פאקינג שיט-דדפול סרט נדיר ביותר.
אווירה זורמת, כיפית, משחק מעולה של כולם-אחד הסרטים הטובים שראיתי בזמן האחרון.
נכתב ב- 19/02/2016, 02:23
טוב אחי.ראיתי את דדפול אתמול. אני חושב שעפו עליו הרבה יותר מדי..הוא סרט קומי מעולה, והאקשן טוב, ויש לו דיי הרבה הברקות, אבל הוא מתאמץ לא מעט ולמרות שהוא מנסה להראות שהוא לא לוקח את עצמו ברצינות, הוא לא מעביר את זה טוב בהרבה פעמים. תכלס ציפיתי ליותר.
נו קרייזי לפחות פרט נמק והסבר
הביקורת שלך נשמעת פלצנית וכאילו אתה מחפש בכוח על מה לבקר....העיקר לא להיות כמו כולם שעפו עליו.
זה סרט קומדיה עם גיבורי על... זו הדמות של דדפול, אני לא יודע מאיפה הבאת את זה שהם "לא מעבירים מספיק טוב" את זה שהסרט לא לוקח את עצמו ברצינות. הסרט לוקח את עצמו ברצינות פשוט דדפול שובר את המימד הרביעי כמה פעמים ופונה לקהל בצורה מצחיקה. סה"כ הדמות שלו היא קומית בעיקרה (לפחות ממה שאני קראתי עליה). אני אישית חושב שהם לא יכלו לעשות את זה יותר טוב....זה כמו שתלך ותתן ביקורת כזאת על "טיפשים ללא הפסקה" ... בסרט כזה או שאתה מתחבר לחוש הומור הזה או שלא.... אין פה מה להתעמק יותר מדיי.
בגדול "על טעם ועל ריח" אבל סתם זה נשמע לי ביקורת פלצנית, סורי.
לא אמרתי שלא התחברתי לחוש הומור. צחקתי דווקא הרבה וגם נהנתי. אני חושב שהסרט טוב. אבל לפי מה שעשו ממנו, ומה ששמעתי מאנשים, הם קצת יצאו מפרופורציות. לדעתי חלק מהדברים כן יכלו להיות מועברים טוב יותר. כמו הניסויים שעשו עליו, כמו פיתוח דמות הנבל, ועוד כמה.. ואני חושב ששבירת הקיר הרביעי זה אחד הדברים הטובים בסרט. ודווקא תורם המון..
ת'אנדר, בחייאת אחי דיי לחיות לפני אירועים קודמים ולהשליך על קדימה.
האמת שאני מסכים איתך בנוגע לספוילר, אבל אני חושב שזה היה הדבר המאוד משני בסרט ולמרות שלא עפתי עליו ברמה אחרת הוא עדיין סרט מצוין, מצחיק וכיפי בטירוף לדעתי. אבל אני מבין מה אתה אומר, קצת פחות התלהבת וזה גם בסדר. קצת לקחו את זה קשה פה אבל בקטנה. ודרך אגב, אני לא מסכים שהוא מתאמץ יותר מדיי, זו פשוט הדמות בקומיקס שכל שנייה אומרת משהו מצחיק ולא קשור.
נכתב ב- 19/02/2016, 06:36
טוב אחי.ראיתי את דדפול אתמול. אני חושב שעפו עליו הרבה יותר מדי..הוא סרט קומי מעולה, והאקשן טוב, ויש לו דיי הרבה הברקות, אבל הוא מתאמץ לא מעט ולמרות שהוא מנסה להראות שהוא לא לוקח את עצמו ברצינות, הוא לא מעביר את זה טוב בהרבה פעמים. תכלס ציפיתי ליותר.
נו קרייזי לפחות פרט נמק והסבר
הביקורת שלך נשמעת פלצנית וכאילו אתה מחפש בכוח על מה לבקר....העיקר לא להיות כמו כולם שעפו עליו.
זה סרט קומדיה עם גיבורי על... זו הדמות של דדפול, אני לא יודע מאיפה הבאת את זה שהם "לא מעבירים מספיק טוב" את זה שהסרט לא לוקח את עצמו ברצינות. הסרט לוקח את עצמו ברצינות פשוט דדפול שובר את המימד הרביעי כמה פעמים ופונה לקהל בצורה מצחיקה. סה"כ הדמות שלו היא קומית בעיקרה (לפחות ממה שאני קראתי עליה). אני אישית חושב שהם לא יכלו לעשות את זה יותר טוב....זה כמו שתלך ותתן ביקורת כזאת על "טיפשים ללא הפסקה" ... בסרט כזה או שאתה מתחבר לחוש הומור הזה או שלא.... אין פה מה להתעמק יותר מדיי.
בגדול "על טעם ועל ריח" אבל סתם זה נשמע לי ביקורת פלצנית, סורי.
לא אמרתי שלא התחברתי לחוש הומור. צחקתי דווקא הרבה וגם נהנתי. אני חושב שהסרט טוב. אבל לפי מה שעשו ממנו, ומה ששמעתי מאנשים, הם קצת יצאו מפרופורציות. לדעתי חלק מהדברים כן יכלו להיות מועברים טוב יותר. כמו הניסויים שעשו עליו, כמו פיתוח דמות הנבל, ועוד כמה.. ואני חושב ששבירת הקיר הרביעי זה אחד הדברים הטובים בסרט. ודווקא תורם המון..
ת'אנדר, בחייאת אחי דיי לחיות לפני אירועים קודמים ולהשליך על קדימה.
שמע אני מסכים לגביי הנבל, אבל כמו שאורפז אמר, במקרה של הסרט הזה זה ממש לא חשוב הבניה שלו, ופה התכוונתי שאתה מתעמק יותר מדיי..... זה לא כמו אקס מן שיש את מגנטו שיש לו סיפור רקע מטורף, דדפול הוא שטוטניק וכל הדמות שלו היא סביב זה, אז ככה שגם הנבלים שלו לא יהיו איזה משהו מטורף. חוץ מזה שאם זו הסיבה היחידה שהייתה לך בעיה בסרט..... רשמת "לא מעביר !בהרבה! פעמים" אז אמור להיות עוד הרבה מקרים כאלה. וש"ציפית ליותר" כאילו אתה מאוכזב מהסרט ממש.....וזה נראה קצת מחמיר על סיבה כזאת בנאלית.
ואורפז זה לא שלקחתי את זה קשה מדיי, אני לא איזה FAN BOY של דדפול, פשוט במקרה הזה דולב נשמע קצת פלצני.
נכתב ב- 19/02/2016, 11:06
שמע זו ההרגשה הכללית שהייתה לי אחרי הסרט. כאילו משהו חסר והיה יכול להיות טוב יותר. באמת שצחקתי ממנו הרבה וכן נהנתי, אבל לא מספיק כנראה..
נכתב ב- 19/02/2016, 12:40
העלילה חלשה. אין להם הרבה ברירות, היא מבוססת על הקומיקס, גם אם בחופשיות.
אני לא קורא קומיקסים, אך ממה שהבנתי רוב העלילות של דדפול מאוד חלשות אם מנתחים אותן באופן קר.
אבל כמו בסרט מה שעושה את הקומיקסים שלו כל כך טובים ופופולריים זה ההומור ושבירת הקיר הרביעי. בסרט הזה פחות עניינה אותי העלילה. רק רציתי עוד סצנות עם הומור מופרע.
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 21/02/2016, 01:15
לא ראיתי את הסרט, אבל הוא לא אמור להיות רע?
כאילו אני זוכר (בקושי, ותתקנו אותי אם אני טועה) בסרט אקס מן המקור וולברין (הראשון)
הוא נלחם נגדו בסוף והוא שילוב של כמה רעים ביחד.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 21/02/2016, 05:20
אנט-מן סרט חביב+
מצליח לבצע את הרעיון (המפגר) בצורה מוצלחת ומהנה.
-
נכתב ב- 21/02/2016, 06:31
לא ראיתי את הסרט, אבל הוא לא אמור להיות רע?
כאילו אני זוכר (בקושי, ותתקנו אותי אם אני טועה) בסרט אקס מן המקור וולברין (הראשון)
הוא נלחם נגדו בסוף והוא שילוב של כמה רעים ביחד.
הוא אנטי-גיבור, בגדול הוא מתנקש שכיר, אם תשלם כסף הוא יהרוג את מי שאמרת, לא משנה אם הוא טוב או רע, אין לו ממש צד, אבל הוא נוטה לפעמים לצד הטוב.
ותשכח ממה שראית בסרט ההוא, לא רלוונטי ובוצע בצורה גרועה מאוד.
נכתב ב- 23/02/2016, 01:25
Bridge of Spies:
http://www.imdb.com/...f_=ttrel_rel_tt
אני יכול להבין את הערכה שיש לסטיבן שפילברג בהוליווד, אבל אם להיות אמיתי, לא מת על העבודה שלו.
בכלל, בשנים האחרונות הוא עושה סרטים שמשעממים לי את הצורה, לא מחובר בשיט לסיפורים שהוא מנסה להביא לקולנוע.
להציל את טוראי ריאן היה מעולה, טרמינל חביב מאוד, ואת רשימת שינדלר אף פעם לא הצלחתי לראות מההתחלה עד הסוף.
אין לי מה להגיד על גשר המרגלים, חוץ מזה שהוא עניין לי ת'תחת, מפתיע שהצלחתי לראות את רובו, כי היה דיי מעיק, להתרחקקקקקקק!
(אה, אפשר להזכיר לטובה גם את "תפוס אותי אם תוכל" ו-"דוח מיוחד" אבל בכל זאת, במאי בסדר... לא יותר)
נכתב ב- 23/02/2016, 12:56
גשר המרגלים אחלה סרט, מהבודדים שאהבתי השנה,
ספילברג גאון, מעטים הבמאים שיש להם רפרטואר מגוון של סרטים כמו ספילברג, הבנאדם פשוט שולט במדיום הקולנועי.
נכתב ב- 24/02/2016, 13:21
ברוקלין- הסרט הזניח ברשימת המועמדים לאוסקר השנה התברר כסרט נחמד מאוד,אפילו טוב.
דברים רעים אין לי להגיד עליו,אבל מעבר להיות נעים וחמוד אין בו הרבה ערך מוסף.
סרשה רונן פשוט נהדרת,התפקיד והתקופה נראים מתאימים לה בדיוק,והיא לא נופלת בהרבה,אם בכלל משאר חברותיה למועמדת לשחקנית הטובה.
אז בסך הכל בהחלט סרט שווה צפייה,רק אל תצפו ליותר מדי,7.5/10 מכובד מאוד.
נכתב ב- 24/02/2016, 20:56
straight outta compton:
http://www.imdb.com/title/tt1398426/
כאחד שגדל על המוזיקה הזו, הסרט עשה לי טוב על הנשמה, עשוי סבבה לגמרי.
למרות שתכלס אני יותר התקופה של טופאק וביגי, בית ספר יסודי וכאלה, לא יודע אם מגיע לו ציון 8 כמו ב-imdb, אבל נותן לו 6 וחצי בכיף.
נכתב ב- 29/02/2016, 11:00
צדק נעשה עם ספוטלייט. ללא ספק הסרט הכי טוב השנה. הצליח לעשות עם כלום, את הכל.
נכתב ב- 29/02/2016, 14:58
טקס מבחיל, אין להם מושג.
נכתב ב- 02/03/2016, 12:36
מי שאהב את בוראט וברונו. ובכלל אוהב את ההומור של סשה, חייב לראות את גרימסבי. אני לא חושב שצחקתי ככה בסרט שנים. בטח שלא בקולנוע. פשוט חולני ומטורף.
נכתב ב- 08/03/2016, 00:01
מי שאהב את בוראט וברונו. ובכלל אוהב את ההומור של סשה, חייב לראות את גרימסבי. אני לא חושב שצחקתי ככה בסרט שנים. בטח שלא בקולנוע. פשוט חולני ומטורף.
תודה על ההמלצה, סרט אדיר!
צחקנו בטירוף
נכתב ב- 08/03/2016, 05:18
נכתב ב- 08/03/2016, 11:19
דרור
אבי למה לעזאזל ראית את הרימייק? יש לזה סרט ספרדי מצוין ממש. לא יכול להגיד פי כמה הוא יותר טוב.
http://www.imdb.com/...?ref_=tt_rec_tt
נכתב ב- 08/03/2016, 16:44
דרור
אבי למה לעזאזל ראית את הרימייק? יש לזה סרט ספרדי מצוין ממש. לא יכול להגיד פי כמה הוא יותר טוב.
אני מתכנן גם עליו!
נכתב ב- 08/03/2016, 17:46
The Hateful Eight:
http://www.imdb.com/title/tt3460252/
אוי טרנטינו, אוי... אוי.
שמונת השנואים, שמע, אתה...........רגע, פאק, מה? לא יודע, צריך למצוא את המילים...
0 משתמשים, 2 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים