עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

אני מחרים את הפורום כל עוד SnirJa לא חוזר

• הנושא נעול הנושא נעול
88 תגובות לנושא זה

#41 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎31/12/2013‏, ‎16:15

למה ככה? חבורת fxp? לא יפה.

#42 dvodvo123

dvodvo123

Queen Of Peace

• Q-Subber
  • 24,279 הודעות

נכתב ב- ‎31/12/2013‏, ‎16:19

אז תפסיקו כבר להגיב פה כמו שאומרים לכם ושחררו.

#43 cRaZy-BoY

cRaZy-BoY

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,376 הודעות

נכתב ב- ‎31/12/2013‏, ‎16:21

אני אתן ככה תגובה אחרונה כי אני רואה שהיגיון בריא לא חודר את השיריון העקשן והילדותי שלכם. ואני מדבר בשם עצמי, ולא בשם "אתם" "אנחנו" "הם" "חבורת FXP" וכו'...אז אל תייחסו אותי לקבוצה כלשהי.

1. יש פה אי צדק דודו, ואתה יודע את זה, ובמקום להיות לויאלי לחברך המתרגם, תפעיל קצת שיקול דעת עצמאי ותעשה משהו בנידון, מההכרות הקצרה שהייתה לי איתך, דווקא נראת בחור טוב.

2. להגיב על כל תגובה של מישהו ש"הוא מאיים לעזוב" ולהגיד שלא אכפת לך, זה התבכיינות. (במסווא של "לא אכפת לי")

3. ועדי, אני מאוד מקווה שאתה מבין שהאיומים שלכם הם דיי טיפשיים, ובאמת אבל באמת שאתה לא מפחיד פה אף אחד, אז במקום לאיים  כמו ילדה בת 12, תתן תגובות נורמליות.

4. אני לא אמרתי מילה וחצי מילה על "החרמה" כי אני יודע שזה מיותר. סה"כ עשיתי "אהבתי" על האשכול שנפתח כי לדעתי יש פה חוסר צדק גדול וזה היה לי חבל.

שיהיה לכם יום טוב, ואני מקווה ששניר יחזור ויותר לא יהיו בניכם ויכוחים (כי כנראה שקשה לך להתמודד עם מישהו שלא מסכים איתך.....)

נ.ב.

אם אתם רוצים שיפסיקו להגיב אתם יכולים לנעול, גם ככה זה כבר לא חדש פה. נעילת אשכולות, סתימת פיות.

#44 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎31/12/2013‏, ‎16:30

אני שיחררתי, אבל ילדי fxp? זה דיי מעליב.

מילא לא התייחסת לדברים שכתבתי, אבל למה להמשיך עם הגישה הזו? 

שתיהיה לי בריא, מקווה שמחוץ לפורום אתה יותר חביב.

#45 עדי-בלי-בצל

עדי-בלי-בצל

כנראה שלא כל כך

• Q-Subber
  • 3,252 הודעות

נכתב ב- ‎31/12/2013‏, ‎16:33

cRaZy-BoY וקליפס, אני לא אסגור את האשכול, גם כי אני נגד סתימת פיות, וגם כיוון שהוא מביא לי סיבה להאריך את ההשעייה של שניר. ככל שהאשכול מתארך, כך גם ההקפאה. אני יודע שהתרגלו פה שאני מאיים סתם, אבל לא. כדאי שתבינו כולכם שאני מתכוון לדברי, ואני בפועל מאריך כל פעם בעוד.   

אתם מוזמנים להמשיך.

1h9roi.gif

#46 cRaZy-BoY

cRaZy-BoY

• ותיקים
  • 3,376 הודעות

נכתב ב- ‎31/12/2013‏, ‎16:41

התגובה הבאה אינה נחשבת כתגובה לאשכול, היא רק כדי להבין את החוקים.

אז מה שאתה אומר בעצם זה שאתה נגד סתימת פיות, אבל אתה מאיים שאם לא נסתום את הפה אתה תאריך את ההשעייה של שניר ? רק כדי להבין לגמריי מה שאתה אומר.

ועוד שאלה, האם מותר לדבר על הנושא באשכול ספאם או באשכול אחר? או שהנושא אסור לדיבור בכל הפורום?

תודה מראש על התשובה וההבהרה.

#47 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎31/12/2013‏, ‎16:42

cRaZy-BoY וקליפס, אני לא אסגור את האשכול, גם כי אני נגד סתימת פיות, וגם כיוון שהוא מביא לי סיבה להאריך את ההשעייה של שניר. ככל שהאשכול מתארך, כך גם ההקפאה. אני יודע ששניר התרגל שאני מאיים סתם, אבל לא. כדאי שתבינו כולכם שאני מתכוון לדברי, ואני בפועל מאריך כל פעם בעוד.   

אתם מוזמנים להמשיך.

זה הקטע, שזה כבר לא הדיון על שניר.

הזילזול הזה במשתמשים הוא לא לעניין, גם אם זה מישהו שנרשם אתמול, וגם לאחד ותיק כמוני שפעיל מעל 6 שנים.

#48 עדי-בלי-בצל

עדי-בלי-בצל

כנראה שלא כל כך

• Q-Subber
  • 3,252 הודעות

נכתב ב- ‎31/12/2013‏, ‎16:48

אם הדיון הוא לא עליו, אז חבל שאתה מנהל אותו כאן, כיוון שכאן הוא פוגע בו.

cRaZy-BoY, ב-31 דצמ' 2013 - 16:41, אמר: cRaZy-BoY, ב-31 דצמ' 2013 - 16:41, אמר:

אז מה שאתה אומר בעצם זה שאתה נגד סתימת פיות, אבל אתה מאיים שאם לא נסתום את הפה אתה תאריך את ההשעייה של שניר ? רק כדי להבין לגמריי מה שאתה אומר.

ועוד שאלה, האם מותר לדבר על הנושא באשכול ספאם או באשכול אחר? או שהנושא אסור לדיבור בכל הפורום?

התשובה היא כן. עקרונית אני לא רוצה לסתום פיות, אבל מעשית אם תמשיך לחפור על שניר ההשלכה לכך תהיה שההשעיה שלו תמשיך ותתארך.

הדבר נוגע לפורום כולו ולא רק לאשכול זה.

כדי להמחיש את העניין: אני לא מונע ממך לענות באשכול, אבל התשובה הבאה שלך תעלה לו בעוד הארכה (גם אם תסייג את עצמך באדום למעלה).

• cRaZy-BoY אוהב את זה

1h9roi.gif

#49 Sgt.DD

Sgt.DD

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 832 הודעות

נכתב ב- ‎31/12/2013‏, ‎17:05

צורם לראות אשכול שלם לניפוח אגו של אחד המנהלים וניסיון להראות את העליונות שלו מעל כל הפורום.

כמה נקודות שפשוט לא אהבתי לקרוא כאן:

א. עריכת הודעות של משתמשים בצורה פוגענית אינה במקום - עדי, כשדיברת על זה שאתה נגד סתימת פיות לא רק שסתרת את עצמך אלא התנהגת בניגוד ההיפך, לקחת הודעה של אדם ושינית אותו כראות עיניך והשתמשת בו נגד האדם שכתב שם. להילחם מול מישהו מנקודה של כוח זה לא חכם, לא הוגן ומאוד לא בוגר. לא רוצה להיות בוטה אבל זה מזכיר את ההתנהלות של טורק שאתם מתלוננים עליה לא מעט ובצדק.

ב. התנשאות אליטיסטית על שאר חברי הפורום. עדי, כשאתה מתייחס לשאר המשתמשים כאל נחותים ממך זה מעיד על הרבה דברים, אבל מכיוון שאני לא ממש שש לקבל פה באן מהיר (וגם אם כן, למרות שלא נאמר שום דבר רע שום דבר לא יקרה) אני רק אגיד שזוהי אטימות ופשוט התנשאות. אני לא יודע אם אי פעם ניהלת פורום (ואני ניהלתי עם בסיס משתמשים כפול פי 5 מזה שפה, ממש בלי רצון להתנשא) אבל החוק הלא כתוב שלמדתי היה שלא להשתמש לרעה באפשרויות שיש אצלי ובטח ובטח שלא לנהל הרחקות של משתמשים בריש גלי תוך כדי התנשאות על רובם. פורום אינטרנטי בדרך כלל רץ על ידי המשתמשים ולא המנהלים, למרות שהם שומרים על התנהלותו התקינה. הגישה של "אף אחד לא מכריח אותכם להיות פה" פשוט שגויה וטיפשית מיסודה.

ג. לינץ' למשתמש. אני לא יודע אם אתה שם לב מה אתה עושה כאן אבל זה פשוט לינץ' למשתמש שנמרח כרגע על שלושה עמודים. בא לך להרחיק אותו, לתת לו הרחקת צינון? שמעת פעם על באן תלוי זמן שאני מאמין שישנו גם כאן במערכת הפורומים? למה לא לתת לו פשוט דבר שכזה, להגיד שיחשוב על איך שהוא מדבר ופשוט לגמור עם זה. לא יצא לי לראות אי פעם התנהלות כזאת אחד הדברים היותר הזויים שיצא לי לראות על משתמש "אתם גורמים לזה שהוא יורחק ליותר זמן" מה זה, גנון? מתי יצא למישהו אי פעם לשמוע על דבר שכזה?

ד. חוקים ברורים. אני לא יודע מה קורה כאן או כמה זה יימשך אבל אני חושב שבסך הכל אין ממש חוק שאוסר את התוכן שבגללו הוא הורחק המשתמש (תגדיר הטרלה, לא נשמע לי כמו פועל הגיוני ובפועל צריך דוגמאות קונקרטיות) והתבטאויות גזעניות שאתה טוען כלפיהם. שאני יבין, האם מישהו אי פעם רצה שיחסמו את אילן בגלל הדעות שלו שמעדיפות ערבים על פני יהודים (שום בעיה אתו אלא זה רק דוגמה) האם מחר גם יהיו פה מורחקים על בסיס אנרכיזם, אובר יפות נפש ובגידה במולדת? כי ממה שנשמע כל ההתבטאויות הפוליטיות שלו היו בגדר פוליטיקה שאף פעם לא דובר על כך שזה פורום אי פוליטי (והייתי שמח שכך יהיה) ולכן ההרחקה אינה הוגנת, לפחות מההיבט הזה.

• מישמיש, avrahamcool, CLIPSE ו-2 אחרים אוהבים את זה

#50 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎31/12/2013‏, ‎17:09

זה לא יפגע אם תחליט אחרת, לשחק לי על המצפון אתה יכול רק כאן בפורום.

במקום לצאת גדול אתה ממשיך בשלך, לי זה חבל.

#51 dvodvo123

dvodvo123

Queen Of Peace

• Q-Subber
  • 24,279 הודעות

נכתב ב- ‎31/12/2013‏, ‎17:21

אבל הוא כן קיבל באן! ורק פתיחת האשכול הזה של החרמת הפורום הביאה להחמרה. לא אנחנו פתחנו את האשכול הזה.
ועל אילו התנשאויות של חברי הפורום אתה מדבר?
לפי מה שראיתי רק אני הגבתי כאן מלבד עדי ובכלל לא התנשאתי. להפך, אני מנסה להרגיע ושתפסיקו כבר להגיב כאן.

#52 cRaZy-BoY

cRaZy-BoY

• ותיקים
  • 3,376 הודעות

נכתב ב- ‎31/12/2013‏, ‎17:35

cRaZy-BoY, ב-31 דצמ' 2013 - 16:41, אמר: cRaZy-BoY, ב-31 דצמ' 2013 - 16:41, אמר:

התשובה היא כן. עקרונית אני לא רוצה לסתום פיות, אבל מעשית אם תמשיך לחפור על שניר ההשלכה לכך תהיה שההשעיה שלו תמשיך ותתארך.

הדבר נוגע לפורום כולו ולא רק לאשכול זה.

כדי להמחיש את העניין: אני לא מונע ממך לענות באשכול, אבל התשובה הבאה שלך תעלה לו בעוד הארכה (גם אם תסייג את עצמך באדום למעלה).

עקרונית, מעשית.... מה שאתה עושה זה סתימת פיות. אתה פשוט הצחקת אותי ממש בהודעה הזאת (לכן קיבלת לייק, אל תתלהב, אה?)

חחח... מזכיר לי פרק בסאות' פארק... (בתור המתרגם של הסידרה אני מניח שאתה מכיר)... 

http://www.youtube.c...h?v=scaAz1zcdXI

תדמיין שבמקום "קייל" הוא אומר "עדי", סבבה?

ודבר אחרון, מה שהכי מפליא אותי זה שעוד אנשים פה עם "כוח" (כדוגמא דודו) לא עושים משהו כנגד החוסר צדק הזה. מפליא ממש.

ודודו, שלא תחשוב שאני מנסה להתנכל לך, פשוט אתה בעל עמדת כוח לצד עדי, וכן הייתי מצפה ממך לעשות משהו, וזה מאוד מאכזב שאתה לא עושה.

אגב, לכל מי שלא מגיב פה כי לא נעים לו משניר, אז שניר אמר לי שאין לו שום בעיה אם תמשיכו להגיב זה לא מפריע לו.

#53 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎31/12/2013‏, ‎17:41

פששששששששששש קרייזי, לא ידעתי שאתה כזה חריף.

#54 עדי-בלי-בצל

עדי-בלי-בצל

כנראה שלא כל כך

• Q-Subber
  • 3,252 הודעות

נכתב ב- ‎31/12/2013‏, ‎18:01

Sgt.DD, אני אענה לך אחת אחת לכל טענה:

א. ההודעה של שניר שנערכה ונמחקה היתה הודעה פרובוקטיבית ופוגענית כלפי, והחלטתי לשם השעשוע להפוך אותה על פניה לפני שמחקתי. האפשרות השניה שלי היתה להיקלע למשחק ירידות והכפשות, או לספוג, ולא היה לי זין לאף אחת מהאפשרויות הרגילות.

כמו שאתה רואה באשכול זה, אין כאן סתימת פיות, ואני מתווכח עם כל טענה שמובעת כאן בין אם רצינית ובין אם לא ממש. מן הסתם קל וחסכוני יותר בזמן היה לסגור את הדיון, אבל לא.

ב. אתה חייב להבין משהו נורא בסיסי; כן, זה פורום של קיו. אנחנו נהנים מדיאלוג גם עם יתר הסצנה וגם עם משתמשים "אזרחיים", אבל בראש ובראשונה הוא נועד עבורנו. אם מישהו מחברי הצוות (לא רק אני) יעמיד תנאי כלפי מישהו בפורום של "נוכחותו לא מקובלת עלי, זה אני או הוא", אין בכלל שיקול דעת בנדון. אנחנו לא יכולים לוותר על חבר צוות לטובת מישהו שאוהב להתבטא בפורום. 

ג. הרחקת צינון זה בדיוק מה שהכוכב שלנו זכה לו. הבהרתי כבר בתחילת האשכול שהזמן הזה ילך ויתארך עם התארכות האשכול, וזה מה שקורה בפועל. חשבתי שכולם הבינו את זה.

האשכול הזה הוא לא לינץ' בכלל. הכוכב שלו מאוד נהנה מהדיון, אין לך סיבה לדאוג.

ד. להלן כמה התבטאויות מקריות שאינן בגבול השיח הפוליטי או תרבותי שהגיוני בעיני: "בן זונה, הומו, לך תזדיין", "יא בן זונה בוגד", "הזונה שמוצצת לערבים זה אתה", "אמא שלו הייתה עסוקה בלהזדיין עם סודנים, ואבא שלו היה עסוק בלהכין מצעד גאווה", "הייתי נותן לך כאפה שתיישר אותך", "הזין שהערבים דחפו לך לפה".

• SnirJa ו Asailow אוהבים את זה

1h9roi.gif

#55 RuinSain

RuinSain

https://taamtov.net

• מתרגמי רשת
  • 2,407 הודעות

נכתב ב- ‎31/12/2013‏, ‎18:15

שניר המלך עוד עשה לזה לייק ^ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

• d1f2, BeBest, SnirJa ו-2 אחרים אוהבים את זה

dLORI9W.png  

#56 Sgt.DD

Sgt.DD

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 832 הודעות

נכתב ב- ‎31/12/2013‏, ‎18:29

Sgt.DD, אני אענה לך אחת אחת לכל טענה:

א. ההודעה של שניר שנערכה ונמחקה היתה הודעה פרובוקטיבית ופוגענית כלפי, והחלטתי לשם השעשוע להפוך אותה על פניה לפני שמחקתי. האפשרות השניה שלי היתה להיקלע למשחק ירידות והכפשות, או לספוג, ולא היה לי זין לאף אחת מהאפשרויות הרגילות.

כמו שאתה רואה באשכול זה, אין כאן סתימת פיות, ואני מתווכח עם כל טענה שמובעת כאן בין אם רצינית ובין אם לא ממש. מן הסתם קל וחסכוני יותר בזמן היה לסגור את הדיון, אבל לא.

ב. אתה חייב להבין משהו נורא בסיסי; כן, זה פורום של קיו. אנחנו נהנים מדיאלוג גם עם יתר הסצנה וגם עם משתמשים "אזרחיים", אבל בראש ובראשונה הוא נועד עבורנו. אם מישהו מחברי הצוות (לא רק אני) יעמיד תנאי כלפי מישהו בפורום של "נוכחותו לא מקובלת עלי, זה אני או הוא", אין בכלל שיקול דעת בנדון. אנחנו לא יכולים לוותר על חבר צוות לטובת מישהו שאוהב להתבטא בפורום. 

ג. הרחקת צינון זה בדיוק מה שהכוכב שלנו זכה לו. הבהרתי כבר בתחילת האשכול שהזמן הזה ילך ויתארך עם התארכות האשכול, וזה מה שקורה בפועל. חשבתי שכולם הבינו את זה.

האשכול הזה הוא לא לינץ' בכלל. הכוכב שלו מאוד נהנה מהדיון, אין לך סיבה לדאוג.

ד. להלן כמה התבטאויות מקריות שאינן בגבול השיח הפוליטי או תרבותי שהגיוני בעיני: "בן זונה, הומו, לך תזדיין", "יא בן זונה בוגד", "הזונה שמוצצת לערבים זה אתה", "אמא שלו הייתה עסוקה בלהזדיין עם סודנים, ואבא שלו היה עסוק בלהכין מצעד גאווה", "הייתי נותן לך כאפה שתיישר אותך", "הזין שהערבים דחפו לך לפה".

עדי, אני מבין ללבך אם אכן זה נאמר כך, אבל ברצינות,  אתה לא רואה שכל העסק הזה כבר נהפך לקרקס? הרי אתה בעצמך אומר שהוא נהנה מזה, לא? למה פשוט לא לנעול את הדיון או לשלוח אותו אל המזבלה ולגמור עם כל ההזיה הזאת. זה שיקול מנהלים הרי, לא? אם כך אני לא רואה סיבה לדון בזה. תקבע את ההרחקה ל- X זמן תרשום (או שלא, זכותך) כמה זמן הוא יורחק ושלום על ישראל.

כמה נקודות על מה שהגבת:

קודם כל, אני מבין ומכבד את כל ההחלטות, אתה המנהל פה ויש לך סיי על כל סייג כאן בפורום.

תמיד יש את האפשרות של פשוט למחוק את ההודעה.

אני חושב שתמיד ניתן לעשות (ואני מאמין שיש) תת פורום סגור למתרגמים, הפורום הפתוח מאוכלס יותר על ידי הקהל הרחב ולא על ידי המנהלים אם אני לא טועה. ושוב, זכותך המלאה לרשום את מה שאתה רוצה ולהתנהל איך שאתה רוצה.

הרחקת צינון בדרך כלל מקובעת ישר בזמן הראשוני, אתה מחליט כמה זמן הוא בחוץ, משאיר לו הודעה במשתמש (כמו תחזור כשתתיישר או משהו בסגנון) וגומר סיפור, אני ממש לא חושב שטלנובלה על שלושה עמודים שבה אתה מרחיב לו את משך ההרחקה זה דבר שמתוחם בזמן קבוע.

אני ממש לא נכנס לפסים האלו ואם אכן זה נאמר אני חושב שזכותך המלאה לנקוט באיזו סנקציה שתרצה. ואני עדיין חושב שטלנובלה היא לא הפתרון המתאים.

#57 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎31/12/2013‏, ‎18:31

טוב, לא יודע מה אתכם, התעייפתי מהויכוח הזה.

שנה אזרחית חדשה, יצאתי לאכול, לשתות משהו...הרגתם אותי כבר, תעשו חיים.

#58 Yari

Yari

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 855 הודעות

נכתב ב- ‎31/12/2013‏, ‎18:34

תגידו מה שתגידו, לפחות יש לו הומור.

עדי, מציע לך באמת מהלב לצאת היום, להנות, לאכול טוב, לשתות וויסקי או מה שאתה אוהב ולקחת בפרופורציה את העניין (כל הכאב ראש וההשקעה של הזמן בהודעות ותגובות הוא על אם לקחת למישהו את המשתמש או לא).

אתה תסתכל על זה עוד כמה שנים ופשוט תצחק... איך לקחת את העניין ברצינות, ובגלל כמה קללות של מישהו שאין לך מושג מי הוא. (שאני מגנה אותם, ורובן קצת מוגזמות ולא לעניין), אבל סה"כ קללות...

#59 charge

charge

LOOK AT MY BANK ACCOUNT

• רשומים
  • 2,902 הודעות

נכתב ב- ‎31/12/2013‏, ‎19:33

איפה superb איפה
תמונה שפורסמה

#60 rotembal

rotembal

Oh by the way which one's pink

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎31/12/2013‏, ‎19:56

אני רק אזכיר שאותו מנהל מהולל איחל סרטן למי שמוריד מהאתר טורק.

כמובן שהוא לא התנצל (כמדומני) על אותו ביטוי אומלל. אל תנסו למצוא היגיון ולהטיף לו. פשוט כל מי שלא בדעה שלו זכאי לחסימה/מוות ואלוהים יודע לעוד מה.

2 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 2 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים