The hateful eight - 4/10
אני חושב שעל סרטים כך כל טרחניים הם צריכים לשלם לנו על זה שיש לנו סבלנות לחכות שעתיים וחצי להתקדמות כלשהי בלילה.
יצא הסרט החדש של קווין הארט, שם מתקדמים בטיל בעלילה אתה תהנה ממנו.
נכתב ב- 16/02/2016, 16:59
The hateful eight - 4/10
אני חושב שעל סרטים כך כל טרחניים הם צריכים לשלם לנו על זה שיש לנו סבלנות לחכות שעתיים וחצי להתקדמות כלשהי בלילה.
יצא הסרט החדש של קווין הארט, שם מתקדמים בטיל בעלילה אתה תהנה ממנו.
נכתב ב- 16/02/2016, 17:20
האם הסרט DEADPOOL כזה טוב? כאילו השחקן הזה אכל חזק בסרט גיבורי-על קודם.. ועכשיו כן הלך לו?
נכתב ב- 16/02/2016, 19:55
Steve Jobs:
http://www.imdb.com/title/tt2080374/
דני בויל, במאי שאני בסך הכל מסמפט, הביא כאן סרט מעיקקקקקקקק ומעייף.
לא אהבתי בכלל, התייאשתי באמצע, הסרט הקודם שעשו עליו עם אשטון קוצר (דיי מעפן) נראה יצירת מופת ליידו, להתרחק!
נכתב ב- 17/02/2016, 13:42
ראיתי את דדפול אתמול. אני חושב שעפו עליו הרבה יותר מדי..הוא סרט קומי מעולה, והאקשן טוב, ויש לו דיי הרבה הברקות, אבל הוא מתאמץ לא מעט ולמרות שהוא מנסה להראות שהוא לא לוקח את עצמו ברצינות, הוא לא מעביר את זה טוב בהרבה פעמים. תכלס ציפיתי ליותר.
נכתב ב- 17/02/2016, 13:48
נכתב ב- 17/02/2016, 19:56
טוב אחי.ראיתי את דדפול אתמול. אני חושב שעפו עליו הרבה יותר מדי..הוא סרט קומי מעולה, והאקשן טוב, ויש לו דיי הרבה הברקות, אבל הוא מתאמץ לא מעט ולמרות שהוא מנסה להראות שהוא לא לוקח את עצמו ברצינות, הוא לא מעביר את זה טוב בהרבה פעמים. תכלס ציפיתי ליותר.
נכתב ב- 17/02/2016, 21:07
טוב אחי.ראיתי את דדפול אתמול. אני חושב שעפו עליו הרבה יותר מדי..הוא סרט קומי מעולה, והאקשן טוב, ויש לו דיי הרבה הברקות, אבל הוא מתאמץ לא מעט ולמרות שהוא מנסה להראות שהוא לא לוקח את עצמו ברצינות, הוא לא מעביר את זה טוב בהרבה פעמים. תכלס ציפיתי ליותר.
נו קרייזי לפחות פרט נמק והסבר
נכתב ב- 18/02/2016, 05:06
spotlight:
http://www.imdb.com/title/tt1895587/
מצטער, לא מצליח להבין למה הסרט הזה זכה לביקורות כל כך טובות.
לא התחברתי, העלילה בכלל לא היתה מעניינת, לא תפס אותי ולרוב גם לא היית מרוכז, הכי זריקת זין שיש.
עלילה שהיתה יכולה להיות כתבה של 10 דקות בחדשות, או סרט דוקו, ממש לא כסרט קולנוע.
בקיצור, מאוד משעמם, זה שהוא מועמד לכל כך הרבה פרסי אוסקר לא מעיד על כלום, טקס רקוב, אני מתעב את רוב הסרטים שזוכים שם בשנים האחרונות.
נכתב ב- 18/02/2016, 09:04
נו על מה אתה מדבר קליפס זה הסרט הכי טוב של השנה.
נכתב ב- 18/02/2016, 10:10
הסרט טוב,והוא עשוי מעולה,הוא פשוט לא כזה מעניין.
אין בו באמת משהו מיוחד שעושה ממנו את הסרט הטוב של השנה,זה ברור.
נכתב ב- 18/02/2016, 10:15
נו על מה אתה מדבר קליפס זה הסרט הכי טוב של השנה.
מאיזה סיבה? אני לא יכול למצוא אפילו אחת.
אח שלי, לא מתאים לך ליפול למלכודת הביקורות, פלצנים שמדרגים אותו 10 כאילו מדובר פה ביצירת מופת של העשור.
סרט לא מעניין, אולי רק את אמריקה הצבועה ששם הסיפור עשה רעש, ולכן אולי הפירגון.
זה לא סרט קולנוע, מביך אפילו להגדיר אותו כזה, כמו שאמרתי, סרט דוקו במקרה הטוב, או כתבה של כמה דקות בחדשות.
נכתב ב- 18/02/2016, 12:11
לא מסכים איתך. חושב שהוא הצליח להעביר סיפור שבאמת לא כזה מעניין בצורה מעולה. צורה שגרמה לי להתעניין בו למרות שהסיפור משעמם רצח. אם סרט הצליח לעשות לי את זה, כנראה שהוא עשה משהו טוב.
ואני נופל לביקורות? על "חדר" היו לי לא מעט טענות. את "מכונת הכסף" לא אהבתי מי יודע מה. את רוב הסרטים של השנה בכלל לא אהבתי, אבל לזה כן מגיע.
נכתב ב- 18/02/2016, 12:37
אתה יודע שאני מת עליך, אבל אתה לא יכול להגיד על סרט שהוא מעולה שהעלילה שלו משעממת.
במיוחד שאתה מכריז עליו כסרט השנה, זה הכל צריך להיות חבילה שלמה, אתה יכול לאהוב אותו וזה בסדר, כי זו רק דעה שלי, אבל לא צריך להגזים
נכתב ב- 18/02/2016, 13:46
חח העלילה שלו על הנייר משעממת, בסרט היא לא.. תכלס הייתי מרותק כמעט בכולו. ולהגזים?? איזה סרטים טובים כבר היו השנה חח?
נכתב ב- 18/02/2016, 15:58
חח העלילה שלו על הנייר משעממת, בסרט היא לא.. תכלס הייתי מרותק כמעט בכולו. ולהגזים?? איזה סרטים טובים כבר היו השנה חח?
אני מוכן אפילו ללכת על שאלה אורכית - איזה סרטים טובים היו בשנים האחרונות?
נכתב ב- 18/02/2016, 17:54
אני יכול לספור אולי עשרה סרטים שבאמת היו יוצאי דופן מ2008. כל השאר היו טובים לצפיה חד פעמית וזהו. מעט מאוד באמת אדירים.
נכתב ב- 18/02/2016, 21:35
הביקורת שלך נשמעת פלצנית וכאילו אתה מחפש בכוח על מה לבקר....העיקר לא להיות כמו כולם שעפו עליו.
זה סרט קומדיה עם גיבורי על... זו הדמות של דדפול, אני לא יודע מאיפה הבאת את זה שהם "לא מעבירים מספיק טוב" את זה שהסרט לא לוקח את עצמו ברצינות. הסרט לוקח את עצמו ברצינות פשוט דדפול שובר את המימד הרביעי כמה פעמים ופונה לקהל בצורה מצחיקה. סה"כ הדמות שלו היא קומית בעיקרה (לפחות ממה שאני קראתי עליה). אני אישית חושב שהם לא יכלו לעשות את זה יותר טוב....זה כמו שתלך ותתן ביקורת כזאת על "טיפשים ללא הפסקה" ... בסרט כזה או שאתה מתחבר לחוש הומור הזה או שלא.... אין פה מה להתעמק יותר מדיי.
בגדול "על טעם ועל ריח" אבל סתם זה נשמע לי ביקורת פלצנית, סורי.
נכתב ב- 18/02/2016, 22:04
תמיד זה ככה.
יש איזה סרט טוב, והרבה אנשים כותבים ביקורות טובות פה באשכול, ואז בא אחד ומנסה לריב עם כולם למה הם חושבים, לנסות להיות שונה.. סטייל מה?
אגב, לא ראיתי את הסרט עדיין.
-
נכתב ב- 18/02/2016, 22:30
הביקורת שלך נשמעת פלצנית וכאילו אתה מחפש בכוח על מה לבקר....העיקר לא להיות כמו כולם שעפו עליו.
זה סרט קומדיה עם גיבורי על... זו הדמות של דדפול, אני לא יודע מאיפה הבאת את זה שהם "לא מעבירים מספיק טוב" את זה שהסרט לא לוקח את עצמו ברצינות. הסרט לוקח את עצמו ברצינות פשוט דדפול שובר את המימד הרביעי כמה פעמים ופונה לקהל בצורה מצחיקה. סה"כ הדמות שלו היא קומית בעיקרה (לפחות ממה שאני קראתי עליה). אני אישית חושב שהם לא יכלו לעשות את זה יותר טוב....זה כמו שתלך ותתן ביקורת כזאת על "טיפשים ללא הפסקה" ... בסרט כזה או שאתה מתחבר לחוש הומור הזה או שלא.... אין פה מה להתעמק יותר מדיי.
בגדול "על טעם ועל ריח" אבל סתם זה נשמע לי ביקורת פלצנית, סורי.
לא אמרתי שלא התחברתי לחוש הומור. צחקתי דווקא הרבה וגם נהנתי. אני חושב שהסרט טוב. אבל לפי מה שעשו ממנו, ומה ששמעתי מאנשים, הם קצת יצאו מפרופורציות. לדעתי חלק מהדברים כן יכלו להיות מועברים טוב יותר. כמו הניסויים שעשו עליו, כמו פיתוח דמות הנבל, ועוד כמה.. ואני חושב ששבירת הקיר הרביעי זה אחד הדברים הטובים בסרט. ודווקא תורם המון..
ת'אנדר, בחייאת אחי דיי לחיות לפני אירועים קודמים ולהשליך על קדימה.
נכתב ב- 18/02/2016, 22:49
לא דיברתי עליך ספציפית.
אני פה הרבה זמן וראיתי המון פעמים מקרים כאלה..
אולי אתה באמת לא מתחבר לסרט וזה סבבה, על טעם ועל ריח כמו שאומרים, אבל אתה יכול פשוט לא לרשום ביקורת אם לא אהבת \ לרשום בקטנה שלא אהבת וזהו, לא לנסות לייצר איזה סוג של ויכוח.
"נו קרייזי לפחות פרט נמק והסבר"
למה?
הם כבר רשמו מה הם אוהבים בסרט ב-10 ביקורות האחרונות פה באשכול.
-
0 משתמשים, 3 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים