חס וחלילה לא יצאתי עליך, אני פשוט לא מסכים איתך,
אין ספק שאני לא רואה מספיק משחקים של ריאל, אבל בנזמה חלוץ מעולה, ואני לא חושב שהבעיה היא אצלו...
כן הגול של רונאלדו מאה אחוז אתלטיות....
סתם בשביל הקטע אז מה עם הקהל חושב, אתה אומר את זה לאוהד ביתר "הקהל חושב" חחחח הקהל טיפש,
מצטער, אבל הקהל אידיוט (לא רק של ריאל, של 99% מהקבוצות)
קסיאס עד לפני שנה וחצי היה השוער הטוב בעולם ועכשיו הם לא רוצים אותו שוער שני? אתה מסכים ששוער לא הופך להיות גרוע,
בטח לא שוער כמו קסיאס, החדר הלבשה עושה את שלו, הבוז שהוא מקבל עושה את שלו, החוסר אמונה מהמאמן (שהתחיל עם מוריניו ) עושה את שלו.
בקשר ל7 צהובים, מצידי שיוציאו 11, אל תבין לא נכון, אני כתבתי לא פעם אחת שאני נגד אלימות במשחקים,
אני חושב שסתם בשביל הקטע, האגרסיביות של פפה גרועה יותר מהביס של סוארז, (כתבתי את זה במונדיאל)
שמע שניר, בתור אחד שבאמת משתדל לראות כל משחק של ריאל,
כבר כמה שנים שבנזמה פח אשפה, כמו שאמרו אם תסתכל נטו על סטטיסטיקה, אז כן יש לו אולי שערים ובישולים, אבל אם תיקח נגיד 20 שערים שלו פר מצבים, הוא היה צריך 500 מצבים בשבילם (ברור שאני מגזים),
לעומת חלוצים אחרים שבשביל לתת את ה-20 היו מסתפקים ב-50 מצבים. הוא מחמיץ לך מצבים של שערים בטוחים, ברגעים הכי חשובים,
אז הסטטיסטיקות שלו משקרות, אין לו באמת הרבה משחקים שאתה יכול להגיד אחרי המשחק "וואלה בזכות בנזמה ניצחנו". וזה זין כי נכון שיש את רונאלדו, אבל אתה רוצה חלוץ דומיננטי שתוכל להגיד שבזכותו ניצחת את המשחק,
שבמצב של 0-0 ידע לקחת את הכדור ולתת גול או לפחות לנצל את המצב. ובנזמה רחוק מזה לגמרי, עם חלוץ אחר במקומו ריאל הייתה באמת מושלמת בהתקפה.
אני אישית כל עוד אין חלוץ, הייתי בכלל מנסה לשחק אולי עם רונאלדו בתור חלוץ נסוג, ולשים במקום בנזמה את איסקו. (או עם המצב היום, לנסות להריץ את צ'צ'אריטו קצת במקום בנזמה)