עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

קלאסיקו - סופר קאפ

• אנא התחבר בכדי להגיב
46 תגובות לנושא זה

#41 crauky

crauky

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 733 הודעות

נכתב ב- ‎30/08/2012‏, ‎14:40

ככה זה אוהדים בספרד.. (אולי חוץ מהאוהדים של בילבאו)
אתה לא יכול להשוות אותם לאנגלים לדוגמא כי זה פשוט תרבות שונה

#42 מישמיש

מישמיש

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎30/08/2012‏, ‎15:14

ראיתי אתמול את המשחק, לדעתי זה המשחק בין ההכי טובים של ריאל מדריד אם לא ההכי טוב שלה בעידן מוריניו, המשחק רק במזל לא הסתיים בתבוסה לטובת מדריד.
עם קצת ריכוז מהשחקן האהוב עליי היגואיין היה יכול להסתיים רע מבחינת ברצלונה.
איש המשחק שלי הוא רונאלדו ללא ספק, הייתי מוסיף את פפה אחריו וגם חדירה היה לו משחק טוב, עשה המון עובדה שחורה, באופן כללי כולם שיחקו טוב.
רונאלדו יצר לעצמו הזדמנויות הכניס שער ויכל לצאת עם כמה בישולים (אם היגואיין היה מרוכז) וגרם לאדום, אני חושב שזה מספיק בכדי להכתיר אותו לאיש המשחק.
מישהו רשם פה שברצלונה מתעלמים מהבעיות בהגנה, אני רשמתי זאת בעבר עוד שלי ולאביחי היו חילוקי דעות לגבי משחקים עברו, מסצ'ראנו לא יכול לשחק בלם נקודה!!!!
אין לו את המימדים לבלם אין לו את המיקום של בלם ואין לו עוד אלמנטים נוספים, ראו ערך בלמים ברמה גבוהה עשו השוואה עם מסצ'ראנו הוא אפילו לא בין ה-20 הטובים בעולם, ואנחנו מדברים על קבוצה שמתיימרת להיות הראשונה בעולם!!!
חוץ מראיית וקריאה של המשחק ומהירות אין לו אלמנטים שמאוד קריטיים לבלם.
קרי אתמול טעות ששום בלם בעולם לא יכול לעשות אותה המיקום לכדור הגובה של מסצ'ראנו היה גרוע כך שהכדור איך שהוא עבר אותו!
שלא נדבר על איזה קלילות חדירה עבר אותו וכמעט הכניס שער.. מסצ'ראנו משאיר לו את ההאמצע בכך שהוא מהמר (ממתי בלמים מהמרים?) וסוגר את הצד השמאלי שהיה יכול לסגור את חדירה בעוד שהוא משאיר את האמצע פתוח ובכך משאיר לחדירה לרוץ קדימה מבלי לשנות כיוון!!
גם אם מסצ'ראנו משחק בהרכב וברצלונה נראית מצויין ולא סופגת זה לא בגלל שלמסצ'ראנו ולשאר השחקנים בהגנה היה משחק טוב, אלא השיטת משחק היא המרכיב בברצלונה העובדה שהקבוצה הנגדית לא מצליחה כמעט ליצר התקפות ואם כן אז זה מתפרצות עם מספר מאוד מועט של שחקנים שיוצאים להתקפה ולרוב ההגנה של ברצלונה מצליחה להסתדר איתם.
הפסים הקצרים והשמירת כדור ברגליים שלהם, להוסיף לזה את השחקנים שיכולים לשחק בצורה הזו היא הגורם המרכזי להגנה טובה של ברצלונה ולא מסצ'ראנו ספציפית..
בד"כ אני שומע שדרי ספורט 5 מהללים אותו תמיד במיוחד שגיא כהן, אני מבטיח לכם במשחק הבא אתם תשמעו איך הם מתהפכים כמו חביתה ומשנים את דעתם וכבר יתחילו לשאול את עצמם שאלות אם מסצ'ראנו מספיק טוב אבל רגע, הם יחזרו להגיד שהוא טוב אחרי שברצלונה תנצח את באטה בוריסוב ומסצ'ראנו יעשה פעולות הגנה טובות..
(היכולת של השחקנים הגדולים נמדדים לא נגד הקבוצות הקטנות אלא ברגעים הגדולים ונגד הקבוצות הגדולות).
  • Sparkles אוהב את זה

#43 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,052 הודעות

נכתב ב- ‎30/08/2012‏, ‎15:41

ככה זה אוהדים בספרד.. (אולי חוץ מהאוהדים של בילבאו)
אתה לא יכול להשוות אותם לאנגלים לדוגמא כי זה פשוט תרבות שונה

לא מדויק.
לריאל ובארסה יש אוהדים לא פחות פנאטים מאלו האנגלים, אבל מרוב שהם קיצוניים, הרחיקו אותם מהמגרשים לצמיתות.
הקיצוניים מצד ריאל גבלו בניאו נאציזם, וגם הקיצוניים הקטלוניים היו פאשיסטים.
וכמובן שיש גם השפעה למצב הכלכלי הקשה בספרד והמחירים הגבוהים של הכרטיסים, ככה שרק עשירים יכולים להרשות לעצמם לקנות כרטיסים וכידוע, הם לא בדיוק אוהדים שידחפו את הקבוצה.
אבל דווקא אתמול היה אחלה קהל שעודד, הרבה הרבה יותר טוב מקהל הקונצרטים המתחסד בקאמפ נואו.

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#44 FreshMan

FreshMan

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 499 הודעות

נכתב ב- ‎30/08/2012‏, ‎16:32

ראיתי אתמול את המשחק, לדעתי זה המשחק בין ההכי טובים של ריאל מדריד אם לא ההכי טוב שלה בעידן מוריניו, המשחק רק במזל לא הסתיים בתבוסה לטובת מדריד.
עם קצת ריכוז מהשחקן האהוב עליי היגואיין היה יכול להסתיים רע מבחינת ברצלונה.
איש המשחק שלי הוא רונאלדו ללא ספק, הייתי מוסיף את פפה אחריו וגם חדירה היה לו משחק טוב, עשה המון עובדה שחורה, באופן כללי כולם שיחקו טוב.
רונאלדו יצר לעצמו הזדמנויות הכניס שער ויכל לצאת עם כמה בישולים (אם היגואיין היה מרוכז) וגרם לאדום, אני חושב שזה מספיק בכדי להכתיר אותו לאיש המשחק.
מישהו רשם פה שברצלונה מתעלמים מהבעיות בהגנה, אני רשמתי זאת בעבר עוד שלי ולאביחי היו חילוקי דעות לגבי משחקים עברו, מסצ'ראנו לא יכול לשחק בלם נקודה!!!!
אין לו את המימדים לבלם אין לו את המיקום של בלם ואין לו עוד אלמנטים נוספים, ראו ערך בלמים ברמה גבוהה עשו השוואה עם מסצ'ראנו הוא אפילו לא בין ה-20 הטובים בעולם, ואנחנו מדברים על קבוצה שמתיימרת להיות הראשונה בעולם!!!
חוץ מראיית וקריאה של המשחק ומהירות אין לו אלמנטים שמאוד קריטיים לבלם.
קרי אתמול טעות ששום בלם בעולם לא יכול לעשות אותה המיקום לכדור הגובה של מסצ'ראנו היה גרוע כך שהכדור איך שהוא עבר אותו!
שלא נדבר על איזה קלילות חדירה עבר אותו וכמעט הכניס שער.. מסצ'ראנו משאיר לו את ההאמצע בכך שהוא מהמר (ממתי בלמים מהמרים?) וסוגר את הצד השמאלי שהיה יכול לסגור את חדירה בעוד שהוא משאיר את האמצע פתוח ובכך משאיר לחדירה לרוץ קדימה מבלי לשנות כיוון!!
גם אם מסצ'ראנו משחק בהרכב וברצלונה נראית מצויין ולא סופגת זה לא בגלל שלמסצ'ראנו ולשאר השחקנים בהגנה היה משחק טוב, אלא השיטת משחק היא המרכיב בברצלונה העובדה שהקבוצה הנגדית לא מצליחה כמעט ליצר התקפות ואם כן אז זה מתפרצות עם מספר מאוד מועט של שחקנים שיוצאים להתקפה ולרוב ההגנה של ברצלונה מצליחה להסתדר איתם.
הפסים הקצרים והשמירת כדור ברגליים שלהם, להוסיף לזה את השחקנים שיכולים לשחק בצורה הזו היא הגורם המרכזי להגנה טובה של ברצלונה ולא מסצ'ראנו ספציפית..
בד"כ אני שומע שדרי ספורט 5 מהללים אותו תמיד במיוחד שגיא כהן, אני מבטיח לכם במשחק הבא אתם תשמעו איך הם מתהפכים כמו חביתה ומשנים את דעתם וכבר יתחילו לשאול את עצמם שאלות אם מסצ'ראנו מספיק טוב אבל רגע, הם יחזרו להגיד שהוא טוב אחרי שברצלונה תנצח את באטה בוריסוב ומסצ'ראנו יעשה פעולות הגנה טובות..
(היכולת של השחקנים הגדולים נמדדים לא נגד הקבוצות הקטנות אלא ברגעים הגדולים ונגד הקבוצות הגדולות).

מסצ'ראנו שחקן נהדר, רק לא כבלם.
ועדיין הוא משחק לא רע כבלם בדרך כלל.
פיקה בלם עם נתונים מתאימים ועדיין עשה פדיחה.
יום רע של ברסה, ויש עוד כמה שעות לרכוש בלם טבעי, מקווה שזה יקרה.

#45 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎31/08/2012‏, ‎17:32

מסצ'ראנו שחקן נהדר, רק לא כבלם.
ועדיין הוא משחק לא רע כבלם בדרך כלל.
פיקה בלם עם נתונים מתאימים ועדיין עשה פדיחה.
יום רע של ברסה, ויש עוד כמה שעות לרכוש בלם טבעי, מקווה שזה יקרה.

אין ספק שהוא שחקן נהדר, אבל לא כבלם. פפ שם אותו כבלם כי הוא חושב רק התקפה,
כשבוסקטס וצ'אבי נסגרים, מסצ'ארנו יודע להוציא את ברסה להתקפות והוא עושה את זה מצויין - אבל כמגן הוא על הפנים.

לדעתי סונג יהיה המחליף של מסצ'ארנו בעמדת הבלם, הוא שיחק לא פעם ולא פעמיים בלם בארסנל והראה יכולת מצויינת.
יותר קשה לעבור את סונג באחד על אחד והוא מעולה בכדורי גובה - לדעתי זו התוכנית של טיטו... אבל ימים יגידו.

מוריניו פשוט עשה לברצלונה בית ספר לטקטיקה, ברצלונה בקושי הגיעו לרחבת ה-16 במחצית הראשונה.
רואים שהוא לא מפסיק ללמוד ולעשות דברים חדשים.

#46 ג'ולס ווינפלד

ג'ולס ווינפלד

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 882 הודעות

נכתב ב- ‎31/08/2012‏, ‎19:33

סונג כבלם...בחיי שפברגאס יהיה יותר טוב כבלם, גם ככה טיטו מייבש אותו על הספסל.

#47 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎31/08/2012‏, ‎19:48

סונג כבלם...בחיי שפברגאס יהיה יותר טוב כבלם, גם ככה טיטו מייבש אותו על הספסל.

שוב, יכול להיות שההבנה שלך בכדורגל שונה משלי ואני רואה דברים שאתה לא רואה...
אבל אתה לא יכול להתווכח עם ונגר, עם טיטו וילאנוסבה ועכשיו גם איתי.

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים