קצת סרטים מהזמן האחרון
The Revenant 7/10
קראתי לא מעט ביקורות לפני שראיתי אותו, ככה שלא הגעתי עם ציפיות גבוהות.
הבימוי המעולה, הצילומים, הנופים, המשחק המעולה של לאונרדו (שאגב לדעתי לגמרי מגיע לו אוסקר על תפקיד. הדמות שלו לא כל כך מורכבת ולדעתי הוא הוציא ממנה את המיטב. ודבר שני העובדה שבסט כזה עם סביבה כל כך נוראית, הקור הלא יאומן שם, ורב הסרט הוא תקוע שם, עבודה כל כך קשה. מגיע לו).
למרות כל זה הסרט השאיר אותי עם טעם סתמי. לא מרשים מידי, מסר לא ברור, שאלתי את עצמי אםאתן לו צפיה חוזרת בהמשך השנים והבנתי שלא.
4/10 Gods of Egypt
נתתי לו צ'אנס רק בגלל ג'ימי לאניסטר (בכנות לא זוכר את שם השחקן) וג'רארד באטלר, והיתה לי תקווה שלמרות התסריט הבינוני אולי אקבל סרט כיפי עם הרבה אקשן. טעיתי ... העולם שהם בנו שם ממש נחמד, האפקטים סבבה, אבל אין מספיק קרבות בין האלים, ואלה שיש פשוט לא מרשימים מספיק. בכל זאת הייתם מצפים ליותר מהאלים הגדולים של מצרים.
שורה תחתונה, ממליץ לוותר.
קפטן אמריקה החדש
מארבל 3> איזה כיף !!!
מי היה מאמין שיצליחו לשים 12 גיבורי על בסרט אחד, וליצור אחלה סרט.
בהחלט הרגיש כמו עוד פרק של אוונג'רס. אך הפעם מה שאהבתי שבניגוד לקונספט הרגיל של כולם נגד רשע אחד שהגיע מיקום אחר להשמיד את כדה"א, הסרט עוסק בקונפליקטים בין הדמויות. להפתעתי קונפליקטים אמיתיים שנובעים מסיבות קצת יותר עמוקות מ"הוא התחיל ... בוא נבדוק מי חזק יותר .. וכו". הסרט שופך אור על אופיים של הדמויות ועל עברם, בעיקר קפטן-אמריקה, באקי ואיירון-מן, ומצליח להעביר את הקונפליקטים בניהם בצורה אפילו מעניינת.
כרגיל לסרט של מארבל, האקשן בכמויות !!!
אקשן מעולה כיפי ואפילו מצחיק. הצטרפו קצת דמויות חדשות כמו הפנתר השחור שממש אהבתי. חבל שרק עוד שנתיים נקבל את הסרט שלו.
בקיצור לכו לראות בקולנוע. הנאה מובטחת
טוב, סיימתי לראות עכשיו את "הפשיטה: גאולה" וזה סרט אקשן מעולה! מומלץ ממש.
מחזק.
נ.ב מורדוק שמח לראות שלא איבדת מהשנינות שלך, מתכוון לשני עמודים האחרונים שגרמת לי לצחוק בקול