הקבוצה במצב לא טוב בכלל, הכי טוב שהיה ב6 שנים האחרונות. אבל זה לא טוב בכלל.
יש לנו שוער שאני לא יודע מה להגיד, קליימן.
בלמים: יש לנו סזאר ארסו שהיה בסרגוסה וגנט.
את טל כחילה שהוא בסדר לפעמים טיפש, מתן בראשי שאני קצת יותר טוב ממנו למרות שבחיים לא שיחקתי כדורגל ואת חיימוביץ מהפועל שעבר במקווה לפני שהוא לבש מדים של ביתר.
הגנה לא משהו בכלל. (עצוב, שנה שעברה היה לנו את ההגנה הכי טובה בליגה חד משמעית.)
מגנים אלי דסה מהצעירה, שחקן טוב, צריך ניסיון אין ספק, אני אוהב אותו, מטוביץ' הסרבי שהגיע מקרית שמונה עונה שעברה, אני גם אותו אוהב מאוד.
הקישור שלנו סבבה לגמרי יש לנו את הבריזלאי החדש, שקורצקי התאבד עליו, זה היה השחקן שהכי חשוב לו, לא ראיתי אותו משחק.
חנן ממן שלדעתי שחקן טוב, טיפה חלוד, אבל שחקן טוב.
עומר אצילי, זאת אמורה להיות שנת הפריצה שלו, אני בונה עליו בכל דבר, אני באמת מאמין שזה יהיה שחקן העתיד שלנו.
לידור כהן מפ"ת, טביב שילם עליו מיליון מאתיים, והוא רק ילד, אם הקמצן הזה שילם כנראה שהוא יהיה שווה משהו בהמשך
דני פרדה, אין סוף אנשים מדברים על הכישרון שלו, אני לא אוהב אותו בכלל, הוא לא משחרר כדורים, והסיומת שלו נוראית. קורצקי הביא לו קאוצ'ר ופסיכולוג כי מאמין בו ממש.
מור שקד מהלאומית לא יודע עליו כלום.
אופיר קריאף לא יודע, כל מי שמשחק כדורגל אומר שיש לו נתונים טובים והוא פשוט עדיין ילד, הוא יהיה שחקן טוב, אני לא מאמין בו, אני חושב שהוא אידיוט LF מסריח
שחקן מפגר שמקבל אדום משחק כן משחק לא, מביא סטירות במשחקי אימון, בקיצר אני לא אוהב אותו.
חלוצים
זרקו קוראץ' בסדר, לא מספיק מהיר, אבל די טוב עדיף על שלומי אזולאי מחיפה זה בטוח!!!!!!
רועי זכרי לא יודע מחפש את השער וזה, אבל לא יודע לא ראיתי מספיק לא אוהב להגיד סתם. הרגשה סבירה +
אבישי כהן, העונה הראשונה בבוגרים, עד עכשיו היה בנוער, יקח לפחות שנתיים עד שהוא יהיה טוב.
יאללה ביתר פליאוף עליון השנה!