חחח את החלק האחרון אתה אומר כי?
זה כמו שאני אגיד לך, לפני גולדהאר מכבי ת"א הייתה אשדוד עם תאריך. ביתר אשדוד עם תארים כבר 20 שנה להוציא 3 שנים של גאיידמק.
גם ששחר יעזוב, הקהל ישאר, המסורת קיימת, האצטדיון קיים. ברור שכדי להיות קבוצה מובילה צריך ניהול יציב וכסף. אז כשהוא יעזוב נצטרך מישהו שימשיך את הקו הזה.
או שתסביר את מה שהתכוונת
אני מתכוון שהקבוצה לא "מרגשת" עם כל הכבוד, אם נגיד עכשיו לביתר אין בעלים, למכבי אין וגם לחיפה...
ובא איש עשיר שהחליט לקנות קבוצה, איזה קבוצה הוא יקנה לדעתך? (את מכבי חד משמעית)
אין לכם מסורת בכלל :X אתם אוהדים שבאים לראות כדורגל, שאני הייתי בסמי עופר הייתי בשוק איך האיצטדיון מלא ב30 אלף איש ולא שומעים אותם, 90% לא מעודדים, עזוב מעודדים, ראיתי אנשים יושבים!!!!
אתה יודע כמה זמן לא ישבתי במשחק כדורגל?!? לא ידעתי שיושבים חחחח
אסור לעשן, אסור לפצח גרעינים, אתה יודע אם בטדי היה אסור את שתי אלה כל משחק היה מכות לא היה לאנשים על מה להוציא עצבים חחחחח
אתה חושב שלביתר אין מסורת?! אנחנו הקבוצה עם הכי הרבה מסורת במדינה, חד משמעית, ואם לא היה לנו את הגרעין הקשה, מזמן הליגה הייתה שלנו.
ביתר הוקמה כ"קבוצה קטנה" שתפקידה להביא קונטרה לכסף הגדול, אנחנו אף פעם לא היינו קבוצה גדולה....
בקיצר, אני מתכוון שלמכבי חיפה לדעתי אין תור של אנשים שרוצים לקנות את הקבוצה ולהשקיע בה...
אני רואה את הפועל (אם יטפלו בשער 5) מוצאת רוכש לפניכם. הקטע הוא ששחר מבוגר, כמה עוד נשאר לו?
ומשהו אחרון, אנחנו בלי ה3 שנים של גאידמק כמו אשדוד? להזכיר לך שלקחנו אליפות שלא היינו מומעדים בכלל לקחת אליפות!?!?#
עלינו מהליגה הארצית שכולם שאלו "האם נשרוד בליגה בכלל" לא רק ששרדנו, לקחנו להם אליפות על הראש! איזה עוד קבוצה עשתה את זה?