עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

דובר צה"ל: מתקפה נרחבת נגד הטרור בעזה

עופרת יצוקה 2

• אנא התחבר בכדי להגיב
718 תגובות לנושא זה

#601 FreshMan

FreshMan

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 499 הודעות

נכתב ב- ‎20/11/2012‏, ‎19:26

לכו לראות כדורגל קצת.

#602 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,056 הודעות

נכתב ב- ‎20/11/2012‏, ‎19:26

היה אצל לונדון וקירשנבאום לפני איזה חצי שעה אלוף במיל' גיורא איילנד.
http://he.wikipedia....ki/גיורא_איילנד

הפתיע אותי מאוד לשמוע שהוא חושב מאוד קרוב לאילן לגבי איך להתמודד עם החמאס. הוא אמנם לא שינה את דעתי ואני עדיין חושב שמדובר בגישה לא נכונה, אבל קשה מאוד לזלזל במישהו עם הרפרטואר של איילנד.

עריכה: מה מדברים על הסרת המצור במסגרת הפסקת האש? בחלומות הכי שחורים שלי לא חשבתי שזה יגיע לזה..

כן, הזוי הזוי הזוי.
אומרים שבשלב הראשון תהיה רק הפסקת אש, אחר כך "תקופת מבחן", כשישראל תסכים לספוג טפטוף של רקטות מארגונים קיצוניים יותר, ואז יפתחו את הגבול עם מצרים.
אני מקווה שהדיווחים האלה לא נכונים, כי אם כן, הממשלה דופקת אותנו חזק.
זה טיפשי לחלוטין, אני לא מבין למה לעזאזל אנחנו נכנעים. מה יש להם שם!?
סבבה, אני מבין, אתם רוצים להפסיק את הלחימה, גם אני רוצה. זה הגיוני לחלוטין.
אבל למה במחיר כזה?!?
טיפשי לחלוטין, ביזיוני, בושה וכלימה.
אין לי עוד מילים...
  • dorel310 אוהב את זה

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#603 dorel310

dorel310

Been dazed and confused for so long it's not true

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎20/11/2012‏, ‎19:29

הרבה אנשי צבא לא ממש חכמים בכל הקשור למדיניות ודיבורים.
העובדה שהם מומחים בלחימה לא עושה את דעתם יותר חשובה מ7 מיליון אחרים.

מתארגנת הפגנה בבאר שבע מול מלון לאונרדו או מול העירייה, לא בטוח.
ב19:30. הססמה היא לא להפסקת אש מבישה.

לא אמרתי שהדעה שלו חשובה יותר או פחות, אני עדיין לא מסכים איתו גם לאחר ששמעתי אותו מדבר. אבל מדובר באדם שכנראה יותר בקיא מהישראלי הממוצע על הדברים האלה. בכל זאת הוא היה ראש אג"ת. יכול להיות גם שהוא אמר את זה בגלל דעה פוליטית אישית, יכול להיות שהוא חושב שמדובר במהלך נכון, בכל זאת אני לא מתייחס בזלזול מוחלט למה שהוא אמר למרות שאני לא מסכים הגישה שהוא הציע.

ספארקלס, מסכים על כל מילה, פשוט הזוי ברמות, במיוחד אם אתה מסתכל על היום הראשון של המבצע שהיה מאוד מוצלח והכניס כאן את כולם לאופוריה, איך אחרי פחות משבוע הכל השתנה..

#604 מישמיש

מישמיש

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎20/11/2012‏, ‎19:31

מה שאני מנסה להגיד בנושא התקשורת הישראלית היא שלא צריכה לעניין אותם העם הפלסטיני באותה מידה כמו שלא מעניין אותם העם היהודי.
אתה טענתה שישראל לא מתייחסת להרוגים בעזה ועניתי לך אני לא רואה איפה הבעיה כי הצד השני גם מייחס רק לנפגעים מהצד שלו.
הפופולאריות של חמאס הייתה גדולה גם לפני כן, אתה פשוט ישן בעמידה.. ערביי ישראל המסריחים האלה, כן המסריחים.
חיים במדינה הזאת וצועקים כנגדה לטובת ארגון שמטרתו היא אי הסדרת שקט במדינת ישראל..
אתה מהגן עליהם מבחינת חוקיהם במדינה, אתה עדיין לא הבנת שהם רוצים לגרש אותך מפה, לאט לאט, אתה נותן להם והם מחזירים לך חרא.
ערביי ישראל שלא מגנים את טרור החמאס יש לו חלק בהרוגי אזרחים ישראלים הם יוצרים שם רע לישראל וכל האי הסכמה הזאת שיש לפעמים בעולם לפעילות נרחבת ברצועה היא רק בגלל ההד התקשורתי שהעם המוסלמי יודע לעשות כמו שצריך ובכך העולם מגנה את ישראל.
הרי לא צריך להיות טיפש, תראה איזה הד תקשורתי היה אחרי סרט ממש עלוב על הנביא מוחמד וכל העולם מהפחד הסיר אותו מיוטיוב גוגל ועוד, גם אם הוא נשאר ברשת אתה לא תצליח למצוא הרבה זכר ממנו. בזמנו היה מופץ כיום הוא כאילו ולא היה קיים מעולם.

תראה את הפעיל השמאלני בסרטון שfreashman העלה, שלא יווצר אי הבנות אז הנה הסרטון:

(Freshman סליחה שלקחתי לך את הסרטון. דרך אגב ההתבטאות של בן ארי הם קשות ואני באמת שוקל לרשום לו מכתב שיתמתן בתגובותיו וישמור אותן לעצמו גם אם הוא חושב כך כי הוא יוצר תדמית שלנו הישראלים שאנחנו רוצים לראות מוות של אזרחים פלסטינים ולא כך הדבר).
אדם עם דעות זהות לשלך שרוצה שההרג יסתיים בשתי הצדדים מזכיר משהו וישר לוקחים לו את המיקרופון כי הם חושבים שזה לא מקובל על שדרות אשקלון או ערים אחרות בישראל.
מבחינתו חמאס לא מבצע פשעים.. אלא הצבא הישראלי מבצע פשעים... איך אתה לא רואה את זה אילן ממש אי אפשר להתעלם מזה.
תתפקח בן אדם תתעורר למציאות.
שלום לא יהיה פה בחיים, וכן, כנראה גם לא יהיה 2 מדינות ל2 עמים לפחות לא בזמן שארגוני הטרור כמו ג'יהד איסלאמי ודומיו נמצאים באדמת עזה.
הכניסה קרקעית היא רק לצורך טיהור ג'יהד האיסלאמי, חמאס וארגוני הטרור השונים כגון אלקעידה וכו' שגורמים לאי סדר בעזה ובישראל.
זה צריך להיות אינטרס ישראלי פלסטיני כאחד.
הבעיה שהאינטרס הפלסטיני כל עוד אזרחי מדינת ישראל עד אחרון האנשים, יצא ממדינת ישראל כולה ולא יהיה פה נפש הומה אחד שהוא ישראלי או יהודי אז ארגוני הטרור מבחינת הפלסטינים זה דבר לגיטימי, מבחינתם צריך שיהיה מישהו שינסה לשחרר את האדמה בישראל.. ורק ארגוני הטרור יכולים לעשות זאת.
הלוואי אני מאחל ליום הזה שתתפקח גבר, באמת אתה צריך לעשות זאת, אתה לא עושה נזק רק לי אלא גם למדינה וגם לך עצמך.

#605 Dolevv

Dolevv

Shut up and sit down, you big, bald fuck

• ותיקים
  • 10,325 הודעות

נכתב ב- ‎20/11/2012‏, ‎19:41

3 ברצף ואני מתחת לדוש, הכל מתוכנן אני אומר לכם
  • Murdock אוהב את זה

#606 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎20/11/2012‏, ‎19:41

לכו לראות כדורגל קצת.

מה? ברצלונה? משעממים אותי, רובוטים.
אולי נזרום עם יובנטוס - צ'לסי מאוחר יותר B)

#607 יניב51

יניב51

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 947 הודעות

נכתב ב- ‎20/11/2012‏, ‎19:50

היה אצל לונדון וקירשנבאום לפני איזה חצי שעה אלוף במיל' גיורא איילנד.
http://he.wikipedia....ki/גיורא_איילנד

הפתיע אותי מאוד לשמוע שהוא חושב מאוד קרוב לאילן לגבי איך להתמודד עם החמאס. הוא אמנם לא שינה את דעתי ואני עדיין חושב שמדובר בגישה לא נכונה, אבל קשה מאוד לזלזל במישהו עם הרפרטואר של איילנד.

