בדיוק ^
הפרקים האלה הם הפרקים שעושים את הסדרה למיוחדת ולא לסתם סדרת אקשן ומוות. החיבור המטורף הזה לדמויות.
נכתב ב- 22/04/2019, 22:12
בדיוק ^
הפרקים האלה הם הפרקים שעושים את הסדרה למיוחדת ולא לסתם סדרת אקשן ומוות. החיבור המטורף הזה לדמויות.
נכתב ב- 22/04/2019, 23:06
כשמדובר רק על שישה פרקים, שבניגוד להדלפות מלפני שנה שהבטיחו פרקים ארוכים, הייתי מצפה לקצת יותר התקדמות בעלילה הראשית.
רוצים לזרוק קריצות לדמויות? תאריכו את העונה נבלות.
הפרק הראשון היה משעמם להחריד. משעמם בסטנדרט הגבוה שהם הציבו, כן? הפרק השני היה משמעותית מוצלח יותר.
נכתב ב- 23/04/2019, 18:22
אני אוהב פרקים כאלו, וכשהיה הפרק הראשון אמרתי 'סבבה' כי לא צריך לתקוף ישר וגם כי הדיאלוגים והקצוות שנסגרים זה דבר יפה.
הבעיה היא שכשמדובר בעונה קצרה, זה ירגיש מאוד דחוס לקראת הסוף וזה מלחיץ ש'מתבזבזים' פרקים כאלו.
בכל אופן, הנה גרף גוגל טרנד לאחר הפרק האחרון ששודר
That's the way the cookie crumbles
נכתב ב- 23/04/2019, 23:55
וואלה אני מסכים עם רוב התגובות פה, היו 2 פרקים מצוינים. המון סגירות מעגל, לא מעט רגעים מצחיקים (טורמונד פשוט דמות אדירה!) וזה בדיוק הקטע, הסדרה כל כך מתמחה בדיאלוגים ובתקשורת בין הדמויות שזה פשוט חבל שהעונה הזו היא רק 6 פרקים, כשברור שחלק מהותי מ6 הפרקים (בתכלס 4 כרגע) יהיו סצינות מלחמה.
עכשיו, האקשן וסצנות המלחמה הם חלק גדול מאוד בסדרה ומהווים נדבך גדול מאוד בהצלחה שלה, אבל אני חושב שהדיאלוגים, בניית העלילה והטוויסטים של הסדרה הם אלו שהביאו לה הצלחה והכרה בינלאומית בקנה מידה שלא היה לפני.
מאוד חבל שלא בנו את העלילה של העונה האחרונה קצת יותר ביסודיות ולעומק. בכל מקרה, פרק הבא טירוף!!
נכתב ב- 24/04/2019, 08:36
וואלה אני מסכים עם רוב התגובות פה, היו 2 פרקים מצוינים. המון סגירות מעגל, לא מעט רגעים מצחיקים (טורמונד פשוט דמות אדירה!) וזה בדיוק הקטע, הסדרה כל כך מתמחה בדיאלוגים ובתקשורת בין הדמויות שזה פשוט חבל שהעונה הזו היא רק 6 פרקים, כשברור שחלק מהותי מ6 הפרקים (בתכלס 4 כרגע) יהיו סצינות מלחמה.
עכשיו, האקשן וסצנות המלחמה הם חלק גדול מאוד בסדרה ומהווים נדבך גדול מאוד בהצלחה שלה, אבל אני חושב שהדיאלוגים, בניית העלילה והטוויסטים של הסדרה הם אלו שהביאו לה הצלחה והכרה בינלאומית בקנה מידה שלא היה לפני.
מאוד חבל שלא בנו את העלילה של העונה האחרונה קצת יותר ביסודיות ולעומק. בכל מקרה, פרק הבא טירוף!!
כנראה רק בפרקים 3 ו-5 נקבל מלחמות. לשניהם הבמאי הוא מיגל ספוצ'ניק (קרב הממזרים, הארדהום).
פרקים 1, 2 ו-4 הבמאי הוא דיוויד נאטר, אז כנראה שפרק 4 יהיה בסגנון של הפרקים שראינו עד עכשיו.
פרק 6 D&D שמרו לעצמם.
נכתב ב- 25/04/2019, 05:40
אשכרה בפתיח של הפרק ובשיר בסוף הפרק, התרגשתי ברמות, כי אני יודע שאלו הפעמים האחרונות.
4 פרקים אחרונים, מקווה שלפחות חלק מהפרקים הבאים יהיו ארוכים יותר.
משהו מעניין שמצאתי, יש הבדלים קטנים אבל נורא נחמדים בין הפתיח של פרקים 1 ל-2:
https://www.reddit.c...es_between_the/
-
נכתב ב- 25/04/2019, 18:53
בהמשך לתגובה הקודמת שלי -
ב-IMDb מופיע שהפרקים הבאים יהיו שעה ו-20 דקות.
אפשר להסתמך עליהם?
-
נכתב ב- 25/04/2019, 20:54
פשוט תגגל ותמצא את האורך המדויק.
