עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

ליגת האלופות 2013/14

• אנא התחבר בכדי להגיב
679 תגובות לנושא זה

#41 y2k27

y2k27

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 244 הודעות

נכתב ב- ‎03/10/2013‏, ‎12:01

ניצחון יפה של ריאל.

בנזמה הזה כזה פח, ריאל חייבת חייבת חייבת להביא חלוץ בינואר.

די מריה עם מחצית שנייה מטורפת, 2 גולים ובישול העונה לרונאלדו, באמת שאני לא מקנא באנצ'לוטי שעל העמדה הזאת יש לו שני שחקנים כמו בייל ודי מריה,

אני באמת מתחיל לחשוב שלפחות עד ינואר שיגיע חלוץ, כדאי לפתוח דווקא עם רונאלדו כחלוץ, בייל משמאל ודי מריה מימין,

שרונאלדו ישחק חלוץ מדומה ויבוא יותר מאחורה עם הפנים לשער. 

ניצחון יפה של ריאל.

בנזמה הזה כזה פח, ריאל חייבת חייבת חייבת להביא חלוץ בינואר.

די מריה עם מחצית שנייה מטורפת, 2 גולים ובישול העונה לרונאלדו, באמת שאני לא מקנא באנצ'לוטי שעל העמדה הזאת יש לו שני שחקנים כמו בייל ודי מריה,

אני באמת מתחיל לחשוב שלפחות עד ינואר שיגיע חלוץ, כדאי לפתוח דווקא עם רונאלדו כחלוץ, בייל משמאל ודי מריה מימין,

שרונאלדו ישחק חלוץ מדומה ויבוא יותר מאחורה עם הפנים לשער. 

או אולי בייל בתור חלוץ?

אפשר לנסות..

בייל בתור חלוץ,חלוץ בינואר?

מה כל כך רעבים שזה מעוור אתכם?

מה עם מוראטה?

חלוץ אש לא רואה את בנזמה הכישלון הזה ממטר

הוא זה שצריך לפתוח שאנצלוטי יתן לו תבמה והוא לא יאכזב בדוק.

במיוחד בכל מה שקשור לריאל מדריד כבר הוכח שהכסף שנזרק שם בלי פרופורציה לא תמיד מביא הצלחות .

והשנה גרם להם למכור את אוזיל רק בכדי להכניס קצת כסף למועדון אחרי הקנייה במחיר ההזוי של בייל.

דיברו על הצערה של המועדון אבל בנתיים חוץ מאיסקו אני לא רואה אף אחד אחר מהצעירים שיש להם סיכוי להרכב ראשון 

לא קאסמירו וגם לא יראמנדי ברגע שאלונסו יחזור הם יהפכו לשחקני ספסל שיראו דשא רק שהוא יצטרך מנוחה או יפצע.

בקיצור הם  צריכים להנמיך ציפיות לשנה אחת לשלב את הצעירים לעשות רה ארגון ואז להילחם באמת על כל התארים

אבל במציאות שיש שם שכל קיץ מפתחים ציפיות מביאים שחקני רכש בלי הכרה ומצפים מקבוצה שלא התחברה לזכות בכל התארים 

כנראה שריאל תגנוב תואר פה ושם ולא יותר.

#42 Spirit

Spirit

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,248 הודעות

נכתב ב- ‎03/10/2013‏, ‎12:45

זה שמוראטה צריך לפתוח לפני בנזמה, זה ברור.

ועדיין, קבוצה כמו ריאל שמשחקת בכל המסגרות ומול הקבוצות הכי גדולות בעולם,

צריכה חלוץ איכותי, ובנזמה ומוראטה זה לא מספיק, איך שלא תסובב את זה.

• Nikita אוהב את זה

#43 y2k27

y2k27

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 244 הודעות

נכתב ב- ‎03/10/2013‏, ‎13:19

זה שמוראטה צריך לפתוח לפני בנזמה, זה ברור.

ועדיין, קבוצה כמו ריאל שמשחקת בכל המסגרות ומול הקבוצות הכי גדולות בעולם,

צריכה חלוץ איכותי, ובנזמה ומוראטה זה לא מספיק, איך שלא תסובב את זה.

איך בדיוק חלוץ נהפך לאיכותי?

כשראול היה ילד והתחיל לשחק בריאל הוא היה בעל שם עולמי?

לא,נתנו לו צאנס והוא הפך לאגדה שהוא 

למוראטה יש את כל הכישורים להיות הראול הבא של ריאל .

אם זידאן הוא שהוביל את המהפך להצערת הקבוצה וקיבל גב שיתן להם גם להוכיח מה הם שווים.

#44 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎03/10/2013‏, ‎14:59

הצערת הקבוצה? מוריניו בנה בריאל קבוצה צעירה ולא זידאן/אנצ'לוטי.

מוראטה עם כל הכבוד לו עדיין לא יכול להצעיד את ריאל כחלוץ שפיץ, ובנזמה עם קצת ביטחון יעזור לריאל הרבה יותר ממוראטה.

#45 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎03/10/2013‏, ‎15:01

איזה מעפנה היתה הסיטי אתמול, אין לחימה, אין נשמה, אין כלום.

יש המון קבוצות עם כסף, אבל לפחות השחקנים נותנים הכל למועדון, בסיטי...אשכרה שכירי חרב, קבוצה מכוערת.

#46 y2k27

y2k27

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 244 הודעות

נכתב ב- ‎03/10/2013‏, ‎15:32

הצערת הקבוצה? מוריניו בנה בריאל קבוצה צעירה ולא זידאן/אנצ'לוטי.

מוראטה עם כל הכבוד לו עדיין לא יכול להצעיד את ריאל כחלוץ שפיץ, ובנזמה עם קצת ביטחון יעזור לריאל הרבה יותר ממוראטה.

לא מוריניו ולא גרביים .

את המפתחות להביא את קאסמירו איסקו יראמנדי  לקדם את צרישב ולהחזיר את קרבאחל זידאן ואנצלוטי קיבלו ולא מוריניו.

#47 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎03/10/2013‏, ‎17:42

חח מוריניו הוא זה שהביא את קאסימירו. הוא הובא שנה שעברה לקסטילייה בידי מוריניו והוא זה שנתן לו לעשות את הבכורה...

ושאני מדבר על קבוצה צעירה אני מדבר על זה שמוריניו הביא את אוזיל, די מאריה, חדירה, קואנטראו, וראן וכו'... כל אלה הובאו כשהיו בגיל צעיר (פחות מ23)

לקדם את צ'ריסב? לאיפה הוא קודם בדיוק? 

ולהביא שחקן צעיר כמו יראמנדי ב42 מיליון...

#48 y2k27

y2k27

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 244 הודעות

נכתב ב- ‎03/10/2013‏, ‎18:02

קאסמירו בא בהשאלה השנה הם החליטו לקנות אותו.

לגבי יארמנדי גם אני לא מסכים על הסכום בכללי אני בכלל לא מסכים עם מה שריאל עושה 

בגלל זה היא פח.

#49 מישמיש

מישמיש

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎03/10/2013‏, ‎18:24

את העברת וראן קידם זידאן, הוא העדיף לבסוף את ריאל מדריד על פני יונייטד אך ורק בזכות זידאן, לולא זידאן וראן היה היום ביונייטד!

זידאן טען שוארן דומה במשחקו ללוראן בלאן בכל הקשור לחוכמת המשחק שלו ויעשה הכל על מנת לשכנעו להגיע לריאל מדריד, לבסוף טען וארן שזידאן הוא בעצם מי ששיכנע אותו להגיע.

y2k27 - לגבי קאסמירו הוא היה שייך לקאסטיה מעונה שעברה, הוא היה מושאל מסאו פאולו עם אופציית רכישה, במידה ואנצ'לוטי לא היה מעוניין בו לפני תחילת העונה הזו הוא היה חוזר לסאו פאולו.שורה תחתונה, אנצ'לוטי החליט לממש את אופציית הרכישה עליו העונה.

מוריניו רק הביא אותו לסוג של "מבחנים".

מוריניו רכש שחקנים, אבל לומר שהוא בנה את הקבוצה.. לא הייתי משתמש בבניית הקבוצה אלא הרחבת\חיזוק הסגל וחיזוק של כמה עמדות מסויימות בהן הוא ראה לנכון.

שחקנים כמו פפה, רונאלדו, אלונסו, בנזמה, ארבלואה, ראול אלביאול (למרות שלא הרבה בדקות בשנים בהן שיחק במדריד).

הזכרתי רק את הרלוונטיים שמשחקים\שיחקו\עלו כמחליפים להרכב.

ז"א:

מגן ימני מאז עד השנה היה ארבלואה

בלם פפה

קישור, אלונסו

רונאלדו בכנף שמאל.

חלוץ בנזמה או היגוואיין.

אבל בל נשכח שפלגריני אימן רק שנה להבדיל ממוריניו. (אני לא אומר שיכול היה להיות טוב יותר או גרוע יותר, זוהי רק עובדה)

מוריניו בעונה הראשונה הביא עימו את די מריה, אוזיל וחדירה, פדרו לאון (גניבה של 8 יורו באור יום), אדביור (השאלה באמצע העונה), ריקארדו קרבליו, ולגבי סרחיו קנאלס אם אני לא טועה הגיעה בעונה בה מוריניו החל לאמן אך לגבי זה אני לא זוכר יותר מידי פרטים אז לא לתפוס בקטנות..

די מריה, אוזיל, וחדירה ריקרדו קרבליו ואדביור, 3 הראשונים טובים מאוד, עובדתית עד היום נעשה בהם שימוש.

השתיים האחרונים הם רכש טוב גם כן לחיזוק הרוטציה (נכון לאותה תקופה)

3 הראשונים הם שחקנים שמוריניו הביא, עד היום הם משחקים בקבוצה ושייכים לריאל מדריד (להבדיל מאדביור למשל)

אם נוסיף לזה את העונה של מוריניו בו הוא רכש את אלטינטופ, שהין, קאייחון, פאביו קונטראו, (וראן קרדיט לזידאן).

קאייחון לא בריאל וגם לא ברמה של ריאל גם לא בתור שחקן מחליף, פאביו קונטראו שחקן טוב, על אלטינטופ ושהין צריך להוסיף?

לגבי שהין, אם יודעים ששחקן נעדר שנה והוא לא עובר בדיקות רפואיות לא צריך להחתים אותו מלכתחילה אבל לא משנה כי זה לא האישיו, (זה לא כמו שהחתימו את קאקה וההייפ סביב ההחתמה הייתה מחזירה את ההשקעה).

מי שכן מאייש תפקיד עד היום מכל העברות של העונה השנייה הוא פאביו קונטראו, ז"א שיש מחליף למרסלו ואפשר לבצע רוטציות בעמדת המגן השמאלי, שזה טוב.

הביאו שוער מחליף או שפשוט קסיאס נהפך למחליף כתוצאה מפציעה, דיאגו לופז.

ז"א מוריניו רכש ב3 עונות 6 שחקנים שעד היום נעשה בהם שימוש, להוסיף את מודריץ' שהגיע באמצע העונה זה הופך ל-7 שחקנים ב-3 עונות.

מהסגל שפלגריני בנה עד היום נשארו גם פפה, רונאלדו, בנזמה, אלונסו וארבלואה הנפל. (אני בכלל לא מחשיב את קאקה).

היה למוריניו 3 עונות לבחור מי מספיק טוב או לא מספיק טוב לריאל, חבל שאת הבעיה הכי גדולה של ריאל מדריד הוא לא הבחין כבעיה, ארבלואה.

עד היום נשארו 7 שחקנים שמשחקים בהרכב שמוריניו הביא ב-3 עונות (אני מחשיב את אוזיל זאת למרות שעבר לארסנל, למכור אותו הייתה שטות שהנשיא המפגר של ריאל החליט, ופה אנצ'לוטי אשם בכך שלא הציב אולטימטום על כך שלא יעזוב, מה שמוריניו עשה כשרצה לקבל יותר כח במועדון בתחילת דרכו)

אם מסתכלים על ההרכב המועדף של מוריניו בהנחה שאין פצועים מתחילת עונה שעברה.

זה ההרכב:

קסיאס

ארבלואה פפה\וארן ראמוס מרסלו

אלונסו חדירה

די מריה אוזיל רונאלדו

היגואיין\בנזמה

גם כשמודריץ' הגיע הוא העדיף את השילוב של אלונסו וחדירה.

5\4 שחקנים קבועים בהרכב שפלגריני הביא בעונה אחת. (במידה ומוריניו היה בוחר לשחק עם היגואיין אז רק 4)

לעומת זאת, 4/5 שחקנים שמוריניו רכש נמצאים בהרכב המועדף עליו - 3 עונות. (הוספתי את וארן ועוד זוהי הנחה למוריניו, את וארן הוא העדיף על פני פפה רק בעונה האחרונה שחלה ירידה ביכולת של פפה וגם הסכסוך בין השתיים לא הוסיף לפפה).

הרחבת הסגל.

עריכה:

אלונסו לא יחזור כזה מהר להרכב, קשה לי לראות אותו חוזר להרכב אחרי פציעה כזו ארוכה ועוד בגילו המאוחר.

לגבי ירמאנדי, כ"כ הרבה כסף בוזבז על שחקן צעיר.

לגבי בנזמה, העובדה שהוא לא פוגע כרגע היא חוסר ביטחון, תמיד כשיש מאמן חדש נראה כאילו השחקן משחק ללא ביטחון (עונה ראשונה של פלגריני וגם של מוריניו) רק לאחר שנותנים לשחקנים מסוגו הזמדנות ואת הביטחון הוא ידע להחזיר.

העניין הוא שגם לבנזמה היה מחליף ראוי (היגואיין) היה לו נגד מי להאבק בהרכב.

כיום, ללא שום זילזול במוראטה, עם כל הכבוד למוראטה הוא חסר ניסיון. (ולא משנה כמה מוכשר הוא).

אל תחרצו את גורלו של בנזמה, אני דווקא מאמין בו.

אם אנצ'לוטי ימשיך לתת לו את הקרדיט שהוא נותן, הוא יחזיר ובגדול, אבל זה תלוי גם בשחקן עצמו, אם ימשיך לשחק ללא חשק לא תהיה שום התקדמות.

#50 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎03/10/2013‏, ‎18:37

מכיוון שאנחנו אוהבים להתווכח, בוא נעשה סדר בעניינים:

בתור אחד שקורא וקרא מדי בוקר אתרים ספרדיים מוריניו רצה את קאסמירו וביקש להביא אותו לריאל קסטילייה וראה אותו כשחקן עתידי לריאל, זה נכון שריאל ממישה את הרכישה שלו, אבל זה קרה עוד לפני שאנצ'לוטי מונה למאמן.

לגבי וראן - זידאן היה חלק מרכזי בהבאתו (שכנוע) אבל לא היה חלק מרכזי בשחקן שהוא עכשיו ובבטחון שמוריניו נתן לו. חוצמזה בלי אישור של מוריניו הוא היום לא בריאל.

לדעתך הוא לא בנה את ריאל, אבל לדעתי כן. אדביור הובא בהשאלה מפני שהיגוואין נפצע מחודש אוקטובר וחזר רק במרץ של עונה לאחריה ומוריניו נשאר רק עם בנזמה.

פדרו לאון היה נפילה, שהאין הגיע והיה פצוע לאורך הרבה זמן כך שבזה אי אפשר להאשים את המאמן שאתה כ''כ שונא.

אלטינטופ בא בחינם והיווה רק לגיבוי, קראבליו היה מצויין בעונתנו הראשונה. קונטראו הוא זה ששיחק יותר בעונת האליפות המפורסמת ונתן משחקים אדירים נגד ברצלונה.

לגבי ארבלואה, לדעתי הוא מגן טוב, אף פעם לא 10 ואף פעם הוא לא 6, מגן סולידי, חכם שמאזן את המשחק. הוא לא פיליפ לאם אבל אם גם מוריניו וגם אנצ'לוטי מעדיפים אות כנראה שאין בשוק אף אחד...

#51 מישמיש

מישמיש

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎03/10/2013‏, ‎22:42

בתור אחד שקורא וקרא מדי בוקר אתרים ספרדיים מוריניו רצה את קאסמירו וביקש להביא אותו לריאל קסטילייה וראה אותו כשחקן עתידי לריאל, זה נכון שריאל ממישה את הרכישה שלו, אבל זה קרה עוד לפני שאנצ'לוטי מונה למאמן.

לגבי וראן - זידאן היה חלק מרכזי בהבאתו (שכנוע) אבל לא היה חלק מרכזי בשחקן שהוא עכשיו ובבטחון שמוריניו נתן לו. חוצמזה בלי אישור של מוריניו הוא היום לא בריאל.

לדעתך הוא לא בנה את ריאל, אבל לדעתי כן. אדביור הובא בהשאלה מפני שהיגוואין נפצע מחודש אוקטובר וחזר רק במרץ של עונה לאחריה ומוריניו נשאר רק עם בנזמה.

פדרו לאון היה נפילה, שהאין הגיע והיה פצוע לאורך הרבה זמן כך שבזה אי אפשר להאשים את המאמן שאתה כ''כ שונא.

אלטינטופ בא בחינם והיווה רק לגיבוי, קראבליו היה מצויין בעונתנו הראשונה. קונטראו הוא זה ששיחק יותר בעונת האליפות המפורסמת ונתן משחקים אדירים נגד ברצלונה.

לגבי ארבלואה, לדעתי הוא מגן טוב, אף פעם לא 10 ואף פעם הוא לא 6, מגן סולידי, חכם שמאזן את המשחק. הוא לא פיליפ לאם אבל אם גם מוריניו וגם אנצ'לוטי מעדיפים אות כנראה שאין בשוק אף אחד...

תשמע, אני אוהב את העובדה שאתה דובר של מוריניו.

יכול להיות שאני טועה לגבי זה שאנצ'לוטי הוא זה שמימש את האופצייה לגבי קאסמירו, אבל מה שכן, מנין לך לדעת שמוריניו הוא זה שהביא אותו או בכלל התרשם ממנו?

כמו שאמרתי, קאסמירו היה בגדר מושאל לקאסטייה קבוצת ה-ב' של ריאל מדריד והיא מימשה את האופצייה עליו.

למוריניו אין שום קשר אליו, אם החליטו להחתים את השחקן מבלי לשאול את אנצ'לוטי סימן שצוות הסקאוטרים של ריאל מדריד בכלל מצאו לנכון לעדכן את ראשי המועדון, עוד יכול להיות שמי שנתן בסוף את האור הירוק הוא זידאן שכבר היה ידוע שיהיה עוזר המאמן, כל אלו בגדר הערכות כמובן.. יכול להיות שאנצ'לוטי בכלל החל בעבודתו שלא באופן רישמי.

לגבי מוריניו, אני לא שונא אותו, אני פשוט חושב שהערכה כלפיו במיוחד שלך אליו שאתה עיוור לכל מה שהוא עושה גם אם הוא שוגה. זה מבחיל שיש אהדה עיוורת, אבל אם אתה נהנה לדמיין את עצמך מוצץ לו, תמשיך.

לגבי זידאן ווראן, אני בסה"כ אומר שרכישת וראן היא לא מציאה של מוריניו כמו שאתה מנסה לצייר את זה.

למקרה שאתה שכחת או לא ידעת, לקבוצה יש צוות סקאוטינג, ויועצים מקצועיים.

מוריניו יכול להגיד בסוף שהוא לא מעוניין בשחקן והוא לא יהיה בריאל, אבל הוא לא זה שמצא אותו, ובטחחחחחחחחחחחחחחחח שלא עשה אותו שחקן.

זה שאתה רואה רק 2 ליגות או 3 ליגות מסויימות, זה לא אומר שרק שם יש שחקנים מעולים. (אתה פשוט מצחיק אותי כל פעם מחדש).

עושה אותו שחקן עלק.

לגבי אדביור, אני לא אמרתי שזה לא רכישה טובה, ואני מודע לכך שהיגואיין נפצע באותה התקופה, אז למה אתה מספר לי את סיפור אדביור? (כ"כ מיותר).

דיברת על בנייה, סה"כ הבאתי עובדות שמסתבר שאתה מודע להן, אני תמיד מרחיב על מנת שלא יקרה מצב שלא תבין אותי שלא כהלכה.

לגבי קונטראו, תעלה למעלה ותגיד לי אתה מה רשמתי שלא בסדר? אתה חוזר אחרי המילים שלי.

הבאתו של קונטראו הוכיחה את עצמה, והצדקתי את הבאתו וחיזוק השחקנים על מנת להשתמש ברוטציה.

גם אם פדרו לאון לא היה נפצע, האמן לי זה לא שחקן לריאל מדריד.

לא טענתי שקראבליו לא היה טוב, ההפך, אני הייתי בעד.

שוב פעם אתה לא יורד לסף דעתי.

למוריניו היה 3 שנים, אתה רוצה לומר לי ש-3 שנים לא היה ולו מגן ימני אחד? אתה עושה צחוק?

אתה משווה את אנצ'לוטי שהביאו אותו רק עכשיו למוריניו שהיה 3 שנים בקבוצה?

אנצ'לוטי היה חייב להביא שחקן בקישור בגלל שאלונסו פצוע, חבל שהסכום הוא כ"כ גבוה לשחקן צעיר בעמדת הקשר האחורי, אני נגד זה. (הוא שווה בערך באותו השווי שסיטי החתימו את טורה, זה אבסורד).

אחרי החתמה של ירמנדי, ונשיא מפגר שמחליט להתערב בקבוצה עם העברת אוזיל, היה חייב מישהו שיחליף את אוזיל, איסקו הובא במקומו (כמובן שריאל עשתה את טעות חייה שמכרה את אוזיל).

לא די בכך, ריאל מדריד העיפו את היגואיין, רציתי לומר פה עוד כשהעיסקה של היגואיין לנאפולי התממשה, שבאיטליה הוא יצליח, ושריאל ביצעת את טעות חייה (מילא היו מביאים חלוץ מחליף ראוי)

ז"א שריאל מדריד חסרה כמה שחקנים מכריעים השנה, שחקנים מנוסים, השנה ריאל לא תדבר על אליפות, ולא באשמת המאמן, אלא הנשיא בלבד.

לאבד שחקנים כמו אוזיל והיגאויין ולא להביא מישהו ברמתם זו אבידה ענקית.

לאנצ'לוטי לא היה וגם ככל הנראה שזידאן יושב לו על העורף גם לא יתנו לו את הזמן שהביאו למוריניו. (שלא בצדק)

אם כבר יהיו צריכים להתחשב באנצ'לוטי בגלל העובדה ש2 שחקני התקפה חשובים שלה עזבו.

על אלטינטופ בחינם זה לא מהווה בעיה (אפילו את החוזה הוא לא שווה) וזה עוד נסלח איכשהו, אבל שהין.... שהין פשוט עשה עונה נהדרת, על הספסל.

ארבלואה זה הסרטן של ריאל מדריד בכל השנים האלה בכל הקשור להגנה ומשחק ההתקפה מהצד שלו, בין אם הוא משחק בשמאל או ימין.

אם לדעתך הוא מגן טוב, פה סיימתי את השיחה עימך על כדורגל, כי באמת שאין לך מושג חחחח!

#52 y2k27

y2k27

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 244 הודעות

נכתב ב- ‎03/10/2013‏, ‎22:46

תשמע, אני אוהב את העובדה שאתה דובר של מוריניו.

יכול להיות שאני טועה לגבי זה שאנצ'לוטי הוא זה שמימש את האופצייה לגבי קאסמירו, אבל מה שכן, מנין לך לדעת שמוריניו הוא זה שהביא אותו או בכלל התרשם ממנו?

כמו שאמרתי, קאסמירו היה בגדר מושאל לקאסטייה קבוצת ה-ב' של ריאל מדריד והיא מימשה את האופצייה עליו.

למוריניו אין שום קשר אליו, אם החליטו להחתים את השחקן מבלי לשאול את אנצ'לוטי סימן שצוות הסקאוטרים של ריאל מדריד בכלל מצאו לנכון לעדכן את ראשי המועדון, עוד יכול להיות שמי שנתן בסוף את האור הירוק הוא זידאן שכבר היה ידוע שיהיה עוזר המאמן, כל אלו בגדר הערכות כמובן.. יכול להיות שאנצ'לוטי בכלל החל בעבודתו שלא באופן רישמי.

לגבי מוריניו, אני לא שונא אותו, אני פשוט חושב שהערכה כלפיו במיוחד שלך אליו שאתה עיוור לכל מה שהוא עושה גם אם הוא שוגה. זה מבחיל שיש אהדה עיוורת, אבל אם אתה נהנה לדמיין את עצמך מוצץ לו, תמשיך.

לגבי זידאן ווראן, אני בסה"כ אומר שרכישת וראן היא לא מציאה של מוריניו כמו שאתה מנסה לצייר את זה.

למקרה שאתה שכחת או לא ידעת, לקבוצה יש צוות סקאוטינג, ויועצים מקצועיים.

מוריניו יכול להגיד בסוף שהוא לא מעוניין בשחקן והוא לא יהיה בריאל, אבל הוא לא זה שמצא אותו, ובטחחחחחחחחחחחחחחחח שלא עשה אותו שחקן.

זה שאתה רואה רק 2 ליגות או 3 ליגות מסויימות, זה לא אומר שרק שם יש שחקנים מעולים. (אתה פשוט מצחיק אותי כל פעם מחדש).

עושה אותו שחקן עלק.

לגבי אדביור, אני לא אמרתי שזה לא רכישה טובה, ואני מודע לכך שהיגואיין נפצע באותה התקופה, אז למה אתה מספר לי את סיפור אדביור? (כ"כ מיותר).

דיברת על בנייה, סה"כ הבאתי עובדות שמסתבר שאתה מודע להן, אני תמיד מרחיב על מנת שלא יקרה מצב שלא תבין אותי שלא כהלכה.

לגבי קונטראו, תעלה למעלה ותגיד לי אתה מה רשמתי שלא בסדר? אתה חוזר אחרי המילים שלי.

הבאתו של קונטראו הוכיחה את עצמה, והצדקתי את הבאתו וחיזוק השחקנים על מנת להשתמש ברוטציה.

גם אם פדרו לאון לא היה נפצע, האמן לי זה לא שחקן לריאל מדריד.

לא טענתי שקראבליו לא היה טוב, ההפך, אני הייתי בעד.

שוב פעם אתה לא יורד לסף דעתי.

למוריניו היה 3 שנים, אתה רוצה לומר לי ש-3 שנים לא היה ולו מגן ימני אחד? אתה עושה צחוק?

אתה משווה את אנצ'לוטי שהביאו אותו רק עכשיו למוריניו שהיה 3 שנים בקבוצה?

אנצ'לוטי היה חייב להביא שחקן בקישור בגלל שאלונסו פצוע, חבל שהסכום הוא כ"כ גבוה לשחקן צעיר בעמדת הקשר האחורי, אני נגד זה. (הוא שווה בערך באותו השווי שסיטי החתימו את טורה, זה אבסורד).

אחרי החתמה של ירמנדי, ונשיא מפגר שמחליט להתערב בקבוצה עם העברת אוזיל, היה חייב מישהו שיחליף את אוזיל, איסקו הובא במקומו (כמובן שריאל עשתה את טעות חייה שמכרה את אוזיל).

לא די בכך, ריאל מדריד העיפו את היגואיין, רציתי לומר פה עוד כשהעיסקה של היגואיין לנאפולי התממשה, שבאיטליה הוא יצליח, ושריאל ביצעת את טעות חייה (מילא היו מביאים חלוץ מחליף ראוי)

ז"א שריאל מדריד חסרה כמה שחקנים מכריעים השנה, שחקנים מנוסים, השנה ריאל לא תדבר על אליפות, ולא באשמת המאמן, אלא הנשיא בלבד.

לאבד שחקנים כמו אוזיל והיגאויין ולא להביא מישהו ברמתם זו אבידה ענקית.

לאנצ'לוטי לא היה וגם ככל הנראה שזידאן יושב לו על העורף גם לא יתנו לו את הזמן שהביאו למוריניו. (שלא בצדק)

אם כבר יהיו צריכים להתחשב באנצ'לוטי בגלל העובדה ש2 שחקני התקפה חשובים שלה עזבו.

על אלטינטופ בחינם זה לא מהווה בעיה (אפילו את החוזה הוא לא שווה) וזה עוד נסלח איכשהו, אבל שהין.... שהין פשוט עשה עונה נהדרת, על הספסל.

ארבלואה זה הסרטן של ריאל מדריד בכל השנים האלה בכל הקשור להגנה ומשחק ההתקפה מהצד שלו, בין אם הוא משחק בשמאל או ימין.

אם לדעתך הוא מגן טוב, פה סיימתי את השיחה עימך על כדורגל, כי באמת שאין לך מושג חחחח!

מסכים איתך בכל מילה לגבי המשפט האחרון הוא גם בנבחרת עקב אכילס.

#53 Cokegod

Cokegod

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎04/10/2013‏, ‎00:13

דווקא אני חושב שזה לא רק באיירן ששיחקה מדהים אתמול, אלא גם טעויות קריטיות של פלגריני.

קודם כל, זה ממש לא סוד שפפ הוא מאמן ששיטת המשחק שלו מתמקדת בהחזקה בכדור, והוא אפילו עלה עם מערך שהוא סוג של 4-6-0, או לפחות בלי חלוץ טבעי. מולו, פלגריני עלה עם מערך של שני חלוצים. ככה כבר נוצר מצב שבאיירן פשוט שולטת במרכז המגרש, והסטטיסטיקה מראה את זה, 66% אחזקה בכדור היו לבאיירן לעומת 34% לסיטי. חוץ מזה, דזקו ואגוארו נחשבים לחלוצים "עצלנים", כלומר הם לא כמו מנדזוקיץ' ירוצו מצד אחד של המגרש לצד השני רק בשביל ללחוץ על הקבוצה היריבה, הם יחכו שהקבוצה שלהם תחזיק בכדור ואז יצאו קדימה ויעזרו בהתקפה. אבל כשסיטי בקושי החזיקה בכדור דזקו ואגוארו בקושי תרמו למשחק, ואפשר אפילו להגיד שבעקבות המערך שפלגריני עלה איתו סיטי "איבדו" שני שחקנים.

הטעות הגדולה השניה של פלגריני לפי דעתי היא שלקח לו מלא זמן לשנות את שיטת המשחק של הסיטי. כבר בסוף המחצית הראשונה היה די ברור שבאיירן שולטת במשחק ושהמערך של הסיטי לא עובד, ובכל זאת פלגריני חיכה עד שסיטי ספגו עוד גול כדי לעשות חילוף, וגם זה היה חילוף לא יעיל. פלגריני הוציא את דזקו והכניס את נגרדו, ואולי באמת דזקו לא היה מרוכז ונגרדו היה מפוקס הרבה יותר, הוא עדיין לא שינה שום דבר בשיטת המשחק, ובאיירן המשיכה לשלוט ואפילו הבקיעה שוב. רק בדקה ה-70 כשלסיטי כבר לא היה סיכוי להוציא משהו מהמשחק פלגריני נזכר לעשות שינוי במערך והחליף את אגוארו ונאסרי בסילבה ומילנר, וסיטי עברו למערך שחיזק אותם מאוד במרכז המגרש. כבר אחרי החילופים האלה סיטי עברו לשחק הרבה יותר טוב, הצליחו להבקיע גול אחד ורוב הסיכויים שהיו מבקיעים אפילו עוד אחד אם בואטנג לא היה עושה עבירה.

בקיצור, אפשר להאשים את ג'ו הארט, אפשר להגיד שבסיטי אין לחימה או נשמה, אבל לפי דעתי האשם המרכזי בהפסד של סיטי הוא פלגריני.

פטריוטיזם היא דרכו של האוויל לומר שארצו נעלה על האחרות רק מכיוון שנולד בה.

#54 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,055 הודעות

נכתב ב- ‎04/10/2013‏, ‎00:43

אני רק הערה:

מישמיש, אתה טועה בכמה עובדות...

נתחיל מהסוף.

ארבלואה מצוין בהגנה, יש לו קריאת משחק לא רעה בכלל, ולמען האמת, הוא הרבה יותר חכם מפפה וראמוס (טוב נו, לא חוכמה :P).

הגנתית, הוא יותר טוב מקארבחל.

כמובן שהוא נכה התקפית לחלוטין. כל הקבוצות משאירות חור בשבילו כדי שיבזבז התקפות וזה הזוי.

הנשיא לא מכר את אוזיל כי בא לו. הנשיא מכר אותו אחרי שהביאו את איסקו, איירמאנדי, קאסמירו וכמובן את בייל. (העסקה הייתה חתומה וסגורה כבר שבועות, אבל טוטנהאם עיכבו את הפרסום הרשמי כדי שיוכלו לקנות שחקנים בזול)

המכירה של היגוואין הגיעה אחרי מיצוי של שני הצדדים. אם תשאל אותי, אין ספק שהיו צריכים למכור את בנזמה העגלה ולא את היגוואין, אבל גם אם הוא היה נשאר, זה לא מספיק לקבוצה כמו ריאל. הוא לא חלוץ בלבל של פלקאו, איברהימוביץ', קבאני או רוני.

• avihai23 אוהב את זה

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#55 אורפז.

אורפז.

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎04/10/2013‏, ‎02:30

אני אחזור על מה שאמרתי כבר כמה פעמים - ריאל היו חייבים להביא את פלקאו או אפילו את קבאני במקום לבזבז 100 מיליון על בייל. בייל לא יתרום אפילו חצי ממה שפלקאו יכל היה לתרום לריאל. עם פלקאו ריאל הייתה מפלצת רק תחשבו על התקפה של די מאריה - רונאלדו - איסקו ופלקאו.

#56 מישמיש

מישמיש

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎04/10/2013‏, ‎18:35

אני רק הערה:

מישמיש, אתה טועה בכמה עובדות...

נתחיל מהסוף.

ארבלואה מצוין בהגנה, יש לו קריאת משחק לא רעה בכלל, ולמען האמת, הוא הרבה יותר חכם מפפה וראמוס (טוב נו, לא חוכמה :P).

הגנתית, הוא יותר טוב מקארבחל.

כמובן שהוא נכה התקפית לחלוטין. כל הקבוצות משאירות חור בשבילו כדי שיבזבז התקפות וזה הזוי.

הנשיא לא מכר את אוזיל כי בא לו. הנשיא מכר אותו אחרי שהביאו את איסקו, איירמאנדי, קאסמירו וכמובן את בייל. (העסקה הייתה חתומה וסגורה כבר שבועות, אבל טוטנהאם עיכבו את הפרסום הרשמי כדי שיוכלו לקנות שחקנים בזול)

המכירה של היגוואין הגיעה אחרי מיצוי של שני הצדדים. אם תשאל אותי, אין ספק שהיו צריכים למכור את בנזמה העגלה ולא את היגוואין, אבל גם אם הוא היה נשאר, זה לא מספיק לקבוצה כמו ריאל. הוא לא חלוץ בלבל של פלקאו, איברהימוביץ', קבאני או רוני.

ארבלואה יתן את המשחקים הטובים נגד קבוצות בינוניות וגם שם לפעמים הוא מתקשה.

הוא טוב נגד ויאריאל, בטיס הקבוצות הקטנות של ספרד, כשמגיעים לליגת האלופות שלאחר שלב הבתים היכולת שלו היא לא מספיקה לרמות האלה.

השטויות שארבלואה עושה נגד קבוצות קטנות אולי לא יבואו לידי ביטוי באותה מידה שהם יבואו לידי ביטוי נגד קבוצות גדולות.

ארבלואה, איטי, מסורבל במשחק הטכני שלו (שזה מאוד חשוב למגן) עושה טעויות, לפעמים הייתי רואה אותו בכלל משתולל באמצע המגרש, ואני שואל את עצמי מה לעזאזל אתה עושה שם? (הוא ניסה לעשות לחץ, לחץ זה טוב, אבל זה לא התקפיד שלו הוא לא קשר אחורי והחור שהוא יצר לאחר מכן בצד ימין הוביל כמעט לכיבוש שער מצד היריבה, אז נכון שהוא חכם אבל לפעמים כל שחקן עושה טעות בשיקול הדעת שלו, חלקם מצליחים לתקן את הטעות בעזרת היכולת, ארבלואה פשוט לא יהיה מסוגל לתקן את הטעות כי אין לו את היכולת. וכשאני אומר יכולת אני מתכוון בעיקר למהירות לחזור ולתקן זאת במידה והוא נתקל נגד שחקנים מהירים וזריזים ממנו).

יש כ"כ הרבה חורים ואיבודי כדור בצד שלו. (פשוט תראה משחקים של עונה שעברה ועונות קודמות)

האם ארבלואה מספיק טוב לריאל מדריד? אם אתה חושב שכן אז, אוקיי זכותך.

אבל אנחנו נחכה ונראה את ריאל נגד קבוצות גדולות.. שם זה המבחן האמיתי של ריאל, בשלבים המאוחרים.

אני כבר צופה את זה שיאשימו את פפה וראמוס שהם לא מספיק טובים.

אני מקווה שהבנתי אותך נכון אם לא אז תתקן אותי..

ממה שאני מבין אתה טוען שארבלואה חכם יותר מראמוס ופפה. לגבי האחרון אני בטוח שהראש שלו חלול, אני מניח שהתכוונת באותה המידה גם לראמוס (אם לא תתקן אותי, אם כן תמשיך לקרוא)

לגבי ראמוס, בכל הקשור לראיית המשחק הוא חכם, הבעיה עם ראמוס שהוא יוצא משלוותו מהר בכך שלפעמים שורקים בצדק או שלא כנגדו, הוא מוציא את העצבים על החלוצים ויוצא מדעתו (לא מרוכז) ומקבל צהובים סתמיים בחלק מן המקרים. בכל הקשור למשחק עצמו נטו בלי שראמוס עצבני, אני לא מסכים איתך, ראמוס שחקן חכם (בכל הקשור למשחק, לא יודע לומר לך מעבר לזה).

ראמוס לא מהיר כמו פעם, אפשר להבחין בכך עוד מעונות קודמות שהמהירות שלו ירדה משמעותית.

בעבר גם פה נרשמו מספר פעמים שהוא מהבלמים הטובים בעולם ועם זה אי אפשר היה שלא להסכים, זו הייתה עובדה. (בכל הקשור לראמוס אפשר לראות את הסגירות שלו והראיית משחק שלו בכל הקשור להגנה בנבחרת ספרד).

לראמוס יש ראיית משחק מצויינת. כיום הוא מתקשה לסגור כמו שהיה עושה זאת בעבר בגלל המהירות שלו, אבל לעמדת הבלם להבדיל מעמדת המגן, מהירות הוא לא אלמנט קריטי כמו ראיית המשחק שמאוד חשוב לבלם על מנת לצפות התקפות של היריב ולבצע את הסגירה בזמן. (היירו לדוגמא)

הבעיה בריאל מדריד היא לא ראמוס או פפה, אלא עמדת המגן הימני. (זה נכון גם שיש לפפה ירידה דרסטית ביכולת, אבל וארן רק חזר מפציעה והשילוב של וארן עם ראמוס טוב יותר)

הסגירות של ארבלואה לאמצע בחלק מהמקרים לא תהיינה מספיק מהירות כשריאל תפגוש שחקנים אגרסיביים והמהירים ברמה הגבוהה ביותר. (אמנם זה לא קורה הרבה במהלך העונה וזה בדרך כלל בשלבים המאוחרים של ליגת האלופות, אבל אלו השלבים הכי חשובים וקריטיים לקבוצה בסדר גודל של ריאל, שם השחקנים הגדולים עם היכולת הגבוהה נמדדים).

שורה תחתונה, נשאר רק להמתין לשלבים של ליגת האלופות ולהבין למה בדיוק התכוונתי.

לגבי ההעברות - תראה את המשחק הזה:

http://www.soccer-bl...-leg-semifinal/

אני לא רואה את ריאל מדריד בקבוצה הנוכחית מגיעים העונה לכמות ההזדמנויות שהם הגיעו במשחק הזה.

זה שריאל מדריד שיחררה שחקנים על מנת להביא חדשים לא בהכרח מעיד על משהו טוב.

אני לא זוכר מחירים מדוייקים, אבל נניח ואת אוזיל הם מכרו בסביבות ה-50 מיליון ואת איסקו הם רכשו ב-30, ריאל הרוויחה כ-20 מיליון.

העניין הוא שריאל מדריד הולכת להפסיד הרבה כסף במידה והיא תגיע לשמינית הגמר ותפגוש קבוצה חזקה, אני לא רואה את ריאל מדריד עוברת אותה.. ליגת האלופות לא סתם תחרות חשובה עבור ריאל (נו טוב עבור כל מועדון גדול) וידוע כבר מה הסיבה לכך...  

קאסמירו עלה גרושים הוא בכלל לא הנושא לשיחה.

ייראמנדי, עלה הרבה מאוד, ימים יגידו כמה הוא היה שווה את זה. אני נמנע לדבר עליו..

הבעיה שלי לגבי הרכש הוא שאני לא מבין מה השיקול של לחזק את הקישור בכ"כ הרבה שחקנים כשאין התקפה (חלוץ טיבעי) ועוד אחרי שריאל מכרו שחקן כמו היגאויין.

לאוזיל והיגואיין, יש קור רוח, גם אם לפעמים הם מחטיאים מצבים של 100 אחוז גול כמו בקישור למעלה והקור רוח לא בא לידי ביטוי, הם עדיין בני אדם.

התוספת שלהם הוא לא רק הפס האחרון לגול, הוא מעבר לזה. 

כל מה שנשאר הוא לחכות לראות מה יהיה.

בהצלחה.

#57 ThUnDeR

ThUnDeR

משתמש סביר+

• ותיקים
  • 4,899 הודעות

נכתב ב- ‎04/10/2013‏, ‎18:47

אני נכנס לכם בדיון רגע..

אני רק רוצה לחזק את זה שאמר שארבלואה הוא השחקן הכי לוזר ומפגר בקבוצה.

הוא פח. פח. פח.

קארבחל צריך להיות בהרכב הראשון.

אני לא יודע איזה קשרים יש לו במועדון שבכלל מחזיקים אותו שם..

הוא גרוע בצורה עצובה.

(הגול מול אלצ'ה שריאל קיבלו דקה 90, והגול מול אתלטיקו מדריד, שתיהם הגיעו משחקנים שהוא אמור לשמור עליהם. וזה רק קצה הקרחון.)

-

תמונה שפורסמה

#58 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎04/10/2013‏, ‎19:32

קארבחל אולי טוב בהתקפה, אבל בהגנה הוא לא משהו בכלל.

את הגול מול אלצ'ה לא ראיתי, אבל הגול מול אתלטיקו הוא באשמת כל ההגנה שיצאו לנבדל כאשר שחקן אתלטיקו בא עם הפנים לשער - במקרה כזה כל רביעיית ההגנה צריכה לסוג אחורה מעט.

מישמיש, כנראה לא ראית מספיק משחקים גדולים של ארבלואה עם ריאל - או שלא הבחנת בעבודה האדירה שהוא עשה.

מול ברצלונה בקלאסיקו'ס הוא שיחק מעולה, עשה גם עבודת לחץ מעולה (לא, לא רק קשרים אחורים עושים לחץ, גם מגנים עושים) על אינייסטה ששיתק אותו לגמרי (!).

כנ''ל נגד היונייטד. מי שבאמת מבחין בטקטיקה, ובאמת רואה את הדברים הקטנים, יגיד לך שארבלואה מגן טוב, הוא לא מייקון, אבל הוא מגן טוב (הרי לא סתם הוא נשאר אצל מוריניו 3 שנים בהרכב, וגם אנצ'לוטי סומך עליו יותר במשחקים גדולים מאשר קרבחל), אז אולי לדעתך אני לא מבין, אבל מוריניו ואנצ'לוטי כן מבינים.

שלא תבין, הוא לא המגן הכי טוב בעולם, ממש לא - אבל אפשר לסמוך עליו בקלות שיעשה את העבודה. לא עם ציון 10, אבל גם לא עם ציון 6 (שוב, במרבית המקרים).

#59 מישמיש

מישמיש

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎04/10/2013‏, ‎19:49

קארבחל אולי טוב בהתקפה, אבל בהגנה הוא לא משהו בכלל.

את הגול מול אלצ'ה לא ראיתי, אבל הגול מול אתלטיקו הוא באשמת כל ההגנה שיצאו לנבדל כאשר שחקן אתלטיקו בא עם הפנים לשער - במקרה כזה כל רביעיית ההגנה צריכה לסוג אחורה מעט.

מישמיש, כנראה לא ראית מספיק משחקים גדולים של ארבלואה עם ריאל - או שלא הבחנת בעבודה האדירה שהוא עשה.

מול ברצלונה בקלאסיקו'ס הוא שיחק מעולה, עשה גם עבודת לחץ מעולה (לא, לא רק קשרים אחורים עושים לחץ, גם מגנים עושים) על אינייסטה ששיתק אותו לגמרי (!).

כנ''ל נגד היונייטד. 

שלא תבין, הוא לא המגן הכי טוב בעולם, ממש לא - אבל אפשר לסמוך עליו בקלות שיעשה את העבודה. לא עם ציון 10, אבל גם לא עם ציון 6 (שוב, במרבית המקרים).

שמע, אתה לא מבין את השורה התחתונה.

עייפתי מלהסביר.

כמו שרשמתי תגובה קודמת נחכה ונראה מה יהיה רשום פה במהלך העונה הנוכחית.

#60 Cech

Cech

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 565 הודעות

נכתב ב- ‎22/10/2013‏, ‎17:51

הימורים?

דורטמונד- ארסנל 2-2

מילאן-ברצלונה 2-1

סלטיק-אייאקס 1-2

שאלקה-צ'לסי

מארסיי-נאפולי 1-1