בוא אני אחדש לך.
גם הרטכל שלנו כיום, בני גנץ, נוטה שמאלה, ככה שכלל הניראה גם הוא יסכים עם הדעות של אילן.

#608 FreshMan

FreshMan

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 499 הודעות

נכתב ב- ‎20/11/2012‏, ‎20:09

מה שאני מנסה להגיד בנושא התקשורת הישראלית היא שלא צריכה לעניין אותם העם הפלסטיני באותה מידה כמו שלא מעניין אותם העם היהודי.
אתה טענתה שישראל לא מתייחסת להרוגים בעזה ועניתי לך אני לא רואה איפה הבעיה כי הצד השני גם מייחס רק לנפגעים מהצד שלו.
הפופולאריות של חמאס הייתה גדולה גם לפני כן, אתה פשוט ישן בעמידה.. ערביי ישראל המסריחים האלה, כן המסריחים.
חיים במדינה הזאת וצועקים כנגדה לטובת ארגון שמטרתו היא אי הסדרת שקט במדינת ישראל..
אתה מהגן עליהם מבחינת חוקיהם במדינה, אתה עדיין לא הבנת שהם רוצים לגרש אותך מפה, לאט לאט, אתה נותן להם והם מחזירים לך חרא.
ערביי ישראל שלא מגנים את טרור החמאס יש לו חלק בהרוגי אזרחים ישראלים הם יוצרים שם רע לישראל וכל האי הסכמה הזאת שיש לפעמים בעולם לפעילות נרחבת ברצועה היא רק בגלל ההד התקשורתי שהעם המוסלמי יודע לעשות כמו שצריך ובכך העולם מגנה את ישראל.
הרי לא צריך להיות טיפש, תראה איזה הד תקשורתי היה אחרי סרט ממש עלוב על הנביא מוחמד וכל העולם מהפחד הסיר אותו מיוטיוב גוגל ועוד, גם אם הוא נשאר ברשת אתה לא תצליח למצוא הרבה זכר ממנו. בזמנו היה מופץ כיום הוא כאילו ולא היה קיים מעולם.

תראה את הפעיל השמאלני בסרטון שfreashman העלה, שלא יווצר אי הבנות אז הנה הסרטון:
http://www.youtube.com/watch?v=_0qyQ3AC27c&feature=player_embedded
(Freshman סליחה שלקחתי לך את הסרטון. דרך אגב ההתבטאות של בן ארי הם קשות ואני באמת שוקל לרשום לו מכתב שיתמתן בתגובותיו וישמור אותן לעצמו גם אם הוא חושב כך כי הוא יוצר תדמית שלנו הישראלים שאנחנו רוצים לראות מוות של אזרחים פלסטינים ולא כך הדבר).
אדם עם דעות זהות לשלך שרוצה שההרג יסתיים בשתי הצדדים מזכיר משהו וישר לוקחים לו את המיקרופון כי הם חושבים שזה לא מקובל על שדרות אשקלון או ערים אחרות בישראל.
מבחינתו חמאס לא מבצע פשעים.. אלא הצבא הישראלי מבצע פשעים... איך אתה לא רואה את זה אילן ממש אי אפשר להתעלם מזה.
תתפקח בן אדם תתעורר למציאות.
שלום לא יהיה פה בחיים, וכן, כנראה גם לא יהיה 2 מדינות ל2 עמים לפחות לא בזמן שארגוני הטרור כמו ג'יהד איסלאמי ודומיו נמצאים באדמת עזה.
הכניסה קרקעית היא רק לצורך טיהור ג'יהד האיסלאמי, חמאס וארגוני הטרור השונים כגון אלקעידה וכו' שגורמים לאי סדר בעזה ובישראל.
זה צריך להיות אינטרס ישראלי פלסטיני כאחד.
הבעיה שהאינטרס הפלסטיני כל עוד אזרחי מדינת ישראל עד אחרון האנשים, יצא ממדינת ישראל כולה ולא יהיה פה נפש הומה אחד שהוא ישראלי או יהודי אז ארגוני הטרור מבחינת הפלסטינים זה דבר לגיטימי, מבחינתם צריך שיהיה מישהו שינסה לשחרר את האדמה בישראל.. ורק ארגוני הטרור יכולים לעשות זאת.
הלוואי אני מאחל ליום הזה שתתפקח גבר, באמת אתה צריך לעשות זאת, אתה לא עושה נזק רק לי אלא גם למדינה וגם לך עצמך.

יוטיוב אחי. הכל של כולם B)

עכשיו מאשרים שחייל נהרג.
לא ידעתי אם זה מאומת בהתחלה.
עכשיו הפסקת אש?! מעניין מה ביבי יגיד למשפחה אחרי שזימנו חיילים לגרבץ על הגבול

#609 RonB

RonB

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 673 הודעות

נכתב ב- ‎20/11/2012‏, ‎20:17

אז.. טיל נפל בניין לידי.
לא מבין איך אפשר לדבר על הפסקת אש כרגע

#610 rotembal

rotembal

Oh by the way which one's pink

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎20/11/2012‏, ‎20:19

עכשיו הפסקת אש?! מעניין מה ביבי יגיד למשפחה אחרי שזימנו חיילים לגרבץ על הגבול

תבחרו בי

#611 FreshMan

FreshMan

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 499 הודעות

נכתב ב- ‎20/11/2012‏, ‎20:41

ככל הנראה פיגוע ירי, פצועה קשה מפונה לבית חולים מאזור בית"ר עילית.

נו ביבי, בוא נראה הפסקת אש.
הפעם הליכוד יחטוף מכה בבחירות.
למאוכזבי ליברמן הפייטר יש את בנט.

#612 rotembal

rotembal

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎20/11/2012‏, ‎20:51

ככל הנראה פיגוע ירי, פצועה קשה מפונה לבית חולים מאזור בית"ר עילית.

נו ביבי, בוא נראה הפסקת אש.
הפעם הליכוד יחטוף מכה בבחירות.
למאוכזבי ליברמן הפייטר יש את בנט.

כולם יודעים לדבר. גם אדון בנט (שנראה אחלה אדם) לא היה עושה שום דבר...

#613 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎20/11/2012‏, ‎20:56

בנט אומר בדיוק את מה שביבי אמר בזמן מבצע עופרת יצוקה.
הוא מציע דבר בלתי אפשרי, והכי קל להציע דברים בלתי אפשריים שלעולם לא יעשו אותם וגם אם כן - אז יבואו ארגונים קיצוניים בהרבה.

#614 rotembal

rotembal

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎20/11/2012‏, ‎20:59

ועוד אנשים מצביעים לחולרע הזה. לא מבינים ששיקרניהו דופק אותם כל פעם?
  • liverpool אוהב את זה

#615 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎20/11/2012‏, ‎21:09

הוא צובר את כוחו מאנשים כמוך, שמעדיפים לא להצביע (שמה זה דורש ממך? לחכות חצי שעה בתור ולהצביע למי שאתה מסכים איתו הכי הרבה?) ואחר כך מתלוננים על המצב.

#616 rotembal

rotembal

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎20/11/2012‏, ‎21:12

תמצא לי אלטרנטיבה ואני אלך להצביע (ולא, כל מפלגות השמאל ההזויות שלך ובראשן מרץ לא שוות את הקול שלי)

#617 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎20/11/2012‏, ‎21:13

אף אחד לא אמר לך להצביע מרצ (למרות שהיא המפלגה שדואגת בצורה הטובה ביותר להפרדת דת ומדינה, נישואים אזרחיים ותחבורה ציבורית בשבת. ראה הצעות החוק של ניצן הורוביץ ותמיכת המפלגה כולה בהם).
תצביע למי שאתה מסכים איתו הכי הרבה ולמי שדואג לאינטרסים שבהם אתה מאמין. בבחירות הבאות תסגור עם אותה מפלגה חשבון בקלפי לפי המעשים שלה בכנסת הבאה.

https://oknesset.org/ כאן אתה יכול לראות את המעשים של הח"כים ושל המפלגות בכנסת האחרונה.

כאן זה אג'נדת הפרדת דת ומדינה: http://oknesset.org/agenda/26/

#618 rotembal

rotembal

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎20/11/2012‏, ‎21:19

הייתי מצביע לליבני אם היא תרוץ רק בגלל שהיא לא נכנעה בבחירות הקודמות ללחץ החרדים.

תמונה שפורסמה

#619 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎20/11/2012‏, ‎21:34

ולחשוב שהשמאלנים בעדם:

http://news.walla.co.il/?w=/13/2588567
שישה גברים הוצאו להורג בעזה: "ריגלו למען ישראל"

תמונה שפורסמה

#620 rotembal