נכתב ב- 25/04/2019, 22:55
בהמשך לתגובה הקודמת שלי -
ב-IMDb מופיע שהפרקים הבאים יהיו שעה ו-20 דקות.
אפשר להסתמך עליהם?
82 דקות, וזה יהיה הפרק הארוך ביותר בסדרה (כולל מבין הבאים אחריו).
נכתב ב- 26/04/2019, 17:41
נכתב ב- 29/04/2019, 06:50
נכתב ב- 29/04/2019, 06:53
נכתב ב- 29/04/2019, 07:20
אני עם רגשות מעורבים, הלב התחיל לדפוק מתחילת הפרק, הייתי בלחץ, לא זוכר מתי בפעם האחרונה הרגשתי ככה.
זה התחיל מעולה, המתח הזה שהיה באוויר, פאק... הרגשתי כאילו אני שם, ראיתי את הפרק עם מערכות סאונד על ווליום גבוהה, בקיצור - כל החבילה.
כשהתחילו הקרבות זה היה מבולגן בשבילי.
לא ראיתי מי נגד מי, אני שונא מעברים מהירים בשקל, זה עצבן אותי קצת.
עכשיו אני אחרי צפייה אני אחשוב על הפרק לאורך היום.
כרגע לא יודע מה אני מרגיש, הרבה שאלות בעיקר... הסצינות לא הרגישו לי ג'ורג' מרטין.
למרות שיש כביכול נבואה של מליסנדרה לגבי אריה.
נכון, לא קלטתי את זה ישר בתחילת הפרק, הופעתי כמו כולם בסוף, זה היה אדיר ונתן משמעות לכל הסיפור שלה, אבל דווקא חשבתי שיהיה טוויסט גאוני של בראן או משהו חח
נכתב ב- 29/04/2019, 07:30
נכתב ב- 29/04/2019, 07:47
אני עם רגשות מעורבים, הלב התחיל לדפוק מתחילת הפרק, הייתי בלחץ, לא זוכר מתי בפעם האחרונה הרגשתי ככה.
זה התחיל מעולה, המתח הזה שהיה באוויר, פאק... הרגשתי כאילו אני שם, ראיתי את הפרק עם מערכות סאונד על ווליום גבוהה, בקיצור - כל החבילה.
כשהתחילו הקרבות זה היה מבולגן בשבילי.
לא ראיתי מי נגד מי, אני שונא מעברים מהירים בשקל, זה עצבן אותי קצת.
עכשיו אני אחרי צפייה אני אחשוב על הפרק לאורך היום.
כרגע לא יודע מה אני מרגיש, הרבה שאלות בעיקר... הסצינות לא הרגישו לי ג'ורג' מרטין.
למרות שיש כביכול נבואה של מליסנדרה לגבי אריה.
נכון, לא קלטתי את זה ישר בתחילת הפרק, הופעתי כמו כולם בסוף, זה היה אדיר ונתן משמעות לכל הסיפור שלה, אבל דווקא חשבתי שיהיה טוויסט גאוני של בראן או משהו חח
אולי לא כולן, אבל אם קראת את הספרים אתה יודע מה אומר המשפט "חרישית כצל".
זה פשוט היה מושלם, בכל הסצינות שלה. ואם מרטין ילך על כיוון דומה אנחנו הולכים לקבל פאקינג פרק POV של אריה עם המוטיב הנ"ל.
נכתב ב- 29/04/2019, 08:35
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 29/04/2019, 09:32
בגדול אהבתי את הפרק, שלא תבינו לא נכון... אני פשוט צריך לראות אותו שוב פעם.
מה שמרגיז, זה האיכות שיחרור של הפרקים, לא משהו בכלל... אני חושב שהאיכות של AMZN WEB יותר טוב מה-MEMENTO המחורבן הזה.
זיפק... לזכר הימים הטובים, יש מצב שקיים סנכרון לגירסאות האלה?
נכתב ב- 29/04/2019, 10:01
נכתב ב- 29/04/2019, 10:20
לפרק 3 עדיין לא יצא.... אבל לפרקים 1-2 כבר יש...
נכתב ב- 29/04/2019, 12:18
בגדול אהבתי את הפרק, שלא תבינו לא נכון... אני פשוט צריך לראות אותו שוב פעם.
מה שמרגיז, זה האיכות שיחרור של הפרקים, לא משהו בכלל... אני חושב שהאיכות של AMZN WEB יותר טוב מה-MEMENTO המחורבן הזה.
זיפק... לזכר הימים הטובים, יש מצב שקיים סנכרון לגירסאות האלה?
אני תמיד מסנכרן לעצמי לאמזון על הבוקר. אם תרצה אשלח לך בפעמים הבאות.
ושלא תחשוב שאמזון "מדהים".. אולי הוא הכי טוב שקיים ברשת, אבל היו מלא סצינות מפוצצות ב Banding/Blocking. אולי בגלל שהפרק ברובו היה "חשוך".
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים