אני אעשה סדר לכמה אנשים פה, מודריץ' ואוזיל לא משחקים על אותה משבצת..
זה שמודריץ' מסוגל לשחק בעמדה של אוזיל לא אומר שמודריץ' יפתח במקומו באותה עמדה.. אם הוא יפתח במקום אוזיל מודריץ' אוטומטית יוסט קצת אחורנית לעומת אוזיל שהוא לרוב בחלקו של היריב.
האופי של מורדיץ' הוא נהדר אם כי הוא לא מפחד מאחריות וגם כשצריך להתחיל את ההתקפות הוא תמיד מגיע לקבל קרוב מאוד שתהיה תמיד אופצייה לשחקן הגנה לצאת מתסבוכת שהכניס את עצמו!
הדעה שלי לגבי ההרכב הערב היא:
קסיאס, מגן ימני: ארבלואה\קונטראו לגבי ארבלואה שמוריניו יאמר לו לא לעבור את החצי כי אין לו מושג, למרות שקונטראו נכון שהתפקיד הטבעי שלו הוא שמאל אבל לדעתי הוא צריך להיות עדיפות ראשונה בימין..
בלמים: ראמוס ופפה
מגן שמאלי: מרסלו חייב לפתוח
קישור אחורי: אלונסו וחדירה (לגבי חדירה הייתי מעדיף שיתעסק רק בהגנה אם כי בקישור הקדמי הוא מזיק, מומלץ שיסגור חורים של מרסלו).
מעל הקישור האחורי קשר עושה משחק צריך להיות מודריץ', צד שמאל רונאלדו צד ימין די מאריה וחלוץ כמובן שהיגואיין
למה אני מעדיף את היגאויין, היום הוא יגנוב לצמד בלמי הסיטי את הכדור ויכניס גול, היגואיין הוא החלוץ מספר 1 בגניבות כדורים להגנה, בלמי סיטי נוטים לעשות טעויות..
אני חושב שעם הלחץ שהיגואיין עושה (או אם כל הקבוצה תצור לחץ על הסיטי) יהיו הרבה גניבות כדור..
לדעתי, זה ההרכב הכי טוב במוריניו יכול להציב היום, אם קאקא היה בכושר טוב או היה מקבל דקות משחק מתחילת עונה, הייתי מציב אותו במקום אוזיל, אבל לאור העובדה שמוריניו (כל הקללות בעולם) העדיף את קאייחון על קאקא במשחק האחרון גרם לי להרבה סימני שאלה לגבי מוריניו!
אבל זו החלטה לא טובה אחת (לדעתי) מתוך מליון החלטות טובות שלו, כך שצריך לקחת הכל בפרופורציות..!
בהצלחה לריאל היום בערב..