נו אז מה דן , אם אני לא קשור לאתר זה לא אומר שמותר לכם להעלים קרדיטים
ובנתיים ממה שראיתי אתם נותנים קרדיט לאתר רק
מה עם קרדיט למקליטים ? לא מגיע להם ?
ושים לב רק כמה תגובות הייתי צריך לרשום כדי לקבל תגובה ממך במקום מכל העורכי דין שלך....
למה צריכים לעבור את כל זה כל כמה חודשים מחדש?
תקבעו כבר חוקים ותעמדו בהם , כי באמת הגיע הזמן !
קשה לעקוב אחרי כל האתר יום יום , אני כבר חודשים בקושי באתר , היה לי המון בגרויות שגרמו לי לא להיות באתר בכלל
רק עכשיו אני חוזר לאתר .
ברור שמגיע קרדיט למקליטים , ולטיוינט . אני משתדל ויעשה כמה שאפשר כדי שהתופעה הזאת לא תמשך .
ובינתיים מה שאני רואה זה שחצי עולם מעתיק מטיוינט [FXP , rotter , down-il] ושים לב ההטפלות שלך אלי תמיד תגבר, לא שזה ממש מזיז לי , ואם היית מכיר אותי אישית לא היית מדבר ככה,
כי יש לך דיבור של זבל כלפי בנאדם , סה"כ בסוף זה רק אינטרנט אז אל תפגע בשם שלי, כי אתה לא יודע כמה אני עוזר לאנשים כל יום ועושה כמה שאפשר טוב , אז רק אתה בטוב ליבך בא ומנסה להרוס לי את
השם , אז אני לא יירד לרמה שלך .
קשה לעקוב ?
אוקיי
למה לא תמצא אף גנב בTVNETIL ? גם שם קשה לשמור על הסדר , אבל מצליחים בכל זאת
אוקיי , אז אתם לא האתר היחיד שמעתיק , זה התירוץ לזה שאתם כן מעתיקים ? תקשיב לעצמך ... זה נשמע לך בסדר באמת ?
לי יש דיבור של זבל ? אני אפילו לא ישיב על זה
אני פשוט אתן לאנשים לשפוט...
אוקיי, אז אתה תורם הרבה מצד אחד
אבל מצד שני הורס הכל בזה שאתה בעלים של אתר שמעתיק את 99 אחוז מהתכנים הישראלים מאתר אחר ללא מתן קרדיט
ולסיכום : עכשיו אתה בא ומשחק את הצד "הנפגע" ?
מי גרם למצב הזה ? אני ? או אתה ?
(ותסלח לי מאוד שאני מאשים אותך , אבל בעלים של אתר אחראי על כל תיפקודו , אז ההאשמות קודם כל הולכות אליך....
וזה בלי קשר לזה שאתה תקופה ארוכה מאוד עשית את כל מה שהצוות שלך עושה עכשיו)
זה שאתה מנסה לשכוח את זה ולהמשיך כרגיל , זה סיפור אחר
לא יכול להיות שהאתר שאתה מנהל יתעלם ככה מקרדיטים וירשה לעצמו להעתיק דברים מאתרים אחרים ובסוף אתה תבוא ותאשים אחרים שגרמו לשם שלך להיהרס...
מי שמכיר את כל הפרשה בינינו , ויש לא מעט כאלה , יקרא את התגובה שלך ופשוט יצחק על הצורה שבה אתה מנסה להפוך את האשמה כלפי אחרים