תעשיית הבשר, החלב והביצים - לא מה שחשבתם.
נכתב ב- 16/05/2013, 21:18
תודה.
נכתב ב- 16/05/2013, 21:26
אתה אומר את זה כאילו זה רע...Pamidor תמשיך לאכול בשר. אני מתחנן, תאכל המון המון בשר, דגים, חלב וביצים כל יום.
תודה.
כל הדברים הכי טעימים ומופלאים יוצאים מהחומרי גלם האלה.
נכתב ב- 16/05/2013, 21:29
PqXPamidor תמשיך לאכול בשר. אני מתחנן, תאכל המון המון בשר, דגים, חלב וביצים כל יום.
תודה.
תמשיך לאכול דגנים וסוכר. אני מתחנן, תאכל המון דגנים, סוכר, שמן כימי שמופק מזרעים וגלוטן.
תודה.
נכתב ב- 17/05/2013, 00:12
חיחי אמרת רקטוםאתה רק הוכחה למה שאני מנסה לאמר - המוח של הטבעונים נמצא קרוב לרקטום.
הוכחה מדעית חח..

- ThUnDeR אוהב את זה
נכתב ב- 17/05/2013, 00:27

נכתב ב- 17/05/2013, 00:53

נכתב ב- 17/05/2013, 20:53
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, אה ותזונה טבעונית מורכבת מדגנים וסוכר?PqX
תמשיך לאכול דגנים וסוכר. אני מתחנן, תאכל המון דגנים, סוכר, שמן כימי שמופק מזרעים וגלוטן.
תודה.
ומי קבע שכל הדגנים לא בריאים, חוץ משני האנשים שייסדו את הפליאו, ועל סמך אילו מחקרים קליניים?
לך לך תאכל קצת אוכל בגישה אבולוציונית....
נכתב ב- 17/05/2013, 21:21
כן, מר fathead. תזונה שמבוססת על עמילנים וסוכר היא תזונה טבעונית.חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, אה ותזונה טבעונית מורכבת מדגנים וסוכר?
PqX
תודה.
ומי קבע שכל הדגנים לא בריאים, חוץ משני האנשים שייסדו את הפליאו, ועל סמך אילו מחקרים קליניים?
קיום הרוב המוחלט של אותם דוקטורים טבעונים והמיתוסים על שומן רווי הם שטויות מוחלטות שנוהגים לסלף עובדות ולהציג חצאי אמיתות. מחלות לב נגרמות בגלל דלקתיות. דלקתיות יכולה להיגרם בכל סוג של תזונה, במיוחד טבעונית.
לך תקרא קצת חמוד.
נכתב ב- 17/05/2013, 21:25
תמשיך להאמין לבולשיט הזהכן, מר fathead. תזונה שמבוססת על עמילנים וסוכר היא תזונה טבעונית.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, אה ותזונה טבעונית מורכבת מדגנים וסוכר?
PqX
תודה.
קיום הרוב המוחלט של אותם דוקטורים טבעונים והמיתוסים על שומן רווי הם שטויות מוחלטות שנוהגים לסלף עובדות ולהציג חצאי אמיתות. מחלות לב נגרמות בגלל דלקתיות. דלקתיות יכולה להיגרם בכל סוג של תזונה, במיוחד טבעונית.
לך תקרא קצת חמוד.

נכתב ב- 17/05/2013, 21:38
תמשיך להיות טיפש. אני אוהב את זה. הבעיה באנשים כמוך ובטבעונים בכלל הם שהם מסוג האנשים שלוקחים את האנושות אחורה והולכים נגד הטבע, במקום מקצת של אנשים כמוני שמצעידים אותה קדימה.תמשיך להאמין לבולשיט הזה
כן, מר fathead. תזונה שמבוססת על עמילנים וסוכר היא תזונה טבעונית.
PqX
תודה.
לך תקרא קצת חמוד.
נכתב ב- 17/05/2013, 23:59
תמשיך להיות טיפש. אני אוהב את זה. הבעיה באנשים כמוך ובטבעונים בכלל הם שהם מסוג האנשים שלוקחים את האנושות אחורה והולכים נגד הטבע, במקום מקצת של אנשים כמוני שמצעידים אותה קדימה.
תמשיך להאמין לבולשיט הזה
כן, מר fathead. תזונה שמבוססת על עמילנים וסוכר היא תזונה טבעונית.
PqX
תודה.
לך תקרא קצת חמוד.
מה החלק שלך ב'הצעדת האנושות' קדימה?
- Murdock, PqX ו Cech אוהבים את זה
נכתב ב- 20/05/2013, 00:15
"בעוד שצרכן של מוצרי צריכה אחרים יכול לסבור שייצורם אינו כרוך בגרימת סבל ופגיעה לעובדים המשתתפים בכך, צרכן של מוצרי בשר אינו יכול להניח הנחה דומה לגבי בעלי החיים שמבשרם הם מופקים, שהרי שחיטה מעצם טיבה גורמת לבעלי החיים סבל וצער קשים". -חברת תנובה.
נכתב ב- 20/05/2013, 02:45
מה לא מוסרי בלגרום סבל לבעלי חיים? מה לא מוסרי באריה ששוחט צבי?http://www.haaretz.c...emium-1.2023754
"בעוד שצרכן של מוצרי צריכה אחרים יכול לסבור שייצורם אינו כרוך בגרימת סבל ופגיעה לעובדים המשתתפים בכך, צרכן של מוצרי בשר אינו יכול להניח הנחה דומה לגבי בעלי החיים שמבשרם הם מופקים, שהרי שחיטה מעצם טיבה גורמת לבעלי החיים סבל וצער קשים". -חברת תנובה.
נכתב ב- 20/05/2013, 05:49
אחי, חלאס. אתה עושה מעצמך צחוק. מילא הוויכוח על הפן הבריאותי שזה עוד בסדר (ממילא שניכם צודקים ושניכם טועים) אבל אתה לועג לסבל של בעלי חיים, באמת?מה לא מוסרי בלגרום סבל לבעלי חיים? מה לא מוסרי באריה ששוחט צבי?
http://www.haaretz.c...emium-1.2023754
נכתב ב- 20/05/2013, 14:06
אני לא לועג לזה, אני מציין עובדה. זה דרכו של הטבע, אם לא היינו אוכלים אותם, לא היינו פה היום, פשוט מאוד. כל יצור חי שקיים סופו למות, ככה שזה לא משנה איך הוא מת, הוא משרת את הצרכים האבולציונים שלנו, כמו שהארנבת משרתת את הצרכים של הנחש לשרוד או הצבי של האריה והצ'יטה, ככה גם הם שלנו. לכן זה יותר ממוסרי להרוג אותם.אחי, חלאס. אתה עושה מעצמך צחוק. מילא הוויכוח על הפן הבריאותי שזה עוד בסדר (ממילא שניכם צודקים ושניכם טועים) אבל אתה לועג לסבל של בעלי חיים, באמת?
מה לא מוסרי בלגרום סבל לבעלי חיים? מה לא מוסרי באריה ששוחט צבי?
http://www.haaretz.c...emium-1.2023754
נכתב ב- 20/05/2013, 15:22
נכתב ב- 20/05/2013, 15:36
הרגע קמתי אז אין לי את היכולת להסביר לך במילים עד כמה אני בשוק מהתגובה הזאת, בכל האשכול הזה אני חושב שאתה הראשון ב31 דפים שאמר שלא אכפת לך מהסבל של בעלי החיים. תתבייש.
ואל תשכח שנחש או אריה הם לא יצורים תבוניים כמוך. הם פועלים רק עפ"י אינסטינקטים ולא על מחשבה מונחית (ואם עכשיו אתה הולך להגיד השיצרים שלהם הביאו אותם להגיע לזמן שלנו אל תשכח שמאות אלפי יצורים - גם יצורים משמעותיים מאוד - נכחדו בעבר, ואנחנו לא)
אתה אומר לפעול רק עם אבולוציה ושיט אז למה אתה לא הולך וצד כמו האלה באפריקה ובמי יודע איפה שחיים במדינת עולם שלישי?
לא, אתה הולך לסופר וקונה בשר כמו בן אדם מבויית ולא כמו חיי עם יצרים.
אבולוציה בתחת שלי, אם היית הולך לפי אבולוציה כל בני האדם היו מתים ממחלות.
נכתב ב- 20/05/2013, 15:50
זה לא מוסרי לא להרוג את הפרה ולתת לה לחיות על חשבונך, אתה תוכננת כדי שתאכל את מה שהולך להרוג אותך כדי לשרוד. ככה שזה לא כל כך משנה לי איך הפרה מתה או אם הצליפו לה בתחת, היא מתה נקודה.
פעם בתקופת האדם הקדמון היו מרדימים פרות? היום הורגים אותן ושוחטים במקום.
מאז שהתחלנו להיות "הומאנים" יותר ככה התחילו הצרות של החברה האנושית והפשע. זאת דעתי ואתה לא חייב לקבל אותה.
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים