היי. מה שאתה צריך זה כנראה לעלות עוד טיפה במשקל.
למרות שאני לא יודע מה המידות שלך, אלא על פי הגובה והמשקל שלך אני אומר את זה.
הנה כמה דברים שיעזרו לך:
נכתב ב- 01/09/2014, 15:56
חבר'ה, מתכון להיום... פיצה מקמח מלא. בדיוק כמו שבתמונה באחת ההודעות בעמוד השני(בתוך הספוילר). טעימה מאוד.
נכתב ב- 01/09/2014, 16:36
אפליקציה לאשכול זה .
נכתב ב- 01/09/2014, 18:34
למישהו יש המלצה לתוסף ממריץ? אני טס לארה"ב עוד שבועיים וחשבתי להביא משם.
התאמנתי לפני הצבא והגעתי למסה מכובדת מאוד, אבל 3 שנים של צבא בלי אימונים מחקו כמעט את כל העבודה הקשה.
חזרתי להתאמן לא מזמן אבל אני כ"כ עייף שקשה לי להתאמן, אני מחפש איזה תוסף שיעורר אותי לפני האימון (ולא קפה).
נכתב ב- 01/09/2014, 18:53
הצורך שלך הוא לא לפני אימון. כי אם אתה עייף לפני אימון זה אומר שמלכתחילה לא ישנת כמו שצריך.
אמרתי את זה כאן כבר כמה פעמים. שינה טובה בלילה של 8 שנות לפחות תעזור לך בכל הדרוש ליום המחרת שתקום בו.
בכל מקרה, אם באמצע אימון אתה מרגיש עייף מאוד וחסר כוח, והאימון שלך רחוק מלהסתיים, אולי יעזרו לך משקאות איזוטוניים.
זה בעצם משקה פחמימות שנותן לך אנרגיה זמינה באמצע האימון, כך אתה מתגבר על העייפות ומשלים את האימון כמו שצריך.
נכתב ב- 01/09/2014, 19:12
אני ישן מצויין.
אני עכשיו בחופשה בין סמסטרים... ישן בין 8 ל 11 שעות כל לילה.
פשוט יש לי מן עייפות כללית כל היום. גם לפני האימון וגם במהלך האימון.
רק בלילה פתאום אני מקבל מרץ 1-2 בלילה.
נכתב ב- 01/09/2014, 20:18
בתכלס יש לך פרי וורקאוט שאתה יכול לקנות,
אני האמת קניתי את ה-JACK3D לא הרגשתי יותר מדי הבדל, אני תמיד מגיע מפוקס לאימון אז לא השפיע עליי, אולי עליך כן,
למרות שאנשים חלוקים לגבי המרכיבים שלו.
יש את זה שחבר שלי שמתאמן כמה שנים המליץ עליו
http://www.bodybuild...vol-powder.html
ובתכלס, תמיד אתה יכול לשתות קפה שחור, כמה תמרים/ בננה ואמור לעשות את העבודה.
נכתב ב- 01/09/2014, 20:23
אני ישן מצויין.
אני עכשיו בחופשה בין סמסטרים... ישן בין 8 ל 11 שעות כל לילה.פשוט יש לי מן עייפות כללית כל היום. גם לפני האימון וגם במהלך האימון.
אתה מעשן גראס נכון?
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 01/09/2014, 21:49
אני ישן מצויין.
אני עכשיו בחופשה בין סמסטרים... ישן בין 8 ל 11 שעות כל לילה.פשוט יש לי מן עייפות כללית כל היום. גם לפני האימון וגם במהלך האימון.
אני אדגיש משהו בעניין.
לישון 11 שעות זה לא טוב. זה חלק מהעניין לכך שאתה עייף.
אתה פשוט לא מאוזן, ולכן אתה מרגיש רענן בשעות הלילה ולא עייף.
הגוף שלך פשוט מתנהג הפוך. יכול להיות תקופת מבחנים, יכול להיות הרבה דברים, אבל זה ככה עכשיו וזה מה שצריך לעניין אותך.
תישן 8 שעות כל לילה. ושהלילה שלך יתחיל משעה 12 מקסימום. פשוט תכריח את עצמך לישון. אחרי יום-יומיים אתה תתרגל לזה.
תכוון אפילו שעון מעורר לבדיוק 8 שעות ממתי שאתה נכנס למיטה.
אתה תרגיש את ההבדל במרץ שלך מהר מאוד. תוך שבוע אתה כמו חדש.
נכתב ב- 01/09/2014, 23:11
אני ישן מצויין.
אני אדגיש משהו בעניין.
לישון 11 שעות זה לא טוב. זה חלק מהעניין לכך שאתה עייף.
אתה פשוט לא מאוזן, ולכן אתה מרגיש רענן בשעות הלילה ולא עייף.
הגוף שלך פשוט מתנהג הפוך. יכול להיות תקופת מבחנים, יכול להיות הרבה דברים, אבל זה ככה עכשיו וזה מה שצריך לעניין אותך.
תישן 8 שעות כל לילה. ושהלילה שלך יתחיל משעה 12 מקסימום. פשוט תכריח את עצמך לישון. אחרי יום-יומיים אתה תתרגל לזה.
תכוון אפילו שעון מעורר לבדיוק 8 שעות ממתי שאתה נכנס למיטה.
אתה תרגיש את ההבדל במרץ שלך מהר מאוד. תוך שבוע אתה כמו חדש.
אם אתה חושב שאתה יכול להגיד לסטונדט בחופרת קיץ ללכת לישון ב12 ולקום ב8 אתה תמים מאוד אחי
נראה לי מכיתה ד' לא הלכתי לישון לפני 12 בצורה קבועה חחח
נכתב ב- 07/09/2014, 17:23
אשכול כזה לא חשבתי שיהיה כאן בפורום הזה נחמד דווקא.
מה תוכל לומר כדי לשפר את הסיבולת לב ריאה שלי? אני בקושי רץ קילומטר ומתנשף כמו כלב.
גובה 1.85 ושוקל 87.
נכתב ב- 09/09/2014, 14:10
אשכול כזה לא חשבתי שיהיה כאן בפורום הזה נחמד דווקא.
מה תוכל לומר כדי לשפר את הסיבולת לב ריאה שלי? אני בקושי רץ קילומטר ומתנשף כמו כלב.
גובה 1.85 ושוקל 87.
אהלן...
סיבולת לב ריאה זה אכן מרכיב חשוב בכושר הכללי והוא חיוני לבריאות האדם.
אין כאן פתרונות קסם. אתה יכול לשפר את הסיבולת לב-ריאה שלך על ידי ריצה קלה, רכיבה על אופניים וגם שחייה.
צריך פשוט להתמיד בעניין הזה. בהצלחה.
נכתב ב- 09/09/2014, 14:25
לא בקטע של להרוס או משהו, אבל יש המון אנשים שלא יכולים לקחת תוכנית אימון בכלל וזה מסוכן בשבילם. אני חושב שכדאי שיהיה שדיסקליימר בפוסט הראשי והמלצה לראות רופא לפני שמתחילים באימונים.
נכתב ב- 10/09/2014, 11:26
סתם שאלה, לשתות שייק חלבון אחרי אימון אירובי בלבד (כלומר ריצה) - כן או לא?
נכתב ב- 10/09/2014, 18:24
חלבון עוזר להתאוששות מהירה יותר של השרירים וככה עוזר לפתח אותם, עד כמה שידוע לי. לא נראה לי שכדאי אחרי אימון אירובי, אם כי במידה והוא חלק מהתפריט שלך אז כן כדאי (כלומר אם אתה לוקח X חלבון ביום וחלק מהחלבון הזה הוא השייק, אז זה או לקחת את השייק אחרי אימון או קופסה של טונה).
ואיתן (נכון? חח), אבקת חלבון המטרה שלה זה לא לעזור בעליית מסה, בשביל זה יש גיינר. היא עוזרת לשריר להתפתח, ומן הסתם הבנאדם גודל מזה אבל זה לא המטרה העיקרית שלה, בשונה מגיינר.
נכתב ב- 10/09/2014, 20:10
הבן אדם גודל רק מדבר אחד, מאזן קלורי חיובי. זהו.
כל שאר הדברים אם זה אבקת חלבון או גיינר זה לעזור לבן אדם להגיע לערכים התזונתיים שהוא אמור להכניס ביום, אם זה כמויות חלבון ואם זה כמות של קלוריות בעזרת פחמימות שזה הגיינר.
אנשים צריכים רק לקחת בחשבון שהתוספי תזונה הם בדיוק כמו שהם נקראים, תוספי תזונה, הם צריכים לבוא בנוסף לאוכל ולא במקום כמו שהרבה אנשים חושבים (אני לא אומר את זה כי אני נגד הדברים האלה, אני אישית משתמש גם באבקות חלבון, גם בגיינר וגם בקריאטין)
פנאי וכאלה →
תמיכה ומדריכים →
תוסף לשועל שמאפשר קריאה שמגנה על העינייםנפתח על-ידי אבי ד , 15/04/2015 בריאות, FF, המלצות, הרחבות תוכנה |
|
|
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים