B12 על בני האדם לאכול בשר גם אם אינם רוצים ברעת בעלי החיים". להגיד 'שיזדיינו כל בעלי החיים וממש לא מעניין אותי שהפרה באדום אדום אוכלת שוקר לתחת ושהטלה מקבל מכות רצח, העיקר שהם מגיעים לי לצלחת', זה פשוט דוחה ומגעיל. תבין שיש צורה לומר דברים ואם אתה באמת חושב את מה שאמרתי (במשפט האחרון) אז וואלה מה אני אגיד? אני לא אקרא לך לא מוסרי אלא פשוט חרא של בן אדם.

לא מדובר פה רק על B12 בכלל, זו דרך חיים לא בריאה שמבוססת על פחמימות ומזון מעובד.
וכן, זאת זכותי אחי. לא יודע אם ראית את האח הגדול אתמול, אבל היו הרבה אנשים שאמרו לי שבכו על הקטע שהוא קילל את הלסבית. יודע מה אני חשבתי על זה? צחקתי בקול, כן, מצטער, אבל לא שם זין. אני לא אוהב שמטיפים לי על מוסר, העולם הזה הוא חתיכת חרא של אי-מוסר ואם זה לא היה ככה היה צדק בעולם ומשוגע לא היה נכנס לבנק ורוצח 4 אנשים חפים מפשע.

ואני רוצה להוסיף עוד משהו חשוב, אני עברתי הרבה חרא בחיים שלי. אולי זאת הסיבה שאני לא מזדהה ובוכה על החיות כמו צפונבון ממוצע שלא יצא מצפון תל אביב.

#654 הנסיך המדליק

הנסיך המדליק

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 795 הודעות

נכתב ב- ‎22/05/2013‏, ‎18:07

עדיף שיגידו 'שיזדיינו כל בעלי החיים וממש לא מעניין אותי שהפרה באדום אדום אוכלת שוקר לתחת ושהטלה מקבל מכות רצח, העיקר שהם מגיעים לי לצלחת' וידעו את האמת (מכל הצדדים, לא רק החלק של ההתעללות והרצח) מאשר שינסו להצדיק את זה בכל מיני דרכים פאתטיות כמו שפמידור מנסה לעשות.

#655 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎22/05/2013‏, ‎18:09

פמידור, אתה ממשיך לחזור על הטענה שאנחנו חייבים לאכול בשר, מבחינה טבעית ומדעית. יש הבדל גדול בין "אני אוכל בשר כי זה חיוני לבריאות" לבין "אני אוכל בשר, כי החיות נבראו כדי לשרת אותנו."

ובמשפט הזה אני לאו דווקא מתייחס לבשר, אלא לחלב וביצים. אתה משתמש בטיעון הבריאותי, הטבעי והמדעי? אז תעמוד מאחוריו. הטיעון הזה תומך בטבעונות, לפחות מבחינת הצריכה של חלב וביצים. זה הזוי, לא טבעי בעליל ולא רק שלא חיוני אלא גם מיותר.

#656 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎22/05/2013‏, ‎18:12

עדיף שיגידו 'שיזדיינו כל בעלי החיים וממש לא מעניין אותי שהפרה באדום אדום אוכלת שוקר לתחת ושהטלה מקבל מכות רצח, העיקר שהם מגיעים לי לצלחת' וידעו את האמת (מכל הצדדים, לא רק החלק של ההתעללות והרצח) מאשר שינסו להצדיק את זה בכל מיני דרכים פאתטיות כמו שפמידור מנסה לעשות.

אני מצדיק את הבשר עצמו, לא את ההתעללות בהם. התעללות פשוט לא מעניינת לי ת'זין, אז מה אתה רוצה? אני מתעסק בעיקר ולא בתפל.

פמידור, אתה ממשיך לחזור על הטענה שאנחנו חייבים לאכול בשר, מבחינה טבעית ומדעית. יש הבדל גדול בין "אני אוכל בשר כי זה חיוני לבריאות" לבין "אני אוכל בשר, כי החיות נבראו כדי לשרת אותנו."

ובמשפט הזה אני לאו דווקא מתייחס לבשר, אלא לחלב וביצים. אתה משתמש בטיעון הבריאותי, הטבעי והמדעי? אז תעמוד מאחוריו. הטיעון הזה תומך בטבעונות, לפחות מבחינת הצריכה של חלב וביצים. זה הזוי, לא טבעי בעליל ולא רק שלא חיוני אלא מיותר.

http://www.paleostyle.co.il/?p=1708
תקרא. וזה הולך בד ובד עם בריאות. גם מוסר וגם בריאות, בניגוד אליכם שנוהגים לפהריד בין השנים. צורך קיומי = בריאות+מוסר.

#657 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎22/05/2013‏, ‎18:13

אני מדבר על חלב וביצים כרגע, לא על בשר. חלב וביצים הם לא צורך קיומי. :|

#658 אורפז.

אורפז.

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎22/05/2013‏, ‎18:21

פרימדור כנראה הדברים שעברת דפקו לך ת'צורת מחשבה, אני באמת עצוב בשבילך אחי. אבל מה אני אגיד, כל אחד ומה שהוא חושב. מותר לך לחשוב ככה אין ספק, כמו שלי מותר להגיד שוב שלדעתי אתה בנאדם חרא. (ושלא תבין לא נכון, אני לא טבעוני ורחוק מזה אבל כמעט אני ממש לא שותף לצורת מחשבה המעוותת שלך).
ובוא נסיים את הדיון בזה.
  • Sparkles אוהב את זה

#659 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎22/05/2013‏, ‎18:27

אני מדבר על חלב וביצים כרגע, לא על בשר. חלב וביצים הם לא צורך קיומי. :|

איך קבעת שלא? הם בסדר גמור. היינו חולבים את הפרה מתמיד ואוכלים את הביצים, זה לא משהו שהתחיל ב10,000 שנים האחרונות כמו דגנים וגידולים חקלאים.

פרימדור כנראה הדברים שעברת דפקו לך ת'צורת מחשבה, אני באמת עצוב בשבילך אחי. אבל מה אני אגיד, כל אחד ומה שהוא חושב. מותר לך לחשוב ככה אין ספק, כמו שלי מותר להגיד שוב שלדעתי אתה בנאדם חרא. (ושלא תבין לא נכון, אני לא טבעוני ורחוק מזה אבל כמעט אני ממש לא שותף לצורת מחשבה המעוותת שלך).
ובוא נסיים את הדיון בזה.

אני עצוב בשבילך,
שאתה חי בעולם של לה לה לנד משלך, כי בניגוד אליך אני מציאותי. ויום אחד שיקרה לך משהו, (לא אומר שיקרה לך משהו חלילה) אתה תבין
חבל לי שאתה בוחר בדרך שלא מביישת שמאלנים יפי נפש.

#660 אורפז.

אורפז.

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎22/05/2013‏, ‎18:31

אני מציאותי בהחלט ואני מבין שבגלל שטייקונים מזדיינים רוצים עוד כסף לכיס שלהם אז הם משתמשים באמצעים לא כשרים (כמו הורמונים ואלימות פיזית) כלפי בעלי חיים. אז כן אני לא יפה נפש אי אפשר רק ללטף את בעלי החיים לפני השחיטה אבל יש גבול. הם עוברים על חוקים ועל תקנות ושמים זין על כולם והנפגעים הם יצורים חיים עם מודעות וסף כאב, בדיוק כמו בני אדם.
תשמע אני מעריך שאתה ימני קיצוני וזה מסתדר עם החשיבה שלך, אבל פאק בנאדם תחשוב שנייה בהיגיון.

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים