עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

אשכול הביקורות הלא רשמי!

• אנא התחבר בכדי להגיב
7997 תגובות לנושא זה

#6521 ThUnDeR

ThUnDeR

משתמש סביר+

• ותיקים
  • 4,889 הודעות

נכתב ב- ‎14/07/2016‏, ‎03:54

Murdock, ראיתי עכשיו את Triangle.

חשבתי דיברנו על סרטי אימה, לא ידעתי שתמליץ לי על סרט Mindfuck.

עכשיו הבעיה היא כזו:

מצד אחד היה סרט באמת טוב, מיינדפאק רציני ונהניתי באופן כללי.

אבל הקטע הוא שכבר ראיתי סרט על אותו עיקרון בול, לפני בערך שנתיים https://www.rottento.../m/time_crimes/

אז בעצם הסרט לא היה מקורי ולא חידש לי כל כך.

-

תמונה שפורסמה

#6522 cRaZy-BoY

cRaZy-BoY

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,376 הודעות

נכתב ב- ‎15/07/2016‏, ‎14:47

קרייזי שמע זה הפך לסרט קאלט אצלי חח הוא אולי הקומדיה האהובה עליי. 

ת'אנדר ראית אותו בלילה בגללי כאילו? או לפני?

וההמשכים חמודים מינוס..הם בלי כריס טאקר =/

צר לי דולב. ממש לא התלהבתי. סרט חביב ולא יותר....אולי אם הייתי רואה אותו בשנות ה90 או ה2000 המוקדמות הייתי יותר אוהב, אבל כנראה הסרט לא מחזיק את מבחן הזמן (לעומת סרטים אחרים שדווקא כן כמו: Clerks שראיתי אותה לראשונה (את כל הסרטים, גם Mallrats וכו') לא מזמן וממש אהבתי)

#6523 מנדליקו

מנדליקו

• רשומים
  • 2,370 הודעות

נכתב ב- ‎17/07/2016‏, ‎14:46

ראית את Friday בגלל ההמלצה פה, ותאמת, זה באמת סרט של שנות ה-90.. לא הצחיק אותי בכלל. אולי כמה מבטים של טאקר, אבל חוץ מזה.. זה רגיל כזה.

#6524 quicki

quicki

I'll laugh until my head comes off

• חבר של כבוד
  • 4,912 הודעות

נכתב ב- ‎17/07/2016‏, ‎18:45

דולב, ראיתי בהמלצתך את עין בשמיים.

אבל לא התלהבתי ממנו כמו שאתה התלהבת. הרגיש לי כמו עוד סרט...

הסרט טוב ועשוי טוב, שחקנים טובים והוא גם מעניין... אבל הוא מרגיש טוב רק בגלל הסרטים שיוצאים לאחרונה.

Spoiler

סרט טוב, אבל עדיין רחוק מהטופ...

תודה על ההמלצה ^_^

#6525 אורפז.

אורפז.

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎17/07/2016‏, ‎22:17

ראית את Friday בגלל ההמלצה פה, ותאמת, זה באמת סרט של שנות ה-90.. לא הצחיק אותי בכלל. אולי כמה מבטים של טאקר, אבל חוץ מזה.. זה רגיל כזה.

אני איתך, עצרתי בדקה 40 בערך ולא הבנתי על מה ההתלהבות. אני מניח שדולב מאוד אוהב את הסרט כי זה סוג של סרט ילדות שלו (מזכיר את פוקימון והמשחק הזה לא?) אבל אני לא ראיתי בסרט משהו מעבר לעוד סרט שחורים (סורי כן?) סטנדרטי

#6526 Dolevv

Dolevv

Shut up and sit down, you big, bald fuck

• ותיקים
  • 10,277 הודעות

נכתב ב- ‎18/07/2016‏, ‎09:33

בנוגע לFRIDAY, אולי כי גדלתי עליו אז אני משוחד יותר, אבל יש בסרט הזה סצנות בלתי נשכחות! דיבו מוזכר בהרבה מקומות ושירים, ורק כשרואים את הסרט מבינים מי זה סוף סוף.

טאקר דופק שם הברקות חבל על הזמן. הנאום פתיחה של I KNOW YOU DONT SMOKE WEED, פשוט גדול. 

חבל לי שלא אהבתם אבל כן אין מה לעשות הוא שונה 180 מהקומדיות של השנים באחרונות.

בנוגע לעין בשמים, לזה שהסרטים לאחרונה גרועים אין ספק שיש השפעה על איך רואים אותו. והוא רחוק שנות אור מהטופ אין ספק בכלל. אבל בשנים האחרונות? הוא מאלה שעשו את זה טוב. 

#6527 RuinSain

RuinSain

https://taamtov.net

• מתרגמי רשת
  • 2,407 הודעות

נכתב ב- ‎18/07/2016‏, ‎14:43

Friday!!! אוו סרט ענק ולא משנה מה יגידו. 

• shimon16 ו joepescinof אוהבים את זה

dLORI9W.png  

#6528 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎18/07/2016‏, ‎15:20

Murdock, ראיתי עכשיו את Triangle.

חשבתי דיברנו על סרטי אימה, לא ידעתי שתמליץ לי על סרט Mindfuck.

עכשיו הבעיה היא כזו:

מצד אחד היה סרט באמת טוב, מיינדפאק רציני ונהניתי באופן כללי.

אבל הקטע הוא שכבר ראיתי סרט על אותו עיקרון בול, לפני בערך שנתיים https://www.rottento.../m/time_crimes/

אז בעצם הסרט לא היה מקורי ולא חידש לי כל כך.

Timecrimes זה סרט ענק, אבל לא יודע אם הייתי משווה ביניהם. הוא בבירור מוצלח יותר מ-Triangle.

אולי... The Caller מ-2011?

#6529 ThUnDeR

ThUnDeR

משתמש סביר+

• ותיקים
  • 4,889 הודעות

נכתב ב- ‎18/07/2016‏, ‎15:57

לא היית משווה ביניהם?

העיקרון שלהם דומה ב-90% אחד לשני. ולא רק העיקרון, אלא כן השתלשלות האירועים דומה ביניהם ברמה מטורפת. (הסדר שבו אתה מגלה בעצם WTF קורה בסרט)

-

תמונה שפורסמה

#6530 qa1234ws

qa1234ws

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,072 הודעות

נכתב ב- ‎19/07/2016‏, ‎11:06

קרימינל סרט סתמי, רק אם ממש אין מה לעשות.

(כל הסרט קוויתי איכשהו שיחזירו את ראיין ריינולדס, ויעיפו את קוסטנר).

• menachem12340011 אוהב את זה

#6531 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎24/07/2016‏, ‎05:11

ראיתי את עין בשמיים, האמת חמוד, אבל לא עפתי עליו לגמרי.

מה שבטוח, עשה לי חשק לאכול לחם, עכשיו 6 בבוקר, נראה לי יורד למטה דופק איזה פוקצ'ה מהמאפייה חח

• Joint אוהב את זה

#6532 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎30/07/2016‏, ‎10:57

ג'ייסון בורן (2016). עלילה צפויה למדי וסטנדרטית לחלוטין, אין הרבה אקשן וגם כשיש רובו המוחלט לא מובן בכלל בגלל כל רעידות המצלמה. לא שווה את הכסף, לדעתי. חברה שלי התלהבה בטירוף כי יש כמה סצינות שמאט דיימון בלי חולצה.

"החיים הסודיים של חיות המחמד" (2016). רוב הבדיחות המצחיקות נמצאות כבר בטריילר, פלוס בדיחה אחת אדירה אקסטרא. סרט סטנדרטי של האולפן, סה"כ. היה סרטון קצר לפני הסרט של "המיניונים" שהיה חביב למדי, כי תמיד נחמד לראות סרטון של המיניונים. השאיפה של האולפן להיות "פיקסאר" היא מובנת מאליה, אבל זה הרגיש לי קצת פתטי באיזשהו מקום.

Popstar: Never Stop Never Stopping של The Lonely Island מ-2016. הומור לונלי איילנד טיפוסי, הרבה שירים מצחיקים עם לפחות שלושה שירים אדירים ובלתי נשכחים שייכנסו לפלייליסט שלכם. הסרט קצר וקולע, שזה טוב, משום שלטעמי ההומור של לונלי איילנד עובד יותר כמערכונים קצרים, אבל אין ספק שהם שיחקו אותה עם הסרט. נחמד ומעביר את הזמן בכיף.

#6533 אבי ד

אבי ד

• מתרגמי רשת
  • 3,208 הודעות

נכתב ב- ‎30/07/2016‏, ‎12:00

ג'ייסון בורן (2016). עלילה צפויה למדי וסטנדרטית לחלוטין, אין הרבה אקשן וגם כשיש רובו המוחלט לא מובן בכלל בגלל כל רעידות המצלמה. לא שווה את הכסף, לדעתי. חברה שלי התלהבה בטירוף כי יש כמה סצינות שמאט דיימון בלי חולצה.

"החיים הסודיים של חיות המחמד" (2016). רוב הבדיחות המצחיקות נמצאות כבר בטריילר, פלוס בדיחה אחת אדירה אקסטרא. סרט סטנדרטי של האולפן, סה"כ. היה סרטון קצר לפני הסרט של "המיניונים" שהיה חביב למדי, כי תמיד נחמד לראות סרטון של המיניונים. השאיפה של האולפן להיות "פיקסאר" היא מובנת מאליה, אבל זה הרגיש לי קצת פתטי באיזשהו מקום.

Popstar: Never Stop Never Stopping של The Lonely Island מ-2016. הומור לונלי איילנד טיפוסי, הרבה שירים מצחיקים עם לפחות שלושה שירים אדירים ובלתי נשכחים שייכנסו לפלייליסט שלכם. הסרט קצר וקולע, שזה טוב, משום שלטעמי ההומור של לונלי איילנד עובד יותר כמערכונים קצרים, אבל אין ספק שהם שיחקו אותה עם הסרט. נחמד ומעביר את הזמן בכיף.

לאור כל מה שכתבת על ג'ייסון בורן עוד קודם לכן, ממש לא ברור לי למה בחרת בכלל ללכת לסרט?? (זה מזכיר לי קצת את הציטוט מאלכס-חולה-אהבה : "אל תילכו לסרט הזה, זה סרט חרא. ראיתי אותו 3 פעמים.")

אגב, נראה לי גם שאתה אולי מבין יחידי-הסגולה בעולם שסבור שיש להצטייד בתירוצים כדי לרצות לצפות בטרילוגיה האדירה הזאת של ג'ייסון בורן (טרם צפיתי באחרון).

אז בוא נאמץ את גישתך, לצורך העניין - מה היה בדיוק התירוץ שלך? (ואל תגיד לי שזה בגלל החברה, כי זה יהיה ממש עלוב)

[אתר סטייל-ויקי עבור מתרגמים חדשים וותיקים - מתרגום לתרגום]

06cb46e4f9bcb808d0844a474824420c.png

#6534 Pyrophoenix

Pyrophoenix

Crow's Eye

• ותיקים
  • 6,129 הודעות

נכתב ב- ‎30/07/2016‏, ‎12:05

חברה שלי התלהבה בטירוף כי יש כמה סצינות שמאט דיימון בלי חולצה.

#6535 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎30/07/2016‏, ‎12:26

למרות שהשתעממתי בטירוף מהסרטים הראשון והשני, אהבתי מאוד את הסרט השלישי וראיתי אפילו מספר פעמים. חוץ מזה, יש לי נטייה ללכת לסרטים שיש סביבם באז גדול, כל עוד הם לא נקטלים בביקורות. אגב, זה לא משנה שאתה חושב שזה "תירוץ" ועוד "תירוץ עלוב", הסיבה העיקרית שהלכנו לסרט זה משום שהיא ממש אוהבת את סדרת הסרטים הזאת ובלי קשר, אנחנו ממש אוהבים לראות סרטים ביחד בקולנוע.

סתם דוגמה, הלכנו השבוע גם ל"מייק ודייב מחפשים דייט", שהיה ברור עוד מהטריילר שזה יהיה סרט גרוע, אבל בכל זאת הלכנו לראות אותו כי חיפשנו משהו להעביר איתו את הזמן בקולנוע. (אגב, הוא לא כזה גרוע, דווקא משעשע בחלקו ומעביר את הזמן, אם כי יש בדיחות שגם ממש לא אהבנו.)

בקיצור, יום טוב לו אחי.

#6536 אבי ד

אבי ד

• מתרגמי רשת
  • 3,208 הודעות

נכתב ב- ‎30/07/2016‏, ‎13:21

למרות שהשתעממתי בטירוף מהסרטים הראשון והשני, אהבתי מאוד את הסרט השלישי וראיתי אפילו מספר פעמים. חוץ מזה, יש לי נטייה ללכת לסרטים שיש סביבם באז גדול, כל עוד הם לא נקטלים בביקורות. אגב, זה לא משנה שאתה חושב שזה "תירוץ" ועוד "תירוץ עלוב", הסיבה העיקרית שהלכנו לסרט זה משום שהיא ממש אוהבת את סדרת הסרטים הזאת ובלי קשר, אנחנו ממש אוהבים לראות סרטים ביחד בקולנוע.

סתם דוגמה, הלכנו השבוע גם ל"מייק ודייב מחפשים דייט", שהיה ברור עוד מהטריילר שזה יהיה סרט גרוע, אבל בכל זאת הלכנו לראות אותו כי חיפשנו משהו להעביר איתו את הזמן בקולנוע. (אגב, הוא לא כזה גרוע, דווקא משעשע בחלקו ומעביר את הזמן, אם כי יש בדיחות שגם ממש לא אהבנו.)

בקיצור, יום טוב לו אחי.

אני האחרון לחשוב שצריך תירוץ כלשהו כדי לצפות בג'ייסון בורן - פשוט ציטטתי את תגובתך לא מזמן, כפי שהיא זכורה לי. משהו בסגנון : "החברה שלי אוהבת את מאט דיימון לכן היא רוצה לצפות בג'ייסון בורן, מה התירוץ שלך?" (כך פחות או יותר הגבת לאחד הגולשים כאן, אני לא מצליח לאתר את הציטוט המדוייק משום מה)

כך או כך, נראה לי שהשמטת מהתגובה ההיא אינפורמציה מאד חשובה על יחסך לסרט השלישי (שאגב, קיבל אצלי 10 עגול - מן הסתם, גם בשל העובדה שהייתי שותף לתרגומו ואף עשיתי עליו את ההגהה, לכן גם צפיתי בו ביתר דקדקנות מצופה רגיל, יש להניח, והייתי ער לחלוטין לגאונות התסריטאית והביצוע המבריק של הסרט).

בכל אופן, הסדרה של ג'ייסון בורן אינה נזקקת לכל תירוץ מכל סוג, זו דעתי. ומי שבוחר לוותר עליה, או מבקש אחר תירוץ כדי לצפות בה קרוב לודאי שאין זה הפספוס הקולנועי הראשון או היחיד שלו, ומוטב לו להתחיל ברשימת הצפייה של 250 הגדולים ב-IMDB.

[אתר סטייל-ויקי עבור מתרגמים חדשים וותיקים - מתרגום לתרגום]

06cb46e4f9bcb808d0844a474824420c.png

#6537 Dolevv

Dolevv

Shut up and sit down, you big, bald fuck

• ותיקים
  • 10,277 הודעות

נכתב ב- ‎31/07/2016‏, ‎23:51

תקשיבו, משחקי חובה פשוט סרט חזק. חזק. רכבת הרים של סרט. ממליץ. 

• shimon16 אוהב את זה

#6538 menachem12340011

menachem12340011

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 128 הודעות

נכתב ב- ‎01/08/2016‏, ‎00:00

בקיצור, יום טוב לו אחי.

אני האחרון לחשוב שצריך תירוץ כלשהו כדי לצפות בג'ייסון בורן - פשוט ציטטתי את תגובתך לא מזמן, כפי שהיא זכורה לי. משהו בסגנון : "החברה שלי אוהבת את מאט דיימון לכן היא רוצה לצפות בג'ייסון בורן, מה התירוץ שלך?" (כך פחות או יותר הגבת לאחד הגולשים כאן, אני לא מצליח לאתר את הציטוט המדוייק משום מה)

כך או כך, נראה לי שהשמטת מהתגובה ההיא אינפורמציה מאד חשובה על יחסך לסרט השלישי (שאגב, קיבל אצלי 10 עגול - מן הסתם, גם בשל העובדה שהייתי שותף לתרגומו ואף עשיתי עליו את ההגהה, לכן גם צפיתי בו ביתר דקדקנות מצופה רגיל, יש להניח, והייתי ער לחלוטין לגאונות התסריטאית והביצוע המבריק של הסרט).

בכל אופן, הסדרה של ג'ייסון בורן אינה נזקקת לכל תירוץ מכל סוג, זו דעתי. ומי שבוחר לוותר עליה, או מבקש אחר תירוץ כדי לצפות בה קרוב לודאי שאין זה הפספוס הקולנועי הראשון או היחיד שלו, ומוטב לו להתחיל ברשימת הצפייה של 250 הגדולים ב-IMDB.

בדיוק, מי שלא ראה את סדרת הסרטים המעולה הזאת פשוט מפסיד.
  • אבי ד אוהב את זה

#6539 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎01/08/2016‏, ‎03:07

Sing Street:

http://www.imdb.com/title/tt3544112/

הכי טוב שראיתי ב-2016, תענוג, ממליץ בחום :-)

• R_A_7 אוהב את זה

#6540 RonB

RonB

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 669 הודעות

נכתב ב- ‎02/08/2016‏, ‎00:23

A Hologram for the King: סרט לא רע בכלל! טום הנקס מצויין.

2 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 2 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים