-אסור לאונן.
טוב, לפחות עכשיו אנחנו יודעים את הסיבה שאתה כ"כ נגד הדת. (:
נכתב ב- 29/06/2013, 15:09
-אסור לאונן.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 29/06/2013, 15:11
"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק
נכתב ב- 29/06/2013, 15:23
תכלס, הם לא מבינים שהם גרים בישראל.
קצת כבוד לשורשים ולדת שלכם לעזאזל, לא אוהבים מה שיש כאן? תעברו מדינה.
הכי פשוט בעולם, ככה 2 הצדדים מרויחים.
נכתב ב- 29/06/2013, 15:27
נכתב ב- 29/06/2013, 15:42
נכתב ב- 29/06/2013, 15:48
נכתב ב- 29/06/2013, 19:38
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 29/06/2013, 21:30
-אסור לעשות סקס שלא לצורכי התרבות.
נכתב ב- 29/06/2013, 21:39
סתם לידע כללי, האיסור הזה לא נכון. לפי היהדות מותר לבעל לשכב עם אישתו גם שלא לצורכי התרבות, כי יש מצווה לבעל לשמח את אשתו.
BeBest, כמו שהסנדק אמר, המצעדים לא קיימים כדי להשוויץ בנטייה המינית שלהם, אלא כדי להראות שאין להם מה להתבייש בנטייה המינית שלהם ושהם לא צריכים להיות מופלים לרעה לגביה. הומופוביה זו הסיבה שמצעדים כאלה קיימים, וזאת גם הסיבה שאני מחבב הרבה יותר את המצעד הירושלמי (שבו גם מתנהגים הרבה יותר בצניעות) מאשר מקבילו התל-אביבי.
נכתב ב- 29/06/2013, 21:44
לא אמרתי שאתה הומו ושאתה תומך בזה. אני שואל, אתה תומך בזה? הרי אתה שונא הומואים, ואם הומו היה אונס את אחיין שלך, לא היית רוצח אותו?ווואו איזה מושפעים יש פה,
"שניר בעד הרצח בברנוע" "שניר כנראה הומו"
טחחחח
אשמח שתביא לי הוכחה לזה. לפי מה שידוע לי, אלו רק הלכות של רבנים רפורמים, כאלה שמדליקים חשמל בשבת ולא מתגלחי בעומר ומנסים להתאים את היהדות איכשהו למאה ה-21.
סתם לידע כללי, האיסור הזה לא נכון. לפי היהדות מותר לבעל לשכב עם אישתו גם שלא לצורכי התרבות, כי יש מצווה לבעל לשמח את אשתו.
נכתב ב- 29/06/2013, 21:49
המטרה במצעד היא לא לשכנע הומופובים, אלא להשיג זכויות. עד היום יש בכל רחבי אמריקה אנשים לבנים שחושבים שהם הגזע העליון לעומת השחורים, אבל זה לא משנה כי השחורים שווים בפני החוק. כמובן שעם הזמן פחות ופחות אנשים חושבים ככה, וככה גם קורה וימשיך לקרות עם ההומואים.גם 1,000 מצעדים לא יזיזו הומופוב מעמדתו, אז את מי הם מנסים לשכנע בעצם?
מבחינת שוויון חוקי זה לא יקרה פה כי בנושא הזה המדיניות של המדינה היא להיצמד לדת.
ובכלל במדינה כמו ישראל העניין הזה הרבה יותר מורכב...
מבחינת שוויון חוקי זה לא יקרה פה כי בנושא הזה המדיניות של המדינה היא להיצמד לדת.
"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק
נכתב ב- 29/06/2013, 21:50
אשמח שתביא לי הוכחה לזה. לפי מה שידוע לי, אלו רק הלכות של רבנים רפורמים, כאלה שמדליקים חשמל בשבת ולא מתגלחי בעומר ומנסים להתאים את היהדות איכשהו למאה ה-21.
נכתב ב- 29/06/2013, 21:59
המטרה במצעד היא לא לשכנע הומופובים, אלא להשיג זכויות. עד היום יש בכל רחבי אמריקה אנשים לבנים שחושבים שהם הגזע העליון לעומת השחורים, אבל זה לא משנה כי השחורים שווים בפני החוק. כמובן שעם הזמן פחות ופחות אנשים חושבים ככה, וככה גם קורה וימשיך לקרות עם ההומואים.
גם 1,000 מצעדים לא יזיזו הומופוב מעמדתו, אז את מי הם מנסים לשכנע בעצם?
ובכלל במדינה כמו ישראל העניין הזה הרבה יותר מורכב...מבחינת שוויון חוקי זה לא יקרה פה כי בנושא הזה המדיניות של המדינה היא להיצמד לדת.
קצת היסטוריה - ארה"ב של לפני 100 שנה הייתה מדינה שמרנית ודתית. אמנם נכון, ארה"ב לא הוקמה בתור מדינה נוצרית כמו שישראל היא המדינה היהודית, אבל זה לא משנה את העובדות בפועל - הרוב המוחלט של האוכלוסייה היו דתיים ושמרנים. חילון זה תהליך שקורה בכל מקום, כל הזמן. נכון, תמיד יש אנשים שחוזרים בתשובה ואנשים דתיים שמתחזקים ומתחרדים, אבל הם עלה ברוח לעומת החילון הכללי שעובר על האוכלוסייה. ואגב, אנחנו לא מדינה דתית. יש לנו את בג"צ שהוא גוף שאינו תלוי ברבנות, כנ"ל לגבי הממשלה. עובדתית כבר ניתנו פסקי דין שתומכים במתן זכויות לגייז, וסביר להניח שהכיוון הזה יימשך.
נכתב ב- 29/06/2013, 22:00
נכתב ב- 29/06/2013, 22:08
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 29/06/2013, 22:10
נכתב ב- 29/06/2013, 22:25