משחק ראשון שלי בליגה השנה, איזו טעות.....
חייב לומר שבית"ר אחת הקבוצות החלשות שראיתי. התוצאה משקרת זה בלשון המעטה, אשכרה ניצול 100% מצבים מול ההגנה המביכה שלנו.
אם יצחקי וריקן לא חותמים על הסכם סודי עם טביב שהם לא כובשים נגד בית"ר זה היה נראה אחרת.
נראה שגם עדן הכין את הקרקע להשאלה בינואר. כל כך חלש שבא לבכות.
אגב, לא הורגשו קללות בשער 7, בטח רק מי שלמטה וקרוב ל-5 שמע.
"מרגע של עצבות נצא גדולים...", עם הפנים לדרבי ולשער ראשון בליגת האלופות
פתאום אתה בוכה על מאה אחוז מצבים? שעליתם ככה לליגת האלופות קראתם לזהבי אל, שרוקאביצה עושה את זה זה פסול.
ואם אתה מחפש קבוצה חלשה להסתכל עליה, תסתכל רק על עצמיכם, 100 מיליון יורו, בחייאת רק העגלה שיש לכם בשער עלה יותר מכל השכר שחקנים של ביתר (תבדוק אותי.)
שישברו ת'שיא של ה7-0, וכו' וכו', אחרי ששער 7 עשה פיו פיו כמו זונות ב2-1, אותם חברה שיצאו בדקה 70, הגיע לכם הרביעייה הזאת.
עריכה:
שי, משהו קטן, אם זה היה 100 היה עוד 3, אני זוכר עוד 2 פעמים שניקיטה הגיע 1 על 1 עם ראיקו.
מחקתי קצת כדי להגיב על מה שרלוונטי.
אני לא אומר שאני לא מעריך את ההישג של בית"ר. לדעתי זה הישג מדהים ואם הייתי בצד השני הייתי באקסטזה. עכשיו כשהזכרת את זה, זה באמת מזכיר את העקיצה שלנו נגד פלזן בחוץ. בקשר ל-100% מצבים, אחרי שצפיתי בתקציר יש משהו בדברים שלך, אבל אני התכוונתי יותר לקטע שהשוער אשכרה לא נגע בכדור פעם אחת, כל כדור שנבעט לו למסגרת נכנס (אולי אני מפספס מצב אחד). ומה שעצוב בזה זה שכולם אומרים "הוא היה צריך לפחות לעצור באחת הפעמים של ה-1 על 1", אבל זה דברים שכבר יותר תלויים בשחקן ופחות בשוער. אם להאשים אותו במשהו אז זה בגול השני שצילם כאילו הוא התחנך על ברכיו של חואן פאבלו.
אני לא חושב שיש אוהד מכבי היום שלא מודה שהקבוצה חלשה. כמו שקליפס אומר, אני רוצה להאמין שזה קשור לריבוי המסגרות ולקושי לחזור מהאולימפוס של הצ'מפיונס לעוד משחק בליגה. הספסל השנה פשוט לא מספיק חזק, וכשההרכב לא פוגע זאת הופכת לבעיה משמעותית. עצוב שהשחקן היחיד שלנו שבאמת מחפש כל הזמן למסור קדימה זה מיטרוביץ', שהוא ממש לא ברמה הזאת, בטח שלא הגנתית. קשה לקחת אליפות בלי זרים, וזה גם ההבדל הכי משמעותי בינינו לבין באר שבע שנראית מעולה כרגע. בקשר לתקציב ולהבדלי הרמות בין מכבי לבית"ר - תן לטביב חצי מהתקציב של מכבי והוא מעמיד קבוצה של 1-3 שמשחקת כדורגל יפה והתקפי. אין ויכוח שעם כל המגרעות שלו הוא מבין כדורגל וסקאוט מוכשר.
בקשר לאוהדים שיוצאים לפני הסוף - תאמין לי שאני שונא אותם יותר ממך. אני בכלל נגד רוב המנויים שעשו מנוי בפעם הראשונה בעקבות האליפות של אוסקר ומאז השתקעו ביציעים כדי לקלל כל המשחק במקום לעודד. הבעיה היא שאצל רוב הקהל יש כבר כל כך הרבה שובע, ברמה שאנחנו מוכנים להחליק תבוסה כזאת בבית ולא מייחסים לה יותר מדי חשיבות, וגם תוך כדי המשחק בקושי מנסים לדחוף את הקבוצה. הפתרון לבעיה הזאת הוא לעבור לאיצטדיון גדול יותר שיאפשר הזרמה של דם חדש ליציעים. אני בתור אחד שלא מנוי אבל משתדל להגיע לכל משחק שמתאפשר לי, עדיין יש בי את ההנאה מלראות משחק באיצטדיון, וזאת כבר לא איזו מעמסה פעם בשבועיים שכל פעם צריך להתלבט אם ללכת או לא (יש לי חברים כאלה).
הראיה לזה שצריך לתת יותר מקום לאוהדים "טריים" זה שבמשחקי מוקדמות האלופות נגד פלזן ובאזל היה אפשר לשמוע ששער 4 עודד יותר משערים 2, 7, 8, 13 (ואני לא אומר 10, שגם רובם לא מעודדים, רק הגוש ב-11 באמת מעודד).
אני מעריך עידוד חוץ טוב, למרות שהפעם הקהל שלכם לא היה מדהים, אבל גם אני שמעתי שירת "איך זה לקבל סרטן", וכשזה מגיע כל כך קרוב לגילוי אצל יוהאן זה ממש צורם. אני חשבתי שהקריאות מכוונות לאזולאי ודסה (היה נשמע יותר הגיוני אם היו עוברים לחיפה...) ועדיין זה לא במקום אם באמת היו קריאות כאלה. בטוח שיש סרטונים שיוכיחו לכאן או לכאן.
התקווה שלי היא שלא נפסיד בגדול שוב היום נגד בני יהודה, כי זה כבר ממש יוכל להתחיל כדור שלג לקראת תבוסה מבישה נגד פורטו. ותודה למשבץ המשחקים שדאג לזה שנוכל להגיע למשחק הזה בראש שקט...