יששששש!
עדיין מבאס שלא לקחנו גם את הליגה ):
נכתב ב- 24/05/2014, 23:23
יששששש!
עדיין מבאס שלא לקחנו גם את הליגה ):
נכתב ב- 24/05/2014, 23:25
אני שמח שקסיאיס נמנע משיזכירו לו את הטעות הזאת כל חייו,
תודה לך ראמוס,איזה סמל ואיזה שחקן.
אני פשוט מאושר.
נכתב ב- 24/05/2014, 23:57
ראמוסססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס
וואייייייי אני לא מאמיןןןןןןן בחיים שלי לא שמחתי ככה איזה טירוףףףףףףףףף
איך עפתי בגול שלו עוד שנייה שברתי את כל העולם מרוב שמחה חחח
נכתב ב- 25/05/2014, 00:01
פאאאאקקקקק יייייייהההההההההה
ראמוס עם משחקי מאני טיים בלתי נשכחים, איזו הקרבה!!!!
למרות משחק חלש של בייל ורונאלדו שלטנו לחלוטין במשחק, וזה בא לידי ביטוי בהארכה. יופי של משחק!!!
אגב, משחק מדהים של ראמוס היום! לא רק בגלל השער, פשוט אף אחד לא עבר אותו, מילולית. בכושר כזה הוא הבלם הטוב בעולם.
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 25/05/2014, 00:12
אתלתיקו לא בכושר, חחחחחחח בסוף אני רואה את וייה רץ עם הראש למטה כמו שמן מג'2 בסוף הפסקה פעילה.
למרות שרציתי שאתלתיקו תיקח, לא הגיע להם בסוף, קבוצה שמוותרת ולא מנסה להבקיע כי חושבת ש1-0 זה מספיק ועוד נגד ריאל, מגיע לה להפסיד.
ד"א הקהל של אתלתיקו היה מדהים היה קטע שהם שרו כמו "לעולם לא תיפלי, כי אנחנו ביחד, אוהבים רק אותך, ונותנים ת'נשמה"
יותר חזק מיורם ארבל. (שהיום טעה יותר מהרגיל!!!!)
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 25/05/2014, 01:10
וואו אני עדיין לא מעכל.
ראמוס אתה מלך
-
נכתב ב- 25/05/2014, 01:44
הגמר הכי גרוע שראיתי אי פעם, אתלטיקו אנטי כדורגל, בושה למפעל אם הם היו זוכים.
ככה שאני מפרגן לאוהדי ריאל, לילה טוב, ושבוע מעולה שיהיה :-)
נכתב ב- 25/05/2014, 02:25
מה רונאלדו משחק אותה בסוף עם גול מסכן מפנדל, כאילו מה הוא עשה כבר 120 דקות.
דבילי לגמרי.
נכתב ב- 25/05/2014, 07:19
מצחיק שכל ביקורת קטנה הופכת בנאדם ל HATER...
נכתב ב- 25/05/2014, 07:30
מצחיק שכל ביקורת קטנה הופכת בנאדם ל HATER...
אבל פה הוא הייטר לגמרי. עם כל הכבוד לראמוס ולדי מריה או בייל, הגביע הזה הוא של כריסטיאנו. הוא חתום עליו. מה הוא משחק אותה? שם את הגול האחרון במפעל והעמיד אותו על 17 עם זכייה. זה מה הוא משחק אותה.
נכתב ב- 25/05/2014, 10:06
מה רונאלדו משחק אותה בסוף עם גול מסכן מפנדל, כאילו מה הוא עשה כבר 120 דקות.
דבילי לגמרי.
אחחח
LET THE HATERS RAGE
יש פה מעט משתמשים פעילים ואפשר לראות בקלות שאני אחד התומכים של רונאלדו ושל ריאל בכלל.
זה פשוט עצוב שאי אפשר להעביר ביקורת על שחקן שהיה אמור להיות הבולט במשחק ופשוט לא עשה כלום.
התגובה הייתה שונה אם הביקורת הייתה על שחקן אחר, אני בטוח בזה.
למה קשה להודות שהוא שיחק חרא בגמר? זה משחק קריטי והקבוצה הייתה צריכה אותו.
אבל פה הוא הייטר לגמרי. עם כל הכבוד לראמוס ולדי מריה או בייל, הגביע הזה הוא של כריסטיאנו. הוא חתום עליו. מה הוא משחק אותה? שם את הגול האחרון במפעל והעמיד אותו על 17 עם זכייה. זה מה הוא משחק אותה.
זה בדיוק על מה שאני מדבר עליו. "עם כל הכבוד לראמוס ודי מריה"?
בלי הפריצות של די מריה בכל התחרות הזאת ריאל לא הייתה מגיעה לגמר. בלי המשחק ראש וההגנה של ראמוס ריאל לא הייתה עוברת את החצי גמר וגם לא הייתה מגיעה להערכה בגמר.
חתום עליו מאיזו בחינה? מספרית? מהרבע גמר בייל כבר נהיה יותר בולט ומורגש ממנו.
יצא לי להיות בחצי גמר נגד באיירן ושמעתי המון תלונות (ובצדק) על רונאלדו שלא עשה כלום,
משום מה פה גם כשהוא לא עושה כלום הוא מקבל תשואות.
נכתב ב- 25/05/2014, 10:13
נכתב ב- 25/05/2014, 10:21
שוב פעם אתה עם האנטי כדורגל?! אשמח להסבר מה זה אנטי כדורגל מבחינתך.אם אתה מדבר איתי על ה90 דקות - לריאל מדריד לא הגיע לנצח. אתלטיקו ב-90 דקות הייתה הרבה יותר טובה מריאל מדריד והגיע לה לנצח.בהארכה כמו ששניר אמר אתלטיקו לא עמדו על הרגליים.
אני מסכים שריאל לא הייתה מספיק טובה ב90 דקות,
אבל בחייאת, אתה יכול להגיד שאתלטיקו שיחקו יותר טוב? הגול שלהם היה מקרי לחלוטין והם שיחקו נוראי בכל ה90 דקות,
שלא נדבר על הארגרסיביות סטייל ליגה ג'.
נכתב ב- 25/05/2014, 10:27
אני מסכים שריאל לא הייתה מספיק טובה ב90 דקות,
אבל בחייאת, אתה יכול להגיד שאתלטיקו שיחקו יותר טוב? הגול שלהם היה מקרי לחלוטין והם שיחקו נוראי בכל ה90 דקות,
שלא נדבר על הארגרסיביות סטייל ליגה ג'.
נכתב ב- 25/05/2014, 11:47
נכתב ב- 25/05/2014, 12:16
חחחחחחחחחחחח
חחחחח, נחמד. לא חשבתי על זה אף פעם.
התגובה הראשונה שם : "שם גול בפנדל בגארבג׳ טיים ורץ לעשות פוזות לעיתונים". So true...
נשבע שרונאלדו אחד השחקנים האהובים עליי, אבל רבאק שב בשקט, או לפחות תירגע, היו שחקנים בגמר, בחצי ואפילו ברבע שעשו יותר ממך.
נכתב ב- 25/05/2014, 12:58
באמת היה מגוחך לראות אותו חוגג ככה. דקה 120, גול שלא משנה כלום ושום דבר והוא חוגג בטירוף. הוא לא חגג ככה בשלושת הגולים הקודמים...
אתלטיקו נתנו כל מה שיש להם. אין להם כלים ליותר מזה, בטח כשקוסטה וטוראן פצועים. זאת חתיכת אנדרדוג שמגיעה למעמד הזה, אין מה לעשות. זה לא מועדון שהשקיע מאות מיליונים ויש לו מבחר גדול של כוכבים ואז זה היה מביך לראות אותם מתבנקרים.
הייתי בעד אתלטיקו כי אני מחבב אנדרדוג והם ממש אנדרדוג, דוד מול גוליית. מי יודע מתי בפעם הבאה הם יגיעו למעמד הזה.
ריאל הכי טובה באירופה ואלופה מוצדקת, ראמוס ענק, בייל (כל הכבוד על גול מול שער ריק) אוברייטד ענק, די-מריה תותח.
שמח בשביל קסיאס ובעיקר עבור אלונסו המלך!
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים