נכתב ב- 14/08/2012, 15:32
הסוף הייתה טוב, זה ישבור את ג'סי עכשיו
נכתב ב- 14/08/2012, 16:02
נורא אהבתי את מה שעשו.
לדעתי זו הנקודה שבה כל הסידור החדש של ג'סי, וולט ומייק יתחיל להתפרק לאט לאט.
ג'סי ירגיש נורא, וולט גם ירגיש רע, אבל יבין שזה היה הכרחי, ומייק ימשוך בכתפיו וימשיך בחיים.
דבר אחד שנורא הייתי רוצה לראות, זה את וולט מתמוטט ופורק את כל העול שבחייו מול מישהו (ג'סי!).
הסצנה שהייתה בהתחלה בין וולט להאנק התחילה יפה, שוולט אמר שסקיילר כבר לא אוהבת אותו, אבל כשהראו שהכל היה בעצם בשביל לשתול האזנה אצל האנק, התאכזבתי.
זה פשוט מראה שלוולט ממש כבר לא אכפת מהנישואים שלו עם סקיילר, אם הוא מוכן לשחק על זה בשביל תחבולה כזאת.
בפרק הראשון של הסדרה וולט צילם את עצמו מתנצל בפני משפחתו על הפשע שעשה, והודה על אהבתו העמוקה לבנו וסקיילר.
הוא התחיל הרי את כל העסק הזה רק בשביל טובת משפחתו,
תראו את הסצנה הזאת מהפרק (תעבירו ל2:00) ותשימו לב כמה וולט מפוחד וחושב אך ורק על משפחתו:
בנקודה הזאת של הסדרה, הוא כבר משדר כל כך הרבה אפתיות וניתוק רגשי, וכבר לא ברור אם הוא עדיין עושה את זה בשבילם, או בגלל שהוא כבר יותר מדי עמוק בפנים....
- CLIPSE אוהב את זה
נכתב ב- 14/08/2012, 16:04
הסיום בהחלט לא היה צפוי.
נורא אהבתי את מה שעשו.
לדעתי זו הנקודה שבה כל הסידור החדש של ג'סי, וולט ומייק יתחיל להתפרק לאט לאט.
ג'סי ירגיש נורא, וולט גם ירגיש רע, אבל יבין שזה היה הכרחי, ומייק ימשוך בכתפיו וימשיך בחיים.
דבר אחד שנורא הייתי רוצה לראות, זה את וולט מתמוטט ופורק את כל העול שבחייו מול מישהו (ג'סי!).
הסצנה שהייתה בהתחלה בין וולט להאנק התחילה יפה, שוולט אמר שסקיילר כבר לא אוהבת אותו, אבל כשהראו שהכל היה בעצם בשביל לשתול האזנה אצל האנק, התאכזבתי.
זה פשוט מראה שלוולט ממש כבר לא אכפת מהנישואים שלו עם סקיילר, אם הוא מוכן לשחק על זה בשביל תחבולה כזאת.
בפרק הראשון של הסדרה וולט צילם את עצמו מתנצל בפני משפחתו על הפשע שעשה, והודה על אהבתו העמוקה לבנו וסקיילר.
הוא התחיל הרי את כל העסק הזה רק בשביל טובת משפחתו,
בנקודה הזאת של הסדרה, הוא כבר משדר כל כך הרבה אפתיות וניתוק רגשי, וכבר לא ברור אם הוא עדיין עושה את זה בשבילם, או בגלל שהוא כבר יותר מדי עמוק בפנים....
אני חייב לציין, שברגע שהאנק דיבר על הקפה כבר ידעתי שהוא סתם מחכה שהוא יצא בשביל לגנוב משו או לעשות משו...
ובנוגע למה שאמרת שכבר לא ברור בשביל מה הוא עושה את זה. נראלי בכוונה זה לא ברור, וגם לו זה לא ברור
- orelzor אוהב את זה
נכתב ב- 14/08/2012, 16:08
בפרק הראשון כששניהם התווכחו הוא עלה עם הרעיון של המגנט והפסיק את הויכוח, כשוולט הביע כעס על הכסף שמייק נותן לאנשים שלו זה היה ג'סי שהציע לשים את החלק של וולט, ובפרק הזה כשוולט ומייק מתווכחים פעם נוספת והוא נמצא ביניהם הוא עולה על הרעיון של איך לשדוד את הרכבת ושוב מפסיק את הויכוח.
השאלה עכשיו אחרי המוות של הילד היא מה יקרה עם ג'סי?
- Arthur Prefect אוהב את זה
נכתב ב- 14/08/2012, 16:12
שימו לב שעד עכשיו ג'סי היה החוצץ בין וולט למייק וזה שמונע את הפיצוץ ביניהם עד עכשיו.
בפרק הראשון ככשניהם התווכחו הוא עלה עם הרעיון של המגנט והפסיק את הויכוח, כשוולט הביע כעס על הכסף שמייק נותן לאנשים שלו זה היה ג'סי זה שהציע שהוא ישים את החלק של וולט, ובפרק הזה כשוולט ומייק מתווכחים והוא נמצא ביניהם הוא עולה על הרעיון של איך לשדוד את הרכבת ושוב מפסיק את הויכוח.
השאלה עכשיו אחרי המוות של הילד היא מה יקרה עם ג'סי?
יפה, לא חשבתי על זה ככה
נכתב ב- 14/08/2012, 19:32
איזה פרק ענק. הסדרה הזאת לא מפסיקה להדהים אותי. וואו.
- orelzor אוהב את זה
נכתב ב- 15/08/2012, 15:01
כנראה זה חלק מהאופי שלי, שאני מתחיל משהו אני גם רוצה לסיים אותו.
האמת? הסוף הצליח להפתיע גם אותי.
לא הבנתי מה קשור הילד הזה בהתחלה, אפילו החזרתי אחורה לראות אם פיספסתי משהו...אולי יש משהו על האדמה, וכלום
איזה מעצבן היה ההוא עם המשאית אה? מה אתה בלחץ? למה לא לקחת רגיעון לפני? לא מקצוען הבחור חח

נכתב ב- 16/08/2012, 03:58
אני מת עליו פשוט...
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 16/08/2012, 10:02
כל פעם שיש רק ריב.. קחו את הכסף שלי.. אל תריבו בבקשה..
נכתב ב- 16/08/2012, 12:00
התחלתי לנקר כמה דקות לפני השוד, אבל איך שהוא התחיל, אני חייב לציין, לא הצלחתי להרדם.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 16/08/2012, 12:33
נכתב ב- 19/08/2012, 18:01
נכתב ב- 20/08/2012, 13:34
חחחחחחחחחחחחחח גדול!!ספוילר לפרק 5
http://www.youtube.com/watch?v=9nmxRGD2CLU

נכתב ב- 20/08/2012, 16:32
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 20/08/2012, 16:51

- dorel310 אוהב את זה
נכתב ב- 20/08/2012, 21:21

נכתב ב- 20/08/2012, 22:03
לא הבנתי את הבדיחה, או שזה לא מצחיק בכלל? :\
מה לא הבנת?
הם כאילו "נשמו לרווחה" אחרי שהוא ירה בילד.. זה גירסה לא של הסדרה אלא אחרת.. חזק !

נכתב ב- 20/08/2012, 22:17
הזכיר לי סרט של מהיר ועצבני או משהו בסגנון
-
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים